forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 8:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:17 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
искаме официално изказване от Рубин (Казан) по случая.

За какво? Вече от много места стана откровено ясно, че никога не са ги искали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:18 pm 
Аватар

Тогава? Да стесним кръга. Някой ще преговори ли, или аз да дам версиите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:21 pm 
Аватар

Тоя Жейнов ,за когото споменаха че е пуснал факса , не е ли от хомоловната дружинка на Спасителя :smt006 Никакви чорбари няма замесени според мен, всичко е от Тошко и приятели :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:22 pm 
Аватар

Свинтете-журналисци никога нема да пропуснат да си отмъстят за картотеката на Михтарски, ма не ми се струва, че имат капацитет да го направят чак така...Батков сам си е спретнал цирка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:24 pm 
Аватар

Обаче понеже истината няма да излезе наяве , очаквам некое прасе да поеме отговорността с публикация в сайта "Обединени бригади на мъчениците от Ал-акса" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:25 pm 
Аватар

И какво излиза? батков дължи пари на някого, изважда карето някъде по Русия, за да сме слабички, залага крупна сума парички, хваща кинтите от 2.65 коефициент (първоначално обявеният), след което показва печелившият принт-скрийн от залога, и ония се връщат.

И какъв е смисълът да я прави цялата тази гимнастика точно за мача със свинете, като може да удари коефициент 5+ срещу Черноморец примерно?

Последна промяна shalala на Пон Сеп 21, 2009 10:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:26 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Какъв е тоя смешен факс, какви са тия смешници които са начело на ПФК-то, кой нормален клуб ще поиска да купува играчи и ще праща толкова малоумно формулиран факс ! Тодоре, това да не ти е Малеш Микрево , олигофрен ! Всичко по различно от оставка на целият надзорен съвет и спортно-техническото ръководство(Гонзо, съжалявам ама и ти си виниовен) и затвор за Тошар БАткоев е олигофрения !

Абсолютно!!!!Да не говорим, че е пълен с правописни и граматически грешки, поне да са си направили труда, да го провери някой преводач и след това да го показват.Според мен, този факс е пълна инсценировка и е писан от българин, руснак и на литър водка, не може да направи толкова грешки.Аферата е вътре в клуба, въпроса е кой е знаел за това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:28 pm 
Аватар

И аз мисля, че е Батков, но аматьорщините в клуба вече надминават границата на нормалната бройка. Като тръгнем от Пелето, минем през псевдо-уволненията, няколкото пиянски скандала...

Между другото не ми се струва сериозно на факса да пише някакви суми и някакви имена и момчетата да хващат самальота на следващия ден. Освен това нали ги пришпорвали да бързат за неделя като краен срок, и това ли го е пишело на факса :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:32 pm 
Аватар

Kryten написа:
И аз мисля, че е Батков, но аматьорщините в клуба вече надминават границата на нормалната бройка. Като тръгнем от Пелето, минем през псевдо-уволненията, няколкото пиянски скандала...

Между другото не ми се струва сериозно на факса да пише някакви суми и някакви имена и момчетата да хващат самальота на следващия ден. Освен това нали ги пришпорвали да бързат за неделя като краен срок, и това ли го е пишело на факса :roll:

плюс това ясно се виждат датите 18 и 19, а нашите заминаха на 19 и знаем кога се върнаха !!!Някой ни мисли за абсолютни балами. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:34 pm 
Аватар

shalala написа:
И какво излиза? батков дължи пари на някого, изважда карето някъде по Русия, за да сме слабички, залага крупна сума парички, хваща кинтите от 2.65 коефициент (първоначално обявеният), след което показва печелившият принт-скрийн от залога, и ония се връщат.

И какъв е смисълът да я прави цялата тази гимнастика точно за мача със свинете, като може да удари коефициент 5+ срещу Черноморец примерно?

