forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 8:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:11 am 
Аватар

thegboy написа:
Левски е на 8 място в класирането, това никога не съм го виждал през живота си :lol:

Мисля, че около 90-та година някъде съм виждал 10-то или 11-то място няколко кръга.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:26 am 
Аватар

Кофти вечер след кофти мач, след още по-кофти седмица ... мислех,че с пращането на 4-тастигнахме дъното, а те взеха че се върнаха :shock: :shock: :shock:

Батков не е продал мача. Нека се върнем на появяването му изобщона Герена и в Левски. Човека нямаше нищо общо, после след смърта на Грашнов Чорни го хареса за наместник и го ползва за негови сделки. Изведнъж,за година-две простия съдружник в средна кантора направи бизнес. Вече не бе прост адвокат, а адвокат на дявола. Фабрики, винпроми,паркетни производства зад граница, вестници, кви ли не пръдляви бизнеси и през денпред камерите на микрофона. През цялото това времеползва ЛЕВСКИ и нассамите за параван, за индулгенция и като оръжие в стил "знаетели 10 000 души пред еди-къде си за колко часамога да събера" ...

Това е "наишят собственик" ... президент и спасител! Това ебай Ганю на 21 век! Цирк. Алеко Константинов сигурно се върти, като пумпал в гроба си!

Смеем се на сФинете, на Дучето и т.н. но те си решиха проблем с Лупи. Предпочитам три години да нямахме лиценз и тоя дрисльо да нямаше нищо общо с клуба ни! Сега му викаме "курво" и "вън" ... :lol: човека сигурно гледа телевизии и ни се присмива почесвайки мазния си мустак... :lol:

УЖ СМЕ ЛЕВСКИ - СОФИЯ ... ЧАКАМЕ КАТО ОВЦИДА НИ ИЗПИЕ ТОЯ ИЗВЕРГ КРЪВЧИЦАТА НА ОТБОР, ПУБЛИКА, ДУХ ИЛИ КАКВОТО ИЗОБЩО Е ОСТАНАЛО.

ВМЕСТО ДА ГО НАПАРВИМ ТОЯ МЪРЛЯВ ГАЛЕНИК НА ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ СМЕШЕН ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ.
НЕ Е БАТКОВ ВИНОВЕН, НИЕ НЕГО ОТАДВНА СИ ГО ЗНАЕМ. НЕ СМЕ НИЙ НАРОД, А МЪРША! СТИГА ТОЛКОВА!
...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:30 am 
Аватар

19 LEVSKI SOFIA 14 написа:
Много хора се дистанцират от ЛЕВСКИ в буквалния смисъл ...... !

няма как да се дистанцираш от нещо, което обичаш, в което вярваш и което значи толкова много за теб... не се дистанцираме от ЛЕВСКИ, дистанцираме се от управата на клуба, дистанцираме се от простотиите в сектора... с бой няма да се въведе ред, а просто ще бъдат изгонени доста хора от стадиона...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:31 am 
Аватар

Виктория написа:
19 LEVSKI SOFIA 14 написа:
Много хора се дистанцират от ЛЕВСКИ в буквалния смисъл ...... !

няма как да се дистанцираш от нещо, което обичаш, в което вярваш и което значи толкова много за теб... не се дистанцираме от ЛЕВСКИ, дистанцираме се от управата на клуба, дистанцираме се от простотиите в сектора... с бой няма да се въведе ред, а просто ще бъдат изгонени доста хора от стадиона...

"Простотиите в сектора" не е достатъчно конкретно казано.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:37 am 
Аватар

Виктория написа:
...

