forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 400 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:05 pm 
Верно ли слушате Касабов!?
Мощно "Батков курво" си се вика.Затва и тичкаха стюардите към "А",да Усмиряват посмелите да обърнат глава към Месията,спасил ни за пореден път от домакинска победа срещу Локо София.
Смърт за прасетата...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:06 pm 
Аватар

Ивайло!!! написа:
Незнам Достанич как ги мисли тия неща Тасевски резерва,негъра титуляр,а да не говорим за Симонович тотолно е спукал гумата.Ама да вместо да играем с Цачев и другите юноши Достанич си води негови хора в Левски!!!.....
Пореден срам тази година....

Симонович си е стара лисица и е полезно да има по един играч като него на терена. За предпочитане е пред Йовов...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:07 pm 
Аватар

С тия стари лисици, кримки, кучета и други домашни бозайници до никъде няма да стигнем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:07 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Мощно "Батков курво" си се вика.Затва и тичкаха стюардите към "А",да Усмиряват посмелите да обърнат глава към Месията,спасил ни за пореден път от домакинска победа срещу Локо София.
Смърт за прасетата...

"Радко - курво"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:08 pm 

Простотията на българина край няма. Това е първенство, не можеда биеш 30 мача не го ли разбрахте. Винаги ще се губят точки, винаги ще има загуби, победи, равни. Защо се правят трагедии от тея неща не мога да разбера. Мача беше сравнително добър в сравнение с предните два, защото тук имахме опонент играещ футбол .Ако Левски имаше 30 мача срещу противници като Локо София дали щяхме да падаме от Дебърцин, Бате, мате. За мен това е пътя за повишаване на класата на първенството повече отбори като Локо София повече здрави и непредвидими мачове, по-силен Левски. Предпочитам да станем шампион или да завършим 2,3,4 , но като излезем по европейските терени да сме подготвени. Това ще стане именно с такива мачове като днешния

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:10 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Простотията на българина край няма. Това е първенство, не можеда биеш 30 мача не го ли разбрахте.

съгласен съм, но не може с такава игра. Слаби мачове винаги и всеки има, но не и такава бутафория...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:11 pm 

sled dneshnata zaguba,nema kak da zagubim derbito :)

ochekva ni razgrom v ispania i edna eventualna zaguba ot svinete shte dokara neshtata dotam che dori i prodajnite bezrodni stjuardi nema spasiat mesiata

po komunisticheski batkov she uredi nekoi hiks maika mu da eba

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:12 pm 
Аватар

Пазим се за мача с Виляреал! :smt003
Иначе наистина е трагична гледката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:13 pm 
Аватар

Обичам Батков, а вие?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Levskara написа:
Обичам Батков, а вие?

Аз обичам майка му. Много :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Goviado написа:
blue_fury написа:
Простотията на българина край няма. Това е първенство, не можеда биеш 30 мача не го ли разбрахте.

съгласен съм, но не може с такава игра. Слаби мачове винаги и всеки има, но не и такава бутафория...

Напротив играта не е по-различна от тази със Славия и Ботев(даже беше далеч по-добра). Разликата е в опонента.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:14 pm 
Аватар

STALKER написа:
Makedonija написа:
Мощно "Батков к.рво" си се вика.Затва и тичкаха стюардите към "А",да Усмиряват посмелите да обърнат глава към Месията,спасил ни за пореден път от домакинска победа срещу Локо София.
Смърт за прасетата...

"Радко - к.рво"

Чуваше се и "педер, педер" :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:14 pm 
Аватар

Levskara написа:
Обичам Батков, а вие?

Бих му се изсрал с удоволствие върху лицето, брои ли се :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:17 pm 

Само погледнете рОмънците какво им е първенството последите 5-6 години. Стяуа, Динамо, Рапид завършват сезона с по 10 загуби и 5-6 равни, но там хората вече са проумяли че конкуренцията ражда качеството, а тука А група си още на ниво сателитни тимчета

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:17 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Простотията на българина край няма. Това е първенство, не можеда биеш 30 мача не го ли разбрахте. Винаги ще се губят точки, винаги ще има загуби, победи, равни. Защо се правят трагедии от тея неща не мога да разбера. Мача беше сравнително добър в сравнение с предните два, защото тук имахме опонент играещ футбол .Ако Левски имаше 30 мача срещу противници като Локо София дали щяхме да падаме от Дебърцин, Бате, мате. За мен това е пътя за повишаване на класата на първенството повече отбори като Локо София повече здрави и непредвидими мачове, по-силен Левски. Предпочитам да станем шампион или да завършим 2,3,4 , но като излезем по европейските терени да сме подготвени. Това ще стане именно с такива мачове като днешния

3та поред загуба от Локомотив.Чудно защо ли ВИНАГИ когато срещу ни има "опонент играещ футбол" изглеждаме безумно трагични :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:18 pm 
Аватар

Цитат:
Предпочитам да станем шампион или да завършим 2,3,4 , но като излезем по европейските терени да сме подготвени. Това ще стане именно с такива мачове като днешния

Щеше да е така, ако в отбора играеха млади играчи.Кой от сегашният състав ще бъде по-подготвен след днешния мач?Саша, който след 1 година сигурно няма да играе футбол или други като Йовов,Топузаков и Бардон които вече са играли достатъчно в европа, но просто годините им натежават.Доста хора го казаха преди мен...С тези футболисти, толкова

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:19 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Само погледнете рОмънците какво им е първенството последите 5-6 години. Стяуа, Динамо, Рапид завършват сезона с по 10 загуби и 5-6 равни, но там хората вече са проумяли че конк.ренцията ражда качеството, а тука А група си още на ниво сателитни тимчета

А Ромънците забелязваш ли, че присъстват в европейските турнири много по-силно, както и присъстват и в букмейкърските къщи с втория си ешалон?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:19 pm 
Аватар

STALKER написа:
Makedonija написа:
Смърт за прасетата...

