forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 6:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 2:18 pm 
Аватар

Ганя отвсякъде е ходещ труп :smt006 Бизнеса му тотално се срина, определено няма пари да издържа Левски, Бат Бойко надали ще застане зад него, а и орките от Титан ще му серат в суратя в най-скоро време :smt006 До Нова година пада в ковчега ,че бАрза :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 2:24 pm 
Аватар

Мощен плакат довечера.

Сергей от Москва и Гришата от Петербург, ние сме с вас !!!

Ако някой се навие да го направи поемам всички разходи. Да казва кога и къде да нося парите. Абсолютно сериозно :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 2:26 pm 

:smt006 Сергей от Москва и Гришата от Петербург, ние сме с вас !!!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt003 :lol: :smt003 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 3:10 pm 
Аватар

Ако Батков успее да го докаже това:
1. Миша Чорни сигурно ще поръча свещи на титаните, ама без торта;
2. Ще разпърдят кочината, вземат им всички лицензи и затриват свиневъдството като отрасъл в народното стопаснтво (и без това внасяме 20 годишно месо от Ирландия), за което Батков се обявява за герой и признателни фенове поставят паметен барелеф (или малък паметник) на Герена;

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 3:17 pm 
Аватар

New Order написа:
Ако Батков успее да го докаже това:
1. Миша Чорни сигурно ще поръча свещи на титаните, ама без торта;
2. Ще разпърдят кочината, вземат им всички лицензи и затриват свиневъдството като отрасъл в народното стопаснтво (и без това внасяме 20 годишно месо от Ирландия), за което Батков се обявява за герой и признателни фенове поставят паметен барелеф (или малък паметник) на Герена;

ЕРГО - нема как да го докаже.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 3:21 pm 

Black Jack написа:
Хващам бас, че собствениците на чорбата до три дни завеждат дело за клевета. Просто ще го размажат като хлебарка. Тоя съвсем е изперкал.

И все повече се убеждавам, че в цялата тая работа няма нищо "спортно", нито "заложно", яко мафия, пране и препиране на пари, банки, офшорки......

Ще се консултираме внимателно с нашите адвокати и ще преценим дали да заведем дело за клевета”, каза Димитър Борисов
:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 3:28 pm 
Аватар

С подобни обвивения, точно в момента Батков не ви ли прилича на отчаяния Лупи, сипещ огън и жупел във всички възможни посоки, опитвайки се да намери виновен за собствената си несъстоятелност

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 3:30 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
С подобни обвивения, точно в момента Батков не ви ли прилича на отчаяния Лупи, сипещ огън и жупел във всички възможни посоки, опитвайки се да намери виновен за собствената си несъстоятелност

точно това ще е най-шибания вариант, според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 4:05 pm 
Аватар

новия лупи ооооо новия лупи
новия луууупиииии оооо новияяяя лууууупиии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 4:13 pm 
Аватар

Boyo написа:

Въобще не е нов :smt006

ПП
Призовавам и българското правосъдие, да си свърши работата с тези двама хубавци, за висящите им дела, които имат! Става дума за тежки престъпления, включително изнасилване, измами и т.н!

Идиота и в изнасилвания ги обвинява (емотиконка плескаще се по челото)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 4:35 pm 
Аватар

Щом посочва имена - това означава война. Щом иска да я започва, значи има жокери в ръкавите, не подценявайте адвокатите. За да каже всичко това, и имена, и какви престъпления са извършили, той няма да спре :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 4:38 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Boyo написа:

Въобще не е нов :smt006

ПП
Призовавам и българското правосъдие, да си свърши работата с тези двама хубавци, за висящите им дела, които имат! Става дума за тежки престъпления, включително изнасилване, измами и т.н!

