forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 05, 2025 4:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 6:30 pm 

Здравейте Всички.Нов съм в форума фен съм на ЛЕВСКИ отдавна .Но по слаби до сега не съм виждал.Другия мач да излезат юношите на отбора като Табаков , Мариян Огнянов и Борислав Балджийски отколкото да налагаме другите.И Батков да си стяга куфарите.Дано да е в Атина за да мисли продажба на отбора !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 6:43 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=H1crsurRvkM
от 3:10
Той е тошко батков, роб на алкохола
За няколко милиона предаде ни отбора

ТОй е предател,Червена подлога
от сега на татък- враг на народа

:boisw :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 7:10 pm 
Аватар

mandja написа:
Aз, ако си слагах сичките тия неща дето се случват на сърцето, вместо на хуя, трябваше да съм си нарезал вените... :wink:

Хуя ли си си нарязал? :s_police

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 7:42 pm 
Site Admin
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=92969 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 7:55 pm 
Аватар

Не съм виждал по-слаба Чурбъ да ни бие. И по-големи путки в нашия отбор. Ясно е, че Т.Б. е виновен за всичко, ама кой точно бойкотираха играчите не ми се връзва. Защото за пореден път прасюнгерите излязоха надупени, а нашите вместо кур им пуснаха език. Сигурно е, че може да се разкрие и кой ни подля вода относно "Казанската четворка".....ако има желание. Само да не се окаже, че некой рода на Боратко е осрал пейзажа.
П.С. Стига с това налагане на младите. Видяхме Генев два важни мача. Ами не е готов за такива мачове. За година може и да стане много добър (ако играе). Разберете че първо юношите са тотално развалени и не мислят за футбол. Или по-точно, мислят за всичко друго. И второ, принадлежността им към школата не им дава индулгенция. Най-лошото е, че един млад чужденец, дошъл от майната си, който знае 3 български думи се раздаде вчера на терена. Юноша скоро да е давал толкова от себе си?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 7:56 pm 
Аватар

Божката Митрев и Влади Гаджев :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:10 pm 
Аватар

Kryten написа:

Само дето на Божката малко не му достига за първи вратар. Бали го, тренер ли немаме, какво ли. Владо да, единственото попадение от колко - 5 години? И то си го взехме от Гърция моля ти се, щото от толкова класни играчи нямало място за него :shock: . Аз говоря за такива които са дошли от юношеския отбор в първия и да са изорали терена. Има ли? Щото май последния беше Жиката.
Новинката http://corner.dir.bg/news.php?id=5105162
Цитат:
...от "синия" клуб ще сезират българските органи и ще се иска съдействието на Интерпол, за да се разбере виновника или виновниците за цялата измамна схема...

Ще си прикрием кървящите задници с ....Интерпол :smt005
А ние кой да сезираме за Батко, да вземе да ни отърве от него :twisted:
ЕДИТ: За да дойде, трябва да заслужи. Въпреки мениджърските интереси, въпреки Насо-вци и сие, въпреки или може би точно заради конкуренцията. Това е духа на Левски и левскаря - въпреки Партията, чорбаризма и Милко Балев(Тошорат) и сие.

Последна промяна Adepta на Пон Сеп 21, 2009 8:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:15 pm 
Аватар

Еми те като цяло много малко са дошли от школата напоследък. Ще видим зимата ако се върне Цачев, той изглежда свястно надъхано момче.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:36 pm 
Аватар

За игра и дума не може да става - това беше отбор играещ като че ли събран вчера...дори с малко паднахме ако бяхме ние в обратната позиция щяхме да турим 5-тица както написа някой по-горе...
Тотално разочарование от всички играчи, никакъв хъс и ЛЕВСКАРСКИ дух както каза Гонзо след мача, не знам след като в този мач "младите" ни не могат да покажат хъс, значи просто не са за този отбор!

На трибуните както каза Трупър - хореография, пиро - за нас - викането за тях, особенно след малоумния бой след който на всички им се уби желанието за всичко...Определено резултата от този и ВСИЧКИ възможни боеве е тотална деактивация и убиване на желанието на ВСИЧКИ да викат, поне за 20-30 минути с което доброволно даваме мача на свинете и слушаме жалките им малоумни песни!
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЗАРАДИ КОИТО СЕКТОРА ЗАПРИЛИЧА НА ТОВА!

