forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 10:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:51 pm 
Аватар

Ше непъне той...аналната жлеза :smt005

Четете Гонзо, човека много ясно си е казал, че ЕВЕНТУАЛНАТА бъдеща селекция ще се състои само от свободни агенти. Тоест, по-вероятно е да не вземем никой, понеже "наште са си най-добри", нали...или ако вземем ще е нещо тип Саша Симонович - без финансови претенции. Общо взето последната година-две Батков дава за селекция толкова, колкото Митьо Селския в Ботев. А тези футболисти, ако не носеха екипите на Левски, а на Славия или Берое, щеха да са некъде 6-7 място в първенството

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:51 pm 
Аватар

Много ми е болно... Дано тия Динамо наистина да са много зле, защото иначе отива на кофти работата... Впрочем Ратко ако не пробва състав без Сърмов срещу Локото, ще е грешка, защото трябва да се види как ще сме в халфовата линия с Балтанов/Симонович (дето не са играли от пантивека) + Бардон, дето не става за опорен... Направо не ми се мисли :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:53 pm 
Аватар

rkk написа:
Много ми е болно... Дано тия Динамо наистина да са много зле, защото иначе отива на кофти работата... Впрочем Ратко ако не пробва състав без Сърмов срещу Локото, ще е грешка, защото трябва да се види как ще сме в халфовата линия с Балтанов/Симонович (дето не са играли от пантивека) + Бардон, дето не става за опорен... Направо не ми се мисли :?

Симонович има да почива още 38 дена. Балтанов хич и не влиза в сметките явно. Играем с 14-15 футболисти всеки мач и си мислим, че ще направим нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:57 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
rkk написа:

Симонович има да почива още 38 дена. Балтанов хич и не влиза в сметките явно. Играем с 14-15 футболисти всеки мач и си мислим, че ще направим нещо.

:smt003 Според Месията имаме ПОНЕ по давама равностойни за всеки пост...Което не е далеч от истината де, Ортега и Еню са почти еднакво безкадърни :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:09 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Тук съм съгласен с теб макар, че всеки път когато Левски се заинтересува от футболист от родното въпрвенство все се оказва, че "той ще бъде продаден само в чужбина" или че струва 1 милион евро. Разбира се, веднага след това прасетата го вземат без пари.

Така казва Батков :smt006 И що си мислите,че свинете не дават кинти за играчите, не мога да разбера логиката на Митко Събев да им подари играч и два мача от първенството, може би виждаме дългата ръка на червената амеба или на ДПС :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:11 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
SZ_FEN написа:
Тук съм съгласен с теб макар, че всеки път когато Левски се заинтересува от футболист от родното въпрвенство все се оказва, че "той ще бъде продаден само в чужбина" или че струва 1 милион евро. Разбира се, веднага след това прасетата го вземат без пари.

Така казва Батков :smt006 И що си мислите,че свинете не дават кинти за играчите, не мога да разбера логиката на Митко Събев да им подари играч и два мача от първенството, може би виждаме дългата ръка на червената амеба или на ДПС :roll:

Добре де, доста необяснимо е, да, но ти лично смяташ ли - и ако да, колко според теб са дали на Данчо Ноздрата за четиримата от Сливен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:13 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:
SZ_FEN написа:

Добре де, доста необяснимо е, да, но ти лично смяташ ли - и ако да, колко според теб са дали на Данчо Ноздрата за четиримата от Сливен?

той си го беше казал...1 М евро....но ще има да взима.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:14 pm 
Аватар

Поне половин милион евро, некъде в Спиртала имаше интервю със Тройчо, ще го потърся , на един от въпросите отговори с цифри :smt006
Намерих го
Цитат:
А сегашната селекция на лит(*кс-етрополе? Само карето от Сливен струва 1,2 млн. евро, двамата от Ботев - 600 000 евро. Добавям и 600 000 евро за двамата от Локомотив (Мездра). И това са цени без ДДС, като го добавим и него, става страшно.
Цитат:
Искам да ги питам обаче за Зе Суарес, Жоазиньо и Жеан Карлуш. Това бразилско трио знаете ли колко им излезе? 2,5 милиона евро в пакет.

Разделено на 2 за да има доза реализъм , се доближава до моето предположение :smt006

Последна промяна Mr. Smith на Нед Авг 30, 2009 11:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:14 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:

той си го беше казал...1 М евро....но ще има да взима.... :smt006

И платежното нареждане да ми покажат, няма да повярвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:15 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Поне половин милион евро, некъде в Спиртала имаше интервю със Тройчо, ще го потърся , на един от въпросите отговори с цифри :smt006

Кво общо има Тройчо? Освен това ти написах кво мисля за „официалната“ информация :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:15 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
SZ_FEN написа:

6 мача в Европа и солиден процент от евентуална продажба в чужбина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:21 pm 
Аватар

