forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 04, 2025 12:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1568 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 12:44 am 

Под 20000 ще е СРАМ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 12:45 am 
Аватар

PhilipLS написа:
Thomas Linke написа:
Левски - Баку 4:0! Така казах, така и ще бъде! :smt035 :bigok

Извинявай, ама ти не пишеш ли в "Топспорт" със същия ник.

Не знам, но използва форонни лафове, за които се придобива лиценз след по-редовно постване и утвърждаване в този форон... :smt005 Може да бъде съден от форонните власти за постване без лиценз. Вие как мислите?

Братос, присъствие ще има, но не бива да се изгаврят с нас ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 12:46 am 
Аватар

А дано има поне толкова.Лично на мен страшно много ми се ходи ,но заради транспорта най -вероятно ще го пропусна. :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:02 am 

Мач, в който само резултатът е добър, като и това е доста относително. Азерите ни надиграха и това може да учуди само лаик - преди 3 г. можехме да ги срещнем и да ги бием с по 3-4 на 0. За това време обаче те дръпнаха напред, а ние се върнахме драстично назад, така че е нормално сега силите да са изравнени. Според мен Достанич изигра мача разумно - т.е. гледахме по-скоро да рушим играта, отколкото да се мятаме да атакуваме. Мисля, че това ни спаси от загуба. Само глупак като велев, който не усеща възможностите на отбора и собствените си такива ще тръгне да играе ва банк в такъв мач. Видяхме какво се получава при такъв стил... сега поне се опазихме без гол. Мисля, че на реванша все пак ще ги излъжем с 1-0 и ще продължим, но следващият, който ни хване ще ни съсипе от бой. За жалост в момента Левски е един жалък отбор на полуаматьорско ниво, държан от комунистическо недоразумение и добрите времена в Европа са нейде далеч в бъдещето. Приемаме реалностите и чакаме по-читаво бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:03 am 
Аватар

евреинО написа:
PhilipLS написа:
Thomas Linke написа:
Левски - Баку 4:0! Така казах, така и ще бъде! :smt035 :bigok

Извинявай, ама ти не пишеш ли в "Топспорт" със същия ник.

Не знам, но използва форонни лафове, за които се придобива лиценз след по-редовно постване и утвърждаване в този форон... :smt005 Може да бъде съден от форонните власти за постване без лиценз. Вие как мислите?

Братос, присъствие ще има, но не бива да се изгаврят с нас ;)

Линке е мой ученик. Онзи ден го разкрих, че е от приятелите ми :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:28 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Мач, в който само резултатът е добър, като и това е доста относително. Азерите ни надиграха и това може да учуди само лаик - преди 3 г. можехме да ги срещнем и да ги бием с по 3-4 на 0. За това време обаче те дръпнаха напред, а ние се върнахме драстично назад, така че е нормално сега силите да са изравнени. Според мен Достанич изигра мача разумно - т.е. гледахме по-скоро да рушим играта, отколкото да се мятаме да атакуваме. Мисля, че това ни спаси от загуба. Само глупак като велев, който не усеща възможностите на отбора и собствените си такива ще тръгне да играе ва банк в такъв мач. Видяхме какво се получава при такъв стил... сега поне се опазихме без гол. Мисля, че на реванша все пак ще ги излъжем с 1-0 и ще продължим, но следващият, който ни хване ще ни съсипе от бой. За жалост в момента Левски е един жалък отбор на полуаматьорско ниво, държан от комунистическо недоразумение и добрите времена в Европа са нейде далеч в бъдещето. Приемаме реалностите и чакаме по-читаво бъдеще.

горе долу си прав не съм съгласен с това което е оцветено!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:32 am 
Аватар

Ти не съм съгласен, ама си е самата истина :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:34 am 
Аватар

СМЪРТ ! Кур за мача

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:34 am 
Аватар

бе хора левски е най-големия бг клуб вие говорите че сме полуаматиори какви фенове сте не може от едно равенство да правите такива изводи

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:38 am 
Аватар

стадиона задължително трябва да е поне на половина пълен и наще малко да се осъзнаят че играят за най-великата публика! както Гошо вратаряТ каза - пред собствена публука е друго. Ако играем както играхме през първото на техния стадион ще ги отнесем! аз ако си намеря с кой да отида съм там!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:40 am 
Аватар

