forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 3:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:43 pm 
Аватар

Абе Ориент,
Ти когато Чорни и Грашнов купиха отбора беше ли поставил "твоите условия" за да се осъществи покупко-продажбата на акциите?! Дървен философ. Ако има намерения ЕДИН СЕРИОЗЕН човек, респективно ФИРМА, никога НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ и да дърдори пред медийте, че ЩЕ КУПЯТ преди да се е приключило всичко, защото ако постъпят по този начин, ШУМКАР БАТКАЕВ е в пълното си право да им тегли една майна и да им каже, че няма да продаде акцийте, КОЕТО ЩЕ ГИ НАПРАВИ МЕКО КАЗАНО СМЕШНИ В очите на обществото :idea:

Когато твоя "кумир" излезе и каже, УВАЖАЕМИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ - АЗ НЯМАМ ПАРИ ДА ИЗДЪРЖАМ ТОЗИ КЛУБ, ЗАТОВА ТЪРСЯ СПЕШНО И ВЕДНАГА НОВИ МАЖОРИТАРНИ СОБСТВЕНИЦИ на акциите и наистина се направи НЕОБХОДИМОТО за да се осъществи сделка, само тогава МОЖЕШ ДА ТВЪРДИШ, че няма КУПУВАЧИ.

А за това, кой ПЕРЕ пари, кой КАКЪВ бизнесмен е, ще ти кажа само едно - Майкъл Чорни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:46 pm 
Аватар

orient написа:
Не съм адвокат на адвоката.
Но понеже съм прескочил отдавна тийнейджърската възраст , съм се научил да отхвърлям нещо едва , кодато намеря да го заменя с по-добро.
"Батков - продай клуба!"
Добре, но на кого ?
Къде са тези митични кандидат-купувачи ?
Омръзна ми от разни перачи на пари , които се ошумоляват в храстите и се крият в тъмното.

Щом си кандидат за клуба , излез пред всички и кажи : " Аз съм еди кой си. Искам този клуб , за да постигна с него това и това.Предложението ми към настоящия собственик е такова и такова.
Това е. Ясно и открито.
А не да ми приказвате тука : "Ти си мислиш , че няма кандидати , а пък ние знаем, че има..."
Дрън-дрън.
Като има - да излезе да го видим кой е , що е . Бял ли е , черен ли е.
Да чуе и той какво мислим за него , за да прецени дали има смисъл да остане , ако не получи подкрепата ни.
Да каже , какво ще прави с клуба , за да можем да му потърсим сметка , в случай , че ни излъже.
В противен случай , рискуваме да отидем от "трън на глог" и да сменим Батков с Каков.

Ами я кажи ти като си толко информиран къде е обявен за продан клубът,и кой ненормалник ще купи 20%от акциите при положение,че Тошката ще иска да командва,и последно да те питам-Тодоре ти ли си?Признай си не е срамно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:48 pm 

Естествено , че няма.

И дано да е така, защото ако има такъв, който иска клуба , а се крие в храсталака и не желае да се покаже пред обществеността , за да ни поставят после пред свършен факт , ясно е , че ще е същата стока като сегашния.
Стига с тези конспирации. Стига с тези мистерии.

Ако покупко-продажбата се състои по-този начин , догодина -две пак вие ще сте тези , които ще крякат недоволни и ще мятат камъни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:49 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Цитат:
Не, че съм някой,но и мен ме боли

Разбира се,че си някой!Левскар си... :wink:
Въпросът е,че е безумно това,което твърдите!?

