forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 12, 2009 6:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:
Почвам да си мисля, че на негова светлост бг гражданина , идеално му пасва още едно 8 годишно управление на тройната коалиция , 8 години мълча като гъС , а сега като някой се опитва да направи нещо или поне да разлае кучетата и да му втълпи, че 8 години са го изнасилвали , ебали , оринирали и са крали безочливо и нагло от него, нашия човек почна да говори :smt006 Обаче дебила си е дебил и си знае неговото, като слушам разни мои познати дето се пишат демократи и т.н. направо не вярвам на очите си , аз ли съм , не съм ли :smt006
Май ще трябва да почна да убеждавам жената , че работата между 43 и 44 паралел , западно от Черно море няма да стане и трябва се спасяваме някъде другаде :smt006

За кво става дума?

Няма и 50 дена да работи новото правителство , вече и на псетата по улиците им стана ясно ,че няма сфера в която да не се е крало , че от 4 % ръст на БВП ,станаха 7% минус , а това са много милиарди , от всякъде излизат наяве нови и нови далавери и кражби , за еврофондовете не говоря и затова колко пари ще трябва да се връщат на Европа , обаче вече излезнаха разни "експерти" , които почнаха да оценяват работата на новото правителство , медиите взеха да чуруликат и те и естествено Сульо и Пульо им повярваха :smt006 Ама как тъй няма да увеличават заплатите и пенсиите? ама защо до сега на вкараха Доган в затвора? Тия са същите маскари ? Тия ни излъгаха? Въобще пълна малоумщина и олигофрения е обхванала държавата, негова светлост бг гражданина явно си мисли, че като си мръдна пърдялника да иде да гласува си свърши работата за 4 години напред , не мога да разбера толкова ли са тАпи хората ,че не може да им дойде на акъла, че за 40-50 дни нищо не може да стане, че докато Борис Велчев е главен прокурор няма да има осъдени, докато не спрат от ЕС да ни говорят "Оправете си съдебната система ", докато не се избесят всичките прокурори и съдии на публични места , работата няма да стане и повече от разлайване на кучетата не може да има :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 12, 2009 6:32 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Morning Glory написа:
Mr.Smith написа:
Почвам да си мисля, че на негова светлост бг гражданина , идеално му пасва още едно 8 годишно управление на тройната коалиция , 8 години мълча като гъС , а сега като някой се опитва да направи нещо или поне да разлае кучетата и да му втълпи, че 8 години са го изнасилвали , ебали , оринирали и са крали безочливо и нагло от него, нашия човек почна да говори :smt006 Обаче дебила си е дебил и си знае неговото, като слушам разни мои познати дето се пишат демократи и т.н. направо не вярвам на очите си , аз ли съм , не съм ли :smt006
Май ще трябва да почна да убеждавам жената , че работата между 43 и 44 паралел , западно от Черно море няма да стане и трябва се спасяваме някъде другаде :smt006

За кво става дума?

Няма и 50 дена да работи новото правителство , вече и на псетата по улиците им стана ясно ,че няма сфера в която да не се е крало , че от 4 % ръст на БВП ,станаха 7% минус , а това са много милиарди , от всякъде излизат наяве нови и нови далавери и кражби , за еврофондовете не говоря и затова колко пари ще трябва да се връщат на Европа , обаче вече излезнаха разни "експерти" , които почнаха да оценяват работата на новото правителство , медиите взеха да чуруликат и те и естествено Сульо и Пульо им повярваха :smt006 Ама как тъй няма да увеличават заплатите и пенсиите? ама защо до сега на вкараха Доган в затвора? Тия са същите маскари ? Тия ни излъгаха? Въобще пълна малоумщина и олигофрения е обхванала държавата, негова светлост бг гражданина явно си мисли, че като си мръдна пърдялника да иде да гласува си свърши работата за 4 години напред , не мога да разбера толкова ли са тАпи хората ,че не може да им дойде на акъла, че за 40-50 дни нищо не може да стане, че докато Борис Велчев е главен прокурор няма да има осъдени, докато не спрат от ЕС да ни говорят "Оправете си съдебната система ", докато не се избесят всичките прокурори и съдии на публични места , работата няма да стане и повече от разлайване на кучетата не може да има :smt006

