Продадоха ли ни бе? Тировете с парите малко ше закъснеят, щото снощи единя е спукал гума някъде между Кирку и Ирбил в Ирак, и това забавил цялата група. Но вече са в Турция по точно някъде между Анакара и Аксарай. Утре сутринта ще гарират на ул. Тодорини кукли.
СултнаО снощи е казал на най-довереният си везир, че ако трябва ще купи Чорни барабара със смейството му но ще докара парите на Факсарена....ъъъъ Герена. Това ми го каза една от жените му в харема, с която съм имал вземана-даване, но това е друга история.
ПП
Тъпка пак се е измъкнал с некви благи приказки. И на учредяването на НФК-то пак така направи. Ама си мисля, че май леко е почнал да поддва. Трябва да се продължи с натискането и напрежението, и много скро ще рухне свинята мръсна.
ПП2
От изказванията на Мустака ми направиха две неща впечатление:
" Имах гаранция от банка, че парите за карето са преведени"
" Заплашвахме по телефона, да не ровя повече в тези трасфери"
Към това добавям, част от статията на Юлий Москов в днешният брой на 7 дни спорт.
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d5519_3.htm"..........Хайде да се опитаме да погледнем към една друга възможност, за която кой знае защо се мълчи като за умрял. Да речем, едни пари трябва да се прехвърлят от Русия на едно друго място. Много пари. Без данъци, без нищо. Тогава схемата излиза. Някакви хора, които нямат никакво намерение да правят трансфери, започват преговори с Левски за трансфер на футболисти. Сините достатъчно са закъсали за пари и са готови да продадат не само четиримата футболисти, но и Константин Баждеков барабар с главната счетоводителка за някой лев. А за 4 милиона долара могат и тъща си да целунат.
В Русия онези обявяват, че Левски е поискал авансово плащане. Това е обичайна руска практика - деньги вперед, товари потом! Или че Левски е поискал като предварително обезпечение за сделката парите да се преведат на доверителна сметка. Ето за това вече Левски наистина може да си няма хал хабер. Но онези имат основание да извадят парите от Русия.
Парите пристигат в София. Или някъде другаде, по-добре е другаде.
Разхождат футболистите като мечки до Москва
и обратно, за да покажат че сделка може да има, но сделка няма да има. Както и стана. А през това време някой бие камшика на парите в съвсем друга посока. Защото в Русия може да е обявено, че посредник по сделката е една компания със скрита собственост от Бахамите или друго богоугодно място. След месец-два тази компания ще фалира и парите няма да се върнат в Русия, просто ще изчезнат.
Такава схема е чиста и проста като къпан милиционер. Тук вече има какво да се разследва. Но с такава схема Левски няма как да има нещо общо. В нея Левски играе само ролята на Иван Глупака. Освен ако...."