forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 6:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 7:37 pm 
Среден пръст за средния зрител,ако избира да ходи или да не ходи по местонахождението на стадиона :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 7:48 pm 
Аватар

Оставяме настрана, че у нас няма никаква фен-култура, но като цяло същите тези средни зрители пълнят стадионите, не ултрасите, това е реалността

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 8:05 pm 
Аватар

Естествено, че трябват нови стадиони, такива бетонни корита на по 40-50 г. нема вече никъде по Европа. Аре па да не сме ние най-големите мазохисти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 8:15 pm 
Аватар

..

Последна промяна Еx-Запознат на Чет Сеп 24, 2009 8:01 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 9:34 pm 
Аватар

Radio Werewolf написа:
Да не забравяме, че голямото клубно разделение се оформя в България към края на 80-те години. На големите мачове на лит(*кс-етрополе с европейски грандове се е ходило не заради клубната принадлежност, а да се видят големите европейски имена и може би заради доза патриотизъм. Да ти дойде Байерн или Барцилона в онези времена е било все едно да дойде Мадона и Депеш Мод в наше време.

Абе не е точно така - бях и на мача с Ливърпул, и Нотингам, и Байерн (мисля, че Байерн и Ливърпул бяха 1982-1983 или нещо такова, а Нотингам преди това, не помня вече), и в сектор "Б" си имаше левскари със сини шалове. Вярно е, че имаше хора, които викаха за чорбата от нашият сектор, но винаги имаше групи, които не викаха, а само гледаха. Даже са си спомням, на мача с Ливърпул в същият ден ми бяха донесли новото чудо на света - Рубик куб, и аз ходех като пуяк в сектора и се правех, че го нареждам (което изобщо не ми се удаваше), и не гледах много-много свинския късмет, когато Ливърпул ги изпусна - поне 10 гола + 1 или 2 греди, свинете опълчение цял мач, и два щастливи гола :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 9:37 pm 
Аватар

Убийците на шампиони снощи не спечелиха мача, понеже Динамо Москва не е шампион :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:08 pm 
Аватар

Аз отдавна съм ви казАл за Националния.....няма мач с който и да е отбор да бъдем по-малко отколкото на Герена...2-3-4 000 си идват оДма допълнително........и колегата Kryten е прав че най-верните не им пука кАде отиват, но хората от "А" и "В" сектор ще нарастнат поне с 30%...

Иначе по темата.......след мача на свинЬете се разминах по Графа с агитката на Динамо Москва ескортирана от ушевски джипове.......ми да ви кажа към 150-200 човека бяха повечето 20-25 години, повечето голи с татуси и поне 3 присъди :smt003 ....мислим че ако прасетата им бяха направили една от любимите си "засади" щеше да има :comphit :botoom1 :bukake

култов беше и един чичко в центъра на стадото с мустаци тип "Филип Тотю", кичара тип "ние сме хеви метъли от СССР" и стара фанелка на Динамо сигурно от 60-те с огромно Д.
Само респект за пича сигурно е от групировката "Старьй Запад' :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:11 pm 
Аватар

Абе аз ги видях динамовци да си се разхождат с все шаловете до Ариана :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:12 pm 
Аватар

Цитат:
"През второто полувреме на мача на "Динамо" в София старши-треньорът на лит(*кс-етрополе Любо Пенев оживи играта с три смени и експресивни танци край тъчлинията", пише в коментара си за мача от плейофната фаза на Лига Европа най-високотиражният спортен вестник в Европа - "Спорт-Експрес".
"За българските отбори първата задача в евротурнирите са не точките и победите, а заработените пари - прави прозрение вестникът. - За клуб като лит(*кс-етрополе с годишен бюджет от 5-7 милиона попадането в групите на Лига Европа, от което можеш да спечелиш поне половин милион не е никак зле."
"Феновете на лит(*кс-етрополе показаха траспарант с емблемите на големи отбори, отстранявани от тима - "Аякс", "Ливърпул"... "Динамо" просто трябваше да стане поредната жертва. На трибуните пък се събраха 25 000 зрители. Подобно шумово и визуално оформление обаче едва ли е удивило динамовци след 60-хилядното "зелено-бяло" море в Глазгоу", твърди "Спорт-Експрес".
"лит(*кс-етрополе с удоволствие би посрещнал нашите не на четиризвездната арена на националния стадион на България, кръстена на името на местен революционер, а на своето рушащо се игрище. За щастие УЕФА не позволява такива волности", пише вестникът.
"Освен тристата фенове на "Динамо" в страничен сектор, на централната ложа на стадиона също се образува руски остров - своите поддържаха петдесетина служители в руското посолство в София. Посланикът обаче го нямаше - той бе в отпуск. Да подкрепят своите "синьо-бели" побратими дойдоха и трийсетина фенове на "Черно море" (б. а. вероятно грешка, като става дума за "Черноморец") и на белградския ОФК", съобщават руските колеги, цитирани от "24 часа".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:18 pm 

