forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 5:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:24 pm 

Искам да попитам критиците на г-н Батков , дали случайно са чули някой друг да проявява интерес към клуба ?
Ако има такъв , защо до сега не се е обадил ?
Имам и още въпроси:
- Наистина ли искате да печелим мачове и първенства по "метода" на Сираков ?
- Ако Стоилов бе толкова велик, защо се провали и в Ловеч ?
- Защо и двамата не успяха и в националния отбор ?
- Ако ни предложат на нас феновете да закупим акции на клуба , колко пари ще съберем ?

Да се критикува отстрани е лесно. Истината е, че в тази криза на никой не му трябва футболен клуб. И това, което прави г-н Батков за отбора е свръх нормалното при тези обстоятелства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:25 pm 
Аватар

Са ше видиш какъв ще го поемеш :smt003 Май печелиш приза за най-олигофренски първи пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:32 pm 
Аватар

Как смееш да критикуваш Мъри :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:33 pm 

Да не би малкият Тошко Батков да се е регистрирал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:38 pm 
Аватар

orient написа:
Искам да попитам критиците на г-н Батков , дали случайно са чули някой друг да проявява интерес към клуба ?
Имам и още въпроси:
- Ако ни предложат на нас феновете да закупим акции на клуба , колко пари ще съберем ?

Да се критикува отстрани е лесно. Истината е, че в тази криза на никой не му трябва футболен клуб. И това, което прави г-н Батков за отбора е свръх нормалното при тези обстоятелства.

"КАЖИ НА МАЙКА СИ, КАЖИ НА МАЙКА СИ СЕГА" ДА СПРАТ С ТАТКО ТИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С "БРЕМЕТО" ЛЕВСКИ. НЕКА СЕ УЛЕСНЯТ. ЛЕВСКИ ЩЕ ГИ ПРЕЖИВЕЕ И ТЯХ, КАКТО Е ПРЕЖИВЯВАЛ ВСИЧКО ДРУГО ВЕЧЕ 95 ГОДИНИ.
Много благодаря за вниманието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:40 pm 
Аватар

ей, малък, я кажи кога и къде ти е следващото състезание? :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:45 pm 
Аватар

Драги ориенталски приятелю, май не сте си пили млякото тази сутрин?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 2:55 pm 
Цитат:

Как да не е,бе,мен ми се обади сутринта,пита кво правя.Имам ли нужда от нещо!?

Цялата ти идиотската теза се крепи единствено на схващането,че "ти си сигурен,че няма,обаче ние не може да сме сигурни,че има".
Веднага ти сипвам Shell Hellix в устата да пиеш и те пращам със Зеленият да роните мамули в Алжир.
В този форум не се адмирират писаници в защита на комсомолската свиня Тошко Батков. :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 3:09 pm 
Аватар

Ориенталски ник, ориенталско изказване, мрази Левски и защитава Батков-има ли по-добро описание на чорбар?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 3:12 pm 
Аватар

orient написа:
Имам и още въпроси:

Ма и аз това ги питам всеки ден критиците на г-н Батков, ама те на, никой не отговорил още :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 3:29 pm 

me4o21 написа:
Сега и за Караджинов ли ше ревеме?

Ами добре. Тогава реви за Саша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 3:32 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
me4o21 написа:

На Саша требе му "се радва", виж как хубаво си припка пенсионерчето. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 4:38 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
me4o21 написа:

Да ти кажа на Левски ни Саша ше му помогне, нито Караджинов. А аз определено за тези двамата няма да рева :smt006

