forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 8:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:20 pm 
Аватар

Забелязах че чорбарите се чуваха доста повече а уредбите са им супер мощни,тоя път се изложиха с хореографията а след гола ни надвикаха,имаше мощна организация в сектора им,добре се сихронизираха,а ми се стори че имат доста по широк набор от песни.а що се биха в сектора ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:21 pm 
Аватар

Аа верно...кво са ни виновни тия...Така си ни надиграха както никога...някой да помни толкова слаб ма4 на Левски? Аз не...не 4е и преди не сме падали...но това да нямаме полужение цял ма4 никога не е било...и само като се замисля колко им е кеф в момента...направо ми става зле...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:21 pm 
Аватар

Всеки да отвори спортал и да прегледа клипчето с каратистите.Респект за всички замесени,риъл ладс ли кво беше,еба ли му майката, само поклони пред частните охранители на Тошар.Оня якичкият, дето му е бодигард, не върши такава добра работа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:24 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Всеки да отвори спортал и да прегледа клипчето с каратистите.Респект за всички замесени,риъл ладс ли кво беше,еба ли му майката, само поклони пред частните охранители на Тошар.Оня якичкият, дето му е бодигард, не върши такава добра работа!
Линк?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:25 pm 
Аватар

dawnloader написа:
BlueKiller написа:
Линк?

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video_id=17316

Който въобще коментира резултат от мач, съперник и тн. е идиот!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:25 pm 

Ахаха, насраха ни... По-скоро - сами се насрахме. Чорбицата не са ни виновни нищо! Те просто играха... колкото могат. Един гол от грешка на Генев и един гол, заради това, че май Симонович не покри човека си. Все от наши грешки.
Виновен е Борат. Никога няма да разберем, дали е била умишлена тая екскурзия до Русия или не. Дали тия играчи наистина ще бъдат продадени или не. Няма логика в това, да пращаш 4-та си най-добри играчи на майната си, само за да падне отбора в дербито. Ако това е кардиналния замисъл, то е много просто - играе се симулативно, казва се, че трябва да паднем, по устав на Борат и готово.

А и да не забравя - на ви треньор! На! Кога за последни имаше качествен треньор в Левски? Откакто махнаха Мъри-Крокодила, все на долу вървим. Първо Вили-Овчата глава, после Кокала, сега Ратко.... Един не оставиха да се пробва като хората... Сега съм на мнение, че Ратко трябва да си иде. Тактически неграмотен е, прави ескперименти със схеми и тактики, показва характер, като заковава най-добрия ни разиграващ халф в момента - Дарко-Марадоната... И въобще има някакви много странни схващания за футбол! Тоя треньор трябва да се разкара. Оставете Батков какво прави и какво не... Въпроса е, че ме е страх от това, кой ще дойде след Ратко, само и само да не се дават пари... Бисер Хаздай (нищо против него, просто намеквам, че пак ще е "наш" човек, от школата). Генерала? Мъри, с който ще започнем нов поход... насрочен за... 2015, като в състава ще са - Петков, Милано, Рабех, Зе, Дарко (да, 4-та не са били продадени в Рубин и от солидарност са решили да завършат кариерата си в Левски), връщаме Емил Ангелов и Коприваров.... Абе, смех. Толкова зле не сме били от периода с Тампере, ама толкова слабо срещу Чорбата и така да са ни надигравали, не помня от кога...

И въобще... Кво говорим против Батков? Кво ще променин? Хората на запад ги е страх от публиката, не щото ще се качи в ложите и ще им натруши главите на президентите и собствениците, а защото отбора там е марка, име, знак, култ... Религия чак не. И хората, като наистина ги е грижа за даден отбор, те се махат, след като не могат да свършат нищо добро за него... А тука г-н Тодор Батков се подигра с Левски, чак направо се изсра... Но, както казах и да говорим и да пишем, все тая. Ние сме най-малкия фактор, който може да накара Борат да се разкара от Левски! НАЙ-МАЛКИЯ, колкото по-рано осъзнаете, че това е така и просто седите и си пишете тука, и псувате, обиждате, заканвате и приканвате да се разкара мустака, толкова по-добре. Поне ще си спестите малко нерви...

