forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 3:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 10:45 pm 
Аватар

Пак се отплеснахте нанякъде,един това чул,друг това видял,утре ни е мача със свинете и него трябва да спечелим и на терена и на трибуните,а си мисля че ако заради комунистическо-мафиотската подлога-Батков се хванеме за гушите утре,означава че Левски вече няма публика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:10 pm 
Аватар

Много вискоа цена платихме за да разкараме оня куц кон ЖивкУ - Рабех, Дарко и Зе.

Нащета малко по малко си идват на мястото - скандирания от "А", плакат на гостуване сега и тая продажба. Остана само утре Спас и Мишел да си свършата работата и да ушият поне по два. И ако тогава продължаваме да мълчим, като ПУТКИ, последня да гаси лампите и да се местим на друг стадион.

Много Уважвам Гонзо. Ама аз и Наско уважвах преди да стане директор, сега го псувам всеки ден.

Славо, аре стига с тия мистики ! Ако имаш да казваш нещо го казвай. Все едно сме в пети клас. "Ще видите", "да бяхте дошли", "виж си личното"......същите неща ги говореше и Крайтън след срещата с Мъри. И то кво се оказа, Мъри казал, че Батков е тъпак. Добре че беше Мъри да ни светне очите тогава. И сега съм 100% сигурен че и ти няма с какво да ме изненадаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:12 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Пак се отплеснахте нанякъде,един това чул,друг това видял,утре ни е мача със свинете и него трябва да спечелим и на терена и на трибуните,а си мисля че ако заради комунистическо-мафиотската подлога-Батков се хванеме за гушите утре,означава че Левски вече няма публика

Публиката трябва на първо място да смазва психически свинете, както го равим винаги, но никога не е имало толквоа много платени агенти. Тоя дебел нерез се мисли за некъв император или диктатор, като си създава палтена гвардия в сектора ебати. Отбора трявба да се поткрепя най-напред ,а не като розивите, ама когато собственика се ебава така явно с клуба, какво да правим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:14 pm 
Аватар

абе за всичко друго си прав, ама да искаш чорбата да ни бият с разлика не мога да го проумея???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:16 pm 

Блеки е болен :smt006

Да искаш любимия ти отбор да загуби от най-големия враг и да се радват хората псуващи всичко в което вярваш,не може да е нормално :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:19 pm 
Аватар

Блеки не е болен, ами прав. Но мнението му е много радикално, тва е обяснимо предвид абсурдната ситуация в отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:20 pm 
Аватар

Boyo написа:
абе за всичко друго си прав, ама да искаш чорбата да ни бият с разлика не мога да го проумея???

Бихме ли? Бихме ! Какво бучите тогава два дни за ония четиримата? Вижда се, че имамае страхотен отбор. Най-добрите футболисти са при нас.
Думи на Батков, Радко, Гонзо и Баждеков след победата.

Минала година беше същото, после хапнахме два дебърцина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:21 pm 
Аватар

Не ми се иска да губим от Цеца, но ако това значи спасение от Батков съм готов да го преглътна, колкото и да ми е трудно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:22 pm 
Аватар

Никой не е по-голям от Левски,какво да правим,това което можем,мощно викане и да мислим с главите си,да не забравяме,че тоя до теб носи в сърцето си същите чувства,които носиш и ти,че той ще ти се притече на помощ,или ти на него,че не са ни необходими преводачи,ако КомсомолецО имаше малко чест,щеше да намери начин той да обясни ситуацията,а не да разчита на Гонзо и на Ратко,но Батков така е свикнал,да намира кой да разяснява ситуацията вместо него и не само в конкретния случай е така.Така че,утре който може да помага за хореографии,но си мисля че утре трябва да напълним Б до дупка и да запазим нашата чест.
Свине,слагайте си шаловете вече в гъзовете,че може да ви разпознаят иначе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:23 pm 
Аватар

батков може да си говори каквото си иска - трябва ли хората да му се връзват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:26 pm 
Аватар