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 4:52 pm 

Нищо ново. Обичайните крясъци и нищо смислено.
Както можеше и да се очаква , нито един отговор на конкретно зададени въпроси.
Само общи приказки , които сигурно мятате по не един левскар , който е влизал във форума , но е имал собствено мнение и е отказал да "пее в хора".
"Ти си еди какъв си,... ти си чорбар,... ти си сина на Батков" и друга подобна обичайна тийнейджърска бълвоч.
Едва ли събрани накуп сте изгледали и половината мачове на "Левски" , които съм гледал аз.
Прегледах форума от по-далечни дати и установих , че и други потребители сте облаяли по същия начин.
В резултат - много левскари са престанали да влизат тук и сте останали един файтон хора, като дъвчете едни и същи неща , понеже тези с по-различно мнение от вашето са напуснали.
Всеки , който има свое мнение , бива обруган и естествено , по най-лесния тъп начин наричайки го "чорбар" , "син на Батков" или друга подобна тъпотия.
Точно заради такива като вас вече все по-малко хора стъпват на "Герена" .
Защото вие сте "левскарите" , а ние - не. Защото сте дошли да мятате камъни , бомби и да псувате , собственика, треньора или някой друг , а ние сме там за да гледаме мача.
Форуми -колкото щеш.
Но "Герена " е един .
Или ще спре лумпениадата и ще се върнат нормалните хора на стадиона, или всичко ще продължи както до сега и бавно, но сигурно отбора ще затъва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 4:54 pm 
Аватар

Големия брой мачове предполага да си на някаква средна възраст и да помниш отбора отдавна. При това положение не се предполага да се кефиш на Батков. Така по-ясно ли е, господин своемислещ? Защити мнението си и Батков, па да видим. Ама с някой факт, ако е богоудобно, а не с бълвоча от първия пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 4:56 pm 
Аватар

orient написа:
Защото сте дошли да мятате камъни , бомби и да псувате , собственика, треньора или някой друг , а ние сме там за да гледаме мача.

Не, не сме отишли да хвърляме камъни и бомби, макар че вече си мисля, че лицето Т.Б. го заслужава - не по терена и пистата - по него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:00 pm 
Аватар

orient написа:
Нищо ново. Обичайните крясъци и нищо смислено.
Както можеше и да се очаква , нито един отговор на конкретно зададени въпроси.
Само общи приказки , които сигурно мятате по не един левскар , който е влизал във форума , но е имал собствено мнение и е отказал да "пее в хора".
"Ти си еди какъв си,... ти си чорбар,... ти си сина на Батков" и друга подобна обичайна тийнейджърска бълвоч.
Едва ли събрани накуп сте изгледали и половината мачове на "Левски" , които съм гледал аз.
Прегледах форума от по-далечни дати и установих , че и други потребители сте облаяли по същия начин.
В резултат - много левскари са престанали да влизат тук и сте останали един файтон хора, като дъвчете едни и същи неща , понеже тези с по-различно мнение от вашето са напуснали.
Всеки , който има свое мнение , бива обруган и естествено , по най-лесния тъп начин наричайки го "чорбар" , "син на Батков" или друга подобна тъпотия.
Точно заради такива като вас вече все по-малко хора стъпват на "Герена" .
Защото вие сте "левскарите" , а ние - не. Защото сте дошли да мятате камъни , бомби и да псувате , собственика, треньора или някой друг , а ние сме там за да гледаме мача.
Форуми -колкото щеш.
Но "Герена " е един .
Или ще спре лумпениадата и ще се върнат нормалните хора на стадиона, или всичко ще продължи както до сега и бавно, но сигурно отбора ще затъва.

Братле добре че дойде. Тук ме разпъват всеки ден, но аз държа на своето и неотстъпвам! Те "Батков е лош", аз "Покажете по-добър" и така по цели дни и нощи. Но вече сме двама, и няма да им се дадем ! Скоро, ще станем милиони! Идва Видовден !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:01 pm 
Аватар

orient написа:
Защото сте дошли да мятате камъни , бомби и да псувате , собственика, треньора или някой друг , а ние сме там за да гледаме мача.