Ами за някои неща са си прави хората. Но че българинът е пълен поплювко и льохман е даже изначално моя теза :smt003

Взел съм си почивка от политиканстване. После пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 12, 2009 7:13 pm 
Аватар

хахах Бачи Бойко разбива :lol: :smt005 :smt005
"И това да се направи до утре, за да спрат тея мишоци :smt005 :smt005 :smt005 " :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 12, 2009 7:15 pm 
Аватар

soleta написа:
"И това да се направи до утре, за да спрат тея мишоци :smt005 :smt005 :smt005 " :lol:

Да, и аз се смазах. Циркът е на очакваното ниво :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 12, 2009 7:21 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
soleta написа:

Да, и аз се смазах. Циркът е на очакваното ниво :smt044

ахахах И как пита: Колко беше дефицита?
- ми 500 млн.
-Ето 500 милиона! :lol: :smt003

Ама като типична мутра нарежда, смех голем :lol: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 1:13 am 

Едно време ОФ като са бесели интелигенцията наред, сега е време за реванш.

Надеждата за Видовден крепи повечето умни хора в България при тоя хал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 1:15 am 
Аватар

На тази държава и трябва един бесен Цанковизъм :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 1:30 am 

Военен преврат :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 8:29 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
На тази държава и трябва един бесен Цанковизъм :boisw

Как да не се съгласи човек :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 9:33 am 

На цяла Европа й трябва колективна амнезия, да забравят идиотите кой от коя държава и народ е и да се спре с глупостите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 11:56 am 
Аватар

И да вървим към обединена европейска държава :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 2:36 pm 
Аватар

На Европа и трябва едно връщане 70 години назад и чичи Адолф с парите на САЩ да посрещне братушките в Полша примерно , историята щеше да е друга , а за поляците не ми е жал ,те и без това за нищо не стават :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 2:41 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
На Европа и трябва едно връщане 70 години назад и чичи Адолф с парите на САЩ да посрещне братушките в Полша примерно , историята щеше да е друга , а за поляците не ми е жал ,те и без това за нищо не стават :smt006

:smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 2:43 pm 
Аватар

Европа без комунизАм, турци , шиптъри и поляци :smt007 И сърбе на върбе в Ясеновац :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 2:47 pm 
Аватар

На чичо Адолф след 50 години ще му правят паметници в цяла Европа, а след 70 години и в Израел дори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 4:01 pm 
Аватар

Уринирам върху подлогите! Невинно отварям abv.bg, за да си проверя пощата, и какво прочитам отдолу в новините:

Цитат:
Слави Трифонов: Г-н Доган е изключително мъдър човек
13.08.2009 14:57
Телевизионният водещ дава сензационно интервю за новия брой на списание L'Europeo

"Господин Доган е един изключително мъдър човек", заявява телевизионният водещ Слави Трифонов в голямо интервю за новия брой на българското издание на списание L'Europeo.

"Познавам го може би от 15 години.

Моето откровено мнение е, че той е единственият политик, който се осмели да каже истината.

Дали това е изиграло роля да активизира една голяма част от българите, които са негативно настроени към това, че той е турчин, а не към това, че той е интелигентен - може би е изиграло такава функция. Не ми харесва освен това цялата тази терминология, че еди кой си е турчин. И Бойко Борисов я прие. Той е турчин и затова е лош. Хе-хе.

Аз не съм нито анти-ДПС, нито за ДПС. Аз съм "анти" за определени личности. Такъв ми е характерът. Нито съм адвокат на Доган, нито нищо. Той казва истината.

Доган е различен политик, той си има неговите добри и лоши страни, аз обаче не мисля, че той е нещо лошо за България. Или пък поне не е по-лошо от това, което представляват останалите.

Не го защитавам. Но по принцип ми е симпатичен. Наистина. Защото съм говорил с него. Всичко, което ви казвам, е на базата на лични контакти. Аз не мога да преодолея личното.