Първолете, аз Гонзо НИКОГА не мога да го плюя но определено бях приготвил няколко доста нелицеприятни изречения по негов адрес. Да не ти строша хатъра...ще си замълча този път.
За мен обаче подобна разпродажба в такъв момент е престъпно и безотговорно действие спрямо отбора и клуба изобщо и след като Гонзо, естествено няма как да предотврати или отложи това има един отличен и достоен изход от ситуацията. Без скандали и драми си дава оставката и по този начин ясно показва отношението си, като същевременно изцяло се освобождава от отговорност за чужди провали. Айде да не е веднага, но след мача. А така, замазвайки на пресконференцията чорбаджийските прищевски излиза че той с всичко това е съгласен или най - малкото не смее да се противопостави, или просто му е все тая - стига дамо и само да е директор.
Аз поне отдавам тази му реакция само и единствено на това, че в подобни властови борби той е съвършено неопитен и не си дава сметка, че с една (криворазбрана) лоялност към клуба всъщност покрива и оправдава и най - идиотските прищевки на Батков дори когато са в тотална вреда за "Левски".
И престанете с тия глупости "ега ни смажат утре, че да се отървем от Батков". Първо, ако толкова ви е зор отбора да пада по - добре пет поредни загуби с много от следващата седмица, но победа над кочината утре. И второ - абе не разбрахте ли че и хиляда загуби няма да накарат комсомолския боклук да продаде клуба?! Батков ще продаде "Левски" когато Чорни каже, за колкото каже и на когото каже та ако ще и в "Б" група да изпаднем.
Обратното предположение изхожда от абсурната идея че комсомолски доносник и съвременен мутрафон има в себе си нещо като съвест и разум и видите ли, при загуба ще се трогне и ще разбере че не е бил прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:27 pm 
Аватар

Boyo написа:
батков може да си говори каквото си иска - трябва ли хората да му се връзват?

Що задаваш глупави въпроси? Щом само 20 човека от "А" го псуват, очевидно другите му се връзват Докато не почнат ВСИЧКИ да го псуват, оправия нняма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:30 pm 
Аватар

Блеки, според мен не му се връзват. Просто са се отчаяли и вече им е все тая.
Пък и аз лично като съм на мач, до последно си викам за отбора. Псувал съм Батков, естествено но СЛЕД мача. Не ми се вижда нормално просто вместо да си гледам играта и да надъхвам своите да се занимавам с онзи, докато в това време нашите се мъчат по терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:33 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Що задаваш глупави въпроси? Щом само 20 човека от "А" го псуват, очевидно другите му се връзват Докато не почнат ВСИЧКИ да го псуват, оправия нняма.

Ако ще го псуват щото сме паднали от чорбата, значи все тая - пак няма да са проумели нищо. По-добре е да си ебем чорбата дори и с резервите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:35 pm 
Аватар

Значи ние трябва да си ебем чорбата просто задължително,така ебем и Батков :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:37 pm 
Аватар

Как да не се занимаваме с "онзи" като той разсипва отбора и тия момчета, които ти искаш да надъхаш?
Мощно атака към него, по всяко време.. тва е бате

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:37 pm 
Аватар

Това заглавие помните ли го?
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=151941

Не мисля, че има какво да се коментира мача с ЦОНКА. Важното е какво ще правим с нашето си прасе-каисчка-собственик? Тях ги бием, но какво ще правим, като срещнем някой по-силен отбор през следващия месец?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:40 pm 
Аватар

Абе това го знам,ама ние докато крещим "Батков, курво" кой ще вика "Левски, Левски"?
Не можеш да правиш и двете. И повечето просто правим предимно едното - това имах предвид.
А не защото му вярваме на "Месията“, както смята Блеки.
Макар да с еоказа че има и такива дето му верват...ама по финансови причини.
Айде да не споменавам и това, че в това е най - големия срам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:45 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Как да не се занимаваме с "онзи" като той разсипва отбора и тия момчета, които ти искаш да надъхаш?
Мощно атака към него, по всяко време.. тва е бате
"Онзи" ми е сериозен "любимец" и аз никога не съм крил чувствата си към него.Утре със свинете всички знаем,не зная дали всички го чувстваме,но това не е просто един мач,в много отношения прилича на сблъсък на два свята,та колкото и през последните години по една или друга причина,тия светове да са се приближили,през тия 90 минути все ще стане дума и за КомсомолецО,който със сигурност не е от нашият свят,но водещото е подкрепата към Левски и то не защото подкрепяш наемниците на терена,а защото подкрепяш себе си,твоя си свят

Последна промяна Ivan63 на Нед Сеп 20, 2009 12:07 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:49 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен с бай Иван. Аз не мога да си представя да пожелая загуба от свинете за каквито и да било бъдещи облаги. Аз след подобна загуба поне месец съм смазан, най-вече духовно. И сега всичко в мен е стегнато от напрежение. Много се надявам утре на стадиона да сме единни, да надвикаме комунистическите отрепки и след мачът да нахраним Батков обилно. След победата. Защото това не е обикновен мач. Това е Мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 12:12 am 
Аватар

Anarion написа:
Абе това го знам,ама ние докато крещим "Батков, курво" кой ще вика "Левски, Левски"?
Не можеш да правиш и двете. И повечето просто правим предимно едното - това имах предвид.
А не защото му вярваме на "Месията“, както смята Блеки.
Макар да с еоказа че има и такива дето му верват...ама по финансови причини.
Айде да не споменавам и това, че в това е най - големия срам.