Въпреки болката и анти-активизацията на сектора, пак някаква част от сектора ВСЕ ПАК не спряхме да пеем и се опитвахме да поддържаме тоя сектор на ниво, за да не бъдем тотално смешни срещу червените кхмери...
Това разбира се далеч не беше достатъчно, с изключение на няколко случайни проблясъка бяхме тотално надолу...останалото не ми се коментира защото ме боли и съм отвратен.......

И последно искам да кажа че според мен в началото на мача (преди боя) в СЕКТОР Б имаше повече хора отколкото в сектор Гей.....може и да бъркам но така смятам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:39 pm 
Аватар

UL написа:
И последно искам да кажа че според мен в началото на мача (преди боя) в СЕКТОР Б имаше повече хора отколкото в сектор Гей.....може и да бъркам но така смятам...

При всички положения бяхме повече, но това е малка утеха...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:40 pm 
Аватар

Kryten написа:
Еми те като цяло много малко са дошли от школата напоследък. Ще видим зимата ако се върне Цачев, той изглежда свястно надъхано момче.

Цачев е преостъпен за година :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:42 pm 
Аватар

240514 написа:
UL написа:

При всички положения бяхме повече, но това е малка утеха...

Разбира се че е малка утеха но ми писна всички да хиперболизират как ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СМЕ БИЛИ ПО-МАЛКО.......глупости........с нашия превес в агитката бяхме най-малкото поравно.....естественно други фактори ни ебаха мамата на трибуните и на терена иначе дербито можеше да изглежда по друг начин

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:43 pm 
Аватар

Е да бе докато има такива като един до мене, дето му викам аре пей бе пичага, той ми вика "е кво да пея, тия ни смачкаха" така ще е...

Последна промяна Rsk на Пон Сеп 21, 2009 8:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:46 pm 

Adepta написа:
Kryten написа:

Само дето на Божката малко не му достига за първи вратар. Бали го, тренер ли немаме, какво ли. Владо да, единственото попадение от колко - 5 години? И то си го взехме от Гърция моля ти се, щото от толкова класни играчи нямало място за него :shock: . Аз говоря за такива които са дошли от юношеския отбор в първия и да са изорали терена. Има ли? Щото май последния беше Жиката.
Новинката http://corner.dir.bg/news.php?id=5105162
Цитат:
...от "синия" клуб ще сезират българските органи и ще се иска съдействието на Интерпол, за да се разбере виновника или виновниците за цялата измамна схема...

Ще си прикрием кървящите задници с ....Интерпол :smt005
А ние кой да сезираме за Батко, да вземе да ни отърве от него :twisted:
ЕДИТ: За да дойде, трябва да заслужи. Въпреки мениджърските интереси, въпреки Насо-вци и сие, въпреки или може би точно заради конк.ренцията. Това е духа на Левски и левскаря - въпреки Партията, чорбаризма и Милко Балев(Тошорат) и сие.

Не знам дали малко не му достига на Божката. Аз мисля, че и двамата с Цецо са по-добри от Гошо в моментната му форма..

Генев е защитник. Добър защитник се става с игра. От кога играе Генев често?

Аргумента ми не беше, че юноши трябва да се пускат за щяло и нещяло, а че Табаков и Балджийски трябва да се пускат защото каквото и да направят няма да е по-зле от вече направеното от Певецо и Ортега.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Сеп 21, 2009 8:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:51 pm 

UL написа:
За игра и дума не може да става - това беше отбор играещ като че ли събран вчера....

Това беше отбор събран вчера.

Играчите се познават от по-отдавна, но не са отбор. Колко пъти са играли в този си състав?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 8:52 pm 

rkk написа:
Kryten написа:

Цачев е преостъпен за година :smt006

Не e. За 6 + 6 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:11 pm 
Аватар

6+6 не значи ли, че ако го харесат, те решават дали да остане?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:13 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не знам дали малко не му достига на Божката. Аз мисля, че и двамата с Цецо са по-добри от Гошо в моментната му форма..

