forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 1:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:24 pm 

Lance написа:
nsss написа:
Знам, че ще изям много псувни, ама все пак да си кажа мнението. От четиримата съжалявам само за Живко. Останалите не са лицето на отбора и никога няма да бъдат. Те не са и бъдещето ни. Видяхме го на мача с Вилериял. Може да имат качества, ама нямат сърце. Към тези дето ни напускат, може да се прибавят още няколко, дето нямат място в отбора.
Лошото е, че става по никое време и преди мача с чорбата. Ама при нас кое ни е наред, че това да е. За Батков няма смисъл да се говори, ама и феновете не сме много в ред.

Като излезе Дарко играта ни пропадна !!!! Зе ако не беше наказан .... щяхме да ги гоним да изравним .... та можеше и гол да вкараме първи .... Рабех няма да го коментирам ...

И двама като Зе да бяхме пуснали, резултата щеше да бъде същия. След 60 минута нашите нямаха вече въздух.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:28 pm 
Аватар

Дербито дори без тези играчи можем да го вземем.В А група до зимната пауза и с резервите да играем, пак ще спечелим 90% от мачовете.В Европа обаче, Дарко,Зе и Живко (без алкохолика Рабех) ще ни липсват страшно много.На практика с тази продажба се лишихме от възможността да направим каквото и да е Лига Европа :?

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:30 pm 
Аватар

Цитат:
продажбата на Живко Миланов, Юсеф Рабех, Се Соарес и Дарко Тасевски е част от политиката на клуба, като целта е отборът да стане по-силен след Нова година.

Това е цитатО за мен :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:38 pm 
Аватар

В момента Левски е на нивото на Черноморец, Литекс и прочее, че даже и надолу - освен Жоаозиньо и Георги Петков няма нито един друг футболист, чиято класа да отговаря на Левски.

Хичо, Йовов, Балтанов, Сърмов и прочее - както играят за Левски, така могат да играят за всеки друг в А група и едва ли ще са нещо повече от "стабилни" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:41 pm 

Nai mi e zhal za Gonzo,do Nova Godina toia chovek shte iziade poveche psuvni otkolkoto za celata si kariera ama karai..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:47 pm 
Аватар

А всъшност защо никой не споменава нищо за преминаването на медицинските прегледи? Живко беше дълго време контузен, кой го знае в каква форма е и какво ще му намерят докторите, щото всички отлично знаем, колко прецизно е лечението в отбора ни. Дарко излезе контузен последния мач, като така и не прочетох каква му е всъшност диагнозата, а би могла да е сериозна... Така че въпросителни има още доста. Да не говорим и за вариант, при който руснаците не са следили конкратно някой щото не са предполагали за шанса който им дават, а викат хора на кило и от тях на място ще си изберат 4, 6 или колкото там им е позволено.
Цялата история е толкова нереална, че направо си плаче да се пришие към темата за Тери Пратчет във антифутбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:48 pm 
Аватар

Кво е тва ръководство, къв е тоя кур?! Кви са тия трансфери?!
Ако некой знае да ми каже, щото имам чувството, че сме някъв цирк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:52 pm 

RangerSS-2 написа:
thegboy написа:
Забележете обаче - продават се 4 момчета, които са в идеална футболна възраст и които имат да се развиват поне още няколко години докато стигнат пика на възможностите си, защото видиш ли трябва да подмладяваме отбора и да даваме път на момчетата от школата :shock: По-тъпо обяснение не съм чувал!

Дарко - на 25
Зе - на 26
Рабех - 24
Жиката - на 25

Най-много да мърда с една година на някъде някой. Значи ги продаваме тия и взимаме Саша Симонович, Топузаков, Йовов и Бардон с цел подмладяване на отбора :smt006

---------------------------------------------------------------

Обяснението е ясно - Рубин дават много ари, никой не е луд да ги изпусне. А ние тая година просто я отписваме. Няма лошо, ако знаех, че ще се вложат парите в клуба и ще тръгнеме на някъде, за съжаление нещо ми се струва, че тия пари ще си заминат на някъде, а за загубите ще го отнесат Гонзо и Ратко. :smt006

Дано да е трик с цел всяване смут у чорбарите,макар звучи прекалено тъпо за да не е вярно... :x