Идиота и в изнасилвания ги обвинява (емотиконка плескаще се по челото)

Конкретно за това обаче съм 99% сигурен, че е прав, чух от доста места, че на тия не им е чиста работата още като поеха свинете!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 4:43 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Щом посочва имена - това означава война. Щом иска да я започва, значи има жокери в ръкавите, не подценявайте адвокатите. За да каже всичко това, и имена, и какви престъпления са извършили, той няма да спре :lol:

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 4:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Конкретно за това обаче съм 99% сигурен, че е прав, чух от доста места, че на тия не им е чиста работата още като поеха свинете!

Аз съм далеч от мислата, че тия са чисти кат момина сълза. Въпроса е как, ще го докаже ? То цела България знае, че Маджо не просто бизнесмен, ама още си щъка из софийските улички.

Щом посочва имена - това означава война. Щом иска да я започва, значи има жокери в ръкавите, не подценявайте адвокатите.

Да не са само от тия жокери тип "Пелето" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:01 pm 
Аватар

По-скоро тип "Сливенска перла"

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:04 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Wildkid написа:

Аз съм далеч от мислата, че тия са чисти кат момина сълза. Въпроса е как, ще го докаже ? То цела България знае, че Маджо не просто бизнесмен, ама още си щъка из софийските улички.

Щом посочва имена - това означава война. Щом иска да я започва, значи има жокери в ръкавите, не подценявайте адвокатите.

За делата не е трудно да се докаже......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:09 pm 
Аватар

Black Jack написа:

За "Пелето" е имал известни жокери, след като УЕФА глоби Енерджи с 50 000 евро именно по този казус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:28 pm 
Аватар

Страшен жокер :smt006 На Пелето тогава можеше да му вземем минимум 600 000 евро, а ние получихме 150 хил. от Енерги и моралното задоволство, че са ги глобили с умопомрачителната сума от 50 000 евро.

Да му пикам на жокерите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:31 pm 
Аватар

Black Jack , сега ще стане ясно , че " Сергей от Сан Петербург и Гриша от москва " са Сергей Станишен и Гриша Ганчев . Недей подценява жокерите на човека " аз колко неща съм направил с лични средства" ... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:39 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Страшен жокер :smt006 На Пелето тогава можеше да му вземем минимум 600 000 евро, а ние получихме 150 хил. от Енерги и моралното задоволство, че са ги глобили с умопомрачителната сума от 50 000 евро.

Да му пикам на жокерите :!:

И 1 млн. да сме взели, не са влезли в твоя джоб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 5:45 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
И 1 млн. да сме взели, не са влезли в твоя джоб.

Ми "джоба" на Левски го приемам все едно е моя, макари и морално. Надявам се разбираш за какво говоря, ако не си разбрал твой проблем. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 7:17 pm 
Аватар

Евала на Борат, и при двата случая сме на плюс:

1. Ако е прав, свинете изхвърчат във В група, тоя път и гнусната Перука няма да ги спаси!

2. Ако не се окаже прав, ще му ебат майката по всички показатели, и ще се отървем от него веднъж и завинаги!

Браво, Борате, хитър си! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 9:04 pm 
Аватар

Изображение
вие преценете дали е прав(ако е истина)
ако тоя дето се е обаждал на сашо диков наистина е той

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 10:44 pm 
Аватар

trkt написа:
Изображение
вие преценете дали е прав(ако е истина)
ако тоя дето се е обаждал на сашо диков наистина е той

Единствената истина е, че охранителите на Батков са сбирщина престъпници, но за другото не знам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:35 pm 
Аватар

Цитат:
Обвиненият от собственика на Левски Тодор Батков за "Казанската афера" арменец Артур се свърза с телевизия "Канал 3", за да даде нови скандални разкрития относно сагата с мнимите трансфери на Живко Миланов, Юсеф Рабех, Зе Соареш и Дарко Тасевски. Както е известно, днес собственикът на Левски заяви, че босовете на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов и Иво Иванов, заедно с лице от арменски произход и двама българи са виновници за провалените трансфери в руския шампион Рубин Казан.