Не знам!
Просто съм един най-обикновен гражданин. Който смята рационално. Ако старата ми кола се троши нон-стоп, бих я продал при по-добра алтернатива. Но никога, ако няма алтернатива.
Ако има по-добри купувачи, собственици, управници за Левски, да заповядат. Но...
Купувачи няма.
Пак бих повторил, работата не е дори до пари в Левски. Просто няма кой да подреди нещата в нашата градина. И за това не е виновен само собственика, а всички, които се занимават пряко с отбора: директори, ст. треньор, мед. екип, треньори на юношите, селекционери и тн.
Някои са назначени пряко от собственика - Батков (уж). Но досега никой нищо не е свършил. Тоя бил профи в Германия, оня бил върл левскар, но досега само ние си тровим живота, а нищо не е свършено.
Дайте по-добра алтернатива, за да знаем за кой викаме, а не против кой.

P.S. Защото идват играчи на БАТЕ със скъсани обувки и ни правят криви. И тук не опира въпроса до кинти, тоя не бил дошъл, Марадона не бил купен, а до сърце!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:52 pm 
*Валери Митков Павлов,собственик на голяма фирма от водещ бранш.Женен,с две деца.Състоянието му се оценява на около 23 млн лева.

Ето един.Аре стига глупости по темата!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:59 pm 
Аватар

23 милиона ше изкара 1-2 сезона и парите ше му свършат ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:05 pm 
Аватар

Shakespirt написа:

не е и до грубите кръчмарски сметки. Левски може да се самоиздържа, ако всеки си върши работата. Защото нито Тампере, нито БАТЕ, нито Жилина, нито Дебрецен имат по-голям бюджет от нашия, но явно всеки знае какво да прави в отбора. Подготовка, игра, работа с юношите.
Тук само ревем за селекция, а не какво е направено и какво трябва да се направи, за да изплуваме!

Последна промяна Vincenzo на Вто Сеп 15, 2009 6:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:07 pm 
Аватар

Shakespirt написа:

Батков изхарчи 12 за 5 години, ти искаш 23 за 2 сезона....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:07 pm 
*Марин Генчев Свиленов,собственик на много голяма фирма от най-водещия бранш.Женен,с три деца.Състоянието му се оценва на 19 милиарда и 876 милиона долара

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:11 pm 

Покупко-продажбата на едно АД е сделка , за която си има законова процедура.

Колегата е прав , давайки примера със своя личен автомобил.

Кой си ти , че да крещиш по някого да си "продаде" своята собственост ?
И то на несъществуващ, нереален, незаявил намерения купувач . Някакъв хипотетичен купувач .
Щом си такъв капацитет , направи такава оферта, която да бъде достатъчно значима, обяви я официално чрез медиите, направи встъпителна вноска и стартирайте процедура по сключване предварителен договор. Ако офертата ти е достатъчно сериозна и се доближава до експертната оценка за предмета на сделката и бъде отхвърлена , едва тогава можеш да коментираш евентуално нежелание на собственика да продава .
А сега само слушаме лумпеноидни крясъци без никакво основание и покритие .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:14 pm 
Аватар

Ориент,извинявай,скучен си ми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:15 pm 
Аватар

ФК Левски е особен вид частна собственост, а именно такъв с голямо обществено значение. С оглед на това, ако Батков няма ресурс да издържа финансово отбора, а това е очевадно, то е резонно да търси нов собственик, а феновете имат право да изразяват подобно мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:15 pm 
Аватар

Ориент, не знам как може да се "смята ирационално",

но по това, което твърдиш излиза, че ВСИЧКИ В КЛУБА, КОИТО СА РАБОТИЛИ ДОСЕГА, НЕ СА СВЪРШИЛИ НИЩО, но твоя "единствен на света, безалтернативен" любимец НЯМА никаква вина за това. Няма абсолютно нищо вярно в твоите тези, смятам да не издребнявам да ти отговарям на всяка теза по отделно, защото започвам сериозо да си мисля, че си някой от семейното обкръжение на Борат. Нищо против човека, НЕКА ДА ИЛЯДИ, но ако е възможно МНОООГО далеч от любимия ми Левски. Точка.