Интересно ми е как са се разпределили по пейките... Батков и Баждеков, Хичо и Йовов, Двамата фалафели и интересно дали няма после да излезе наяве тайната кой хърка най-много :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:42 am 
Аватар

BluePower написа:
бе хора левски е най-големия бг клуб вие говорите че сме полуаматиори какви фенове сте не може от едно равенство да правите такива изводи

то да беше само от тази загуба, преди такива отбори и на малкия пръст не можеха да ни стъпят но за жалост сега сме на тяхното ниво...
edit: опа равенство беше ама без малко загуба :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 1:46 am 
Аватар

trkt написа:
BluePower написа:

то да беше само от тази загуба, преди такива отбори и на малкия пръст не можеха да ни стъпят но за жалост сега сме на тяхното ниво...

малко се изхфърляте не могли да ни стъпват на малкото пръстче ей събудете се говорите така се едно преди сме били гранд от ранга на барса :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:16 am 
Аватар

BluePower написа:
trkt написа:
BluePower написа:

малко се изхфърляте не могли да ни стъпват на малкото пръстче ей събудете се говорите така се едно преди сме били гранд от ранга на барса :smt005 :smt005 :smt005

защо трябва да сме от ранга на барса че да сме много по добри от баку..? вярно че и тогава не сме били кой знае какво че да се мерим с грандовете, но със сигурност бяхме класи над това което сме сега...баку тогава мисля че от сиони паднаха, а ние сиони играчи ги направихме...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:21 am 
Аватар

Единствената разлика е, че тогава си взимахме мачовете, които бяха на кантар. В последните години не го правиме :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:37 am 
Аватар

rkk написа:
Интересно ми е как са се разпределили по пейките... Батков и Баждеков, Хичо и Йовов, Двамата фалафели и интересно дали няма после да излезе наяве тайната кой хърка най-много :smt003

:lol: :lol: :lol: Батков ако в яда си е изял неколко чеснови азерски дюнера и е подложил с 250 гр. домашна парцуца, ако пръдне от тихите дали на Баждеков нема да му посинее завинаги брадата? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 4:35 am 
Аватар

Сега се връщам от мача, та да си кажа и аз моето мнение.
С оглед на "материала" тренера беше избрал правилната тактика, щото нали се сещате, че с наличните изпълнители, ако се бяхме открили отзад се връщахме с две, три топки в самолета.Вижда се тежкото наследство да караме цяла година на автопилот, да нямаме физическа подготовка на средно ниво, да нямаме идея как да ритнем топката във вратата.
И на мен ми се искаше да бяхме победили азерите, да бяхме започнали с Христов в нападение, а Ортега по лявото крило, Зе Соарес да играеше изтеглен доста по напред, Бардон да даваше по точни пасове, Гаджев да си беше на мястото, а не върнат зад централната линия, Сърмов да беше по уверен в единоборствата, Живко да се включваше по често в атаките с точни центрирания и разигравания, Топчо и Минев да не изритваха топката на посоки, Йовов да беше на пейката, но уви не се получи този път.
За мен по важно в случая беше, че имаше тактически задачи и футболистите се стараеха да ги изпълняват, наистина се бориха мъжки докато имат сили, считайте до към 60 мин.Но не може при положение, че до вчера незнаехме как да намерим пътя към врата на градинаря, където коси тревата на стадиона в Андора, изведнъж да изригнем и да почнем да мачкаме, пък било то и азери.
На реванша най-вероятно пак ще е мъка, защото футболистите ни няма изведнъж да станат по добри, но сме длъжни да подкрепим отбора безрезервно и докрая.Нека дадем време и кредит за работа на Достанич, не заради самия него ако щете, а за това че Гонзо се нагърби в този тежък момент да изправи Левски на крака, и най вече заради самия Левски.А успехите и насладата от играта ще дойдат сами.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 6:37 am 

targovishte написа:
....Живко да се включваше по често в атаките с точни центрирания и разигравания...