И да спре всичката публика на Левски да ходи на мачове (което, междувпрочем, много искам да стане в следващите няколко мача, един вид, като протест, не срещу футболистите, а срещу машиниста на влака), пак все тая. Видяхте в Ботев кво стана...

Мерсим, Батков! Халал ти!

Последна промяна Landa на Нед Сеп 20, 2009 10:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:26 pm 

FLAME написа:
jimiianev написа:
Докато не правите нищо, а само пишете може да си заврете абонаментните карти в шкафа във куФнята!

Това сигурно се отнася за мен :smt006
Аз съм стар човек, ходя в сектор А, псувам Батков и никой друг, не взимам пари за "охрана"

Отнася се за ВСИЧКИ КОИТО СИ КУПУВАТ КАРТИ!
ОТНАСЯ СЕ ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТОВА КОЕТО СТАВА В СЕКТОРА!
БЕХА ЛИ БИТИ ТИЯ ДЕТО МЕТАХА БОМБИ ДНЕС!?!
АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА И СИ ТРЪГНАХ БЕЗ ДА МЕ Е ГОНИЛ НЯКОЙ И НЯМА СКОРО ДА СЕ ВЪРНА В Б!
Предпочитам да ме пречукат куки; свине или които се сетите, но не и наши!

Нема да ми е за пръв път.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:26 pm 
Аватар

RIOT написа:
Няма нищо лошо в загубата.Футбол е това.И най-добрите губят.Знаете ли кое е най-лошото, че в последните 10 мача свинете са в пъти повече от нас на стадиона, тотално ни надвикват и тотално ни унижават.Това се получава не, че са ни изпопребили или изпозаколили, това се получава, защото Сектор Б АД ни изгони.Бяхме изгонени от собствените си хора, от тези които са платени слуги на Борат, от тези които няма да направят нищо въпреки гаврата с любимия ни отбор от Борат.

"Никога продажни като повечето медии".

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:27 pm 
Аватар

Верно си е, метнаха се 50 бомби, дали се пребиха хората :roll: Все пак ред трябва да има. Иначе верно няма кво да се коментира. Бой в 10 минута, как да се не убие желанието на всички, ебаси :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:28 pm 
Аватар

BlueKiller написа:

Изключително грозна работа. Много корави момчета когато са в съотношение 10:1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:30 pm 
Аватар

Имат си качулки,шапки и все.Трябва да се определят някакви зони където не може да те трепят, да се знае един вид.Респект Тоше, виж как добре успя да ни организираш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:32 pm 
Аватар

И на терена, и на трибуните сами се бихме. И двете с любезното съдействие на мустакатата свиня.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:34 pm 
Както казваше една пияница КРАЙ ..........на сектор Б

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:35 pm 
Аватар

РАЗБРАХТЕ ЛИ ВСИЧКИ ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ КАЧУЛКИ .... НИНДЖИ.... ЛОШИ ЛИЦА И Т.Н ИСКА СЕ ГЪРЛО ИСКА СЕ ОРГАНИЗАЦИЯ ИСКА СЕ РАЗВИТИЕ И РАБОТА В ТОЯ ВЕЛИК "Б" СЕКТОР ! ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ БАТКОВ ЯКО НИ СЕ ИЗСРА В ДЖОБОВЕТЕ И ЯКО СИ НАПРАЙ ВРЪТКАТА .... КВИ ТРАНСФЕРИ БЕ ПИЧ ХОРАТА ОТ РУСИЯ НЕЗНАЯТ ЗА КВО ИДВА РЕЧ ...... И ПОСЛЕ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ........ ! ЧОРБАТА НЕ СА НИ ВИНОВНИ БИХА СИ НИ ..... НАДВИКАХА СИ НИ ТОТАЛНО ...... И ТАКА !

