forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 2:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 10:36 pm 
Аватар

Как защо взимаме Достанич? ЗАЩОТО Е.... хайде всички дружно в един глас:
"Защото е свободен треньор без финансови претенции, няма да давам пари за него, нито за Гонзо"...

Браво на децатааааааааааа.... Седнете и подайте главички, за да ви полее чичко Батков :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 10:59 pm 
Аватар

"Отбора е ламя... ламя е."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 11:38 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Selqnina s koleloto написа:
Кораво заглавие :smt003
Батков си изми ръцете с donbalon.eu и сектор Б: Само ни плюете и разваляте атмосферата в клуба

И още по-корава снимка :smt005

Изображение

Бих го искал тоя ЛИК за аватар.

Зимай го от мен :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 11:50 pm 
Аватар

Зех та, Радке :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 11:52 pm 

Радка :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Ани :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt006

Тошко да е жив и здрав и да ни радва още много години ! :smt109
Кат вида тая снимка и се чувствам сигурен за бъдещето на клуба! Колко още спортни бази ще вдигнем.... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 3:19 am 
Аватар

Сега гледах част от пресконференцията. Ебати, Тошо Батков като заговори за детско-юношеската школа, и по-точно за корупцията вътре така се запени и нервира, че по едно време чак аз през телевизора се уплаших да не превърти съвсем. А въпроса за тази школа май беше зададен от някакъв доста възрастен човечец с бяла коса, доста превъзбуден от случващото се в Левски и гол до кръста, както си му е реда. :smt003 Интересно как ли са го допуснали изобщо там... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 10:52 am 
Аватар

Alek написа:
Аз не мисля, че каза "наркоманчета" като цяла агитката, а, че такива са ходили и са му поставяли някакви искания и ако не ги изпълнил щяло да има бомби и тем подобни... абе ебал съм му майката, давайте да подкрепяме отбора пък да става каквото е писано. :) САМО ЛЕВСКИ!

Klemenza написа:
Не знам защо тук всеки реве, драска и се прави на много знаещ! Искахте Велев да "захапе кокала", е захапа го до ташаците точно. Нормално Борето да е уволнен, след като е мишка, точната дума е мишка! Тези промени просто трябваше да станат веднага след края на шампионата, а не в този, най-неудачен за Левски момент. Батков слага Гонзо да си измие ръцете пред нас феновете, че Батков е Томов 2 всеки го знае, но не закачайте Гонзо и Достанич. Да дадем шанс на двамата, а не пак да ревем, че го няма Мъри, защото няма и да го има. Успех на Ратко и на Гонзо!

От тези 5 страници дето ги изчетох откакто не бях влизал, ето зад тези 2 мнения заставам, с изключение, че Дани не е мишка, просто този пост не е за него.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 11:24 am 
Аватар

На тоя пич Тошето му изслушах цялата плеяда и за пръв път ми хареса.Ако направи това което каза му ставам фен.Въпреки всичките си недостатъци не може да му се отрече че Левски е най-напредналият клуб в БГ по отношение на организация и школи,най сетне разбраха,че за да имаш отбор трябва повечето играчи да са от нашата школа.Дано стане така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 11:43 am 
Аватар

значи си поредния хванал се на лъжите му :)

трябвало повече юноши на Левски да заиграят, за това вика сърбин треньор :) Аз не знам за случай сръбски треньор в БГ да е налагал юноши. Те търсят бързи резултати, защото "не са оттук и са за малко" - пускат най-старите играчи, а не се занимават да налагат юноши. Хващаме ли бас, че Цачев, Киров, Генев и т.н. тая есен няма да помиришат терен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 11:45 am 
Аватар

Boyo написа:
Хващаме ли бас, че Цачев, Киров, Генев и т.н. тая есен няма да помиришат терен?