Това е невъзможно. По-вероятно е да видиш комар с кецове :smt006
Много ми е трудно само да определя играч на мача..Хичо или Феликс Фелипе Алмейда. Все пак разума в мен надделява и предлагам да дадем пожизнено приза на покойника!
Другото, което ми направи впечатление е, че Йовата в 30мин беше свършил батерията си(от тея за часовник).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 6:48 am 
Аватар

Цитат:
Футбол: Левски се прибра в София, Батков плаща глоба на стойност 23 000 евро

29 юли 2009 | 06:02 | Агенция "Фокус"

София. Oтборът на Левски се прибра в София, предаде репортер на Агенция "Фокус". "Сините" пристигнаха на Аерогара "София" в 4:02 часа. Шампионите бяха задържани на летището в столицата на Азербайджан – Баку, след края на срещата между двата тима от 3-ия кръг в Шампионската лига (0:0). От летището заявиха, че то работи до 00:00 часа, а поради факта, че в Азербайджан е вече 00:25 всички гишета са спрели дейност и на самолетите не се позволява да излетят. "Платихме общо 23 000 евро глоба. Не е нормално това, аз пътувам толкова много, но такова чудо не бях виждал. Уж затворено летище, пък излитаха и кацаха самолетите", заяви собственикът на Левски Тодор Батков.

Значи като дойдат тия резани изроди в София, трябва на летището съблечени чисто голи за проверка, защото влизат в ЕС, после 3 цигански оркестъра със зурни, тъпани и заря да им свирят цела нощ под прозорците, а като тръгнат да си ходят насрани след 5:0 на Герена, на всички паспортите се събират и им се бие мочно със замах черен печат повече в Европа да не са стъпили!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:09 am 
Аватар

Вчера лъсна и несъстоятелната селекция. Вижда се, че нямаме алтернатива на много от постовете. Вчера бяхме с резерви 2ма офанзивни играча и 3ма централни защитника. Може тренера да е планирал да играем с повече защита :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:26 am 
Аватар

Според мен Ратко обърка състава.
Бардон, Йовов и Ортега не са в оптимална форма. Първите двама са доказани играчи, но не могат да издържат цял мач. Ортега не се е доказал още. А е и изостанал в подготовката.
Първото полувреме докато тримата имаха сили, газехме.
Второто полувреме, особено след 60та мин. На Йовов му свършиха силите, спря да се връща в защита и Минев взе да увисва. После изморения Ортега беше преместен на този пост, с което нищо не помогна на левия ни бек. Реално погледнато мача го изнесоха Гаждев, Сърмов, защитата ни + Петков.
С 9 играчи трудно можеше да вземем нещо повече от хикс, за който трябва да сме доволни.
Христов изкара цялата подготовка и беше готов за мача. Ето защо той трябваше да започне титуляр на върха на атаката. Йовов и Ортега трябваше да си разделят по едно полувреме на левия фланг.
Бардон нямаше алтернатива като атакуващ халф с наличните футболисти. Дано Тасевски се оправи за реванша, защото в момента е с класи над французина.
Зе Соарес достатъчно съм го критикувал, само ще повторя мнението ми, че е посредствен играч и в сериозните мачове го няма никакъв.

За реванша:

--------------------Петков------------------
------------Рабех------------Генев----------
Миланов----------------------------Минев---
------------Сърмов-------Гаджев------------
Зе---------------Тасевски-----------Цачев--
--------------Христов-----------------------

Резерви: Йовов, Бардон, Ортега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:29 am 
Аватар

Kryten написа:
Вчера лъсна и несъстоятелната селекция. Вижда се, че нямаме алтернатива на много от постовете. Вчера бяхме с резерви 2ма офанзивни играча и 3ма централни защитника. Може тренера да е планирал да играем с повече защита :roll:

Имаме, но къде бяха Цачев, Балтанов, хМариян?
Дано Гонзо разбере, че с Йовов, Бардон може и да са приятели, но моментната им форма е мн. важна за отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:41 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
... Ебаси подигравката, а сега чета, че Достанич бил отчаян от тактиката на отбора... Ние имаме ли такава? :lol:

Не е ли негова грижа тактиката бе ебаси?!? Не разбирам как някои хора пишат за умна игра, като по чудо не паднахме от неква видимо некадърна сбирщина. Евала на Жоро-вратара. Достанич нещо ми се струва фигурант в целата схема ама, но състава и според мен беше объркан и смените закъсняха и не бяха точни. Напълно съгласен съм с мнението на Anarion :(
На реванша задължително трябва да поуспоким нещата с една победа на 0, но не и с такава игра.
Нашата работа като публика ще си я свършиме разбира се, ама малко и футбалерите трябва да си дадат зор и да ни подкрепят :smt006 Вие как мислите?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:48 am 
Аватар

Аз пък друго искам да кажа - майната му на мача, вече мина, фороНа си каза тежката дума и е прав. Слаби сме, страхливи сме, мустакатия педерас ни ебава майката методично и целенасочено. Да се задави в "жълто-зелено ако". Казак!!!