За съжаление, вратари като Джиджи Буфон, дето вадят отбора още на 17+ се раждат веднъж на 50 години. Божката не е такъв. А че Гошо трябваше отдавна да бъде продаден - трябваше. Но определено все още е първи вратар на отбора. Иначе и на мен ми омръзна, но няма реална алтернатива.
SZ_FEN написа:

Че аз какво казвам различно от това? Все още не е узрял. Дано поне да придобие самочувствие от тези мачове. И да се учи от Виляреал и подобни, щото от зурлест няма какво да научи, само бой по тия :boisw
SZ_FEN написа:
...няма да е по-зле от вече направеното от Певецо и Ортега....

Не да не е по-зле, трябва да е много по-добре. Защото са юноши на Левски, дедите им не са брали кокосови палми по бреговете на Занзибар, а са се сражавали за България, патрон на отбора им е Апостола!
Според мен на Певецо му ебаха майката още като дойде в отбора първо Овчио, после и публиката :smt006. Като си спомням колко калай отнесе и Гонзо тогава...
SZ_FEN написа:
...Това беше отбор събран вчера....

Къв отбор, перефразирайки първите впечатления на Витлачил "Това не е отбор, това е сбирщина"
Извинете, ама Цачев има ли 1,80? Щото нас ни трябва ръстов, физически здрав, играещ добре с глава нападател.

Последна промяна Adepta на Пон Сеп 21, 2009 9:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:15 pm 
Аватар

Абе големи драми станаха за Цачев, да не мислите, че нашите не могат утре да го докарат в София и да влезе да играе. Ебаси, в тая държава елементарни закони не се спазват, ние тук се притесняваме за някакъв умрял договор за наем на футболист. Зимата си е тук, то е ясно и без да го казва никой. Ясно беше и че Гонзи се завръща, изобщо нямаше нужда да го обявява.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:22 pm 

Adepta написа:
SZ_FEN написа:

За съжаление, вратари като Джиджи Буфон, дето вадят отбора още на 17+ се раждат веднъж на 50 години. Божката не е такъв. А че Гошо трябваше отдавна да бъде продаден - трябваше. Но определено все още е първи вратар на отбора. Иначе и на мен ми омръзна, но няма реална алтернатива.
SZ_FEN написа:

Че аз какво казвам различно от това? Все още не е узрял. Дано поне да придобие самочувствие от тези мачове. И да се учи от Виляреал и подобни, щото от зурлест няма какво да научи, само бой по тия :boisw
SZ_FEN написа:
...няма да е по-зле от вече направеното от Певецо и Ортега....

Не да не е по-зле, трябва да е много по-добре. Защото са юноши на Левски, дедите им не са брали кокосови палми по бреговете на Занзибар, а са се сражавали за България, патрон на отбора им е Апостола!
Според мен на Певецо му ебаха майката още като дойде в отбора първо Овчио, после и публиката :smt006. Като си спомням колко калай отнесе и Гонзо тогава...
SZ_FEN написа:
...Това беше отбор събран вчера....

Къв отбор, перефразирайки първите впечатления на Витлачил "Това не е отбор, това е сбирщина"
Извинете, ама Цачев има ли 1,80? Щото нас ни трябва ръстов, физически здрав, играещ добре с глава нападател.

За Гошо можем да поспорим защото от миналия сезон насам той все не участва в решаващите мачове за нас, а когато го прави пуска феноменало тъпи голове. И на мен ми се искашe да беше направил трансфер в чужбина. В момента Цецо и Божката биха се справили не по-зле от него (не си длъжен да се съгласяваш с мен).

За Генев аз и ти казваме едно и също нещо, но ми се струва, че препоръките ни са различни. Аз бих искал той да играе както срещу прасетата така и срещу отбори като Виляреал, Лацио и Ред Бул.

Това което казах за Табаков и Балджийски беше за да аргументирам риска с пускането им в отговорни мачове вместо Певецо и Ортега. Нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
В момента Цецо и Божката биха се справили не по-зле от него (не си длъжен да се съгласяваш с мен).