Selqnina s koleloto написа:
Убийците на шампиони снощи не спечелиха мача, понеже Динамо Москва не е шампион :smt003 :smt006

Страхотна логика, страхотна логика

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:30 pm 
Аватар

Истина боли гнусни ебани свини :)

Изображение :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 11:57 pm 

Knoxville написа:
Абе аз ги видях динамовци да си се разхождат с все шаловете до Ариана :shock: :shock:

След мача... може би към 12:30, бяха в кафето в градинката срещу Народния театър и си пиеха и пееха много стабилно. В началото си помислих, че са свине... но като наближих чух руски песни и викаха "водка Динамо, водка Дианамо...". Бяха събрали масите в кръг и се качили по столовете и си пеят ...
Отстрани си минаваха и хора с червени шалчета и им се радваха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:21 am 
Аватар

Що не казвате къде са по-рано бе :botoom1 :box :box :box :box

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:06 am 
Аватар

UL написа:
Истина боли гнусни ебани свини :)

Изображение :lol:

Абсолютно вярно, само че не можеш да им го набиеш в простите свински глави!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:10 am 

Свинете да лапат дедовия, че бързам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 10:11 am 
Турците във всяка нова статия стават все повече обаче.Тръгнаха от 18 000,вече са 25 000 :smt005 :arrow:
Сеяно-Шушенската водна централа за вас,помии...Умрете,докато можете !
А ония полутатар,полуциганин,наполовина турчин,дето е драснал поредния генЯален плакат за Гунди,да се шиба чисто гол...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 10:20 am 
Аватар

Ние можем само да си мечтаем за такава хореография и толкова пълен стадион....повтарям...МОЖЕМ САМО ДА СИ МЕЧТАЕМ !!! :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 10:28 am 
Аватар

Как мразя да влизам в който и да е спортен сайт и да чета квото и да е общо със спорт, след загуби като тая от Дебрецен. И тоя Майкъла говори некви простотии, само глупости. Ама ще получа ебати оргазма, ако влезнем в ШЛ ,ще им затворим устите на всичките боклуци !
Не можах да намеря Журналистическата Свиня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 10:50 am 
Аватар

Knoxville написа:

:smt006 3 пичове с фанелки на Динамо се рядят на опашка за дюнери рамо до рамо със "страшните" хУйлигани от 14 . Братска съветска дружба :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:02 am 
Аватар

ти си най-страшния хулиган. Да им беше скочил, не да пишеш във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:18 am 
Аватар

Бе незнам кви руснаци сте виждали, ама тия каде се меляха със прасюгите не е като да беха бая стабилни копелета :) :smt006 Чак и с треньор дошли :lol: :lol: :lol: :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 4:57 pm 
Аватар

Цитат:
Данчо Т е един от последните лидери на лит(*кс-етрополе.Данчо,изгони с ритници всички селяни от Армията начело с онова педерастко говно Спас Делев!Вън бездарниците от лит(*кс-етрополе,вън Спаско Педераско,това некъдърно говно прееба целия отбор,прееба влизане в групите на Лига Европа.Майка ти да еба Спасе,курво долна,да пукнеш дано копеле мръсно,ковчег за тебе пирински педал,ковчег за цялата ти селска рода!Откъде се пръкнахте бе селяндури диви,5 пъти каза аз съм цесекар и мангалите оголо Дучето запонаха да напират да вземат тая путка в лит(*кс-етрополе.Ето го,видяхте ли го - майка му да еба долна на тоя Спаско Педераско.ДЕЛЕВ КУРВО ДЕЛЕВ КУРВО ДЕЛЕВ КУРВО ДЕЛЕВ КУРВО ДЕЛЕВ КУРВО ДЕЛЕВ КУРВО,утре майка му ебавам на това лайно некъдърно от трибуните.