П.С. Ако е възможно, ПОНЕ му предай, че футбол МОЖЕ да се прави и НЕ С МНОГО МИЛИОНИ, а с РАЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ. Ние НЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПЕЧЕЛИМ ШЛ, НИЕ ИСКАМЕ ОТБОРА ДА ИМА ЕДНО ДОБРО футболно "ЛИЦЕ", което показва във вътрешния шампионат, отбор който се представя на добро НИВО и в ЕКТ. Не да се борим за ги печелим, но да имаме прилично ниво. А вместо това НИЕ ЗА 8 години ако не бъркам под негово "управление" имаме ДВЕ силни години и всичко друго е ГОЛЯМ РЕЗИЛ. Това е "ЕРАТА БАТКОВ".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:20 pm 
Трябва да бъдем безкомпромисни към проводителите на комунистическо влияние в този форум!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:25 pm 
Аватар

orient написа:
Покупко-продажбата на едно АД е сделка , за която си има законова процедура.

Колегата е прав , давайки примера със своя личен автомобил.

Кой си ти , че да крещиш по някого да си "продаде" своята собственост ?
И то на несъществуващ, нереален, незаявил намерения купувач . Някакъв хипотетичен купувач .
Щом си такъв капацитет , направи такава оферта, която да бъде достатъчно значима, обяви я официално чрез медиите, направи встъпителна вноска и стартирайте процедура по сключване предварителен договор. Ако офертата ти е достатъчно сериозна и се доближава до експертната оценка за предмета на сделката и бъде отхвърлена , едва тогава можеш да коментираш евентуално нежелание на собственика да продава .
А сега само слушаме лумпеноидни крясъци без никакво основание и покритие .

На мен не ми става ясно само защо се плюнчиш в защита на Батков.Я ми кажи на какво отгоре да имам хубаво мнение за него при положение,че имахме шанса да влезем в ШЛ и твоя идол не даде нито стотинка за трансфери.Кога ще купим свестен играч?Да ти кажа ли-никога,защото добрите футболисти не са свободни агенти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 6:40 pm 
Аватар

И най-важното,и планини и реки от кинти да влизаха,то Батков и обкръжение нямат нито моралните ценности,нито човешките да са свързани с Левски.И стига сме си говорили глупости,нЕкой си щял перач да бъде,еми като пере бам в панделата,нали ще ставаме държава,а пионката батков,роб на руски чорбаджия ,възпитаник на комунистическата партия,той Спасителя от дпс,той героя с голямо Г....аре ревизия и южно изложение в централния

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 9:44 pm 

Vincenzo написа:
Shakespirt написа:

не е и до грубите кръчмарски сметки. Левски може да се самоиздържа, ако всеки си върши работата. Защото нито Тампере, нито БАТЕ, нито Жилина, нито Дебрецен имат по-голям бюджет от нашия, но явно всеки знае какво да прави в отбора. Подготовка, игра, работа с юношите.
Тук само ревем за селекция, а не какво е направено и какво трябва да се направи, за да изплуваме!

Аааа таковата, Кака Борисова имаше по-голям бюджет от нашия. Останалите нямаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 9:45 pm 

Пичове, Батков има отбор, а ние имаме кур. Иначе никой не ни пречи да си изразяваме мненията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 10:51 pm 
Аватар

Тоя па тюрко-шумкар откъде се „ошумоли в храстите“?! Не съм вярвал, че може да има галфони, които не просто намират лицето Тодор Батков за приемлив собственик на светинята за поколения българи - ФК ЛЕВСКИ, а безусловно го причисляват като приемлив член на човешката раса!

Ориент, Отрепко, какви отговори очакваш на въпроси тип „Кво не му 'ареса'ате на соца?“? Дали ще достигна изискуемото от теб ниво?

Цитат:
- Наистина ли искате да печелим мачове и първенства по "метода" на Сираков ?

- Кой някога, някъде тук е твърдял подобно нещо? Също можеш да дефинираш метода „Сираков“, щото ми стана много интересно. А хората тук искат едно единствено нещо - техния си Левски с всичките му измерения, като в спортно-технически аспект това се изразява в сърцата, агресивна, бърза, технична игра, която стряска противниците. Победите идват сами след това.