Дрън- дрън ,ярина :smt006 Събев може да го шитне в Азърбайджан, Турция или на майка му путката за поне милион лева :smt006 А на мен ми омръзна да слушам глупостите на данъкоплатец №1 в България , спасителя и мажоритарен собственик на ПФК Левски 1914 АД :smt006 Явно в Левски се върти / въртеше оборот повече от НЕК, БТК, Мтел, фирмите на Ковачки, щом машиниста плаща най-много данъци :smt006
Тодоре , боклук къде са парите на Левски :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:24 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:

Кво общо има Тройчо? Освен това ти написах кво мисля за „официалната“ информация :lol:

определено поназнайва някои неща , "от кухнята", пък и има още кинти да взема, винаги може да ги насере в медийте, това им е в кръвта на свинете :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:25 pm 
Аватар

Освен тва Диков днес подметна, че Митко Събев бил партия с Титаните, имали общ бизнес и тн. А Тошката освен с Мишата Чуорний, общ бизнес с друг нема...евентуално Петьо Зебърски или оня Мирчо къв беше там, от Вършец :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:29 pm 
Аватар

Някой може ли да ми даде логичен отговор ,как преди 15 години се обираше всичко читаво в България и продължи така до идването на Бащицата, въпреки брокери, Мултигруп, СИК, МИК :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:29 pm 

Mr.Smith написа:
SZ_FEN написа:

Ето ти конкретен пример. Свинете бяха обещали някаква сума на Пирин за Пиетробон която не беше платена до скоро. За възмездие Пирин им дадоха СПас Делев пак на мъжка дума.
Тoва посмъртно не може да ни се случи на нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:30 pm 
Аватар

Добре де, от 10 години насам (от ерата Лафчис) все на чорбата им правят подаръци. И при Черепа, и при Лупи, сега и при Титан. Или президентите на лит(*кс-етрополе са много обаятелни и чаровни, или останлите президенти са чорбари до един та да се прощават с по няколко стотици хиляди евро. Или Мустака е манаф. От моите скромни наблюдения върху българският шампионта си мисля, че е третото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:31 pm 
Аватар

Добре , де как става това на мъжка дума :shock: Айде дай ми сто бона , аз ще ти ги върна някога :smt006 Със сигурност са дали някой лев , нали Галчев трябва да плаща наема на Цачев и Станчев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:35 pm 

Яд ме е за този Платини защото е читав играч, а и е аклиматизиран в България.

При нас наистина се използват само с 16-17 футболисти (един от които е при нас само временно), като Хичо, Огнянов, Балтанов, Милиев, Тиберканин и Еньо влизат само в решени или безсмислени мачове. Не знам кога и дали въобще Сашата ще заиграе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:37 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Добре де, от 10 години насам (от ерата Лафчис) все на чорбата им правят подаръци. И при Черепа, и при Лупи, сега и при Титан. Или президентите на лит(*кс-етрополе са много обаятелни и чаровни, или останлите президенти са чорбари до един та да се прощават с по няколко стотици хиляди евро. Или Мустака е манаф. От моите скромни наблюдения върху българският шампионта си мисля, че е третото.

Трябва да се поправя, Венци ни подари Денириан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:38 pm 
Аватар

ако ПаткоФФ не беше пияница и даваше пари за ЛЕВСКИ, не само да взима , този Платини щяхме да го вземем в началото на сезона - това е най-добрия играч в БГ първенството извън ЛЕВСКИ и цуцка...
Свинете обаче наливат яко пари в отбора - колко дадоха досега тая година 15-20 милиона лева........не са мо за трансфери разбира се но ПаткО толкова пари в живота си не е изкарал, камо ли да даде...

Та мисълта ми е че ако Платини играеше централен нападател а Оринан си стоеше в слаГия, сигурно нямаше да сме толкова ялови срещу Дебрецен.....ама кур.....ега свиньете го продадат на 3-тия мач тоя!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Всъщност се използват 14 , даже и смените са ясни по минути :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кво се чудите, чорбата винаги се управлява от хора супер близки до властта - Петър Калпакчиев шеф на комунистическата перачница "Кинтекс", трафикант на дрога и оръжие, после Мултигруп - протежето на Луканов, Черепа - официалния спонсор на НДСВ и сега дружките на бат Бойко от Титан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:43 pm 

Mr.Smith написа:
Добре , де как става това на мъжка дума :shock: Айде дай ми сто бона , аз ще ти ги върна някога :smt006 Със сигурност са дали някой лев , нали Галчев трябва да плаща наема на Цачев и Станчев :lol:

OK. Какво знаем до тук? Знаем, че една от причините панчаревоспор да не играе в ЕКТ миналата година е, че не си прави плащанията по направените трансфери. Знаем, че дължи сума ти пари на бивши футболисти и треньори. Знаем, че въпроса с Пиетробон все още не е разрешен и въпреки това вземат по един нов отбор играчи на година. Знаем, че почти до последния момент Коста Янев се спрягаше за нас. Знаем, че Платини беше един от вариантите за централен нападател по времето на преговорите с Макриев.
В крайна сметка, въпреки всичките финансови проблеми, нарушени обещания за плащане и не знам си какво още панчаревоспор взе един цял отбор от доста читави футбоисти от родното първенство.
Ти лично не намираш ли, че с оглед на фактите тази ситуация е меко казано подозрителна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:50 pm 
Аватар

