forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 2:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:34 pm 

Е баш това казвам и аз... Взимаш млад и нахакан тренер като едномъдевия. После той взима млади перспективни играчи, които искат да се докажат. Малко по малко се сглобява отбор, като междувременно заради малоумната политика в Левски половината ни юноши бягат при свинете. А накрая към цялата тая надъхана паплач (сред която действително има добри футболисти, за съжаление) се присъединява и един от най-резултатните нападатели в момента.
А ние? Караме на дърти коне, които тичат до 60-тата минута и после са аут, кретаме си с вечния пропуск Ицо Йовов, Ники Финта и убилия се да вкарва ПВЦо и взимаме отново дъртия Симонович, който изобщо не взима участие във важните мачове с Дебрецен. Междувременно един от най-важните ни играчи (Жо) беше контузен, а да не говорим за най-важния - Гаджев, който го отписваме за много време.
Нападател голаджия нямаме.
Не казвам, че свинете ще станат супер отбор, макар че натам отиват нещата. Защото имат надъхан тренер, млади и кадърни играчи, които умират да се докажат и взимат нормални попълнения. А ние си кретаме със Седрик, Батков се чеше там дето не го сърби и само Гонзо се нервира. Добре че поне като игра при Ратко сме по-добре, отколкото при Кокала.
Супер политика, за пореден път евалата, Батков!
А на Запад ли са, какви са там, КОЙТО И ДА Е дето взима пари от бай Ганьо - ЕГА ГИ ДАДЕТЕ ЗА ЛЕКАРСТВА!!!

И да попитам същите тия с парите - я кажете млада жена като Ели Ваташка какво правеше в неделен следобяд, на 30 градуса, на съборетината ст. "Славия" баш в сектора с лудите глави? Знам, че четете и не се правете, че не знаете коя е въпросната дама.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:35 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Morning Glory написа:
Цитат:
Ръководството на Черноморец Бургас излезе с официална декларация по повод преговорите с лит(*кс-етрополе за трансфера на Мишел Платини:

Във връзка с многобройните запитвания от страна на журналисти от спортните медии, за разговори между ръководствата на ПСФК Черноморец – Бургас и лит(*кс-етрополе София, относно трансферирането на футболиста Мишел Платини в столичния клуб, спортно техническото ръководство на ПСФК Черноморец Бургас потвърждава информацията за интереса на лит(*кс-етрополе към футболиста на Черноморец – Бургас.

Преговорите продължават и в момента.

Няма да имам думи с които да опиша възхищението си от ръкводството на лит(*кс-етрополе, ако се окаже че са го купили за 200,300,500 ....... хил. евро. Ако примерно са го взели за 100-200 хил. лева, пак заслужават похвала, но е доста по-различно, отколкото да дадеш по-голямата част от току що изкараният си милион. Още повече, че са зле финансово.

Нали се сещате, че ако са го взели в рамките на 500 000 евро, една победа в групите избива 70-80% от трансфера :smt006

Защо разсъждаваш все едно тия 900 хил. евро от влизането в ЛЕ са вече в банковата им сметка? Чак догодина се превежда цялата „заработена“ сума. А коя ще е тая банка, която ще даде кредит на вече задлъжнялото четирибуквие? Така спешно - за ден-два, при това почивни?

Поредният футболист им се подарява. Зад гърба на „великия“ Краси БалАков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:38 pm 
Аватар

Гиго написа:
Абе ебавате се всички тука, ама ще видите как свинчугите ще прескочат групите и после няма да му чуем края! :evil:

много бързо забравяте как се издъни накрая на сезона прехваления от вас тренер Чичовото. :smt006 Имат шанс за 3 място и до там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:38 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е баш това казвам и аз... Взимаш млад и нахакан тренер като едномъдевия. После той взима млади перспективни играчи, които искат да се докажат. Малко по малко се сглобява отбор, като междувременно заради малоумната политика в Левски половината ни юноши бягат при свинете.