е ето че и виктория се завърна, също както и карето от русия... това поне е добра новина :)

поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:39 am 
Аватар

"Простотиите в сектора" не е достатъчно конкретно казано.[/quote]

Е да си го кажем конкретно тогава? Появи се някъкъв си "гугутката" - преДседател на събрание избран легитимно, от легитимни делегати, легитимно ползващи облаги и подсмихващи се под мустак "връзкари с контакти". Не че при Голди бе друго,но продавачите на билки, заплатените охранители и стюарди и всички "левскари" с интереси взеха отдавна власт и връх и си правят каквото им скимне с целдавърви бизнеса. По конкретно искаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:41 am 

Ако Сектор Б в момента беше силен, Батков щеше да е пътник. Утре щеше да е ад на Герена. Но не, сектора е смачкан, разединен. Разделяй и владей е казал някой. Разделиха ни и ни владеят. Просто...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:43 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Е да си го кажем конкретно тогава? Появи се някъкъв си "гугутката" - преДседател на събрание избран легитимно, от легитимни делегати, легитимно ползващи облаги и подсмихващи се под мустак "връзкари с контакти". Не че при Голди бе друго,но продавачите на билки, заплатените охранители и стюарди и всички "левскари" с интереси взеха отдавна власт и връх и си правят каквото им скимне с целдавърви бизнеса. По конкретно искаш ли?

Мен нещата в конкретика са ми ясни, доколкото ми е нужно. Въпроса е вече да почнем да си ги наричаме с истинските имена, а не така завоалирано. Трябва да се създаде нетърпимост към хората, които са първоизточник на тия прояви.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:47 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
"Простотиите в сектора" не е достатъчно конкретно казано.

за мен простотията е в това да ставам свидетел на побоища вътре в сектора... мъчно ми е, че сектор Б в момента е място за изява на вживели се в ролята на хулигани позьори, които явно диктуват какъв "трябва" да е редът в сектор Б... на мен това не ми харесва...
StSt написа:
Виктория написа:
...

е ето че и виктория се завърна, също както и карето от русия... това поне е добра новина :)
поздрави.

:smt039
събира ни мъката по случващото се в ЛЕВСКИ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:49 am 
Аватар

И нека не ни заблуждава мазния мустакат Ганю, че "никойнямаинтерес да купи отбора" и "Левски не се продава"!

Да казва цената мазния миндил! Има модерни форми на управление и собственост, не е нужно да се търсят боклукчии,лукойлци или депесари с пари отнякъде кеш. В България и по света има поне милион левскари,дори 5% оттях да са средно заможни, а от тези 5% отново само 5% да извадят пари - нещата са изпълними. ЛЕВСКИ ТРЯБВАДА СТАНЕ ТОВА, КОЕТО Е - ОТБОР НА НАРОДА!

ВСЕКИ ПРОБЛЕМ РАЖДА ВЪЗМОЖНОСТ. ЗАЩО ДА НЕ СТАНЕМ ПЪРВИЯ КЛУБ - УПРАВЛЯВАН И СТОПАНИСВАН ОТ СЪВРЕМЕНА КОРПОРАТИВНА СТРУКТУРА? ЕДНО УСЛОВИЕ "ДА НЯМА ПРАВО НИКОЙ ДА ПРИТЕЖАВА НАД 1% ОТ АКЦИИТЕ НА КЛУБА" НИ ГАРАНТИРА ПРОЗРАЧНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ, РЕД И ЩО ГОДЕ НЯКЪКВО СМИСЛЕННО УПРАВЛЕНИЕ.

ИЛИ ДЕ СИ ТЪРСИМ "НОВИЯ БОРАТ", КОЙТО ДА ЗАЕМЕ ДОСТОЙНО МЯСТОТО НА БАЙ ГАНЯ?

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:56 am 
Аватар

[quote="UGLYBLUE"]И нека не ни заблуждава мазния мустакат Ганю, че "никой няма интерес да купи отбора" и "Левски не се продава"!

Да казва цената мазния миндил! Има модерни форми на управление и собственост, не е нужно да се търсят боклукчии,лукойлци или депесари с пари отнякъде кеш. В България и по света има поне милион левскари,дори 5% оттях да са средно заможни, а от тези 5% отново само 5% да извадят пари - нещата са изпълними. ЛЕВСКИ ТРЯБВАДА СТАНЕ ТОВА, КОЕТО Е - ОТБОР НА НАРОДА!

