forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 6:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:30 pm 
Аватар

FLAME , ама утре пак ще стана в 7 и ще отида болен на работа ..и така докато БАТКОВ НЕ УМРЕ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:31 pm 
Аватар

десетината останали след мача, вместо да останат за да викат "батов курво" доволни и усмихнати се снимат с ДЕНИРАН :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:32 pm 

Но Бардон е един от малкото, които не подминаха журналиста със свита опашка и имаше достойнството да застане пред камерата. Лично за мен той е един от малкото стойностни футболисти на Левски в момента, макар и с няколко грешни отигравания този мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:32 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
FLAME , ама утре пак ще стана в 7 и ще отида болен на работа ..и така докато БАТКОВ НЕ УМРЕ

всички сме така, ама какво да се прави
на мен ми писна на кура и го обръщам на смях
ще си презаверявам картата, пък ако ще да не ходя на мач, докато слънцето пак изгрее над Герена

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:33 pm 

Ако има някои фен от типа статистик и помни в 5ия кръг на сезон 72/73 кои е бил резервен вратар на левски на ма4а с марек дупница или някои по възрастен фен Може ли да ми каже има ли тренер в историята на левски с 6 загуби за 2 месеца?

Феновете носят шалчета и тениски в цветовете на любимия отбор, не черни нинджи и пуловери от Илиенци! Феновете пеят песни ЗА ЛЮБИМИЯ отбор, не седят на сянка и псуват всичко живо! Погледнете се и кажете - вие фенове ли сте?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

grizzly написа:
ПВЦ : "Явно ми е трудно да вкарам гол"

само нашите велики тренери и директори могат да докарат голмайстор на а група до такова положение :)

не ние е за първи път, няма да е и за последен, докато не случим на баш шеф да селекционира по-кадърни - не футбалери, защото футбалерите са си курви, но това не им пречи, а напротив им помага на играта - по-кадърни тренери и директори и мениджъри всякакви.

на баш шеф все ни е на карък обаче - ще станат 65 години вече!

и стотици сигурно окепезани футбалери-курви през това време.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Важното е да се ходи на мачове, все пак сме фенове на Левски, останалите да го духат!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:34 pm 
Аватар

Бах тоя фен му се реве .. " Какво да правя ..Четвъртък пак съм там и пак съм за ЛЕВСКИ " > докато ни има нас ще има ЛЕВСКИ

lal написа:
Лабрадор написа:
"Какво ще кажеш , че скандираха "Мишки сте " ?

Бардон " Нямам какво да кажа , питайте за мача " :smt005 :smt005

Ма те и мач ли са давали днес ? :D

Мани, бегай!!!!! Каквото и да ми го величаят и този І КУР ЗА ВСИЧКИ НАЕМНИЦИ!!! Само Топчо беше смачкан ...

Последна промяна Лабрадор на Нед Сеп 27, 2009 10:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

FLAME написа:
Лабрадор написа:

ще си презаверявам картата, пък ако ще да не ходя на мач, докато слънцето пак изгрее над Герена

и аз така постъпих тоя сезон, ма вече ме е яд. пълен бойкот и нито стотинка в джоба на мустакатия снукс :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

[quote="zlobcho"]Важното е да се ходи на мачове, все пак сме фенове на Левски, останалите да го духат![/quote]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:35 pm 
Аватар

ГОРЕ ГЛАВИТЕ! ИЗЛИЗАМЕ ОТ КРИЗАТА СЛЕД ПОБЕДИ НАД феЛАЦИО И дОКО!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:35 pm 

Ратко: Какво да направим, като не можем да вкараме гол?

Еми ако не знаеш какво,ставай се махай от ЛЕВСКИ сръбски боклук такъв :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:37 pm 
Аватар

Пак заблудихме жабарите :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:38 pm 

from_VidiN написа:
Но Бардон е един от малкото, които не подминаха журналиста със свита опашка и имаше достойнството да застане пред камерата. Лично за мен той е един от малкото стойностни футболисти на Левски в момента, макар и с няколко грешни отигравания този мач.