Арменецът разкри, че Тодор Батков го е потърсил, защото имал големи дългове и с цел да уреди на точен резултат дербито с лит(*кс-етрополе. Собственикът на Левски го заплашил с убийство, ако проговори за далаверата, като му казал, че ще го удави в Черно море.

От "Канал 3" уточниха, че не са на 100% сигурни дали човекът е същия, за когото се представя.

"Батков ми каза, че има големи дългове и ме попита дали знам къде може да се заложи голяма сума за мача на Левски с лит(*кс-етрополе. Той ми каза, че Левски е загубил от Дебрецен, но той е спечелил пари от тази загуба. След това отидохме в офиса му, телохранителите му ме принудиха. Каза ми, че ще ми даде веднъж 100 000 евро, и още един път 200 000 евро, за да ги дам на футболисти на лит(*кс-етрополе. След което уточни, че иска да заложи големи пари на точен резултат 2:0. Батков печели добри пари от тото афери", каза арменецът Артур.

"Няма никакви 5 милиона евро от Рубин за трансфери, както твърди Батков. Ако имаше такива те трябваше да са депозирани в банка, но такова нещо нямаше. Освен това трансферният прозорец беше затворил на 31 август, а действието се развиваше в средата на септември. След това ме заплаши, че ако не направя това, което ми нарежда ще ме убие. Неговите охранители ме удариха няколко пъти в главата и ме заплашиха, че ще ме удавят в Черно море. Батков не е добър човек, той се познава с всички бандити в Русия. Имам записано на касета всичко това и съм готов да го предоставя на всяка телевизия. Освен това ще се постарая да стигне и до президента на УЕФА Мишел Платини", бе част от изказването на обвинения от Тодор Батков арменец.

:smt005 :smt024 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 2:17 am 
Аватар

"Скандалът между Тодор Батков и собствениците на лит(*кс-етрополе става все по-сериозен. Босът на "сините" хвърли нова сензация, разкривайки, че мачът Динамо (Москва) - лит(*кс-етрополе също е уреден по въпросната "руска линия".

„Руската страна е изключително заинтересована от разплитане на случая, тъй като тя разследва едно много неприятно събитие от края на август. С един голям руски клуб. И май се оказва, че хората са едни и същи", каза в специално интервю за BNEWS.BG собственикът на Левски Тодор Батков. Най-вероятно той намеква за суперизненадващото отстраняване на класния руски тим от армейците. Мачът в Москва завърши 2:1 за лит(*кс-етрополе, докато в София двата отбора завършиха наравно - 0:0.

- Г-н Батков, как разбрахте кои са тези, които ви пратиха за зелен хайвер в Рубин Казан?
- Със съдействието на приятели, не само от България. Трудно ми е да обясня как разбрах, но аз отговарям за думите си. Готов съм да нося отговорност, ако съм наклеветил някого. Но всичко, което казах, е едно към едно така, както го казах. През последните няколко часа дойдоха допълнителни доказателства в тази посока. Моята цел е всички релевантни доказателства да бъдат събрани по надлежния ред и прокуратурата, респективно следствените органи, да започнат да си вършат работата.

- А какви са мотивите на шефовете на лит(*кс-етрополе да спретнат този сценарий?
- Със сигурност мотив номер едно е манипулиране на резултат от футболна среща с цел печалба от залагане, което е незаконно. Много е вероятно и част от залозите да са в незаконни заложни къщи, да ги наречем. Второто, естествено, е три точки във вечното дерби. И третото е моя лична дискредитация и дискредитация на клуба, който цяла България обича, и който е символ за прозрачност и честност. Честна игра и феърплей от поне десет години насам.

- Ако прокуратурата докаже вашите съмнения, каква санкция очаквате да получат собствениците на Титан?
- Не съм чел Наказателния кодекс отдавна, но става дума за тежки престъпления, които така или иначе са извършени в България. Да повдигна завеската още малко - от руските приятели има не само съдействие на приятелска основа и на база на сътрудничеството, което имат двете държави по отношение борбата с престъпността. Те са изключително заинтересовани от разплитане на случая, тъй като те разследват едно много неприятно събитие от края на август. С един голям руски клуб. И май се оказва, че хората са едни и същи.