ВСЕКИ ПРОБЛЕМ РАЖДА ВЪЗМОЖНОСТ. ЗАЩО ДА НЕ СТАНЕМ ПЪРВИЯ КЛУБ - УПРАВЛЯВАН И СТОПАНИСВАН ОТ СЪВРЕМЕНА КОРПОРАТИВНА СТРУКТУРА? ЕДНО УСЛОВИЕ "ДА НЯМА ПРАВО НИКОЙ ДА ПРИТЕЖАВА НАД 1% ОТ АКЦИИТЕ НА КЛУБА" НИ ГАРАНТИРА ПРОЗРАЧНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ, РЕД И ЩО ГОДЕ НЯКЪКВО СМИСЛЕННО УПРАВЛЕНИЕ.

...

Един борд от 7 (СЕДЕМ!) души - избран от акционерите, изпълнителен директор с мандат 2 год.,но не повече от 3 последователни мандата... да видим тогава на кого ше викате "курво" и "вън" ... :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:03 am 
Аватар

Това е истината момичета и момчета. Има няколко пътя. При всеки случай е важна да се знае цената. Играчите ни са оценени на 7 млн. евро накуп - има сайт в който може да се провери, немски е и на 99% прецизен.
Материалните активи от 2008 - 2009 са ясно написани в отчета за миналата и тоя за отиваща си година (по баланс след 3-то тримесичие трявба да е възможно да се направи точна справка)
Та правата + маТриалното + магическата сума за сФинята Тодор Батков = цената. Без цената няма как, трябва да си каже сумата дрисливия миндил илида му ходим пред дома, офиса и изобщо да гоземаме на роги тоя - нали сме говеда, трябва да се почне от някъде, щото той явно няма намерение да се маха!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:08 am 

Докато някой хора не ни освободят от присъствието си Сектора няма как да се развива. Тва ми е мнението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:10 am 
Аватар

leitenantO написа:
Докато някой хора не ни освободят от присъствието си Сектора няма как да се развива. Тва ми е мнението.

Твоите съграждани не са ли винаги плътно до въпросните "някои хора"?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:16 am 
Аватар

отврат сектор .. въдворяване на ред ? .. по-скоро създаване на нередности

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:35 am 
Аватар

Най-хубавия момент в мача беше:

- лит(*кс-етрополе ООООО
- 7:2 оооо
- Кой сега е номер 1!?
- ЦС*КА Е КОЧИНА!
- ДА ви еба майката!
- Да ви еба майката!
- Да ви еба майката!
- Да ви еба майката!
- Да ви еба майката!
- Да ви еба майката!
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:38 am 
Аватар

Досега никога не се е появявал купувач защото Борат никога не е предлагал ЛЕВСКИ за продан, само един миноритарен дял, т.е. друг асистира с парите, мустака се разпорежда с тях, на такъв вариант при бизнес репутацията на Борат като човек който държи на думата си, и най-големия левскар, ако ще фрашкан та червив от пари, няма да се съгласи. Затова у някои се е създало заблуждението че няма кой да купи ЛЕВСКИ. Не е така! Нека напомня че като играчи, база, и фенове ЛЕВСКИ е най напред в България, и при положение че се намериха собственици за свинете, Ботев, и Беласица, не мисля че ще е проблем да се намери такъв и за ЛЕВСКИ, стига Борат да не поиска идиотска цена, в което не се и съмнявам! И точно тук е ролята на Сектор Б като ценови регулатор който посредством няколко сурови глоби към Борат от УЕФА и БФС го отказва от тарикатски пазарлъци!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:49 am 
Аватар

FLAME написа:
Ратко ако има мозък и той трябва да напусне - не да дрънка тъпотии както го слушам.
И той е преебан в случая!

Ратко сам никога няма да напусне щото от 3 години насам тва му е едничкия шанс да се задържи някъде за по-дълго от 2 месеца

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:54 am 
Аватар

minko написа:
Ето аз му искам оставката.
Факт е че той нямаше избор и трябваше да покрие Бай Ганьо... Но факт е че ако има достойнство ще разбере че е използван... Както стана и с Борето...
И с всичките му недостатъци Наско никога не би допуснал това...
И как да вярваме на фен клуба??? Още ли подкрепят това ръководство??? Или са много наивни или са платени слуги...
Факт е че напоследък сме по малко от свинете и се бием по между си!!! Това е което иска Борат...
Защо никой не му потърси сметка какво обеща на събранието на фенклуба???

