forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 6:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:07 pm 
Аватар

Скоро ще се изсера лично върху автора на тази статия - търсят го по адресна регистрация :smt006 Нема му се верва какво го чака за лъжливия паксвил, който е написал.

Иначе - да се върна на това леке, дето е отишло в чорбата - забравяте, че и Славия щяха да го вземат, Венци не е глупак, и ако тоя ставаше за футболист, да го е засилил в отбора. Защо чорбата взимат сини юноши без проби? Много е лесен отговора - лапат готови кадри като невидели, защото знаят силата на левскарската юношеска школа, знаят си възможностите и на техните малки прасенца (граничеща към КПД -3,5), затова гледат да го гепат, а и родителите на тоя малък родоотстъпник и продажник знаят, че свинете все у нашето юношеско канче гледат, ама и да тичат срещу нас, нема как да ни стигнат, затова ако приемем обратния вариант - че цеца има супер юношеска школа, а Славия никаква, или много слаба, ако некое малко прасенце избега посока Славия, дали нема Венци веднага да го забърше? Аре цюрук с тия продажни лайненца. СМЪР за тех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:12 pm 

Интересно кво и е толко силното на великата синя школа като сека години малките еничарЕ,дето тренират боси в джамията ги бият на финала на национала :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:18 pm 
Аватар

Аз взех 100 лева от един от охраната на Батков, за да плюя Кокалот. Признавам си. Има и други хора от тоя форум в кюпа, но за сега няма да издам имена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:25 pm 
Аватар

antonatan написа:
Аз взех 100 лева от един от охраната на Батков, за да плюя Кокалот. Признавам си. Има и други хора от тоя форум в кюпа, но за сега няма да издам имена.

За 100 лв.да хвърлиш Кокала на кучетата...Пък той горкия и до сега твърди че направил супер отбор и супер му е чудно как може някой да не е съгласен с това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:27 pm 

Аз кокалО и без пари го псувах.....лично аз не виждам нишо лошо в това, че колала се махна. Одобрявам всяко дело помогнало за неговото махане! :)

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:31 pm 
Аватар

Еми в тази криза, който може да изкара пари от някъде, го може. На срещата с тоя охраната бяхме 5-6 човека, даде ни набързо парите, каза, че има и други и да викаме срещу Кокалот и твай. Очаквам и другите от форума да си кажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:34 pm 

antonatan написа:
Еми в тази криза, който може да изкара пари от някъде, го може. На срещата с тоя охраната бяхме 5-6 човека, даде ни набързо парите, каза, че има и други и да викаме срещу Кокалот и твай. Очаквам и другите от форума да си кажат.

и да не е криза - парите са си пари. Виж друго е ако харесваш кокалоТ и земеш пари да викаш против него.

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:40 pm 
Аватар

antonatan написа:

Бе вие гъбаркате ли се или е верно това?Започнахте да ме замисляте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:43 pm 
Аватар

Напълно съм сериозен. Охраната е един, дето е с дълга къдрава коса и го раздава селски бек. Разбрах за даването на пари от едно момче от тук от форума и нещата се завъртяха. За сега не желая повече да коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:48 pm 

да, тоя с дългата коса и цайсите, нали... и на мен той ми даде стотачката... но после като говорих с едни приятели, тях май ги е минал, щото им е дал само по пийсе лева на калпак... както и да е... понеже бях един от първите, които почнаха да псуват Кокалеску, още по времето, когато целия сектор Б го боготвореше - та явно затова съм направил впечатление на пича от охраната и съм си заработил стотачката... вий ко си мислите, ние, светнатите отдавна си праим кинтажа у секторо, още по лафчисово време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:51 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: 100 лева - мръсник, тоя ме е преебал, на мен ми даде само 50 :boisw :boisw :boisw

Отивам да си търся остатъка, ако има и други преебани (сигурен съм, че има) - на ЛС да се уговаряме заедно!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:52 pm 
Аватар

Той идва и в сектор "А" същият, ама там даваше по 150 лв. Може би защото сме все баровци. Само 8 души взеха парите обаче. Аз не можах, щото тогава трябваше да карам един приятел на лекар, че стъпил на морски дракон и се беше парализирал от кръста надолу и не можеше да сяда. Мамата ми се еба. Возих го прав в колата и стърчеше през шибидаха. Мъка голяма, ама мен не ме е яд за парите толкова. Здраве да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 1:57 pm 