"Радко - курво"

Мощно "Батков - курво" на няколко пъти от А. По Гонг Томислав даже млъкна за да се чуе още по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:20 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
sled dneshnata zaguba,nema kak da zagubim derbito :)

ochekva ni razgrom v ispania i edna eventualna zaguba ot svinete shte dokara neshtata dotam che dori i prodajnite bezrodni stjuardi nema spasiat mesiata

po komunisticheski batkov she uredi nekoi hiks maika mu da eba

може и да паднем, а след тва комсомОлеца връща ПравилниО и Наско и отново засуква мустаците

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:23 pm 

Безхаберието в Левски ме отказа да ходя по мачове, по всичко личи че то може и да ме върне на стадиона. В сектор А, за да псувам Батков и да чакам някой с елече да ми се изрепчи, та да му вдлъбна главата с някой тупаник.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:24 pm 
Аватар

ако свинете бяха били днес, щяхме и ние да бием. Не се панирайте:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:28 pm 

И мен ме боли не съм съгласен с вас че играчите толкова си могат ама тренера си е доста слабичък а иначе тая загуба я приемам спокоино ама съм готов се обзаложа с всеки 4е левски мача с Цура няма как да го загуби да не казвам 4е при очертаващата се зауба в испания която също няма да е разгромна не виждам левски как няма да спечели дербито с отбора на милко балев в футбола си има неписани закони левски и лит(*кс-етрополе рядко губят 2 ма4а поред три е по4ти немислимо а 4 ми се вижда немислимо Левски до гроб

Феновете носят шалчета и тениски в цветовете на любимия отбор, не черни нинджи и пуловери от Илиенци! Феновете пеят песни ЗА ЛЮБИМИЯ отбор, не седят на сянка и псуват всичко живо! Погледнете се и кажете - вие фенове ли сте?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:28 pm 
Аватар

ОСТАВКА на треньорския щаб и незабавна продажба на Левски! Това е решението!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:29 pm 
Аватар

STALKER написа:
Да умрат от холера и проказа всичките боклуци и ибрикчии, дето псуват втори поред треньор, а не смеят да отворят дума срещу Батков - разсипника на Левски! Вие сте срам за Левски и неговите привърженици!

Аре стига, бе! Радко изобщо не се е псувал... Станаха някви ексцесии в "А" и след това си се пееше само Батков курво... За Радко изобщо не е ставало на въпрос!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:30 pm 

Goviado написа:
blue_fury написа:
Само погледнете рОмънците какво им е първенството последите 5-6 години. Стяуа, Динамо, Рапид завършват сезона с по 10 загуби и 5-6 равни, но там хората вече са проумяли че конк.ренцията ражда качеството, а тука А група си още на ниво сателитни тимчета

А Ромънците забелязваш ли, че присъстват в европейските турнири много по-силно, както и присъстват и в букмейкърските къщи с втория си ешалон?

Аз пиша, че имат силно първенство щото има конкуренция, ти задаваш въпрос що играят повече в Европа. Кво повече да коментираме тая тема да се затваря

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:31 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Goviado написа:
blue_fury написа:

Аз пиша, че имат силно първенство щото има конк.ренция, ти задаваш въпрос що играят повече в Европа. Кво повече да коментираме тая тема да се затваря

Аз пък ти обяснявам, че е логично да падаме понякога, но да е от добри отбори и да е с добра игра все пак, а не с тоя смЕх одеве...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:32 pm 
Аватар

KurpuzZin написа:
STALKER написа:
Да умрат от холера и проказа всичките боклуци и ибрикчии, дето псуват втори поред треньор, а не смеят да отворят дума срещу Батков - разсипника на Левски! Вие сте срам за Левски и неговите привърженици!

Аре стига, бе! Радко изобщо не се е псувал... Станаха някви ексцесии в "А" и след това си се пееше само Батков курво... За Радко изобщо не е ставало на въпрос!

Значи рИспект за хората в "А" тогава и вечен кур за Баткофф и "новия ред" :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:38 pm 

Аз не мога да разбера как може да играят такива инвалиди като Ортега и Йовов ? A да и смАрт за Мустака

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:39 pm 

А Ромънците забелязваш ли, че присъстват в европейските турнири много по-силно, както и присъстват и в букмейкърските къщи с втория си ешалон?[/quote]
Аз пиша, че имат силно първенство щото има конк.ренция, ти задаваш въпрос що играят повече в Европа. Кво повече да коментираме тая тема да се затваря[/quote]
Аз пък ти обяснявам, че е логично да падаме понякога, но да е от добри отбори и да е с добра игра все пак, а не с тоя смЕх одеве...[/quote]

Каква очакваш да е играта. Байерн Мюнхен? Реал? Ти къде си видял футбол, в първенство с 2 стадиона ставащи за УЕФА. Трябва да градим бази, да водим треньори да обучават талантите на България, а не да си говорим как Ратко не пуснал оня а пуснал другия или как Батков не направил еди кво си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 12, 2009 9:40 pm 
Аватар

Пя се мощно курво батков и от А и от Б. Вика се и за кратко оставка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 400 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]