ОБАЧЕ! Някой метна ли едно око къв стадион имаха тия педали, нека някой да каже, кога ГАНЯ, ще пусне свободен вход на евромач. Ей за тва ще сме назад, щото тва не им е най-големия клуб на азерите и пак си инвестират и правят, а това рано или късно ще доведе до правилните мениджъри, правилните тренери, правилните играчи. И тогава докато мустака се чуди дал да не картотекира Царя, Цанко Цветанов или Мъри Стоилов, ама за играчи, не за тренери, щото явно ни е таква политиката, азерите, мародерите и на майка им путката ще ни облива мощно с ПРАВИЛНА ОРИНА, а ние ще гълтаме и ще псуваме по-всички само не и по-когото тряя. Предпочитам да гледам Сашо Киров и Цачев, вместо Йовов и ПИЧО. И не защото не харесвам Йовов, напротив - вече няма въздух видимо... а е тъжно, да искаш, а да не можеш....много тъжно...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:59 am 
Аватар

това е Националният стадион на Азербайджан - всички международни мачове се играят на него

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:01 am 
Аватар

да, как ли пък не вход свободен. Мошно по 10 лева билетите и твай. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:09 am 

Браво!Радко Достанич си спази тактиката.Играхме дефанзивно,бавно,Йовов не пропусна да се спъне,Гошо Петков ни спаси от загуба...Станахме като прасетата,как може Левски да пази резултата в които и да е мач?!Това треньор ли е? :smt097

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:11 am 

Proffessional Football Club Levski Sofia Joint-Stock Company, да ти еба майката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:27 am 
Цитат:
Някой метна ли едно око къв стадион имаха тия педали, нека някой да каже, кога ГАНЯ, ще пусне свободен вход на евромач. Ей за тва ще сме назад,

СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА
СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА
СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА
СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА
СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА
СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:35 am 
Аватар

БАТКОВ ПЛАЩА 23 000 ЕВРО, ЗА ДА ПУСНАТ САМОЛЕТА НА ЛЕВСКИ

Тази сутрин, в 4 часа българско време, собственикът на Левски Тодор Батков разясни ситуацията около проблемите, които имаше отборът на излитане от летището в Азербайджан след двубоя на „сините” срещу ФК Баку.

Адвокатът бе във видимо по-добро настроение от преди няколко часа, след като най-накрая тимът успя да кацне на родна земя.

„Оказа се,ч е на летището в Баку има странни порядки дори в начина по който обработват чартърните полети. Оказа се, че не признават гаранция на застраховател, че ще бъде платена сумата за обслужването на самолета и казаха да платим веднага и по възможност в брой”, коментира Батков.

„Второ, съзнателно проточиха обработването, за да не можем да излетим до 24:00 часа, за да сложат допълнителна глоба в размер на 9000 евро. Така че трябваше да платим двадесет и няколко хиляди евро. 23000. Събудихме доста хора в България, доста банки. Направихме каквото можахме”, допълни адвокатът.

„Странно консулът ни в Азербайджан не дойде на летището. Явно емоцията от мача му бе достатъчна. Не знам, явно идват често по-важни делегации от Левски.”

„Не виждам, кой можем да държим отговорен за тази ситуация. Ако подадем жалба в УЕФА могат да накажат Азербайджанската футболна федерация, но какво са виновни хората от Баку. Те бяха пределно любезни и гостоприемни. Явно такива са порядките в тази държава. Определено бяхме съзнателно забавяни, за да вземат 9000 евро. В крайна сметка с общи усилия събудихме генералния директор на „България Ер”, той вдигна банката, аз пък събудих една друга банка. Все пак никой не носи толкова пари в себе си. Блокираха карти, звъняхме по картови центрове по нощите, оторизации.. Добре, че на мен гласът ми е познат, та не ме питаха за егн-то. Това разбира се няма да повлияе на отношенията ни с Баку”, каза още Тодор Батков.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=83969

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1568 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]