forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 9:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 6:13 pm 

абе не са 10 депутатите на сдс бе
9-сдс, 5-дсб и венци върбанов :smt006 (който в най-скоро време може да бъде изгонен от кс:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 7:59 pm 
Аватар

ДСБ немаха избор и треаше подкрепят СДС, иначе щеше се разцепи коалицията :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 8:00 pm 

Mr.Smith написа:
Цитат:
България е платила 100 милиона долара за освобождаването на медиците от либийския затвор, съобщи в петък бъдещият премиер Бойко Борисов по повод навършването на две години от завръщането им в страната.

"Българското общество категорично застана на тяхна страна. Ние обаче платихме много висока цена за това - 100 милиона долара. Това са по десетина милиона и повече на човек. Това бе тихомълком прието и излезе все едно се е справило правителство. Това е истината. Другото са приказки. За толкова пари и в Ирак ще пуснат заложници", коментира Борисов пред репортери.

До този момент всички замесени страни в комплицирания дипломатически казус отричат за петте български медицински сестри и палестинския лекар да е плащан откуп. Еврокомисарят по външните отношение на ЕС Бенита Фереро-Валднер и френската страна, които посредничеха за освобождаването, също отричат да е имало платен подкуп.

Колко тъп журнаГлист-чорбар треа да си да напишеш че е бил платен подкуп да му еба майката :smt006 Кой им дава дипломи на тия геронтофили да им го турим в устите мириЖливи,серем им на путките и Обивам целите им семейства барабар с котките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 8:24 pm 
Аватар

Цитат:
Русия може да забрани Skype

Сибирските малоумници - както винаги напредничави :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:30 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Цитат:
Русия може да забрани Skype

Сибирските малоумници - както винаги напредничави :smt044

най-добре ще направят ако изцяло им спрат интернета и отново си затворят границите...на никого няма да липсва тая гнусна сган..... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 7:24 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
РазмислИх, няма да съм поредният, който предава синята идея :bigok Пък и хората от Витошка/Кърниградска и Раковска 134 ми увеличават заплатата, считано от 1 август, а Командира обеща все така да се обръща лично към мен в публичните си изяви :bigok Така че пропагандата за частичните кметски избори наесен започва от днес:

Подкрепи синята идея! Гласувай за Мартин Заимов, не за дядЯ му :bigok

Моментално те правя фен на Вихър Горубляне и ти давам обратно партийният билет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:24 pm 
Аватар

Основното нещо, което ме разочарова е, че едно от най-важните неща беше дадено отново на депесето - околната среда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:30 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Основното нещо, което ме разочарова е, че едно от най-важните неща беше дадено отново на депесето - околната среда.

Това откъде го измисли?

Нона Караджова е сред обнадеждаващите фигури в тоя кабинет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:33 pm 
Аватар

Чух по новините, че депесето са взели тия места и се хванах за главата. Явно не съм доразбрал кат хората, я поясни, че ми стана интересно. Кат се върна искам да си изготвил подробен политически доклад с коментари на поне 3-ма специалисти и оня шаман Цветанко да бъде облят! Искаме си Първолет Стаматов, обливаме Цветанко! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:34 pm 

айде пак за политика :mrgreen:
кур за футбол0
п.п. колко ти е заплата бе, колега :smt006
:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:35 pm 

е кой ще даде на дпс министър, бе? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ризото Цветанков явно скоро не ебал и взема да злоупотребява с власт :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

politolog0 написа:
айде пак за политика :mrgreen:
кур за футбол0
п.п. колко ти е заплата бе, колега :smt006
:mrgreen:

120 литра безоловен бензин от Ромпетрол! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:38 pm 
Аватар

За Бойко Борисов ще е равносилно на самоОбийство да даде и пост на чистачка в Министерски съвет на кадър на ДПС.

Цитат:
Нона Караджова е дългогодишен и утвърден екоексперт. Тя е добре позната и в Брюксел като водеща преговорите по глава "Околна среда" в процеса на присъединяване на България към ЕС.

Нона Караджова бе директор на Дирекция "Стратегия, европейска интеграция и международно сътрудничество" в екоминистерството по време на кабинетите на ОДС и на НДСВ. С идването на последния кабинет на тройната коалиция тя, както и много други от шефовете на дирекции в министерството, не успя да се сработи с екипа на Джевдет Чакъров и стана консултант на Министерския съвет в областта на екологията.