Чорбарите утре ще ги смущаваме, а довечера няма да мога да спят от клипчето на Македонията :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:55 pm 
Аватар

при продажбата на наще звезди ще видите какви ще се появят през зимата имената им главно ще са от рода на RISTIC MAMIC PEROVIC BLAZIC JOVETIC и т.н или просто казано сръбски фотбалери :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 6:57 pm 
Аватар

тука май нема един, дето да не верва, че нема да бием свинете, пък "след тва" ше му мислим.. ама, все пак, кво правим ако ни разпукат?! освен "продължаваме да подкрепяме отбора, а ако не ти харесва го сменяй" де, тва може и да пропуснете да ми го пишете :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:00 pm 
Аватар

Бегай бе... Живеем в Абсурдистан, така че май не трябва да се учудваме, че дори и отбора ни е абсурден.
Не знам кво става просто

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:07 pm 

не се заблуждавайте ,че ще бием свинята.просто няма с кой ,отзад сме трагедия а те в атака имат играчи. нападението ни е под всяква критика за 3 мача са вкарали 1 гол,ако направим равен ще е реално,но да бием нямаме сила и за всичко това е виновен батков който ни обезкърви преди мача със прасетата.не стига,че продава играчи ами дава наще юноши под наем в отбор който си даде за без пари най-добрия на свинята. кур за батков тоя всичко прави срещу Левски дано да пукне копелето нещастно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:11 pm 
Аватар

Въобще не ни виждам тоя сезон как ще го караме - да разчитаме на Бардон, Йовов, Топузаков и т.н. - пълен абсурд. И в момента имахме проблемни постове, сега пък нямаме един, дето да сме го закърпили като хората. В защита се видя колко струваме без Рабех и Живко - сега всяка добре организирана атака ще е кошмар. Без скоростта на Зе напред и без Дарко при организирането на атаките ... чакайте на Хичо (той от своята страна не може да играе, какво остава за другата) и на Йовов. :smt006

А дори няма да споменаваме онзи вариант, в който някой се контузва примерно от централните ни защитници ... Топчо е на възраст, на която ще си е чудо да изкара сезона без контузии ... е тогава ще е купонЯ вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:14 pm 
Аватар

То сега може и да е смешно / трагично, ама я си представете, че изведнъж руснаците решат, че не ги кефят резултатите от медицинските прегледи и в понеделник точно след мача ни върнат "карето", а ние междувременно сме загубили от свинете (кур за тях!).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:20 pm 
Аватар

shalala написа:
То сега може и да е смешно / трагично, ама я си представете, че изведнъж руснаците решат, че не ги кефят резултатите от медицинските прегледи и в понеделник точно след мача ни върнат "карето", а ние междувременно сме загубили от свинете (к.р за тях!).

Медицинските прегледи са формалност, за да е сигурен отбора, че някой няма да се окаже утре с много тежа контузия, няма начин да ни ги върнат по тая тачка. А за да ги пратят нашите цялото каре, значи са убедени, че ще стане работата, никой не е луд ден преди мача да праща футболисти на порби :smt006

---------------------
А за чорбата - въобще не виждам на какво основание е тая сигурност, че ще ги бием - всички данни сочат на там, утре да ни дръпнат с още три точки. На едната гола традиция разчитаме и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:21 pm 
Аватар

И да бием - да не бием, в дългосрочен план клуба е затънал до ушите в гОвна с тоя собственик. И още повече ме е яд, защото когато Лупи започна да ебава шуНкарите, Дучан и сие направиха едва ли не национален въпрос по медиите, как държавата требвало да спасява цура и тн. Докато не го изгониха...А сега го гледам нашто шефче на фен клуба (Гугутка ли е, Гургулица ли) нещо се усуква като обран евреин, ама такава оферта немало как да се откаже, не знам кво си...А Батков вече години ни сере в устите и все по-нагло става. Нищо добро не ни чака както сме я подкарали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:30 pm 
Аватар

За какви пари се говори,че са продадени 4мата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:31 pm 
Аватар

echoes написа:
тука май нема един, дето да не верва, че нема да бием свинете, пък "след тва" ше му мислим.. ама, все пак, кво правим ако ни разпукат?! освен "продължаваме да подкрепяме отбора, а ако не ти харесва го сменяй" де, тва може и да пропуснете да ми го пишете :smt006