- Между двете неща има връзка?
- Да, да. Повече няма да кажа, вие ще се сетите.

- За да се осъществи измамата, са замесени лица и от руската страна?
- Тъкмо те са свързващото звено между това, което касае Русия и се проверява по съответния начин в Русия и от руските служби и малко касае България, и това, което ние им поднесохме.

- Вие се почувствахте много измамен. Ще търсите ли отмъщение?
- Защо да търся отмъщение? Аз вярвам на правосъдието. Ако исках да отмъщавам, няма да съм това, което съм. Аз уважавам закона, вярвам в Бога, уважавам Бога, построих голяма църква. Но не мога да кажа същото за милионите привърженици на Левски."

http://topsport.ibox.bg/news/id_873091466

Батков няма спирка, сега и тази история..то излиза, че всичко живо се върти около Рубингейт. Но май сега не е моментът да се правят разкрития. Мачът си изглеждаше съвсем редовен според мен.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 2:22 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 2:30 am 
Аватар

Как е пропуснал да каже, че е на 51 години :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 5:41 am 

Имам нова теория за случващото се, Батков е изперкал :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 9:18 am 

Ето план за резрешение на проблемите, с дължина на дипломна работа. Приканвам автора му - "Keanu^Reeves" по-често да пише и тук :

:lol: :lol: :lol:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=28385
:lol: :lol: :lol:

Цитат:
Оферта за Продажбата на ЛЕВСКИ
от Keanu^Reeves на 01 Окт 2009 23:30

Оферта за Продажбата на ЛЕВСКИ

Аз мога да спася Левски! Сигурно ще попитате как? Ако вие всички Фенове на Левски се обедините и застанете твърдо зад моята идея, много лесно ще постигна целта, която е да оправя Левски! И пак ще попитате около каква идея да се обединим всички заедно? Около тази идея не да псуваме Тодор Батков и да го караме да продаде клуба! Защо ли? Ами много просто, кой ще купи Левски? Ами, ако го купи някой като Димитър Христолов? Каква гаранция има, че Тодор Батков като продаде Левски и всичко с магическа пръчка ще се оправи? Това е грешка! Скъпи Фенове на Левски, това е излишно хабене на енергия! Вместо да псуваме Тодор Батков, по-добре всички ние да обедним тази енергия в нещо положително! Именно така ще спасим заедно Левски! А моята Идея зад която искам всички ние да се обединим е да намерим нов потенциален Собственик за ЛЕВСКИ! Именно това е разковничето на проблема, който трябва заедно, всички ние Феновете на Левски да го решим!

Първото и най-важно нещо около тази идея е какъв да бъде новият Собственик на Левски – Беден, Средно Богат за нивото на България, или Богат, който да отделя милиони за развитието на Левски в Евротурнирите!

Второто нещо е да изберем потенциалните собственици на Левски и да говорим с тях какво те биха спечелили, ако инвестират пари в ПФК Левски АД.

Аз имам отговор на всички тези въпроси и вече съм съставил Оферта за Продажбата на Левски!

От една страна е Тодор Батков, който ще прибере парите от продажната цена, а от другата страна е потенциалния нов Собственик, който трябва да има своята изгода, за да купи ПФК Левски АД, и по средата сме ние Феновете на Левски, които ще бъдем посредници при осъществяването на тази толкова важна сделка за бъдещето на Левски!