Цитат:
- Ако Стоилов бе толкова велик, защо се провали и в Ловеч ?

Това тук е форум на ФК ЛЕВСКИ, не на мАри Стоилов. Ако искаш да „громиш“ негови фенове, си намери и техен форум. Когато Мъри Стоилов е бил разкрит в тоя форум, ти си подготвял (духом) за първия си 15-ти септември. Уви, менталната и физическата възраст очевидно не са съотносими.

Цитат:
- Защо и двамата не успяха и в националния отбор ?

Едно и също си дъвчем, а? Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ. Лицата Наско Сираков и Станимир Стоилов УЧУДВАЩО не са включени в заглавието на тази интернет страница! ШОК!

Цитат:
- Ако ни предложат на нас феновете да закупим акции на клуба , колко пари ще съберем ?

Ще съберем колкото можем. Откъде-накъде подценяваш възможностите на огромната левскарска маса - индивидуални и групови? Откъде-накъде НЕ ТЕ Е срам да пльосваш най-инфантилната хипотеза, представяна някога в тоя форум? А претендираш за покритие на самочувствието си.

По-елементарни и несъстоятелни разсъждения, при това изложени с изключително много самочувствие, не бях чел доста време.

Аз веднага ще задам моя ЕДИНСТВЕН ВЪПРОС:

- Какви са заслугите на лицето Тодор Батков към успехите на ПФК Левски АД във времето, в което е собственик на търговското дружество, и какви са „заслугите“ на същия за жестоките провали и тежки финансови загуби на предприятието за същия период?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:13 pm 
Аватар

Ориента доказва следната логика - ако някой ти е наврял един голЕм кур в гъза, то ти не би следвало да го вадиш, защото може да ти влезе друг кур в гъза. Предполага се немедленно да стоиш в удобство на кура. Поне докато не намериш сигурната алтернатива в по-малък кур, а защо не и путка.

Другото, което много ме учудва обаче, е твърдението за частния самостоятелен бизнес. Я да видим сега - като всеки бизнес, тоя бизнес си има клиенти. Ама с тая разлика, че тук са повече. И тия клиенти, освен покупката на карти и билетчета, дърпат икономиката напред и с пакетчета семки. Малоумнико, усещаш ли се, че самоопределящите се като фенове на Левски са един значителен процент от населението, и като такъв те са огромен пазарен и социален сегмент, а също така имат и силно електорално значение? Собственика на Левски зависи толкова много от капризите на феновете, колкото в никой друг бизнес не се зависи от клиентите. Щото ако продаваш неква стока и не те кефят клиентите можеш да ги смениш, ама тук нЕма как да ги смениш. Та в тоя ред на мисли - тук шефове за феновете, не Батков. Батков може единствено да пречи или да изпълнява нашите желания, но винаги е задължен да се съобразява с тях доколкото ребром са му поставени. Рапорт даден, ае лека!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:20 pm 
Аватар

Искам комсомолецът да свика пресконференция, както обича, и да обяви пред цяла България (че и пред цял свят), че ПФК Левски АД е за продан. Тогава да анализираме, щото иначе се дава възможност на упадъчните елементи на соца (все едно са извадени от някой филм с Тодор Колев или от сериите с Баш Майстора) като Ориенталския да се изявяват като старши икономисти, финансови специалисти и инвестиционни консултанти - I ранг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:22 pm 
Аватар

А къв е шанса ориенталецо да е некой гавра-акаунт, щото толкова дебилни мнения не моат да се пишат, без да искаш нарочно да си дебилен. Никой не е толкова тъп по естествен начин :smt003
Та, виж ИПто

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:24 pm 
Аватар

Ориент Тодоров Батков. Добре дошъл :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А къв е шанса ориенталецо да е некой гавра-акаунт, щото толкова дебилни мнения не моат да се пишат, без да искаш нарочно да си дебилен. Никой не е толкова тъп по естествен начин :smt003
Та, виж ИПто