А ако е заложено цялото първенство?Няма по добър момент да се закотвим на 8 място и почти съм сигурен, че срещу Черноморец ще изорем терена, дали ще имаме сили да бием е друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:36 pm 
Аватар

Ха, са чух Баждеков от летището, на прегледите с футболистите бил само Жейнов...Значи този си е част от "сделката" официално. Въпроса е дали е фалшифицирал факса или некой му го е пратил на него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:37 pm 
Аватар

ако наистина е работа на Батков няма как цялото ръководство да не е знаело. съмнявам се Гонзо ако не е знаел да ги пусне 4мата точно преди дербито(или поне щеше да разпита за какво става дума, а не да ги пусне ей така, просто много смешно ми се струва). Баждека и той знае ама се прави на ударен, като ни размахва накакъв измислен факс и си мисле, че някой ще се върже. Батков рано или късно ще излезе от дупката и ще говори, тогава ми е чудно какво ще каже.
Реално ме боли кура каква е истината, просто искам Батков да се махне!
еидт: и със сигурност не става дума за тото, както някой беше казал - най-лесната му работа е да каже на играчите да загубят мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:42 pm 
Аватар

trkt написа:
Реално ме боли к.ра каква е истината, просто искам Батков да се махне!

Станахме двама.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:06 pm 
Аватар

Goviado написа:
trkt написа:

Станахме двама.

Трима. Някой желае ли да вдигне?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:10 pm 
Аватар

Така трябва да се дейстна, вие как мислите?
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:17 pm 
Аватар

5.. днеска само за тва мисля некво сдухано на работа цял ден :? и пак явно си мисли че може просто така да се изгаври без последствия, доколкото разбирам още не е дал никакво обяснение капyт мустаков .... :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:20 pm 
Аватар

Очаквам да видя някой обесен на пилоните на НДК и отдолЕ да пише "Поздрави от Мишата Чуооооорнииии" и "П.С. А, ся пращай факсове, тарикат! " :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:42 pm 
Аватар

trkt написа:
ако наистина е работа на Батков няма как цялото ръководство да не е знаело. съмнявам се Гонзо ако не е знаел да ги пусне 4мата точно преди дербито(или поне щеше да разпита за какво става дума, а не да ги пусне ей така, просто много смешно ми се струва). Баждека и той знае ама се прави на ударен, като ни размахва накакъв измислен факс и си мисле, че някой ще се върже. Батков рано или късно ще излезе от дупката и ще говори, тогава ми е чудно какво ще каже.
еидт: и със сигурност не става дума за тото, както някой беше казал - най-лесната му работа е да каже на играчите да загубят мача.

Съгласен съм като цяло, но само по отношение на едно често съм се чудил - не е ли твърде рисковано да се разчита, че футболисти умишлено ще паднат? Може би съм малко наивен, но все пак става дума за 11 различни характери (някои просто ще откажат да играят симулативно), има и чужденци, реферът може да повлияе по някакъв начин и в крайна сметка да не се получи желания резултат.
Иначе съм останал с впечатлението, че Батков гледа да не влиза в открити конфликти с феновете, и при това положение е странно, че историята с трансферите е толкова зле скалъпена и го представя във възможно най-лоша светлина.
В сферата на фантастиката е някой от вражеския лагер да е спретнал тази клоунада и да е метнал Батков и Баждеков, но кой знае вече..

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:48 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:
Съгласен съм като цяло, но само по отношение на едно често съм се чудил - не е ли твърде рисковано да се разчита, че футболисти умишлено ще паднат? Може би съм малко наивен, но все пак става дума за 11 различни характери (някои просто ще откажат да играят симулативно), има и чужденци, реферът може да повлияе по някакъв начин и в крайна сметка да не се получи желания резултат.
Иначе съм останал с впечатлението, че Батков гледа да не влиза в открити конфликти с феновете, и при това положение е странно, че историята с трансферите е толкова зле скалъпена и го представя във възможно най-лоша светлина.
В сферата на фантастиката е някой от вражеския лагер да е спретнал тази клоунада и да е метнал Батков и Баждеков, но кой знае вече..

Далеч по рисковано е да изпратиш един отбор без 4-ма титуляри и да очакваш да загуби, отколкото да се влезе в съблекалнята и да се каже "падате тоя мач". :smt006 Тия версии, че Батков искал да паднеме, та затова инсценирал тая глупост, са абсолютно нелепи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:53 pm 
Аватар

Така си е, наистина, от тази гледна точка. Май единственият мач, който почти със сигурност бе продаден, бе този с Пирин за купата миналия сезон.
Все пак си мисля, че ще се разчепка работата, доста е вероятно да има оставки след такъв срам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:36 am 
Аватар

Какво продължавате да умувате - аз вече ви обясних какъв е сичуейшъна, и последните изказвания на бат Миша само го потвърждават.