Не знам дали това изречение го е изпуснал, или го е казал нарочно. Като цяло беше извадено от контекста и като извадено от контекста звучеше гнусно.

Според мен

за България е добре да има повече свестни, честни хора,

които да се вълнуват от благоденствието на народа. Такива няма. Вероятно Доган не е такъв политик, но знам, че и другите не са", казва Трифонов.

В интервю за главния редактор на списанието Калина Андролова водещият сипе и други откровения за български политици и журналисти.

Част от интервюто е публикувана предварително днес във в. "24 часа".

"Това управление дясноцентристко ли е, както се афишира?" - пита редакторката. Трифонов отговаря:

"Да отбележим на коя дата водим това интервю. Това управление не ми изглежда никакво, защото още го няма. Бойко Борисов досега е управлявал София. Аз съм скептичен за управлението на София. А той твърди, че ще управлява България, както управлява София. Но аз

не мисля, че Бойко Борисов управляваше София добре.

Дано да управлява България добре. Няма значение колко книги е прочел и като какъв е работил преди 10 години, важно е да управлява България добре. Ако България е добре управлявана, и вие ще сте добре, Калина, и аз ще съм добре."

Резултата на БСП на парламентарните избори Слави Трифонов обяснява като наказателен вот.

"Не ме интересува БСП, казва водещият, но те трябва да се модернизират, а не да стоят в миналия век и социализма. Да се бяха модернизирали!

Окей, пенсионери, пенсионери! Аман от тези пенсионери! И аз вече отивам към тази възраст, ама младите хора са важни. Да бяха станали модерни, а не да робуват на едни социалистически постулати и в крайна сметка влизат като всички партии в меркантилни, корупционни и всякакви игри.

Всички партии го правят, ще видим ГЕРБ дали ще го направи. БСП имаше шанс пред себе си, но го пропиля", продължава Слави Трифонов.

Той е откровен, че

не може да понася Иван Костов.

И обяснява: "Той е човек с огромно его. Той е толкова запленен от собствения си императорски вид!

Костов, понеже е малко по-интелектуален типаж от Бойко Борисов, се оказва малко в неговата сянка, защото и Бойко е с голямо его. Познавам ги и двамата.

При Иван Костов всичко е завоалирано под фразата "Аз съм голям политик!", а е толкова въртелив. Прави се, че е европейски и интелектуално обоснован, а всъщност по нищо не се различава от останалите.

Всички тия негови лъжи! Да не споменавам колко продажби са извършени в ущърб на България и в полза на него и неговата партия.

Калина Андролова насочва разговора към скандалите с Иво Инджев и Георги Коритаров и задава въпроса "Има ли свобода на медиите у нас?"

Слави Трифонов: "Иво Инджев го познавам, той е един много интелигентен човек. И Коритаров го познавам, за него не мога да кажа нищо хубаво.

Аз съм директен. Както мога да ти кажа много хубави неща за Васил Божков, така

не мога да ти кажа нищо хубаво за Коритаров.

Не съм запознат с историята около Иво Инджев.

Мога да ти обясня защо съм си развалил мнението за Коритаров. Когато беше трагедията с нашите деца в Лим и когато едни албанци в Македония ги спасяваха, те дойдоха после тук. Коритаров беше човекът, който беше ходил там, и така нататък.

Аз накарах моя екип "Гости" да ги покани. Тогава дойде шефът на моя екип "Гости" Десислава и казва: Няма да дойдат албанците. Аз питам защо, тя казва: Коритаров не ги пуска.

Викам си, че той да не им е баща. Звъня по телефона: Я ми кажи, Георги, нещо не схващам, нали тези албанци са дошли тук, искам да ги поканя, ти да не си им мениджър.

Той казва: Ааа, почвам да се обиждам. Аз му казвам: Ама защо се обиждаш, аз искам да поканя тези албанци, а ти какъв си в цялата тази ситуация?

Той ми отговаря: Те ще дойдат и ще ги интервюираш, само ако стоя до тях.