Може да е гавра, но със сигурност не е вътрешнозаводска. Остава шансът да е чорбар, но май не е :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:45 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: Как съм пропуснал такава ентелегдуална сказка :lol: :lol: Аз съм пъпчив тийнейджар, обаче сметам да те ковнем с неколко анти-логични твои изказвания, Патрашкова:
orient написа:
Не съм адвокат на адвоката. "Батков - продай клуба!" Добре, но на кого ?
Къде са тези митични кандидат-купувачи ?
Омръзна ми от разни перачи на пари , които се ошумоляват в храстите и се крият в тъмното.
Щом си кандидат за клуба , излез пред всички и кажи : " Аз съм еди кой си. Искам този клуб , за да постигна с него това и това.Предложението ми към настоящия собственик е такова и такова.
Като има - да излезе да го видим кой е , що е . Бял ли е , черен ли е.
Да чуе и той какво мислим за него , за да прецени дали има смисъл да остане , ако не получи подкрепата ни.
Да каже , какво ще прави с клуба , за да можем да му потърсим сметка , в случай , че ни излъже.

orient написа:
Да се критикува отстрани е лесно. Истината е, че в тази криза на никой не му трябва футболен клуб. И това, което прави г-н Батков за отбора е свръх нормалното при тези обстоятелства.

1. Последно - Не си адвокат на Батков, обаче като дойде нов собственик, искаш да му искаме сметка. Ето, батков е нов собственик след Чорни, ИСКАМЕ МУ СМЕТКА - КЪДЕ СА ОБЕЩАВАНИТЕ ГРЪМКО КЛАСНИ ИГРАЧИ в отбора? Дека ги бе, байно?
2. Що не поискаш на Батков сметка по тази логика? Батков перач ли е? Ако не е, какъв е? Бизнесмен, на когото охраната бие, само като пипнеш колата му?
3. Що не ходиш да бараш мъдетата на мустакатия адвокат, вместо да се излагаш със смехотворните си модерацийки и неясната си мисъл какво искаш?
4. Къде са парите от ШЛ от 2007-ма? КЪДЕ СА, ПИТАМ?
5. Къде са трансферите в отбора? КЪДЕ СА, ПИТАМ?
6. Колко пари се дадоха за нови играчи след дебелата парса и каймака от ШЛ? КОЛКО ПАРИ СЕ ДАДОХА, ПИТАМ?
7. Още да питам ли, или ще се препикаеш сам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2009 1:02 am 
Аватар

Пържолете, според мен задаваш въпроси на самия Батков в момента. Или поне на някой негов близък роднина или приближен. Ориент, признай си, бе. Тодор малкото ти име ли е или бащиното?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2009 1:05 am 
Аватар

кАде и хидъна сега :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2009 8:30 am 
Аватар

Мина девети септември и партийна ядка прясно слезнала от гората,под кодово име-Ориенталско зелено,дойде и защити свидният си син,Тодор Батков,показа ни предимствата на правилният строй ,възпита ни да гледаме в бъдещето и да не се ровиме в миналото,преброихме си дори и мачовете на които сме били,хвала на такива момци,евала,браво,хорошо на Зелено-Ориенталския,които потъпкват личното си време и изпълняват волята на партията майчица и обливайки ни с червени вируси,достойно защитават най-малкият син на Партията,другаря Батков.
ПП.От цялата работа,аз естествено съм доволен,оказах се пъпчив тинейджър,заключение,които го приемам със задоволство.Пааази се,пръскам гной

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2009 8:37 am 
Аватар

.......

Последна промяна Еx-Запознат на Чет Сеп 24, 2009 7:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2009 8:41 am 
Аватар

Запознат написа:
Бай Иване, стига се връзвА на олигофрени :!:
Не бе ташак ми е

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]