Инсценировката е така заплетена от Борат и Миша, че като се разплете да се окажат подставени лица на Цеца виновни. Като резултат - служебна загуба за прасенцата, изхвърлят ги от първенството, а ние си ставаме шампиони на общо основание. Както аз първи писах. :mrgreen:
:smt006

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:37 am 
Аватар

Не знам, може и аз да греша нещо, но ми се струва, че напоследък усещам някакво негативно отношение към Спасителя Тодор Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:39 am 

та за мене, нещтата са пределно ясни. Значи на Батков му трябват пари, боклучиите му дава 5 милиона да зауби първенството и Батков действа. Друго обесенение просто няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:44 am 

...

Последна промяна alexbod на Вто Сеп 22, 2009 9:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:53 am 

alexbod написа:
Кви 5 милиона?Ти имаш ли представа тея колко дължат на собствените си служители? :smt006 Още едно нещо по което заприличваме на свинете.За всичките ни проблеми са виновни онея другите

еми помисли малко, кой има изгода карето да не играе срещу чорбарите, нали се сещаш, че това не съм аз ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:56 am 

Мразим да мислим :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 1:00 am 
Аватар

Гиго написа:
Не знам, може и аз да греша нещо, но ми се струва, че напоследък усещам някакво негативно отношение към Спасителя Тодор Батков.

Не знам как можа да си помислиш такова нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 1:22 am 
Аватар

luboLevskaria написа:
alexbod написа:
Кви 5 милиона?Ти имаш ли представа тея колко дължат на собствените си служители? :smt006 Още едно нещо по което заприличваме на свинете.За всичките ни проблеми са виновни онея другите

еми помисли малко, кой има изгода карето да не играе срещу чорбарите, нали се сещаш, че това не съм аз ;)

Абе, оставете я тая работа. 1-во ако ще се купува първенство се прави с хванати съдии, футболисти и т.н., айде да речем, че двата куба са го уредили - кой ще го прави тоя цирк и ще се резили пред цялата страна ? Влиза се в съблекалнята, казва се "падаме !" и падаме ... и толкова :smt006 Не е нещо нечувано във футбола, а ако още някой там си мисли, че в Левски всичко е свято и чисто и не стават такива работи - ОК :lol:

2-ро Пари се дават на отбор за да падне, ама не на пряк конкурент. Колко пари трябва да извадят Титан, че да се лишим от възможността да играем за ШЛ във виждате какъв поток на отбори, а и почти гарантирано участие за групите на ЛЕ ? И каква им е файдата на тях да ги дадат тия пари ?

-----------------------------------------

Това, че Батков се е преебал сам, щото от чорбата са му дали пари или е бил заложил на ЕФУ или някакви ей такива са пълни безмислици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 1:31 am 

thegboy написа:
luboLevskaria написа:
alexbod написа:

Абе, оставете я тая работа. 1-во ако ще се купува първенство се прави с хванати съдии, футболисти и т.н., айде да речем, че двата куба са го уредили - кой ще го прави тоя цирк и ще се резили пред цялата страна ? Влиза се в съблекалнята, казва се "падаме !" и падаме ... и толкова :smt006 Не е нещо нечувано във футбола, а ако още някой там си мисли, че в Левски всичко е свято и чисто и не стават такива работи - ОК :lol:

2-ро Пари се дават на отбор за да падне, ама не на пряк конк.рент. Колко пари трябва да извадят Титан, че да се лишим от възможността да играем за ШЛ във виждате какъв поток на отбори, а и почти гарантирано участие за групите на ЛЕ ? И каква им е файдата на тях да ги дадат тия пари ?

-----------------------------------------

Това, че Батков се е преебал сам, щото от чорбата са му дали пари или е бил заложил на ЕФУ или някакви ей такива са пълни безмислици.

Както казва Шерлок Холмс, когат всички други варянти отпаднат, и най-неправодобния може да се окаже истина. Изгода тези 4мата да не играят имат само чорбарите, никой друг!!!!!!! И ако преимем, че Левски не се е хванал за някакъв измислен факс изпратен от чорбар, остава само варянтът Батков да е продал мача. Това просто е единственственото смислено обеснение. Не си падам по конспирации изобщо, ама при наличните факти, не виждам какво друго обесение е възможно :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 1:35 am 

Вместо да се правиш на Шерлок Холмс,вземи наблегни на правописа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]