просто дори и с децата да играем пак са в кърпа вързани. Виж, ако имаха треньор щяхме със сигурност да паднем при тоя четворен тарнсфер, но сега не е възможно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:32 pm 
Аватар

viewtopic.php?f=1&t=9681

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:33 pm 
Аватар

Неприятно за нас като фенове,че не бяхме на Герена,а виртуално му късаме партийният билет на лицето батков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:48 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Неприятно за нас като фенове,че не бяхме на Герена,а виртуално му късаме партийният билет на лицето батков

То и него го нямаше там :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 7:56 pm 
Аватар

Него и утре няма да го има,но ние освен наистина огромната подкрепа към Левски,утре си мисля че наистина е време да покажем и отношението си към абсолютно несъстоятелното управление на КомсомолецО,никой не е по-голям от Левски,а най-малко място в Левски имат комсомолци,доносници и всякакви отрепки.Пълни глупост са това,че на такава оферта не можеш да откажеш,аз съм от Левски и на мен не ми е необходимо някой да ми замазва очите,ели пък по тоя начин.А свинете да не се радват,за тях радост няма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:08 pm 

Как може бее,как може точно преди мача с цица да ги продават.Няма по-тъпо животно от Ганъо свинята

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:11 pm 
Аватар

Цитат:
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и противоречивата му политика, като шефът на НФК Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от Герена в битпазар.

"Първоначално трансферите ме изненадаха, но сега съм на мнение, че са за добро. Левски ще прибере добри пари, които могат да се инвестират в школата или в нови играчи. Не мисля и че сме обезкървени - в крайна сметка в Левски има много добри играчи, които могат да заместят напусналите. Нещо повече - убеден съм, че те ще се мобилизират срещу лит(*кс-етрополе и ще бият във вечното дерби", отсече Владимиров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:19 pm 
Аватар

Аз па не ги подкрепям, и кво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:25 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
Сектор Б за пореден път клекна пред собственика на Левски Тодор Батков и противоречивата му политика, като шефът на НФК Владимир Владимиров открито подкрепи трансферите на Зе Соареш, Тасевски, Миланов и Рабех в Рубин Казан. Гугутката заяви, че в продажбите на четиримата няма нищо лошо, като така за пореден път демонстрира, че между фенклуба на сините и редовите фенове цари тотален разкол - мнозинството от публиката на Левски посрещна на нож превръщането на клуба от Герена в битпазар.

"Първоначално трансферите ме изненадаха, но сега съм на мнение, че са за добро. Левски ще прибере добри пари, които могат да се инвестират в школата или в нови играчи. Не мисля и че сме обезкървени - в крайна сметка в Левски има много добри играчи, които могат да заместят напусналите. Нещо повече - убеден съм, че те ще се мобилизират срещу лит(*кс-етрополе и ще бият във вечното дерби", отсече Владимиров.

Тая Гугутка не е в ред.И откъде ще се намерят играчи ве мамалиго смотана,който да заместят карето основни футболисти ? Деба и малоумна история.Батков гълтокна още 2 млн евро,а ние,феновете на Левски,пак го духаме заради тоя мустакат хомосексуалист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:28 pm 

То добре да продават,но не е сега момента.1 ден преди дербито разпродават отбора,ИДИОТИИИИИ бе !И Гонзо са вика,че треа се почне нещо ново с момчетата от школата.Това по време на сезона ли се прави бе цццц

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:40 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:

Какво нещо са парите... А какво беше любовта към Клуба?
http://www.vbox7.com/play:d845afe4&start=104

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 8:41 pm 
Аватар

grizzly написа:
То добре да продават,но не е сега момента.1 ден преди дербито разпродават отбора,ИДИОТИИИИИ бе !И Гонзо са вика,че треа се почне нещо ново с момчетата от школата.Това по време на сезона ли се прави бе цццц

Ем ко да каже Гонзо - пред медиите това.Пред други хора псува на майка БаткоФ сигурно,щото Царя има акъл в главата.А се знаеше че Радко Достанич не се спогажда много с Дарко между другото от бая време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2009 9:04 pm 
Аватар

Единствено Дарко и Зе нямаме реално с кого да ги заместиме...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]