мдааа, вие се ебавате, но нещата явно стават сериозни... сега говорих с някои от аверите, дето са взели само по петдесетак... та нещата отиват към шествие... въпросът е само един - Откъде тръгва шествието?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 2:10 pm 
Аватар

нещо протестче няма ли да направим...
не може така

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 2:15 pm 
Аватар

Цитат:
По приятелски
Кумът на Батков води от Франция нов марокански национал в Левски
14 август 2009 | 14:02
От: Ясен Яворов
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Напук на обявената от Георги Иванов за приключена селекция, мениджърският кръг около Тодор Батков не спира да работи. По препоръка на кума на адвоката - Петьо Заберски, Левски се е включил в битката за мароканския национал Монсеф Зерка. Бившият борец доведе на "Герена" вече двама араби - Тиберканин и Рабех.
Новината потвърди в днешния си брой и в авторитетния вестник "L'Equipe". 27-годишният Зерка се е скарал с треньора си в Нанси и сега се подготвя с дублиращия тим. Интерес към него има още от изпадналия Нант, Генчлербирлиги и Кайзериспор.
Зерка е юноша на нанси и играе там от началото на века, като в почти 150 мача е вкарал 21 гола. За националния тим на Мароко има 12 мача и 3 гола. Според изданието Зерка ще излезе без пари на "сините", защото нанси търси клуб, който да плаща заплатата на халфа.

Ебаси мароканската колония :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 2:25 pm 
Аватар

гуреливия написа:
да, тоя с дългата коса и цайсите, нали... и на мен той ми даде стотачката... но после като говорих с едни приятели, тях май ги е минал, щото им е дал само по пийсе лева на калпак... както и да е... понеже бях един от първите, които почнаха да псуват Кокалеску, още по времето, когато целия сектор Б го боготвореше - та явно затова съм направил впечатление на пича от охраната и съм си заработил стотачката... вий ко си мислите, ние, светнатите отдавна си праим кинтажа у секторо, още по лафчисово време...

Да си ми дадете моето от Лафчисовото време, ей!Участвал съм навсякъде пък пари не съм видял!Да ми уточните и за какво точно са се давали пари!
Някой да обясни и поне десетина години преди Лафчис, какво, как, защо и как мога да си взема полагаемото!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 2:40 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Цитат:
По приятелски
Кумът на Батков води от Франция нов марокански национал в Левски
14 август 2009 | 14:02
От: Ясен Яворов
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Напук на обявената от Георги Иванов за приключена селекция, мениджърският кръг около Тодор Батков не спира да работи. По препоръка на кума на адвоката - Петьо Заберски, Левски се е включил в битката за мароканския национал Монсеф Зерка. Бившият борец доведе на "Герена" вече двама араби - Тиберканин и Рабех.
Новината потвърди в днешния си брой и в авторитетния вестник "L'Equipe". 27-годишният Зерка се е скарал с треньора си в Нанси и сега се подготвя с дублиращия тим. Интерес към него има още от изпадналия Нант, Генчлербирлиги и Кайзериспор.
Зерка е юноша на нанси и играе там от началото на века, като в почти 150 мача е вкарал 21 гола. За националния тим на Мароко има 12 мача и 3 гола. Според изданието Зерка ще излезе без пари на "сините", защото нанси търси клуб, който да плаща заплатата на халфа.

Ебаси мароканската колония :smt006

Ако има френски паспорт, е възможно. Ако е само мароканец, тая статия е пълен въздух под налягане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 2:42 pm 
Аватар

Има паспорт :smt006 , новината излезе и в гонг , но едва ли :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 2:48 pm 
Аватар

В сектор В на мача с андорците, ако знаете ква пара падеше :smt006 Педесет лева ? Преебали са ви зверски пичове :lol: 120 ойро на всеки, напсувал Кокала ! Едно момче беше застанало стратегически над тунела, та да го псува, а един зад него му подаде пакетче семки, че да може и да го замеря отгоре - е на тия двамата въпросния с дългата коса и очилата им цака по 200 еврА без въобще да се замисля :smt047 а даже ми се стори после, като илизахме, че пред стадиона Батков му беше купил и чисто ново пакетче семки на момчето, дето си жертва своето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 3:57 pm 
Аватар

На мен ми предложиха 125, но отказах и ми платиха таксито довкъщи.
Радостна е новина, че правим нов голям трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 4:11 pm 
Аватар

Спокойно, няма :mrgreen:

Лансираният за Левски от френската преса - Монсеф Зерка, не е предлаган на шампионите, научи Гонг. Авторитетният вестник „Екип” отбелязва, че нападателят на Нанси е предлаган на Левски.