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 4:59 pm 
Аватар

Хахахаха. Това май ще е новият Бербатов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 6:17 pm 
Аватар

Аз пък на морето засякох някакви руснаци(около 25-30 годишни) с голи глави, белези и татуировки по ръцете "Respect & Honour" , реших че са чорбари , изпиках се във водата край тях и избягах самодоволно :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 8:37 pm 
Аватар

Елин Топузаков (Топчо) написа:

Първо за да ти е ясно - не се смятам за хулиган за това не бързай да ми даваш оценки и да ми се дървиш във форума
2ро аз не съм малоумен да си създавам проблеми след като съм с момиче до мен и трето нормален човек не би "скочил" на 6 души . Няма какво да доказвам за да го правя и не нося нинджа+ФреТ Пери за да ми дават безсмъртия и бонус точки в атака :mrgreen:
Предполагам си от кУРавите хулигани в сектора , по-добре да не се занимавам с тебе , туку виж си ме пребил на някой мач ... :smt024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 9:03 pm 
Аватар

AcesHigh написа:
Аз пък на морето засякох някакви руснаци(около 25-30 годишни) с голи глави, белези и татуировки по ръцете "Respect & Honour" , реших че са чорбари , изпиках се във водата край тях и избягах самодоволно :smt006 :smt005

Такива неща друг път недей да ги пишеш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 9:25 pm 
Аватар

bateniki написа:

Първо за да ти е ясно - не се смятам за хулиган за това не бързай да ми даваш оценки и да ми се дървиш във форума
2ро аз не съм малоумен да си създавам проблеми след като съм с момиче до мен и трето нормален човек не би "скочил" на 6 души . Няма какво да доказвам за да го правя и не нося нинджа+ФреТ Пери за да ми дават безсмъртия и бонус точки в атака :mrgreen:
Предполагам си от кУРавите хулигани в сектора , по-добре да не се занимавам с тебе , туку виж си ме пребил на някой мач ... :smt024

Като не си, защо, като видиш "някой корав" се насираш и първата ти работа е да се прибереш и да напишеш в някой форум какво и кой си видял? :comphit

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:11 pm 
Аватар

Цитат:
Пресата в Русия: Динамо срещу боклукчийския отбор - 0:0"Армията срещу милицията: мирно и без пострадали", гласи хумористичният коментар на в. "Советский спорт" за нулевото равенство между лит(*кс-етрополе и Динамо Москва в първия плейоф за влизане в групите на Лига Европа.

Хуморът обаче преминава в жлъч с добавъчното "Динамо срещу боклукчийския отбор - 0:0". Изданието също така опитва да оправдае неспособността на десетократно по-скъпата селекция на московчани да отбележат гол с бъдещото недоумение "лит(*кс-етрополе игра на ръба на грубостта".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:18 pm 
Аватар

bateniki написа:

Като не си, защо, като видиш "някой корав" се насираш и първата ти работа е да се прибереш и да напишеш в някой форум какво и кой си видял? :comphit

Абе Топчо и ти ли стана хулиган, и ти ли почна да даваш акъл кое е правилно и кое не. Бах ви в децата, сложихте по една черна нинжда и станахте безсмъртни. Човека ти казва какво е видял, тоя почна "Що не им скочи". Ти щеше ли да им скочиш бе отворко ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:21 pm 
Аватар

Добре , явно ме познаваш по-добре от мен самия :smt006 "Насирам" като видя някой с 2 глави под мен и с около 50 кила по-лек :smt006
Айде спи спокоен , затапи ме . Не са длъжни всички да ни четат малоумния спор

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]