От кога не си виждал бомба на Герена? И аз съм на мнение, че вмомента сектора е съставен от 93,8% малоумници и няколко човека, които едва ли биха отишли повече там + малко свестни хора, но тва което казваш са пълни глупости!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:04 pm 
Аватар

Човеко просто не се е запознал с възвишените културно-немасови теми във форума. Нека се запознае първо с благородността на форума и ше му мине :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:06 pm 
Аватар

Бързо кажи на колко мача си бил :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:12 pm 

Ivan63 написа:
Бързо кажи на колко мача си бил :lol:

Tихо тийнейджър :lol:
Оринент, надявам се да сме изгонили и теб от форума :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:14 pm 
Кое в следните думи ТУК НЕ ЗАЩИТАВАМЕ КОМСОМОЛЦИ КАТО БАТКОВ И ДРУГИ ПОДОБНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ,не успя да разбереш!?Форуми много,прав си.Точно тук не адмирираме подкрепа към човека,който ни докара до това положение и остави с червената си мутра червено,комсомолско,мръсно петно върху историята на любимия ни отбор!
И ти като ония зеления,но с кафЯви гащи,се придържате към фундаменталната теза "ние сме сигурни,че няма кой да купи Левски,но вие не може да сте сигурни,че има кой да купи Левски".

Агент Николай и Батков при Джако :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:18 pm 
Аватар

не смятам, че Джако е заслужил такова нещо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:19 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Тоя е пич,кажи честно Ориенталски,като подлога в някаква администрация ли работиш....господин Батков това,господин Батков онова,а ти като твърдиш че си по дърт ебати колко ти е лесно,сменяш другарю с господин и те ти обръщение,но с Комсомолеца сгреши,той си е другар отвсякъде,а ти се обръщаш към него с господин,срам Ориенталски,срам,отиде ти житцето,ей

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:19 pm 
Аватар

ориенталец,

Първо много набързо даде квалификации за форумците, кой какъв бил, какво правил, къде на Герена ходил да гледа ... Толкова си кух, че НЕ СИ СТРУВА да ти се отговаря на нито един от "смислените" въпроси. Влизай в час.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:26 pm 

Не съм адвокат на адвоката.
Но понеже съм прескочил отдавна тийнейджърската възраст , съм се научил да отхвърлям нещо едва , кодато намеря да го заменя с по-добро.
"Батков - продай клуба!"
Добре, но на кого ?
Къде са тези митични кандидат-купувачи ?
Омръзна ми от разни перачи на пари , които се ошумоляват в храстите и се крият в тъмното.

Щом си кандидат за клуба , излез пред всички и кажи : " Аз съм еди кой си. Искам този клуб , за да постигна с него това и това.Предложението ми към настоящия собственик е такова и такова.
Това е. Ясно и открито.
А не да ми приказвате тука : "Ти си мислиш , че няма кандидати , а пък ние знаем, че има..."
Дрън-дрън.
Като има - да излезе да го видим кой е , що е . Бял ли е , черен ли е.
Да чуе и той какво мислим за него , за да прецени дали има смисъл да остане , ако не получи подкрепата ни.
Да каже , какво ще прави с клуба , за да можем да му потърсим сметка , в случай , че ни излъже.
В противен случай , рискуваме да отидем от "трън на глог" и да сменим Батков с Каков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:29 pm 
Цитат:
Омръзна ми от разни перачи на пари , които се ошумоляват в храстите и се крият в тъмното.

:shock: :shock:
Тука ни хвърли директно с лицето в копривата.Върни ни във втори клас,голямото междучасие...да си пълним дупето с пясък! "Ошумоляват в храстите" :smt007 обаче е прекрасно словосъчетание за Тошаре Шумкаре Баткаре.Партизанин на бой се стяга!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:32 pm 
Аватар

В интерес на истината и аз споделям същото мнение.
Не, че съм някой,но и мен ме боли от всяка издънка. Батков грам не ме кефи, но за да плюя против него, то трябва да има готова алтернатива.
А алтернатива няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:35 pm 
Цитат:
Не, че съм някой,но и мен ме боли

Разбира се,че си някой!Левскар си... :wink:
Въпросът е,че е безумно това,което твърдите!?И се даде пример наскоро.Има кой да купи Беласица,има кой да купи Автотрейд Аксаково,а няма кой да купи Левски,така ли?Сериозно ли е това...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2009 5:38 pm 
Аватар

Естествено, че има кой да купи АД-то. Батков обаче го стиска и не го пуска.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]