forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 9:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:14 am 
Аватар

Жо Ошива свинете, разгром с 1:0! след мача Таткаев съобщава, че преговаря за продажбата му в Анжи Махачкала (които са се резболели от свински грип за байрама). Взимаме Коце Видолов под наем, а отбора продължава да се подмладява с още по-страшна сила!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:31 am 
Аватар

STALKER написа:
Взимаме Коце Видолов под наем, а отбора продължава да се подмладява с още по-срашна сила!

Не знам Коцето Видолов дали ще успее да замести Дарко, ама Гошо Марков 100% може да запълни празнината, оставена от Рабех -и като игра, и като "медицински" познания.
Иначе за мачо - снощи сънувах, че биеме 2:1 и после търся всички прасета в квартала да ги ебавам. Ама си мисля, че ще ни напълнят кошницата с поне 3 парцала.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:35 am 

Дон Балон да го духа :twisted:

София. Около 5000 билета купиха феновете на Левски за мача с лит(*кс-етрополе. Предварителната продажба е от четвъртък и ще продължи и днес на касите на Герена. Сините получиха 9000 билета за сектор "Б" с цена 5 лева.
В деня на мача билети ще се продават от 10,00 ч. до 20,00 ч. само на касите на стадион "Васил Левски", откъм синьото кафе

Айде Лавинаааааааааааааааааааааааааааа :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:50 am 

Някой знае ли колко струва една акция на Левски? Колко струва целият отбор?

Ако толкова сме отворени, правим една фирма, всеки влиза с пари (кой колкото може), взимаме процент от отбора (дори да не е мажоритарен - естествено) и ще можем да гласуваме и определяме в рамките на съответните правила!

Ей така ги виждам неща аз . . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:55 am 
Аватар

Ура! Имаме решение!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:57 am 

Не . . . прав си!

Да си пишем глупости (90% от времето) в форума от сутрин до вечер е далеч по-добро решение!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:02 am 
Аватар

Ние не можем да си оправим сектора :? , а сме тръгнали отбора...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:09 am 

Бате, прав си ама така или иначе е друго феновете да имат профисеонално представителсво вътре в отбора и не само Борат да кара влака ..., а естествено от там и сектора се оправя по-лесно...

Нито ти, нито аз, нито никой който обича Левски няма да се чуе ако няма дял в отбора ако си мислим че нещо правим като ръмжим от далеч жестоко се лъжем - нека аз да съм инвестирал 10тина милиона и 13 годишното леке да ме псува къде нищо не е видяло в живота ами нали само смешно може да ми стане и да си го пиша на хуя (малко груби думи ама ако погледнем от страни е така!)!

Както и да е...ако има сериозни това е най-логичния варянт ама дали има...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:19 am 
Аватар

Пак ли ще купуваме отбора ? Не разбрахте ли колко абсурдно е това, спрете се.

-------------------------------------------

За да тръгне тоя отбор трябва доста неща да станат (сериозна част от тях не зависещи и от Батьо ти даже) ... на тоя етап - забравете. Очевидно и излишни пари няма мустака, няма и да има скоро ... няма и отбора да продаде ... няма и на кого по всяка вероятност ... няма и публика, която да го накара да се махне от Левски (ако не се трогне, разбира се, от десетте подписа във форума). Гответе се да слушате дълго още "Левски има футболисти, добри футболисти, няма да привличаме нови, искаме момчета от школата ..." и прочее глупости. По ЕвропаТА - ей така по някоя групичка в ЛЕ, дето да ни отнасят здраво, а в първенството ту ние, ту чорбата ... макар че като ги гледам как са се разбачкали край морето може и до няколко годинки и титлата да ни се види мираШ :smt006 (песимистично съм настроен, ама от какво да се настроя оптимистично ?)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:23 am 
Аватар

boldabol написа:
Бате, прав си ама така или иначе е друго феновете да имат профисеонално представителсво вътре в отбора и не само Борат да кара влака ..., а естествено от там и сектора се оправя по-лесно...

Нито ти, нито аз, нито никой който обича Левски няма да се чуе ако няма дял в отбора ако си мислим че нещо правим като ръмжим от далеч жестоко се лъжем - нека аз да съм инвестирал 10тина милиона и 13 годишното леке да ме псува къде нищо не е видяло в живота ами нали само смешно може да ми стане и да си го пиша на хуя (малко груби думи ама ако погледнем от страни е така!)!