И аз го питам: Ама ти като какъв ще седнеш до тях, ти деца в Лим спасявал ли си? Ти бил ли си там? Вадил ли си ги от автобуса?

Той казва: Ще седна до тях като човек, който може да ти помогне да ги интервюираш по-добре. Или аз сядам до тях, или те няма да ти дойдат на гости. Нещо в тоя смисъл беше.

Извинявай, но той си има неговия стил, аз си имам своя. Той добре ли е изобщо?! Тогава аз го напсувах и затворих телефона. Оттогава имам особено мнение за Коритаров. Който не само е бил агент, а е продължил да бъде агент в съзнанието си."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 13, 2009 5:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Уринирам върху подлогите! Невинно отварям abv.bg, за да си проверя пощата, и какво прочитам отдолу в новините:

Цитат:
[b]
Телевизионният водещ дава сензационно интервю за новия брой на списание L'Europeo

И L'Europeo започват да го осират. Дееба, интервю със Слабоуми Трифонов...В следващия брой - откровенията на Амет
:sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 15, 2009 10:15 am 
Аватар

Цитат:
Кабинетът "Станишев" се оказа и рекордьор по харчове

Правителството на Сергей Станишев е поставило абсолютен рекорд с реализирания дефицит от 556 млн. лв. през юли. Това е отрицателната разлика между приходите и разходите на държавата в последния месец, от управлението на тройната коалиция. Справка с отчетите на финансовото министерство показва, че юли не е приключвал с отрицателно бюджетно салдо от 2001 година насам.

Самият дефицит на месечна база, както и този с натрупване за седемте месеца от началото на годината (372 млн. лв.) пък са най-големите от 1998-ма година насам, когато министерството въвежда електронна обработка на тези данни.

В съобщение до медиите Министерство на финансите разпространи тази информация, коментирайки, че дори и отчетените през периода 1999-2001 г. високи дефицити са наполовина по-малки от този за юли 2009 г., в чийто край правителството на Бойко Борисов положи клетва.

Справка за месеците от август до декември не е представена, но бюджетната политика в последните години се характеризира с натрупване на излишъци в първите месеци на годината и по-сериозни харчове през есенните месеци. През последните 2 години това се виждаше най-отчетливо, когато правителството с допълнителни решения, одобрени от парламента, изразходваше свръхизлишъците (горницата над заложения в закона излишък от 3% към очаквания БВП). Това доведе до харчове, надхвърлящи с повече от 1 млрд. лв. заложените в началото на годината фискални цели.

dnevnik.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 15, 2009 10:42 am 
Аватар

Sweet :bigok

Цитат:
На 10 ноември 1989 се върнах от рожден ден на съученичка (жълт швепс, торта с розички, ходене по чорапи върху мокет и музка на "Шортс") към 21ч. Заварих майка ми, отворила широко прозореца към улицата, да слуша "Свободна Европа". Само ми изшътка... През виенето на заглушителите Румяна Узунова обявяваше, че е паднал най-дълголетния комунистически диктатор... Навън прехвърчаше мокър сняг. По отсрещния тротоар мина подпийнал човек, който викаше "Тошо, Тошо, ти си педерас!. По едно време погледна към нас и извика "Христос Воскресе!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 20, 2009 3:24 pm 
Аватар

Ахахаха добре че е Бат Бойко да ми оправи настроението :smt005
Цитат:
За замразяването на заплатите
Отложихме приемането на средната финансова рамка с една седмица, тъй като много от министрите имаха редица предложения. Ще бъде разгледана следващата сряда при връщането на вицепремиера Симеон Дянков от САЩ.

За МВР шефа Цветан Цветанов
Забраних на вътрешния министър да използва думата ЩЕ в интервюта. Вбесих се сабале! Когато арестуваш коли на наркодилъри и ги показваш, тогава.