Дедо Боре разбра че е използван едва когато Борат го уволни за 2 минути, дано Гонзо не дочака същата участ и разбере че за Борат няма сини легенди и любов към клуба, а само комсомолски интереси! Гонзо, подай си оставката!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 3:03 am 

kozarets1914 написа:
leitenantO написа:

Твоите съграждани не са ли винаги плътно до въпросните "някои хора"?

Е, и? Това, че са ми съграждани няма никакво, ама абсолютно никакво значение. Тея неща не са от днес... а и лично аз съм ставал свидетел на много по-големи гад-бляд ситуации. Очакванията ми за днешния ден бяха големи, жалко, че за пореден път си тръгвам разочарован :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 3:04 am 
Аватар

каквото и да напиша по темата за мача...все ще е нещо тъпо....просто така се чувствам в момента....дори не ме е яд...просто ми е тъпо....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 3:07 am 
Аватар

Richard Long написа:
Досега никога не се е появявал купувач защото Борат никога не е предлагал ЛЕВСКИ за продан, само един миноритарен дял, т.е. друг асистира с парите, мустака се разпорежда с тях, на такъв вариант при бизнес репутацията на Борат като човек който държи на думата си, и най-големия левскар, ако ще фрашкан та червив от пари, няма да се съгласи. Затова у някои се е създало заблуждението че няма кой да купи ЛЕВСКИ. Не е така! Нека напомня че като играчи, база, и фенове ЛЕВСКИ е най напред в България, и при положение че се намериха собственици за свинете, Ботев, и Беласица, не мисля че ще е проблем да се намери такъв и за ЛЕВСКИ, стига Борат да не поиска идиотска цена, в което не се и съмнявам! И точно тук е ролята на Сектор Б като ценови регулатор който посредством няколко сурови глоби към Борат от УЕФА и БФС го отказва от тарикатски пазарлъци!

:roll: :roll: :roll: "Не е предлагал ЛЕВСКИ за продан"? :roll: :roll: :roll:
Той заяви, че "не би отказал помощ в тези трудни времена, но няма желаещи, няма купувачи изобщо..." без да е уточнявано дял или изцяло продава. А и не е идеята да го питаме тоя ТУМОР какво иска или изобщо мисли! Какво говориш за "бизнес репутацията" сякъш той има някъкъв бизнес? Айде да си говорим кривиците - човека е инфантил, явен дебил и шмекерува с цел популярност. И аз не казвам да търсим собственик - това го може всяко прасе, даже от Перник, а после те ги учат на европейско поведение и дават акъл(до вчера лепяха лепенки по колите КОРОНА ИНС.)... НАС НИ ТРЯБВА ЦЕНАТА И НАТАТЪК САМИ ЗНАЕМ КОЕ КАК ДА СТОРИМ!

СРАМ И ПОЗОР, АКО СЕКТОРО Е "ЦЕНОВИ РЕГУЛАТОР" - ТОВА Е ПАТЕНТ НА ЧОВЕКА С 1 РИЗА БЕЗБРОЙ СЛАНИНА! КАКВО ГОВОРИШ, ЧОВЕЧЕ? ДА БОМБАНДИРАМЕ СТАДИОНА И ОТБОРА И ЧРЕЗ СУРОВИ ГЛОБИ ДА СВАЛИМ ЦЕНАТА, ЗА ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ОЩЕ ПО-МАЗЕН, ОЩЕ ПО-ЖАДЕН ЗА ИЗВЕСТНОСТ И МИКРОФОНИ ОЛИГОФРЕН?

МЪЛЧИ ПО-ДОБРЕ! НИЕ НЕ СМЕ СФИНИ, НЕ ИСКАМЕ СПАСИТЕЛ, НЕ ТЪРСИМ "НЯКОЙ ДА НИ ОПРАВИ"... КАКВО Е КАЗАЛ АПОСТОЛА? "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ - ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ...