Пич, приеми, че купиш една 1/25-та от отбора, приблизително един футболист. Ти на най-ниско платения ни футболист не можеш половината заплата да му даваш (не те знам колко взимаш, но едва ли е над 3-4 хиляди лв, че да можеш да вкарваш пари постоянно), пък си тръгнал верно отбора да купуваш... стига глупости, мислете рационално.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:24 am 
Аватар

От това че са се разбачкали по морето, само може да е от полза..точно днес си мислех, че май първенството взе да става по-равностойно - ние, свинете, черно море, черноморец, локо сф, славия, литекс, пирин, берое ...като гледам само пловдивските и мездра са много зле...

само не мога да разбера къде е публиката на Черноморец???

темата беше друга...Обиваме ги! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:24 am 

Само да те питам - ако успееш да се аргоментираш защо е абсурдно да се купува дял от отбора (не целият отбор, не мажоритарен дял 51% просто някъкав дял) ще се съглася с теб и повече няма да повдигам въпроса!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:31 am 
Аватар

Защото когато притежаваш дадена част от отбора, имаш задължения, съобразяваш се с капитали и тем подобни работи, които искат само даванеее... Пак ти казвам, в Левски по мои груби сметки има около 35-40 играчи с професионални договори, което ще бъде един постоянен разход за тебе. Най-малкото бързо ше ти свършат парите и ше си принуден да се разделиш с този дял. Освен тва, когато Батков е мажоритарен собственик, а ти си неква част, ти само наливаш пари и става тва, което Батков каже, сиреч той те управлява колко да дадеш и как да се харчат парите. А и да ги имаш парите, Батков няма да ти позволи нищо друго, освен да даваш и взимаш пропорционално на собствеността ти... Реално пак си безгласна буква.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:32 am 

Shakespirt написа:
boldabol написа:

Пич, приеми, че купиш една 1/25-та от отбора, приблизително един футболист. Ти на най-ниско платения ни футболист не можеш половината заплата да му даваш (не те знам колко взимаш, но едва ли е над 3-4 хиляди лв, че да можеш да вкарваш пари постоянно), пък си тръгнал верно отбора да купуваш... стига глупости, мислете рационално.

Тука е така...ама не говоря само аз да си го купя отбора а 500 човека с по 10 000 лв или 5000 с по 1000 лв - май това ще направи разликата нали...,а и като купиш дял не трябва да вкарваш пари постоянно - като има печалба решаваш дали да я реинвестираш или да я профукаш за собствено благо!

както и да е... явно това наистина е сложно за доста хора тука и не говоря за пари, а дори това да се проучи въпроса - ама по-лесно е да ни мързи и да си псуваме Батков тука, а на него му е през хуя!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:35 am 
Аватар

По памет нашият отбор само 2006-та беше на печалба... може и да бъркам. Тва значи, че ако не наливаш постоянно, клуба остава без пари и се превръщаме в Ботев. Идеята е, че и по 500 лв да влеземе, едва ли има много хора тука, които могат постоянно да влагат. Аз се сещам за 2-3-ма тука които са в състояние два вкарват постоянно некви пари... и те са къси най-вероятно. А колко са склонни... друг въпрос. Сега малко да се върнеме към реалността. Остават само още 17 часа и 20 минути.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:40 am 

Даммм, да се надяваме, че като го вземем отбора ще е вечно на печалба :lol:

темата е сложна, но е варянт, трябват хора с пари, яко навити и да не ги мързи и тогава всеки ще е навит да сложи по някой лев, за да може общият глас на феновете да се чуе...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:52 am 
Аватар

Мани парите... феновете нямат общ глас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 2:54 am 

boldabol написа:
трябват хора с пари, яко навити и да не ги мързи

трябват ни хора с пари ?! Трябват ни още Чорнита :bigok Стягайте се тръгваме на пътешествие :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 3:06 am 
Аватар

ПОДКРЕПА ДО КРАЯ И БОЙ ПО ЧЕРВЕНИТЕ МУЦУНИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 3:20 am 

Когато бяха пуснали Берое за 1лев.. можеше да ги купиме и да имаме 6 точки ей така... ама кой да се сети... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 3:57 am 

STALKER написа:
Жо Ошива свинете, разгром с 1:0! след мача Таткаев съобщава, че преговаря за продажбата му в Анжи Махачкала (които са се резболели от свински грип за байрама). Взимаме Коце Видолов под наем, а отбора продължава да се подмладява с още по-страшна сила!