Какъв треньор е пък тоя? Айде моля ви се. Много зачорбарявате ми се струва :x Защо не отдадете чест на "генерала", да му сера на пагоните? Някаква мутра по семейна линия успя да бие селскяи Динамо и вече - край!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:41 pm 
Аватар

като стана въпрос за Ваташка...може ли да ми кажете...кой сега прибира кинтите от Батков...защото много добре се знае...че Батков плаща за новия ред....????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:44 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
И да попитам същите тия с парите - я кажете млада жена като Ели Ваташка какво правеше в неделен следобяд, на 30 градуса, на съборетината ст. "Славия" баш в сектора с лудите глави? Знам, че четете и не се правете, че не знаете коя е въпросната дама.

Ели Ваташка е координатор между клуба и агитката. Това е от няколко седмици, по изискване на УЕФА. Иначе не за първи път беше в агитката. На мача за Купата в Надежда ноември месец миналата година беше до нашата отровна групичка и даже направи забележка на Вечно пияния.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Hypnotic написа:
Гиго написа:
Абе ебавате се всички тука, ама ще видите как свинчугите ще прескочат групите и после няма да му чуем края! :evil:

много бързо забравяте как се издъни накрая на сезона прехваления от вас тренер Чичовото. :smt006 Имат шанс за 3 място и до там.

Че кой пък го хвали него. :smt005 Те ако ще постигнат някакъв успех, ще го постигнат не ЗАЩОТО ,а ВЪПРЕКИ че той им е треньор! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Боби има много варианти, най-лесния е да са се разбрали с Черноморец на траншове. Или напрово цялата сума след нова година. А и, защо да не даде банка кредит, при положение, че веча са в групите? Най-малкото имат гарантиран милион само заради участието. А групата и програмата на свинете предразполага да спечелят някоя и друга точка, което са си пари.

Разбира се, може и ти да си прав, и това да е поредният подарен футболист на чорбата. Но и така да е, пак камъните са в на Тошо градината. Що на него не му ги подаряват така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:45 pm 
Аватар

Гиго написа:
Hypnotic написа:
Гиго написа:

Че кой пък го хвали него. :smt005 Те ако ще постигнат някакъв успех, ще го постигнат не ЗАЩОТО ,а ВЪПРЕКИ че той им е треньор! :smt006

Човеко е цитирал „кой го хвали“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:47 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Боби има много варианти, най-лесния е да са се разбрали с Черноморец на траншове. Или напрово цялата сума след нова година. А и, защо да не даде банка кредит, при положение, че веча са в групите? Най-малкото имат гарантиран милион само заради участието. А групата и програмата на свинете предразполага да спечелят някоя и друга точка, което са си пари.

Разбира се, може и ти да си прав, и това да е поредният подарен футболист на чорбата. Но и така да е, пак камъните са в на Тошо градината. Що на него не му ги подаряват така?

Шестцифрени (седемцифрени?) кредити в евро не се отпускат току-така. Особено сега, особено на български футболен отбор, който не притежава нищо (свинете не притежават и автобуса си, който е лизингов). Особено експресно. Кога успяха да подпишат за тоя банков кредит?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:53 pm 

Morning Glory написа:
incheto_1914 написа:

Ели Ваташка е координатор между клуба и агитката. Това е от няколко седмици, по изискване на УЕФА. Иначе не за първи път беше в агитката. На мача за Купата в Надежда ноември месец миналата година беше до нашата отровна групичка и даже направи забележка на Вечно пияния.

Именно, а далеч не е само координатор между клуба и агитката, ама айде да кажем, че другите й организационни дейности не ни интересуват... Демек да е жива и здрава тя, че носи парички на който трябва.
Goviado написа:

Какъв треньор е пък тоя? Айде моля ви се. Много зачорбарявате ми се струва :x Защо не отдадете чест на "генерала", да му сера на пагоните? Някаква мутра по семейна линия успя да бие селскяи Динамо и вече - край!