НАЧАЛОТО СМЕ НА 21 ВЕК, ИМА МОДЕРНИ ФОРМИ НА СОБСТВЕНОСТ И УПРАВЛЕНИЕ - КОЙ НЕ ИСКА ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ ДА Е ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЯВАН, ПЛУРАЛИСТИЧНО ОБСЪЖДАН И ДА Е ПЕЧАЛИВШО ПРЕДПРИЯТИЕ, КОЕТО НАРЕД С ПЕЧАЛБАТА ЗА АКЦИОНЕРИТЕ (НИКОЙ С НАД 1% ДЯЛ) ДА НИ НОСИ РАДОСТ И УСПЕХИ И ДА СМЕ ГОРДИ?

ДА ИЗГОНИМ БАТКОВ И ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ КАТО ГРИША ГАНЧЕВ ИЛИ КАТО БУКЛУКЧИИТЕ ... ТОВА ЛИ ИСКАМЕ?

:?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 3:17 am 
Аватар

И аз отказвам да приема, че някъде някой високо благороден и невинен по душа богат, като Крез наивник седи и не спи, като нас и си вика: "Ох, бедните ми левскари, да взема да купя отбора и да ги оправя и да сме щастливи навеки, хем члена в тутурутката, хем душата ми ще иде в рая..." НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ, НИЩО ПОДОБНО НЯМА!

МРЪСНИЯ ТУМОРЕН ФЕС - Тодор Батков трябва да си каже цената и да се маха в срок до Нова година! Ясно и просто е, като бял боб. Плащаме му и ще бъдем първия клуб в България и Югоизточна Европа с дребно акционерна форма на управление. Тогава обаче някой хора ще трябва да поработят, да си направят труда да си заслужат парите и да спечелят достатъчно за всички - титли, купи, победи, престиж, а не на последно място и да спечелят по някой лев горница за акционерите...

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 5:00 am 

UGLYBLUE написа:
UGLYBLUE написа:
И нека не ни заблуждава мазния мустакат Ганю, че "никой няма интерес да купи отбора" и "Левски не се продава"!

...

Един борд от 7 (СЕДЕМ!) души - избран от акционерите, изпълнителен директор с мандат 2 год.,но не повече от 3 последователни мандата... да видим тогава на кого ше викате "к.рво" и "вън" ... :lol: :lol: :lol:

Брато, аз вече съм правил това предложение поне няколко пъти като всеки път ме обливат с прясна "Орина" в неограничено количество. За това бих те посъветвал да си спестиш "водния спорт" и да приемеш, че някои неща са такива каквито са.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 6:01 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
:roll: :roll: :roll: "Не е предлагал ЛЕВСКИ за продан"? :roll: :roll: :roll:
Той заяви, че "не би отказал помощ в тези трудни времена, но няма желаещи, няма купувачи изобщо..." без да е уточнявано дял или изцяло продава

Тошо обяви че търси някой да му помага и че продава нещо от порядъка на 30% от акциите но запазва контролния пакет, т.е. ти ше снасяш а той ще ти движи парите, а ходи му помагай!

Цитат:
СРАМ И ПОЗОР, АКО СЕКТОРО Е "ЦЕНОВИ РЕГУЛАТОР" - ТОВА Е ПАТЕНТ НА ЧОВЕКА С 1 РИЗА БЕЗБРОЙ СЛАНИНА! КАКВО ГОВОРИШ, ЧОВЕЧЕ? ДА БОМБАНДИРАМЕ СТАДИОНА И ОТБОРА И ЧРЕЗ СУРОВИ ГЛОБИ ДА СВАЛИМ ЦЕНАТА, ЗА ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ОЩЕ ПО-МАЗЕН, ОЩЕ ПО-ЖАДЕН ЗА ИЗВЕСТНОСТ И МИКРОФОНИ ОЛИГОФРЕН?