Забрави да споменеш и Изстреч Вкаралгоев, 17 годишния нападател с голямо бъдеще пред себе си, но за съжаление има 5 годишен контракт с Динамо Татрамат и ще чакаме да го вземем като свободен агент...

А, и още топлим място за "Трудния за опазване", който още не е помирисвал топка...

Те такава ни е трансферната политика.

Само за Коцето не позна. Утре, към 13:48 Борат ше свика извънредна пресконференция, на която ще прати Гонзо, да обяви, че преговаряме с Уйпещ за техния халф, небезизвестния Петер Кабат. Даже, ако трябва да сме точни - преговорите са финализирани и Баждеков утре, рано сутринта, лети за Унгария, с полет, който първо минава през Малта, за да уговорят личните условия на унгареца. Според неподтвърдена информация, Кабат ще вземе участие в мача с чорбата. Отново с номер 7 на гърба. Еньо пък ще играе с номер 1+6.

^
Това е от много сигурен мой източник!

Имам и още една информация, че ще връщаме и Ищван Ференци, но за там не е много сигурно, защото Борат смята, че нямаме нужда от други нападатели. Просто ни трябвало време, за да развием потенциала си!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 5:42 am 
Аватар

SHE GI EBEME LI UTRE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 8:32 am 
Аватар

Тия ги бихме, да идва фелацио!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 9:32 am 
Аватар

Букитата ще фалират днес :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 9:39 am 
Аватар

Днеска хеттрик на Ониран :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 9:57 am 
Аватар

boldabol написа:
Някой знае ли колко струва една акция на Левски? Колко струва целият отбор?

Ако толкова сме отворени, правим една фирма, всеки влиза с пари (кой колкото може), взимаме процент от отбора (дори да не е мажоритарен - естествено) и ще можем да гласуваме и определяме в рамките на съответните правила!

Ей така ги виждам неща аз . . .

Айде, поредния :lol:

Не се обиждай, ама в колко фирми досега си участвал, камо ли акционерни дружества, да не говорим за големи такива? Няма пак да повтарям това, което сме го говорили хиляди пъти, затова накратко - НЯМА НАЧИН! Иначе има и други поддръжници на това решение, можеш да се свържеш със СЗФЕН - и той има подобни екзотични идеи, смао че той разбира малко повечко от теб от тая работа. И неговата идея няма да стане, щото звучи супер на теория, ама ЛЕВСКИ не е теория :smt006

П.С. - Тия прасетата са уникални, почнали да се регват във форума и да пишат малоумни стихчета - я кажете още кой е получил, или само аз съм удостоен с тая чест :smt005 :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:02 am 
Аватар

При мен мачО мина вече (часова разлика)... 3 за нас :sm_cigar

Малко се натъжих, щото тоя нехранимайко Крум Савов много завиждал на Майкъла, че е по-квалитетен анализатор от него и направи груб самоубийствен атентат в ложата. Прегърна го като Юда и двамата избухнаха... оставете това, ами и парченце от дясното стъкло на Крумовите слънчеви цайси се заби в адамовата ябълка на президента ни (клубния), който се строполи върху президента ни (държавния) и те двамата също се споминаха. Черна неделя, не е хубаво като става така и умират хора, ма нали бихме - щастлив съм :smt041 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:04 am 
Аватар

Всички на стадиона, за да подкрепим шампиона!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:05 am 
Аватар

Wildkid написа:

П.С. - Тия прасетата са уникални, почнали да се регват във форума и да пишат малоумни стихчета - я кажете още кой е получил, или само аз съм удостоен с тая чест :smt005 :smt005 :smt005

И аз имам от някакъв си EMEA :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:06 am 
Аватар

Доста хора го получихме за гуд морниг, но тоя изяде баницата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]