Моят Избор за бъдещ Собственик на ПФК Левски АД е това да бъде Световна Автомобило – Производителна Компания, която произвежда известни марки автомобили като например „Даймлер” – Мерцедес, Тойота, Дженъръл Мотърс, Форд и други. Сигурно веднага ще ме попитате защо точно те и каква ще бъде изгодата за тях да направят инвестиции в ПФК Левски АД. На първия въпрос ще отговоря, че това са Световни Компании, които имат чиста годишна печалба от няколко милиарда долара! А на втория въпрос каква изгода биха имали те да наливат пари в Левски ще отговоря, че това за една автомобило - производителна компания и то на известни марки коли е най-добрата реклама, която могат да си направят посредством Футболен Клуб, който да го развиват и на екипите му да стои марката на произвежданите автомобили и тъй като Шампионската Лига е едно от най-гледаните събития в Света с аудитория от няколко милиарда души по цял Свят, а чистата реклама в този комерсиален турнир е прекалено скъпа, тогава за една такава фирма би било много, мнооооооооого, ама мноооого по-изгодно да си закупи свой собствен футболен клуб от Европа и да инвестира пари в този клуб с цел възвращаемостта да бъде участие в Шампионската Лига, където с мачовете на своя Футболен Клуб, който носи на екипите си марката автомобили да се прави безплатна реклама в най-комерсиалния Световен Турнир – Шампионска Лига. Една такава Автомобило – Производителна Компания като „Даймлер” Мерцедес, Тойота или Дженеръл Моторс вместо да дава годишно по няколко милиарда долара за реклама в целия турнир – Шампионска Лига какъвто лукс си позволяват от Форд, много по-изгодна би била инвестицията само от някакви си милиона долара в един футболен клуб, който ще успее да влезе в Шампионската Лига и да изиграе минимум 6 мача носейки екип с логото на марката автомобили, с които мачове съответната Компания да си направи рекламата в Шампионската Лига и така да получи възвращаемост на направената инвестиция в даден футболен клуб, отколкото да инвестира директно като Форд в масова Реклама за няколко Милиарда долара по рекламните пана на всеки един мач от Шампионската Лига!

Така, че нека всички ние Феновете на Левски се обединим около тази идея и вместо да псуваме Тодор Батков, да си намерим един потенциален Богат Собственик какъвто е Световно Известната Автомобило – Производителна Компания „Даймлер” Мерцедес, Дженъръл Моторс, Форд или Тойота и да им обясним за това каква голяма изгода биха имали да инвестират в ПФК Левски АД с цел да си възвърнат инвестицията при ежегодно участие в Шампионската Лига от Реклама чрез екипите на Левски!

А ето каква е моята структура за развитието на ПФК Левски АД с цел изграждане на отбор, който всяка година поред да играе в Шампионска Лига, от което доволни ще бъдат както феновете на Левски, така и Фирмата – Собственик на Клуба, която ще си прави своята безплатна Реклама посредством Левски в Шампионската Лига, но това задължително трябва да бъде някоя Световна Компания и то не коя да е, а не Българска, защото, ако е Българска Фирма и да рекламира и да не рекламира в Шампионската Лига никой няма да я познава и няма смисъл от такава мащабна и скъпа реклама (такъв пример е сегашния спонсор на Левски – „Мобилтел”, която печели единствено от реклама в България и не се нуждае от такава крупна инвестиция в Европа и по Света, защото произвежда мобилни услуги единствено в България!):

Собственик на ПФК Левски АД-Даймлер или Тойота ----> Президент на ПФК Левски АД-Аз(Keanu^Reeves) ----> Спортно-Технически Директор на ПФК Левски АД-Дончо Донев ----> Старши-Треньор на ПФК Левски АД-Илия Груев.

Собственикът на ПФК Левски АД(съответния световен автомобило - производител) няма да разполага с абсолютно никаква власт в клуба и няма да взима каквито и да било управленски решения. Ролята на Собственика е да бъде само ИНВЕСТИТОР, който си търси своята печалба, която се изразява във възвращаемостта от направените инвестиции в ПФК Левски АД чрез реклама в най-комерсиалния турнир в Света – Шампионската Лига използвайки за тази цел редовното ежегодно участие на отбора на Левски, който отбор ще носи рекламния надпис на произвежданата марка автомобили върху своите екипи. По този начин Собственика на Левски ще пробие чрез Реклама в Шампионската Лига с минимум 6 мача, които ще изиграе неговият отбор – Левски! (За справка Американския Автомобило – Производител „ФОРД” плаща Милиарди Долари всяка година за Реклама в Шампионската Лига, докато Собственика на Левски с доста по-малко средства ще пробие със своята Реклама използвайки екипите на Левски за минимум 6 мача на година в Шампионската Лига).