писах го не веднъж - има се време и за двете. Извън игровото време, най-вече преди мача може да се концентрираме върху Батков. По време на игра е ясно, че се пее за Левски! Тези дето ще сте в А сектор - елате по-рано на стадиона и ще има достатъчно време за кълнене по спасителя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 12:38 am 

Утре мощно да мачкаме прасетата, да покажем, че сме Левскари :idea:
Псуване по борат след една победа ще е върха на сладоледа :smt004 :smt006
Борбата ще продължим и след това..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 12:57 am 
Аватар

......................................Петков,Митрев,Димитров............................................

Бензукан...............Топчо,Милиев,Генев...................Минев,Вагнер

Симонович,Балтанов..................Бардон,Сърмов,Тиберканин................Огнянов

?.............................Христов,Еньо,Ортега/до зимата/..............Жо,Йовов,Хи4о

легенда:
удебелен текст-свършили за големия футбол
наклонен текст-със спорни качества за Левски

реално това ни е отбора в момента....не виждам как ще продължим да играем 4-3-3, като се замисля и за 4-4-2 нямаме играчи...представете си...ако се контузят още двама или трима...кво правиме...?

алтернатива...Табаков,Киров, други няма....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:06 am 
Аватар

Insomnia написа:
За 4-4-2 по- имаме играчи, отколкото за 4-3-3.

4-4-2:
------------------------Петков------------------------

----Бензукан----Генев----Топузаков/Милиев----Минев

---Балтанов---Сърмов/Саша---Тиберканин/Бардон---Йовов/Xi4Y/Ром от Лом

----------------Христов--------Дендидиран Ортеган/Еньо

За тази схема връзваме някакъв състав, но е факт че ако се контузи някой душим доста здраво...

като прибавим факта, че подчертаните от мен по горе, нямат въздух за повече от 45 мин. при една-две контузии неможем играчи да съберем по постове....отделно че ще играем само с двама нападатели...и то какви...Христов и Еньо... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:17 am 
Аватар

Днеска доста премислих нещата и мисля, че беше време тва да стане, но може би трябваше да е още лятото. 2004-та някъде стана тва, и в последствие с 2 траснфера 2005-6 бяха хубави години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:21 am 
Аватар

Бе, на бройка сме го докарали, стига ги редихте тия схеми. По всяка вероятност ще го играем с дефанзивни Балтанов и Огнянов и Бардон отпред, Йовов ще играе по крилото вместо Зе и твай ... никой не е казал, че нямаме футболисти, оплакваме се, че нямаме качествени такива. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:25 am 
Аватар

thegboy написа:
Бе, на бройка сме го докарали, стига ги редихте тия схеми. По всяка вероятност ще го играем с дефанзивни Балтанов и Огнянов и Бардон отпред, Йовов ще играе по крилото вместо Зе и твай ... никой не е казал, че нямаме футболисти, оплакваме се, че нямаме качествени такива. :smt006

По-скоро Балтанов и Сърмов, Бардон/Симонович, а цигането ше го мъчат кат резерва на Йовов по крилата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:35 am 
Аватар

Може и Тиберканин да го пробваме по крилото или зад нападателите, може и Сашата да е зад нападателя ... вОПще - варианти колкото си щеш и до един за нищо не стават :smt003

---------------------------------------------

Тоя сезон е повече от ясно, че се отписва, а като гледам какви са ни отношенията с другите отбори (и какви са отношенията им с чорбата!) и колко пара е готов да даде БаткО за футболисти, има да чакаме да заиграем футбол ...

Гонзо и Ратко ще го отнесат - утре и да бием и да не бием - все тая, тоя отбор тепърва ще прави равни и загуби и напрежението лека по-лека ще си се качва и когато Гонзо изкара поредната пресконференция като днеска, в която бълва глупости и не поглежда никой в очите, ще дойде един момент, когато от тибуните ще почнат да го освиркват. Нататък знаем - Батков и разкарва, почва ново начало... ма то и новото като старото ... и така ще се върти тоя кръг до припадък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 3:25 am 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Град Казан
Стадионът-мечта: http://eng.rubin-kazan.ru/club/infrastr ... j-stadion/ (официален сайт)
ул. Ташаяк, 2а
8 (8432) 92-58-46

леко да те допълня...скоро Рубин ще играят на нов 45 000 стадион....(р-н улицы Гривка):вече няма да са на ул.Ташаяк :smt003
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 10:56 am 

тоя стадион изглежда много яко, само че как може да направиш стадион с 45к места и само 1,7к паркоместа..

(другата тема не ми е интересна вече/днес/в момента ... мисля как трябва да унижим свинете днес..)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]