Последна промяна 19 LEVSKI SOFIA 14 на Нед Сеп 20, 2009 10:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:40 pm 
Аватар

Нещото което най ме подразни е че чорбата имаха много песни и всички се ги знаеха.Тва е . Край :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:40 pm 
Аватар

Левскари да ритат левскари в главите е повече от идиотско!
Това беше най-големия резил от целия мач!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:41 pm 
Аватар

И ПРАСЕТАТА АКО РЕШАТ МОГАТ ДА 90 МИН ДА ПЕЯТ РАЗЛИЧНИ ПЕСНИ ...... АПАК ЗА КОНЦЕРТНАТА ИМ ОРЕДБА КВО ДА КАЖА ТОЯ СЕ ЧУВА СИГ ЧАК В АМЕРИКА С НЕЯ ....... НЕЗНАМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА "Б" СЕКТОР ДНЕС ДА БЕШЕ ЖАЛАК ( БЕЗ ХОРЕОГРАФИЯТА) АКО Е БАТКОВ ЩЕ ГО РАЗБЕРА АМА И ТОВА НЕ БИ ТРЯЯЛО ДА Е ФАКТОР .... НАЛИ ВСЕ ЛУДИ СА САБРАНИ ВЪТРЕ ЩО НЕ ГИ НАДВИКАМЕ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:43 pm 
Аватар

Баждеков не знае какво да каже на летището - пълен смях, срам и ташак!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:44 pm 

Абе момчета, може ли чак толкова неграмотни селяни да пишат тук ? Това е по-голям резил дори от предателството на Поп Кръстьо - Борат. Научете се да пишете, че е срамота.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:45 pm 

Nie sme se prevurnali v gigantski cirk-sobstvenik bez pari,otbor bez igrachi,publika bez pesni,huligani koito nikoga ne sa se bili..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:46 pm 
Аватар

FLAME написа:

Човекът в София, който се бил ПРЕДСТАВИЛ, че е от Рубин казал, че нямало проблем с УЕФА за картотекирането...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Единственият въпрос след този мач ми е : кой изценира трансфера? Тодор Батков или собствениците на Титан?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Просто това не може да се търпи повече...Марто се надявам да е добре,че пое доволно количество бронз и миниум

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:47 pm 
Аватар

Става ли да не намесваме Титан в цялата работа и как плащали на Батков за не знам си какво. Тия смешни истории тип Батков отнел лиценза на цура не ЩА да ги слушам

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:48 pm 
Аватар

Честито,СЕКТОР Б олекна отново с 10-20 човека.
Браво на ЗАМЕСЕНИТЕ.

Един ден,дай боже разбере обикновенния Левскар че не играта и головете на таблото определят пеенето,тогава ще имаме отново Агитка !

Последна промяна lubosway на Нед Сеп 20, 2009 10:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:48 pm 
Аватар

shalala написа:
FLAME написа:

Човекът в София, който се бил ПРЕДСТАВИЛ, че е от Рубин казал, че нямало проблем с УЕФА за картотекирането...

Но името не му знае никой, ебати мистерията :taff

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:49 pm 
Аватар

Според мен неска чорбата се изложиха само в хореографията много беше тъпа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Гладиатора с големите букви да се научи да пише правилно първо, а после да дава сърцераздирателни коментари.
Днешните събития бяха съвсем резонни, не знам защо се учудвате при положение ,че тва е линията дето се следва от няколко години насам и падението логично продължава. Интересното е, че всеки път си казвам "по надолу нема накъде" и след това се убеждавам, че имало и още по-долу....вече се чудя докъде ще се стигне.
Накрая най-вероятно ше станем нещо като националния отбор...на никой не му пука за него и служи само като битак за разпродаване на новоизгряващи и не чак дотам новоизгряващи медийни "звезди", като клиентелата в най-добрия случай е некви заблудени отборчета от Турция до 2 ешалон в Китай и Гватемала. Батков, сина ти мъж да ти доведе!

Последна промяна Trans penem mihi est на Нед Сеп 20, 2009 10:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Смърт на Батков завинаги

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

аз по-некадърно скована лъжа не съм виждал

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]