Споделям същото мнение, той е доста по-Левскар от доста от БЪЛГАРИТЕ в отбора... и тича на равно с 10 год по-младите макар и те да са малко в тиима.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:38 pm 
Аватар

Днес Левски игра добре!Нямахме никакъв шанс ама никакъв!!!!Такива тънки засади сигурно 10беха....НА ТОЗИ ОТБОР МУ ТРЯБВА ПОДКРЕПА.Само Левски и БОЯН ТАБАКОВ ТИТУЛЯР още срещу Лацио!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:40 pm 
Аватар

Синя Душа написа:
from_VidiN написа:

Споделям същото мнение, той е доста по-Левскар от доста от БЪЛГАРИТЕ в отбора... и тича на равно с 10 год по-младите макар и те да са малко в тиима.

Абе , като го питаха за феновете подмина въпроса..По-левскар , но ПАК няма идея какво значи ЛЕВСКИ!! Такава идея имат Божо Митрев , Табаков , Балджийски , Цачев , цецо Димитров !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:41 pm 
Аватар

YambolESin написа:
Ако има някои фен от типа статистик и помни в 5ия кръг на сезон 72/73 кои е бил резервен вратар на левски на ма4а с марек дупница

сезон 72-73 Марек са в Б група :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:43 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Абе как можеш да помниш точно в тоя мач кой е бил резервен вратар,даже и Лили Иванова няма да се сети,вероятно Каменски е бил резервен през тая година

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:44 pm 

Цитат:
58 госта

СВИНЬОООО , ДА ТОЧНО ТИ , КОЯТО СЕЕРДЖИИСТВАШ ТУКА В ТОЗИ МОМЕНТ - УМРИ В КАЛТА !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:45 pm 

Боримиров скочи на Тодор Батков[/size]
Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров обвини в сериозен гаф президента и собственик на тима Тодор Батков. Според Боримиров, който бе гост в предаването на БНТ Спортна треска юристът за малко не станал причина срещу клуба да бъде заведено съдебно дело. Причината е неизплатена сума от 60 000 евро за приятелския мач с Вердер Бремен от преди година.

"Лично аз гарантирах пред Германската футболна лига, че тези пари ще бъдат платени, за да дойде Вердер у нас. До моето напускане през юли обаче парите не бяха платени и организаторите на мача заплашваха със съд. Аз се опитвах да удължа плащането във времето. Представяте ли си как се чувствам, защото много пъти разговарях с хората, които организираха проверката", коментира ексдиректорът.

Боримиров бе категоричен, че е обиден на Тодор Батков. Той обяви, че освен за контролата с Вердер е съдействал за закупуването на новия автобус, както и за поставянето на нова тревна настилка на стадион "Георги Аспарухов". "Хайде да не говоря колко неща свърших още. Дори медикаментите за възстановяване на футболистите ги донесох аз. Имах план за работа, но Батков не ми отпусна бюджет.

Когато си назначил един спортен директор, то трябва да му дадеш и пълна свобода. А аз не разполагах с такава. Собственикът просто ме използва като буфер, за да тушира напрежението между себе си и феновете след уволнението на Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Той ми се обади по телефона, за да ми каже, че съм освободен. Няма по-голяма обида от това! Но той така се отнася и с останалите легенди на Левски. Дори обижда собственика Майкъл Чорни. Неговият девиз е "Разделяй и владей".

Смея да твърдя, че тимът не го чака нищо добро с такъв президент. Мисля, че смяната на собствеността е единственият вариант, при който Левски може да тръгне отново нагоре.

Иначе докато този адвокат е на Герена, аз няма да се върна никога на "Георги Аспарухов".

Боримиров коментира и актуалната тема с трансферите на играчите на Сливен Костадин Стоянов и Иван Стоянов. Той бе категоричен, че твърденията, че двамата не са били желани на Герена от спортно-техническото ръководство по това време са лъжа. Подобна версия лансира преди дни самият Батков.

"Лично аз преговарях първо с шефа на Сливен Йордан Лечков, а после и със самите футболисти, обясни Борето пред БНТ1. - Те казаха, че с удоволствие ще играят в Левски. Бяхме се разбрали и с Димитър Макриев.

Всичко беше договорено, но когато вече трябваше да се плаща, Тодор Батков провали всичко. Той замина някъде в чужбина и не си вдигаше телефона, когато му звънях.