Президентът на ПФК Левски АД разполага с абсолютно пълната власт в клуба и носи своята отговорност за Стратегическото Развитие на ПФК Левски АД и Финансовото Управление на парите идващи от Собственика с цел отбора на Левски да играе всяка година в Шампионската Лига. За тази цел Президентът трябва да се придържа към определена Стратегическа Програма, която да изпълнява при Управлението на ПФК Левски АД и правилно да преразпределя Финансовите Средства в ПФК Левски АД.

Спортно-Техническият Директор носи отговорност за развитието на футболния отбор на ПФК Левски АД с цел изграждане на отбор, който всяка година да играе в Шампионската Лига. Това трябва да бъде много интелигентен човек, който да не се води от емоциите, а от разума, такъв може да бъде най-идеален Дончо Донев, който има много добро виждане за Футбола и разбира от какви футболисти има нужда Левски, трябва всеки Долар, който се инвестира в изграждането на отбора на ПФК Левски АД да минава през ръцете на добър познавач на футбола и който ще е способен да реализира нужната инвестиция в закупуването на играчи за ПФК Левски АД.

Старши Треньорът на ПФК Левски АД трябва да бъде задължително млад и интелигентен човек, който има желание да се докаже като треньор със своите идеи и разбира се той трябва да е Левскар по душа, такъв какъвто може да бъде единствено Илия Груев, който да извърви пътя на Станимир Стоилов и дори да го надмине по Успехи в Левски като Треньор!

Планът за осъществяването на голямата цел, която е искана от Собственикът на ПФК Левски АД и от Феновете на Левски, отборът всяка година да играе в Шампионска Лига е следния:

1. Започва се постепенно градене на един нов и млад отбор, който да е съставен предимно от Юноши на Левски и от млади и талантливи Български Футболисти. В продължение на 1 сезон Старши-Треньорът Илия Груев ще обиграва един и същи състав на отбора и ще иска да бъде наложен определен стил на игра с красив футбол, който да радва феновете. Не е важно първият сезон дали Левски ще стане Шампион на България, важното е да се класира за Европа.

2. През вторият сезон вече постепенно ще се търси налагането на нужната класа в отбора чрез привличането на 2-3 много класни чужденци от порядъка на 4-5 милиона долара обща стойност. Чрез подсилване на отбора ще се търсят по-големи резултати в турнира „Лига Европа” като например влизане и излизане от груповата фаза и стигане до участие на Пролет в „Лига Европа”. И най-важното през този втори сезон ще се търси задължително спечелване на Шампионската Титла на България.

3. През третия сезон ще се направи мащабна селекция на ключови постове във всяка една линия на отбора чрез подсилване с още 4-5 много класни чужденци от порядъка на 10-12 милиона долара и след това задължително ще се атакува участие в груповата фаза на Шампионската Лига.

4. През четвъртия сезон със спечелените 8 милиона евро от Шампионската лига ще се направи ре-инвестиция в закупуването на нови футболисти на постовете, на които вече се усеща нужното изчерпване и пренасищане от успехи на стария отбор, който е граден цели 4 години и ще се заменят някои стари футболисти с нови футболисти с необходимите качества отбора на Левски да влезне за втори пореден път в Шампионската Лига.

5. След това на петия сезон отново със спечелените 8 милиона евро от Шампионската Лига ще се направи нова ре-инвестиция в закупуването на нови футболисти на необходимите изчерпани постове.

6. Така с всяка следваща година тази схема за надграждане върху вече изградения отбор на Левски ще се върти като добре смазана машина, която непрекъснато ще има готов отбор, който редовно да участва в груповата фаза на Шампионската Лига.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]