А аз къде точно написах, че мъдото е мега треньор?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:55 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Morning Glory написа:
incheto_1914 написа:

Именно, а далеч не е само координатор между клуба и агитката, ама айде да кажем, че другите й организационни дейности не ни интересуват... Демек да е жива и здрава тя, че носи парички на който трябва.

Честно казано не разбирам какво искаш да кажеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:00 pm 

Абе парите на Батков отиват в агитката може би чрез нея. И също така тя е там точно, за да опипва почвата и настроенията сред феновете спрямо Батков. Не е там само по разпореждане на УЕФА, това го заявявам отговорно и не са си мой измислици :wink:
Не че има чак такова значение, просто на мача със Славия ми обърнаха внимание.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:06 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Абе парите на Батков отиват в агитката може би чрез нея. И също така тя е там точно, за да опипва почвата и настроенията сред феновете спрямо Батков. Не е там само по разпореждане на УЕФА, това го заявявам отговорно и не са си мой измислици :wink:

Е, едва ли някой си мисли, че идва в сектора, щото се кефи на огромния ни репертоар от песни, както и щото си пада по смесеното ухание на пот, цигарен дим и алкохолни изпарения.

Просто се почудих що повдигаш въпроса. Но разбрах - сега са ти обърнали внимание, така че за мен темата приключи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:08 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

правилно са ти обърнали внимание....

аз пак да питам....
targovishte написа:
като стана въпрос за Ваташка...може ли да ми кажете...кой сега прибира кинтите от Батков...защото много добре се знае...че Батков плаща за новия ред....????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:32 pm 

Morning Glory написа:

Просто се почудих що повдигаш въпроса. Но разбрах - сега са ти обърнали внимание, така че за мен темата приключи :lol:

Че аз в Б бях последно на мача със свинете ако не се лъжа, а отпреди това посещавам А с бащата, че си няма компания тоя и миналия сезон, и по-рядко В, де да я видя иначе :lol:

Ебаси кирилицата на вистата къв е ужас...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 12:03 am 

Лъжеш дърта чалгарко. :boisw
С очите си те видях в сектор "Б" на мача срещу Миньорк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 1:20 am 

Аз пък дочух, че Ваташка даже служебни СИМ карти раздавала на стюардите :smt005 Заеби, то за някои си стана професия да ходят на мач :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 1:44 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Black Jack написа:
Няма да имам думи с които да опиша възхищението си от ръкводството на лит(*кс-етрополе, ако се окаже че са го купили за 200,300,500 ....... хил. евро. Ако примерно са го взели за 100-200 хил. лева, пак заслужават похвала, но е доста по-различно, отколкото да дадеш по-голямата част от току що изкараният си милион. Още повече, че са зле финансово.

Нали се сещате, че ако са го взели в рамките на 500 000 евро, една победа в групите избива 70-80% от трансфера :smt006

Защо разсъждаваш все едно тия 900 хил. евро от влизането в ЛЕ са вече в банковата им сметка? Чак догодина се превежда цялата „заработена“ сума. А коя ще е тая банка, която ще даде кредит на вече задлъжнялото четирибуквие? Така спешно - за ден-два, при това почивни?

четрибуквието може и да е задлъжняло, но не и царете на боклука :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 9:25 am 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
Black Jack написа:

четрибуквието може и да е задлъжняло, но не и царете на боклука :wink:

Царете вкарват толкова „лични пари, от Жоба си“, колкото и Батканаватра :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 9:45 am 
Аватар

гаранция са взели без пари бразилеца
само ми е интересно как на нас ни искат по 500к и нагоре, а на тях им дават без пари :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 10:34 am 
Аватар

FLAME написа:
гаранция са взели без пари бразилеца
само ми е интересно как на нас ни искат по 500к и нагоре, а на тях им дават без пари :smt006