mediapool.bg

Цитат:
Експерт е най-точната дума, с която може да бъде описан новият министър на околната среда Нона Караджова. Тя е доказал се професионалист в областта на екологията. Караджова е родена на 28 август 1960 г. Завършила е икономика и организация на труда в УНСС и е специализирала публична администрация в Института за международно обучение във Вашингтон. Работила е в БАН, а след това отива в Министерството на околната среда и водите (МОСВ). Там беше шеф на дирекция "Стратегия, европейска интеграция и международно сътрудничество" и е сред водещите експерти още при правителството на Иван Костов. Караджова остана във ведомството и при кабинета на НДСВ. Тя беше част от екипа, който води преговорите за присъединяването на България към ЕС, и има лични заслуги за затварянето на глава 22 "Околна среда". Под нейно ръководство бяха изготвени редица проектозакони и наредби за транспониране на европейските екодирективи в българското законодателство. Тя ръководи и подготовката на Националната стратегия по околна среда за периода 2005 - 2014 г. Заради проблемите със затварянето на старите сметища и построяването на пречиствателни станции в момента от много места се чуха упреци към екипа, договарял екологичните ангажименти на България към ЕС. Още през 2006 г. обаче Караджова прогнозира, че най-трудни за изпълнение от страната през следващите години ще бъдат целите в секторите "Качество на въздуха", "Управление на отпадъците", "Промишлено замърсяване и управление на риска" и "Качество на водите". През 2002 г. в интервю за "Дневник" Караджова съветва парите от еврофондовете след присъединяването на България да се насочат главно към общините. "Как ще развиваме туризъм, ако повече от половината ни населени места са без канализация", попита тогава тя.

Откакто името й беше обявено за бъдещ министър на екологията, Караджова не направи нито едно публично изявление. Въпреки това журналистите я познават като изключително отзивчив човек, който може да обясни достъпно сложни технически параметри на непопулярни евродирективи. Според неофициална информация Караджова е напуснала МОСВ заради разногласия с бившия вече министър Джевдет Чакъров. След това работи като частен консултант в същата сфера. По данни от информационната система ДАКСИ е собственик и управител на "Проекти консулт" ЕООД.

dnevnik.bg

Цитат:
Нона Караджова е един от най-добрите ни екоексперти. Тя бе директор на дирекция “Стратегия, европейска интеграция и международно сътрудничество” в екоминистерството в продължение на два управленски мандата. Караджова оглави евродирекцията още докато министър на екологията бе Евдокия Манева в правителството на Костов, след това бе начело и при Долорес Арсенова при премиера Симеон Сакскобургготски. Караджова е човекът, изнесъл преговорите с ЕС по една от най-тежките глави - за опазване на околната среда. При управлението на тройната коалиция Караджова напусна екоминистерството, но остана да работи в сферата като консултант.

tvevropa.com

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:42 pm 

не на тебе бе...
на тоя колега над мен :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 8:47 pm 
Аватар

Не коментирам заплащането си. Подписал съм декларация за конфиденциалност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:06 pm 

и ти ли взе да подписваш декларации като бойковците? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:07 pm 
Аватар

politolog0 написа:
и ти ли взе да подписваш декларации като бойковците? :mrgreen:

Когато в нашата партия подписвахме декларацийки, Бойко още охраняваше мадридския мошеник :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:22 pm 

абе нема ли да вземете властта у унисисету и махнете оня тъпоглав, комуноиден, шизофреник?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:24 pm 
Аватар

politolog0 написа:
абе нема ли да вземете властта у унисисету и махнете оня тъпоглав, комуноиден, шизофреник?

Не звучи реалистично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 28, 2009 9:28 pm 

айде след 2 години като командир0 стане президент ще го махне:)
бтв те го смисъл0 на гатанката -"гласуваш за бойко..."
гласуваш за бойко - той става премиер и щото няма кой прави костов президент:)
и ще си цъкат двамата на плакат :mrgreen:
п.п. малко съм пийнал ама яка конспирация вързах:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 12:06 am 

Аз не съм пиян и заявявам, че дори Костов ме разочарова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:12 am 
Аватар

Steve Forte Rio написа:
Аз не съм пиян и заявявам, че дори Костов ме разочарова.

Май бъркаш Костов с Константинеску :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 7:33 am 
Аватар

хахах Защо са пуснали такъв урод да говори сутринта в Нова :lol: :lol: :lol: :
-След 5-6 години ще станем като Германия... :smt005 :smt005 :smt005
-България има само 2 проблема - корупцията и инфраструктурата :lol: :smt005

Не е чесно да дават такива изкукавелници... :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 12:12 pm 
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/29/7 ... _chlen_na/

:smt023 Да ходи да реве на майка си на путката,тва гнусно келеме...Смърт!

Цитат:
Прави впечатление, че всичко смислено в този парламент почна става по предложение на Синята коалиция и с гласовете на ГЕРБ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 12:37 pm 
Аватар

Makedonija написа:
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/07/29/762759_deputatite_othvurliha_delian_peevski_za_chlen_na/

:smt023 Да ходи да реве на майка си на путката,тва гнусно келеме...Смърт!

Цитат:
Прави впечатление, че всичко смислено в този парламент почна става по предложение на Синята коалиция и с гласовете на ГЕРБ.

Терооооор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:10 pm 
Аватар

Да, голем кеф с тоя Деянчо :) Ша засмуче вендузата и ще му остане само да си прави 69 с мама :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:24 pm 

Tия са ебаси грозното семейство :smt103
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:25 pm 
Аватар

Завиждаш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 2:26 pm 
Ама са яко фашаги и много мразят негри и цигани... :smt006

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]