Ок, а кой ще подвиква на защитата? Мисля че по нашите защитници трябва да се вика много :smt003
SZ_FEN написа:
За Генев аз и ти казваме едно и също нещо, но ми се струва, че препоръките ни са различни. Аз бих искал той да играе както срещу прасетата така и срещу отбори като Виляреал, Лацио и Ред Бул.

Моята единствена препоръка е, да не играе заедно с Топузаков. От фалафела, дори и на 10 ракии ще научи повече. И няма да се наложи толкова да го покрива.
SZ_FEN написа:
Това което казах за Табаков и Балджийски беше за да аргументирам риска с пускането им в отговорни мачове вместо Певецо и Ортега. Нищо повече.

Те са от една седмица в първия отбор, така че за този мач не върви да се пускат. Нататъка има резон. И чисто хипотетично, ако част от отбора бойкотира някой или нещо, какво се случва с незапознатите? Преебани и унижени. Ако не вярваш, питай Kryten кога не съм познавал дали отбора ще иска да играе или не срещу чорбата, кога ще сменят треньора и кога не са им платили. 2007-ма есента да припомня само Рабех игра срещу свинките. Другите "бойкотираха". Вчера беше горе-долу същото. Само вече не знам бойкотират ли, или толкова си могат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:45 pm 
Аватар

Откъде да знам какво си ми приказвал :smt003 Всичките думи за отбора от теб, които се сещам са от сорта на 'онези боклуци', 'нещастника Батков' и 'кретена Сираков' :lol: :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:45 pm 
Аватар

Обаче продължават мощно да се редят състави и да се градят тактики, а не се концентрираме върху основния проблем...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
....които се сещам са от сорта на 'онези боклуци', 'нещастника Батков' и 'кретена Сираков' :lol: :smt003

За другите си прав, но "боклуци" на футболистите ни не съм викал. Балеринки, путьовци и тн. може и да съм казвал. След вчера как да им викам - герои ли?
Goviado написа:
Обаче продължават мощно да се редят състави и да се градят тактики, а не се концентрираме върху основния проблем...

Състава е следствие на политиката на Тошето. Както каза не особено харесвания в този форум Г. Василев "отборът на Левски има доста по-голям потенциал от лит(*кс-етрополе, но там се работи погрешно от няколко години. Занимават се хора, които не разбират от тази работа". Е какво да му кажеш, отвсякъде е прав. И както всеки комсомолец, Тошо си назначава подчинени по партийна линия. И се оказва че и те не разбират. После, що сме зле. Ми ей затова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:58 pm 
Аватар

Няма как друго да им се вика, то е ясно. Ама с цял отбор изчерпани футболисти без 2,3ма няма как иначе. Като започнем с Йовов, Симонович и т.н. Останалите пък бяха посрани тотално, може би нормално де.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:02 pm 

http://gong.bg/uploads/photo_topics/200 ... _14461.jpg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:28 pm 
Аватар

Цитат:
Майкъл Чорни: Започвам разследване, това беше провокация

Да се смея ли, да плача ли
Цялата статия - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=93049

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:34 pm 
Аватар

Adepta написа:
Цитат:
Майкъл Чорни: Започвам разследване, това беше провокация

Да се смея ли, да плача ли
Цялата статия - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=93049

нито се смей , нито плачи ,защото ако ги хванат това води до служебна загуба или преиграване на мача.Неми е за това че сме паднали , а затова където някви чорбарски създания ни правят на луди!
ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:35 pm 

Срам! И то най-вече в сектор Б. Как ще ходят хора на мач, като постоянно има побои. Гугутката пак ще е безгласна буква като Голди. Смешни сме на терена, на трибуните, а с трансферите направо думи немам. Аз затва не ходя в сектор Б от мача с Вердер, когато пред стана мелето и бях отвратен. Къде са истинските ЛЕВСКАРИ, ДЕЕБА?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:41 pm 
Аватар

Свинете ни бият 2:0, тоя ми говори за Дебрецен ... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]