Гонг се свърза с мениджъри, работещи с играча, които заявиха, че е станала грешка. Причина за неточността идва от факта, че агент на Зерка е Реми Виолон, който докара в България Жозеф-Дезире Жоб.

„Няма такова нещо. Ние знаем добре този футболист, но никога не сме говорили с Левски за евентуалното му привличане”, откровен бе мениджърът Николай Жейнов.

На този етап „сините” от София не търсят централен нападател. В Левски разполагат с Гошо Христов, Еньо Кръстовчев и новото попълнение Дениран Ортега.

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 5:51 pm 

Едно вАпрос ако може-тоя сайт Левски.ию шо е с ПФК отпред? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 5:55 pm 
Аватар

Тоя бат Петьо Заберски , мине не мине , някой месец и вади некоя оферта за мароканец :smt006 Все ми се струва, че фалафелите редовно прочистват тръбопровода му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 6:08 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Той идва и в сектор "А" същият, ама там даваше по 150 лв. Може би защото сме все баровци. Само 8 души взеха парите обаче. Аз не можах, щото тогава трябваше да карам един приятел на лекар, че стъпил на морски дракон и се беше парализирал от кръста надолу и не можеше да сяда. Мамата ми се еба. Возих го прав в колата и стърчеше през шибидаха. Мъка голяма, ама мен не ме е яд за парите толкова. Здраве да е.

:smt005 Нямаш право :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 6:46 pm 
Аватар

И аз доста се чудих такъв добър тренер защо го гонят пък тя каква била.А който не е викал против Кокала и не е документирано може ли да си поиска от тоя с дългата къдрава коса парите?А може би затова Батков снимаше с камера за да знае на кой да дава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 15, 2009 12:01 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Едно вАпрос ако може-тоя сайт Левски.ию шо е с ПФК отпред? :smt006

Защото levski.eu е зает и собственика искаше от 2000 EUR нагоре за домейна, а и клуба официално се води така

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 15, 2009 12:27 pm 
Аватар

fclevski.eu трябваше да бъде.. той клуба официално се води pfclevskiad, ама.. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 15, 2009 2:29 pm 

pfclevskijsc :smt003

Yordan V. Angeloff

Днес в 02:39
verno li e che si podpisal prof. dogovor s svinete

Dimityr Nachev

Днес в 12:38
da .

Очаквам отровните хора да го налазят и да му пожелаят да се обеси на мрежата, докато вади топката си от вратата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 15, 2009 2:54 pm 
Аватар

Ти по-малоумен въпрос не можА ли да му зададеш бе, Ангеле? Те навсякъде официално го съобщиха, че е подписал със свинюгите, това не са били просто слухове! Самооблей се веднага с мътна, трансилванска Орина! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 16, 2009 5:31 pm 
Аватар

Цитат:
Батков преговаря за продажбата на Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков призна, че преговаря за продажбата на 30% от клуба. По този начин босът на сините потвърди новината на Sportal.bg от 29 юни, че ще се раздели с 1/3 от своите акции. Адвокатът заяви, че има сериозен интерес към Левски и затова от известно време преговаря относно прехвърлянето на част от собствеността.

"Сами виждате, че се намираме в сериозна финансова криза. Тя се отразява и на Левски. Готов съм да се разделя с 1/3 от акциите си, а както е известно притежавам 90%. Има интерес към тях и вече съм водил разговори с евентуалните купувачи. Като сключим сделката, ще Ви уведомя официално", заяви Батков.

Проучване на нашата медия показва, че става дума за българска компания, но на този етап не успяхме да научим името й, тъй като сделката се пази в строга тайна. Очаква се новите инвеститори да поемат и 1/3 от издръжката на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]