Явно не искаше да дава пари. Ако бяхме взели тези футболисти, после инвестицията ни щеше да се възвърне
многократно".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:46 pm 
Аватар

Падаме на нивото на Байерн и Милан :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:47 pm 
Аватар

BlueArmada написа:
Цитат:
58 госта

СВИНЬОООО , ДА ТОЧНО ТИ , КОЯТО СЕЕРДЖИИСТВАШ ТУКА В ТОЗИ МОМЕНТ - УМРИ В КАЛТА !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:47 pm 
Аватар

Футболистите се скриха като мишки след мача. Единствено Бардон дойде и поздрави публиката.
Регресираме с всеки изминал ден, както на терена така и на трибуните :evil: :evil: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:48 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Футболистите се скриха като мишки след мача. Единствено Бардон дойде и поздрави публиката.
Регресираме с всеки изминал ден, както на терена така и на трибуните :evil: :evil: :oops:

И Топчо не е дошъл????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:50 pm 
Вече се чудя да плача ли да се смея ли . То човек да се зачуди кой е виновен и против кого викаме :smt005 Веднъж Велев е виновен , сега пък Батков е виновен , футболистите са виновни , Ратко е виновен ? Кой питам аз в край на сметка е виновния ? И ако кажете Батков , не бе ли редно да викате Батков Курво всеки мач вместо Велев Курво ? Въобще какво става с нас , с отбора , с всичко синьо ? Трябва да се научим да приемаме загубите като мъже ! И целия състав и баткоф и Гонзо и ратко и велев и който и да е да си заминат все същото ще бъде . Това е положението и неможем да го променим . А когато неможем да играем и нищо в клуба не върви , май вината се търси най-отгоре , а не против Велев,Ратко,Гонзо,Боре и т.н. Ако вместо да викате Велев Курво , викахте мощно Баткоф курво и нападахте само него , сега може би вече можеше да го няма . Ала уви...една срещичка в една голяма зала с всички фенове , и готово мандата е подновен . Въобще къв е тоа батк0ф? К'ви са тия жилетки? К'ва е тая държава? Абе въобще тез чорбари к'во дирят в БЪЛГАРИЯ , не трябваше ли да са в анадола?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:53 pm 

Днес го казах и на един изперкал съсед цскар (единственият цскар в квартала), ще го кажа и тука:

Левски не е 25 футболисти, Спортнотехническо ръководство или собственик... Левски е много повече от сбирщина хора. Левски е голям отбор, Левски е начин на мислене, Левски е Идея, Левски е въображение... и Левски никога неможе да бъде унищожен, никоа и от никой. И в Б група да изпаднем, пак ще сме най- големият отбор в България.

:smt006
Сега преживяваме уникална криза, но това е най- хубавото на Левски "За няколко години може те прати от Ада в Рая "(Мисля че Томето Русев го каза някога)

Батков ще се махне и ще си дойде всичко на мястото.
И тези дето питат "Батков ли е играл", аз ще ги попитам- А Батков ли ги взе тези дето играха ?

Последна промяна [BFL] Gogo на Нед Сеп 27, 2009 10:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:55 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

И Топчо не е дошъл????

Не. Гонзо причака футболистите на туинела и ги накара да се върнат и да поздравят публиката.
Иначе преди това само Бартдон дойде. Другите след съдисйкия сигнал побегнаха към съблекалните. Мишки!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 11:00 pm 
Аватар

Промяната трябва да започне от най-важния фактор в клуба - собственика. Оттам насетне ще се смени всичко останало - ръководство, играчи, трансферна политика и т.н. Трябва ни НОВ ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 11:00 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

И Топчо не е дошъл????

Не. Гонзо причака футболистите на туинела и ги накара да се върнат и да поздравят публиката.
Иначе преди това само Бартдон дойде. Другите след съдисйкия сигнал побегнаха към съблекалните. Мишки!

:smt022 :smt022 нЕма такъв СРАМ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 11:01 pm 
sp0tt написа:
ivayllo написа:
Трябва да се научим да приемаме загубите като мъже !

КОЛКО ЗАГУБИ ДА ПРИЕМЕМ КАТО МЪЖЕ????? Заеби ти!

Ще приемаш толкова колкото направим . Винаги има победители и победени . Имат чорбарите една песен че пеели само за победа . Ако искаш може да си един от тях . Лесно е когато отбора печели , всеки му е кеф . Трудното е когато Левски губи,тогава всички пропищяват . Левски го е имало,го има и ще го има винаги !

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]