Нали предлагаш гениалната идея кога хората нема кво да ядат в криза и безработицата се качва, да изкупуват акциите на отбора, ми ето - като се свали цената и има шанс към 3.78% от тех да се продадат :lol:

Цитат:
МЪЛЧИ ПО-ДОБРЕ! НИЕ НЕ СМЕ СФИНИ, НЕ ИСКАМЕ СПАСИТЕЛ, НЕ ТЪРСИМ "НЯКОЙ ДА НИ ОПРАВИ"... КАКВО Е КАЗАЛ АПОСТОЛА? "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ - ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ...

Тези думи на Левски са изречени в съвсем друг контекст. Ти конкретно за кво се бориш? Акционерно дружество по модела на Барса? Няма да стане, не и в близките 20 години! Дотогава ли трябва да търпим Борат?

Цитат:
ДА ИЗГОНИМ БАТКОВ И ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ КАТО ГРИША ГАНЧЕВ ИЛИ КАТО БУКЛУКЧИИТЕ ... ТОВА ЛИ ИСКАМЕ?

Ганчев направи от мегаселски зонален отбор шампион и фактор в българския футбол вече 12-13 години, а боклуджиите още оправят бакиите на Лупи, но тва не и попречи да вземат 4-5 прилични футболисти, двама от които днес ни наказаха! А иначе от тая робска психика "колкото и да е зле, да не бутаме че можело и по-зле" целата държава е на тва дередже, не само ЛЕВСКИ... Ти да не би да настояваш Борат да остане? :smt101

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 6:14 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
МРЪСНИЯ ТУМОРЕН ФЕС - Тодор Батков трябва да си каже цената и да се маха в срок до Нова година! Ясно и просто е, като бял боб. Плащаме му и ще бъдем първия клуб в България и Югоизточна Европа с дребно акционерна форма на управление.

Ти, баце, колко даваш? :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 6:38 am 

Целите ни до края на годината ще бъдат:
- да загубим колкото може по-малко точки в първенството
- да спечелим поне няколко точки за коефициента ни в Европа.

За всички е ясно, че имаме кадрови проблем и че сме изпуснали всякакви срокове за привличане на нови футболисти (поне до края на годината). С оглед на това пред Ратко и Гонзо трябва да има две цели в краткосрочен план:

- Да предотвратят продаването на Зе, Живко и Рабе до края а годината защото просто нямаме алтернатива на тях.
- Да се възползват от услугите на някои от младите футболисти от дубъла - "трудния за опазване", Балджийски и Сашо Киров примерно.

Киров може да играе както на дясното крило така и като централен нападател. Дълбоко се съмнявам, че Табаков и Кръстовчев могат да се представят по-слабо в нападение от Певеца и Ортега.

Една от грешките на Ратко днес бе, че пусна Певеца вместо Еньо. Певеца няма физиката да се пребори със защитата на кандахарците, нито пък има силен удар с крак или глава. Еньо има физика, играе много добре с глава и поне няколко пъти е наказвал прасетата.

Аз лично мисля, че e време Гошо да стане резерва на Митрев или Цецо Димитров. Каквото и да говорим за Бардон и Рабе, отсъствието им днес си пролича много ясно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:16 am 
Аватар

Richard Long написа:
... Ти конкретно за кво се бориш? Акционерно дружество по модела на Барса? Няма да стане, не и в близките 20 години! Дотогава ли трябва да търпим Борат?

За съжаление. Защото това би било идеалния вариант. Регистрирани членове плащащи членски внос и избиращи президент и управителен съвет на мандатен принцип. При 100 000 регистрирани члена и 240 (по 20 на месец) лева годишен членски внос правиш 24 000 000 лева бюджет всяка година. Плюс реклами, тв права, приходи от продажба на билети, рекламни сувенири и т.н може да стигне до 30. Нали се сещаш какво може да направи отбор в България с такъв бюджет и правилно ръководство?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:29 am 
Аватар

Когато намериш 100 000 човека готови да отделят по 20 лв на месец за Левски, ела се обАди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:59 am 
Аватар

Hess написа:
Когато намериш 100 000 човека готови да отделят по 20 лв на месец за Левски, ела се обАди.

Имаш нужда от социална помощ? Писал съм, че това е идеалния вариант, не че е лесно осъществим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]