За бившия премиер Сергей Станишев
Станишев няма как да не е притеснен за енергийните проекти, защото нищо не знае за тях. Няма яснота колко още милиарда правителството трябва да вложи в проекта АЕЦ "Белене", за да го завърши. Възложил съм на германските партньори по проекта да извършат консултации на експертно равнище колко точно ще струва целият проект. Няма гаранция, че пет години след влизането в експлоатация на АЕЦ "Белене" от Брюксел няма да спрат новите реактори като недостатъчно сигурни. Правителството иска да има гаранции, че няма да последват подобни санкции от ЕС. Кога сте чули от мен, че "Южен поток" няма да се строи.

За лова на вещици
Доколкото знам, за лов на вещици трябва да има един ловец и вещици. От майка знам, че вещиците са лоши - крадат, мамят, пият кръвчица... Станишев сам даде определение на кабинета си. И тези, вещиците от горите, със заменките, тези със златните ксерокси, ще бъдат унищожавани. Ето тук една вещичка, мъжка вещица - Иво Николов, със заплата от 13 066 лв. А ловецът е тук, за да им прекрати лапканията.
Ще ловим вещици и ще ги даваме на правосъдието, за да възтържествува правдата.

За нощувките си
Да ме питате къде спя, аз имам на кой да се отчитам за това - само на Цветелина. И има кой да ми държи сметка по-строго и от вас. Спах в хотела на Валентин Златев в Обзор, защото там ходя от дете. И имам приятели, с които ходим на риба. В резиденции никога не съм спал, но ако е необходимо, може и да започна.
:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 23, 2009 12:10 am 
Аватар

като изключим, че е малко прекалено дълго, а на негово място можеше спокойно една статия за рей чарлз примерно да има, какво липсва в броя, което според мен е скандално.. интервюто си е добро. смисъл такъв, има го, публикувано е мега директно и дословно, пък нека всеки да си прави изводите за тоя човек... ;) поне така гледам аз на нещата и съм доста далеч още от мисълта, че са "започнали да го осират" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 23, 2009 6:55 pm 
Аватар

http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/08/23/773521_pochina_aleksandur_bojkov/

Или добро, или нищо...Бог да го прости

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 23, 2009 7:05 pm 
Аватар

STALKER написа:
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/08/23/773521_pochina_aleksandur_bojkov/

Или добро, или нищо...Бог да го прости

Бог да го прости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 23, 2009 7:23 pm 

Бог да го прости,имах доста положително мнение за него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:55 am 
Аватар

А Борето Станимиров мачка, стъпква и гази с тежкия си немски ботуш!

Цитат:
Болни мозъци

Като четох днес новините и се поядосах на хората, които призовават към помирение, обединение и т.н. Замислих се и за онези десни лидери, политолози и активисти, които застъпват цивилизованата теза, че в европейския свят демокрацията крачи на два крака - ляв и десен. И днешната БСП на Станишев, като член на Социнтерна (ПЕС) била легитимния ляв крак в този европейски процес. Дори съм чувал, че политическият противник не трябва да бъде смачкван, защото по правилата на демокрацията той щял да управлява утре, за това от интерес за страната е да му се остави достойнство.

Като че ли напук на всички тези красиви приказки за наивници, БСП вчера отпразнува "65-години от славната Жабокрекска акция на Рило-пиринския партизански отряд". На събор в рилската местност Жабокрек се събрали евродепутати, депутати, партийци и привърженици на БСП, Станишев им говорил на социални теми и така отбелязали величавата антофашистка борба.

Нека да кажем какво се е случило в Жабокрек преди 65 години. Там е имало санаториум за германски войнци - инвалиди от войната. В този санаториум са пребивавали 18 инвалиди - войници, един инвалид - офицер, две медицински сестри и един лекар. Общия брой оръжия с кото са разполагали е 1 бр. личен пистолет на офицера.
Санаториумът е нападнат от 250 въоръжени до зъби партизани. Сакатите беззащитни хора, сестрите и лекаря са разстреляни като кучета, а сградата е запалена. След това "антифашистите" откриват огън по случайно минаващ автобус с пътуващи към Рилския манастир богомолци и бабички от с. Кочериново.

Ето това се е случило в Жабокрек. Това е българския антифашизъм.

Това действие честват Станишев и БСП - европейската левица, левият крак на европейска България...

