forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 8:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 7:37 pm 
Аватар

Все едно не може да се прекрати или да им дадем еньо,лом от ром...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 7:50 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Все едно не може да се прекрати или да им дадем еньо,лом от ром...

Като прекратяваш договор, обикновено плащаш някакви неустойки. Бай Ганьо е голем плащач, да знаеш. Освен това не знам как стои въпросът с правата на футболиста след такова прекратяване на договор за наем, картотеки, едно-друго. Не знам що го имаш за толкова просто. И най-важното - не се е усетило каквото и да е желание в Левски да се върне това момче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 7:58 pm 
Аватар

Аз пък искам да попитам нещо Гонзо, синята леганда, като най-обиконовен фен на Левски, 5-та година поред притежател на абонаментана карта. Кога доказаха тея футболисти, че са добри, бе Гонзо? Срещу БАТЕ, срещу Жилина, срещу Дебрецен? Или в мачовете от смешното ни първенство 99% от които изкарват НА ХОДОМ? Кога? Колко посредставени сезона трябва да направим, за да промените нещо в трансферната политика? И въобще имаме ли таква?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:11 pm 
Аватар

STALKER написа:
Аз пък искам да попитам нещо Гонзо, синята леганда, като най-обиконовен фен на Левски, 5-та година поред притежател на абонаментана карта. Кога доказаха тея футболисти, че са добри, бе Гонзо? Срещу БАТЕ, срещу Жилина, срещу Дебрецен? Или в мачовете от смешното ни първенство 99% от които изкарват НА ХОДОМ? Кога? Колко посредставени сезона трябва да направим, за да промените нещо в трансферната политика? И въобще имаме ли таква?

Е Гонзо какво е виновен не мога да разбера :smt003 кво искаш...да излезе и да каже. "Емииии...нямаме добри футболисти ама тошката не дава кинти за футболисти..тва е"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:13 pm 
Аватар

впрочем - да, това искам. нека после Батков го изгони, да видим какво ще се случи. пък ако не се случи - спокойно може да закрием тоя клуб и всички ние до един да се преориентираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:13 pm 

Цитат:
Гонзо: Преотстъпихме Цачев, защото Христов и Ортега са по-добри
Коментари (11) Чат 30 август 2009 | 17:51

Нападателят Иван Цачев е удължил договора си с Левски преди да бъде преотстъпен в Пирин. Това съобщи спортният директор на „сините" Георги Иванов в предаването „Спорт Мания" с Крум Савов по Канал 3.

Така талантът вече има контракт с шампионите до 2012 година. Той ще се върне на Герена след края на сезона, когато изтича преотстъпването му в Пирин.

"Аз предложих на Цачев да отиде в Пирин. Иначе никой сега нямаше да говори за него. Щеше да си стои резерва. Сега и Христов, и Ортега са на по-добро ниво. Моето желание беше да изиграе 30 мача и след година да се върне готов за първия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:14 pm 
Аватар

Ами като не може да направи нищо за кво се хвана за директор на водопад :smt006 Като си сложи главата в торбата, сега да си носи и отговорностите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:21 pm 
Аватар

jdt написа:
Цитат:
Гонзо: Преотстъпихме Цачев, защото Христов и Ортега са по-добри
Коментари (11) Чат 30 август 2009 | 17:51

Нападателят Иван Цачев е удължил договора си с Левски преди да бъде преотстъпен в Пирин. Това съобщи спортният директор на „сините" Георги Иванов в предаването „Спорт Мания" с Крум Савов по Канал 3.

Така талантът вече има контракт с шампионите до 2012 година. Той ще се върне на Герена след края на сезона, когато изтича преотстъпването му в Пирин.

"Аз предложих на Цачев да отиде в Пирин. Иначе никой сега нямаше да говори за него. Щеше да си стои резерва. Сега и Христов, и Ортега са на по-добро ниво. Моето желание беше да изиграе 30 мача и след година да се върне готов за първия отбор.

Чакай бе, Ортега даже не е наш играч, а тва дето бил по-добър - ХА ХА ХА :lol: И откога задача на Левски стана да обиграва куците коне на Венци Срефанов? Какво правим, питам аз, ако Цачев вакара повече голове до края на сезона от Ортега и Христов? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:37 pm 
Аватар

Духаме :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:41 pm 
Аватар

:smt003 А някой тук твърдеше, че Кокалот ги е запратил юношите по селата. Усещам, че ореолът около Цар Гонзо започва да поизчезва, скоро очаквам да почнат критиките по негов адрес... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:44 pm 
Аватар

Те вече започнаха. Изпращането на Цачев в Пирин е пълен тъпизъм! Точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:44 pm 
Аватар

antonatan написа:
:smt003 А някой тук твърдеше, че Кокалот ги е запратил юношите по селата. Усещам, че ореолът около Цар Гонзо започва да поизчезва, скоро очаквам да почнат критиките по негов адрес... :smt003

Бедни, бедни Гонзо! Защо се върза на глупостите на Бай Ганьо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:48 pm 

Вече виждам селекцията другото лято - Цачев, Станчев, Чакъров, Недялков и т.н. :lol:
А Иса дадохме ли го някъде?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:48 pm 
Аватар

аз съм сигурен, че Гонзо вече съжалява и осъзнава, че това е било грешка, но ако излезе и каже - еми да, Цачев е по-добър от Христов и Ортега, трябваше той да играе, а тия да са резерва, съвсем зле ще стане положението за певецо, който и без това си е крехък и в крайна сметка - нищо добро за Левски. а Гонзо със сигурност иска само доброто за Левски, в тва едва ли някой се съмнява. друг е въпроса вече с противопоставянето на Батков - тва да си мълчиш и да не създаваш напрежение, като го разкриеш на хората, в краткосрочен план може и да е добре, но в дългосрочен е самоубийствено :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:52 pm 
Аватар

М/у другото някой от вас гледал ли е Пирин и Славия, щото аз се насилих да го гледам и Цачев не показа кой знае каква игра, да не говорим, че при гола му беше оставен сам на малката пелантерия. Малко май попрекаляваме с възвеличаването му...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:57 pm 
Аватар

Omraz написа:
Вече виждам селекцията другото лято - Цачев, Станчев, Чакъров, Недялков и т.н. :lol:
А Иса дадохме ли го някъде?