ченгетата са си дружки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:03 pm 
Аватар

Ама вие наистина ли вярвате, че чорбата са извадили някаква подобна сериозна сума за Платини :shock: Те за Спас Делев не можаха да се оправят като хората, еч беше за мижави пари. Това им е поредният "подарен" футболист, само че "подарен" не случайно е в кавички. Едва ли някой от Черноморец е станал една сутрин и си е рекъл "я, какъв хубав ден, ще взема да си подаря аз най-добрия нападател на чорбата, че да им е гадно на левскарите". Има милион изгоди, които може да си вземе един отбор от подобно раздаване и милион причини, поради които да се осъществи такова "подаряване".

Първо чорбата очевидно подържат добри отношения с маса тимчета в А група и не им проблем, като си посочат някой, той да заиграе при тях. На всеки в България му се играе в Левски и лит(*кс-етрополе, а никой не е идиот да държи на сила футболист в отбора си и да не го пуска да се развива момчето ;). Отборът ще спечели достатъчно - Лечков и в момента е прибрал някаква малка сума от 4-мата, които прати при чорбата, а като гледам как вървят нещата, Иван Стоянов до някоя година ще излети навън и процент пак ще отиде при Сливен ... повече пари, отколкото са вложили в тоя футболист при всички положения. Да не говорим, че утре някой като не им трябва на чорбата ще си дойде при Сливен, където ще свърши работа и няма да трябва да се плаща ... и това са само на първо четене изгодите, а кой знае още колко има, за които и не подозираме.

Камбуров мислите ли, че не му се играе за Левски, ами му се рита в А група по поляните ? И той си го и каза, макар и не в прав текст. Само че някой там в нашия отбор очевидно не може да завърти нещата както си му е реда и Камбуров е мисията невъзможна за нас. Както и Платини беше, както и Коста Янев ... за който спомнете си какъв скандал стана и как се изказа Лечков за Левски тогава. То това ти стига, за да видиш как нашите си правят трансферната политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:10 pm 
Аватар

Май малко се изхвърляте с този Платини. :) Че е добър, добър е, но беше пред изгонване от Черноморец между сезоните. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:17 pm 

Апропо, на Камбуров точно в Левски и цеца не му се играе. Предпочита на село той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 3:45 pm 
Аватар

Май забравяте, че титаните държат открай време боклука на Бургас. По нататък има ли смисъл да се обяснява...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 5:15 pm 
Аватар

Викаш, някой са освободени от такса смет. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 6:25 pm 
Аватар

"Искаме да помогнем на българския футбол. Заради това продадохме Платини на лит(*кс-етрополе. Те са напът да постигнат нещо голямо в Европа, което ще бъде плюс за всички нас", коментира президентът на Черноморец Митко Събев.

"Говорихме с Балъков и Бобич и решихме да дадем Платини на лит(*кс-етрополе. Просто към този момент те се нуждаят от футболист като него", допълни Събев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 6:33 pm 

Изкаралите пробен период в цcka парагвайски футболисти Джонатан Гомез и Хуго Баез подписаха договори с клуба. Те парафираха контракти до 30 юни 2012 година, информира официалният сайт на цcka.

Джонатан Гомез има испански паспорт и няма да заема мястото на чужденец. На подписването на договорите присъства изпълнителния директор Венцислав Живков. Така само за ден, "червените" взеха цели трима играчи, след като по-рано днес контракт парафира и Мишел Платини.

Това са новите играчи от Парагвай:

Джонатан Гомез

Роден на: 28 юли 1985 г.

Пост: Полузащитник Ръст: 180 см.

Тегло: 75 кг.

Хуго Баез

Роден на: 24 юли 1983 г.

Пост: ляв защитник

Ръст: 185 см.

Тегло: 85 кг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 6:37 pm 
Аватар

Холерия и проказия за всички в Бургас.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]