Може би е крайно време посолството на Германия да протестира срещу тази гавра с паметта на техните войници. Червеният кръст и международните спогодби еднозначно третират военноинвалидите като хора под закрила. Независимо на коя страна са се сражавали.

Може би е крайно време да се събори партизанския паметник с петолъчката (най-малкото защото няма загинали или ранени партизани) и на негово място да се построи паметник с железния кръст - немският орден за храброст.

Може би е крайно време да престанат да ни говорят глупости за леви и десни крака и за обединение с с болните мозъци.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:00 am 
Аватар

Този път ги смачка , този път ми хареса :bigok Мачкай Тамплер4е , мачкай комунистите лошо :smt035 Мачкай люто :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:23 pm 
Аватар

http://www.martinzaimov.com/2009/08/23/парижките-пчели-и-софийските-потайно/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:24 pm 
Аватар

В памет на Александър Божков:

Цитат:
Почивай в мир, Mr. Реформатор!

Отиде си Александър Божков.

Много е лесно да тъжим за автора на прекрасните "Мисли за душата", заради които започнах да си купувам вестник "Дневник". Или български вестници въобще...

За водещия на великолепната "Музика за душата", общо-взето единственото предаване по радиото, което съм се опитвал да следя постоянно.

За автора на прекрасния блог "Музика за душата", който пръв ни показа, че публичните фигури могат да излязат от мрачната комсомолска скованост и дърварския шаблон.

За анализатора, който написа "Къде ще живее внучката ми?" и обезсмисли напъните на действащите десни политици да пишат програма. Лошото е, че малцина прочетоха тази статия...

Естествено, че се сещам за всичко това, и преди да прочета превзетите и жалки опити на журналисти с гузна съвест да почетат паметта на "един от най-противоречивите политици на българския преход".

МАЙНАТА ВИ!

Отиде си човекът, който - както никой преди и никой след него - пое отговорността да извади балтията и да изреже гнойта, трупана с десетилетия в т.нар. социалистическа промишленост. Човекът, който имаше смелостта да понесе естественото отчаяние на съкратените и справедливите критики, че нещата "не стават по най-добрия начин".

Но и който - с ясното съзнание какво го чака - пое ударите на разлютените комунистически дерибеи, захапали държавните предприятия "на входа и изхода" и цялата помия, която медийната ченгесарница беше подготвила за безумеца, който посегне на Агиевите обори на държавната собственост.

Преди доста време, в едно интелигентно и спокойно интервю по БНТ, Сашо Божков каза:

"Не ми пука дали ми викат Mr. 10%, доволен съм, че след 20, 30 години в учебниците ще пише, че Александър Божков промени българската икономика"
... и за пореден път доказа, че може да има държавници, които гледат не само отвъд следващите избори, но и отвъд личната си съдба и пределите на живота си. Дори у нас, в България, има такива ...

Днес гадовете, които го разсипаха, дрънкат за "противоречив политик на прехода".

Пичове, две грешки:

Първо, Божков не е политик на прехода. Той е политик далеч отвъд миризиливия период на вашето самодоволство. Неговата смелост ще ползва и внуците ви, въпреки опитите ви да предотвартите промяната.

Второ, Божков не е "противоречив". В калта на последните 20 години той имаш куража да бъде от единиците с ясна цел, поведение и политика. В една посока - към реформи.

И си плати, прескъпо. С кариерата си, с доброто си име, със здравето си. И намери сили да покаже на смешниците, че истинският човек може да надмогне ударите на мижитурките. Той остана най-добрият - като анализатор, като есеист, като водещ на музикално предаване.

Тъй че, не го жалете.

Той успя - вие не.

Радан Кънев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:40 pm 

мартин заимов ще стане кмет, толко колкото и сините държаха златния ключ за властта
бойко пак ще ги облее :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 1:42 pm 
Аватар

Бог да го прости. Много го уважавах. Много ми странно какво ще кажат всички, които го храчеха и го наричаха Мр. 10%. Дали ако беше завлякъл милионите, които му приписват, нямаше да се лекува в Швейцария, Франция или САЩ, вместо да умре във ВМА?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]