Иса е в Мездра... Резерва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:57 pm 
Аватар

Добре бе, ама Йовов и когато е сам не вкарва :lol: Освен тва при такива статични положения да се откъснеш от защитата е въпрос на умение :wink: Не е просто като да са го забравили сам в полето :wink:

Последна промяна Кока-Кольо на Нед Авг 30, 2009 9:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 8:59 pm 
Аватар

antonatan написа:
М/у другото някой от вас гледал ли е Пирин и Славия, щото аз се насилих да го гледам и Цачев не показа кой знае каква игра, да не говорим, че при гола му беше оставен сам на малката пелантерия. Малко май попрекаляваме с възвеличаването му...

Да се озовеш на позиция не е по-лесно, отколкото след това да я ритнеш към вратата. Примерно Еньоу е като муха без глава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:01 pm 
Аватар

STALKER написа:
Добре бе, ама Йовов и когато е сам не вкарва :lol:

Той е легенда :lol: , а ти си смени аватара, подиграваш се на най-великия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:03 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
STALKER написа:

Не мисля, ЧИИИ си прав :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:04 pm 
Аватар

Е не мога да отрека, че доволен туц удари по топката, но все пак да не бързаме с възхвалата, да не стане като с други наши надежди
http://vbox7.com/play:2e3b4b58

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:07 pm 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:
STALKER написа:

Не мисля, ЧИИИ си прав :smt005

Тиренът беши лош, не даде възможност да играем футбол, контролирахми мача през всичките 90 минути, казах на футболистите,чии трябва да отбележим гол, имахми положения ни можахми да вкарами, това е футбола :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:12 pm 
Аватар

antonatan написа:
Е не мога да отрека, че доволен туц удари по топката, но все пак да не бързаме с възхвалата, да не стане като с други наши надежди
http://vbox7.com/play:2e3b4b58

Тва е точно на Ицо Йовов положението...и топката отиваше у фонтанО пред Американския университет :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:20 pm 

Жалко за Платини. Момчето е добро и това тепърва ще се вижда. Изпускаме пореден добър футболист. Тъпото е че със сигурност при нас щеше да заиграе още по-добре, и ще го докаже в чорбата. Цачев не е нищо особено. Много силно надценен футболист. Жалкото е че наистина това ще ни е селекцията следващото лято. Вписва се напълно в трансферната политика на клуба - взимат се играчи, които не са по-добри от наличните и задължително са по-ниски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:49 pm 
Аватар

трябва да признаем...че чорбата са плащачи....може да нямат кинти...но вземат футбалери...да видим до къде ще стигнат... :roll:
иначе тоя отдавна трябваше да е при нас....млад...талантлив.....свикнал с българските реалности....евтин....къде спят нашите "скаути"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 9:52 pm 
Аватар

Всичко е въпрос на договорка, а с Батко никой от останалите шефчета на клубове не иска да си има вземане-даване

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:01 pm 
Аватар

Очевидно и с Митко Събев са комбина :smt006 Затова беше и миналогодишния мач, затова ще са и тазгодишните :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:03 pm 
Аватар

Преди известно време Краси БалАков каза, че тоя се продава срещу поне 1 млн. евро. Ще ми се да чуя мнението му сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:20 pm 
Аватар

Сега с негова помощ (на Платини) цурка ще са хептем по-подсигурени и това ще им позволи по-добро представяне и у нас и в Лига Европа. Болно ми е, че в свинския отбор има може би за първи път от нз колко години толкова симпатични (лично за мен футболисти) и то българи, като Коста Янев, Тимонов, Стоянов, Делев, които не са прехвалени путьовци и симуланти като предишни ''цеца-звезди'' :?

П.С. Един отбор с претенции без изявени голмайстори на терена просто мъчи и себе си и феновете си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 30, 2009 10:24 pm 

hidden767 написа:
Жалко за Платини. Момчето е добро и това тепърва ще се вижда. Изпускаме пореден добър футболист. Тъпото е че със сигурност при нас щеше да заиграе още по-добре, и ще го докаже в чорбата. Цачев не е нищо особено. Много силно надценен футболист. Жалкото е че наистина това ще ни е селекцията следващото лято. Вписва се напълно в трансферната политика на клуба - взимат се играчи, които не са по-добри от наличните и задължително са по-ниски.

Тук съм съгласен с теб макар, че всеки път когато Левски се заинтересува от футболист от родното първенство все се оказва, че "той ще бъде продаден само в чужбина" или че струва 1 милион евро. Разбира се, веднага след това прасетата го вземат без пари.

Патков трябваше да напъне Локо Сф. за Иво Иванов.

Последна промяна SZ_FEN на Нед Авг 30, 2009 11:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]