Хващам се на бас, че чорбата вече нямат задължения към НОИ, остана им май на някакъв негър Зе Руи да плащат, след като миналата година са отрязани от УЕФА , мислиш ли че тази година ще ги пуснат ей така със старите заеми, аз да събирам боклука на цяла България , не само чорбата , ами цялата А група ще взема и пак бълха ме е ухапала :smt006 Едно обаче е ясно , в момента в чорбата се перат яко кинти :smt006, но това по никакъв начин не оправдава Спасителя и пак да го питам "Тодоре, къде са парите " :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 11:58 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
OK. Какво знаем до тук? Знаем, че една от причините панчаревоспор да не играе в ЕКТ миналата година е, че не си прави плащанията по направените трансфери. Знаем, че дължи сума ти пари на бивши футболисти и треньори. Знаем, че въпроса с Пиетробон все още не е разрешен и въпреки това вземат по един нов отбор играчи на година. Знаем, че почти до последния момент Коста Янев се спрягаше за нас. Знаем, че Платини беше един от вариантите за централен нападател по времето на преговорите с Макриев.
В крайна сметка, въпреки всичките финансови проблеми, нарушени обещания за плащане и не знам си какво още панчаревоспор взе един цял отбор от доста читави футбоисти от родното първенство.
Ти лично не намираш ли, че с оглед на фактите тази ситуация е меко казано подозрителна?

Дори и утре да се появи снимка, на която собственика на чорбата прави свирки на Митко Събев, щото няма с какво друго да плати за Платини, аз пак ще обвиния Тодор, че не се научил да надува кавали.
Не разбрахте ли, че няма вариант при който Мустака да е невинен?

Последна промяна Black Jack на Пон Авг 31, 2009 12:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 12:01 am 

Добре виж пак конкретния пример с Пиетробон. Ако някой вече веднъж е взел пари на заем от теб на мъжка дума и не ти го е върнал, ти би ли му дал отново пари на заем и то пак на мържка дума?
Санкцията на Пирин срещу панчаревоспор за неплатените пари за Пиетробон бе да му даде Спас Делев на мържа дума.

Не се опитвам да оневинявам простотиите на Бататюрк, нито пък да търся обяснение за неадекватността му. Просто базирайки се на наблюдения от последните няколко години забелязвам следните тенденции:

1. Прасетата получават всеки играч от БГ първенство който си заплюят и то без никакви усложнения.
2. Всеки път когато ние проявим интерес към някого той или се продава само в чужбина (Мартин Камбуров, Иво Иванов) или струва поне 1 мил. евро (Коста Янев, Платини).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 12:11 am 
Аватар

Значи по точка 1 - Плащат-получават, може да плащат малко, но плащат :smt006 И Галчев се съгласява, щото на следващият арбитраж Делев разтрогва и адио -рио :smt006
По точка 2 - Както казах преди това, 1 млн.евро са по думите на Тошар или на някой журналист, мръсният комунист не поиска да даде сто хиляди лева за Жоро Христов, ами добре че Градев се зае да спасява жАлтите :smt005, преди това за Дарко се цигани, както казва Блеки-няма вариант олигофрена да е невинен :smt006
За Пиетробон -не е минал още арбитража, но сега четох че Зе Руи ги е осъдил и му дължат сто бона :smt006 Щом им разрешават трансферите сигурно има някаква врътка в правилниците .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 12:25 am 
Аватар

Нещо губите основната нишка в разговора. Нема нужда да громите Батков, той отдавна е разкрит тук от всички. Даже „разкрит“ не е точно казано, щото никой никога не му се е връзвал.

Разговорът почна и трябва да се върти около това как свинете взимат на групички отличилите се преди това играчи от цялата страна. За тях 10 ноември не е дошъл. Че комсомолският ги улеснява, е третостепенна тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 31, 2009 12:27 am 
Аватар

UL написа:
ако ПаткоФФ не беше пияница и даваше пари за ЛЕВСКИ, не само да взима , този Платини щяхме да го вземем в началото на сезона - това е най-добрия играч в БГ първенството извън ЛЕВСКИ и цуцка...
Свинете обаче наливат яко пари в отбора - колко дадоха досега тая година 15-20 милиона лева........не са мо за трансфери разбира се но ПаткО толкова пари в живота си не е изкарал, камо ли да даде...

Та мисълта ми е че ако Платини играеше централен нападател а Оринан си стоеше в слаГия, сигурно нямаше да сме толкова ялови срещу Дебрецен.....ама кур.....ега свиньете го продадат на 3-тия мач тоя!

виж ми подписа.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]