С мен да- кажи на кво :smt006

П.с. Принципно си прав за тва за сърбите и бързите резултати, но съм убеден, че тук ще е различно, защото 10000% борат му е казал, че трябва така да стане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 12:00 pm 
Аватар

Ако не ги пуска, дали пък нема бат Гонзо да го плесне зад вратлето и да го посъветва дипломатично

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 12:15 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Ако не ги пуска, дали пък нема бат Гонзо да го плесне зад вратлето и да го посъветва дипломатично

...и ако го плесне, а не послуша бат Гонзо, дали Спасителят няма да го плесне с една заповед за уволнение во чело? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 12:50 pm 
Аватар

[quote="Boyo"]значи си поредния хванал се на лъжите му :)

трябвало повече юноши на Левски да заиграят, за това вика сърбин треньор :) Аз не знам за случай сръбски треньор в БГ да е налагал юноши. Те търсят бързи резултати, защото "не са оттук и са за малко" - пускат най-старите играчи, а не се занимават да налагат юноши. Хващаме ли бас, че Цачев, Киров, Генев и т.н. тая есен няма д а помиришат терен?[/qu Само че в момента на Тошо не му се дават повече пари и съм сигурен че нашите момчета ще ги пускат от време на време да се обиграват,а ако влезем в групите ще играят за да ги продаде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 12:50 pm 
Аватар

Гонзо днес от 13:00 гост в Дарик. Дарик он-лайн - http://mp3.orbitel.fm:8000/darik.m3u

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 1:27 pm 
Аватар

хахаха :smt005
висок чужденец преминава в Славия по сделката за Ортега :smt006

Познайте кой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 1:31 pm 
Аватар

Corpse написа:

Познайте кой?

То високи в отборО - малко, чужденци - още по-малко, такива, дето Вуцан ги иска се ограничават до Тролея :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 1:34 pm 
Аватар

Corpse написа:

Познайте кой?

Супер!!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 1:47 pm 
Аватар

Между другото, не знам дали усетихте как вчера Батков каза, че Гонзо още по средата на миналия сезон е говорил с него за евентуална смяна. Явно Гонзо ( особено след като каза, че Достанич е гледал целия полусезон, подготовки и т.н. ) не само е имал пръст в смяната на Кокала, но е бил и главен инициатор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 1:49 pm 
Аватар

Alek написа:
( особено след като каза, че Достанич е гледал целия полусезон, подготовки и т.н. )

Това е доста добре... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 2:36 pm 
Аватар

Добри впечатления от Гонзо :smt006
А Бистрон не са го приели, ънфорчънътли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 2:47 pm 
Аватар

Цитат:
ГОНЗО: КАКВОТО КАЖА, ТОВА ЩЕ СТАВА

КАЗА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ! :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 4:24 pm 
Аватар

Kryten написа:

:( Явно са го виждали как играе :( :( :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 4:24 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:

Е Били Буцов го знае много добре как играе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 4:27 pm 
Аватар

Kryten написа:

Нали той го взе в Левски, що го не ще сега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 4:29 pm 
Аватар

как не го ще ве...я марш в квартала на богатите... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 4:52 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:
Kryten написа:

Е нали е левскар, можеше да си затрае и да преебе Венци- свинята :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 6:22 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Boyo написа:
Хващаме ли бас, че Цачев, Киров, Генев и т.н. тая есен няма да помиришат терен?

С мен да- кажи на кво :smt006

П.с. Принципно си прав за тва за сърбите и бързите резултати, но съм убеден, че тук ще е различно, защото 10000% борат му е казал, че трябва така да стане :smt006

абе вие все едно не го гледате Борат как 5 години едно приказва, друго става??? Бил казал еди кво си и за това така щяло да стане :lol: смех
ще играят тези, които са дошли с трансферни суми, за да могат един ден да се продадат за същите пари или повече - само това го интересува Батков. Той си мечтае как школата ще вади играчи, които да се продават за милиони евра, обаче това няма да се случи, защото за да се продадат за милиони трябва първо да се наложат в първия отбор, което е бавен и рисков процес, тоест нито Ратко, нито Батков ще се заемат с него

за това Цачев ще има три влизания по 7 минути до коледа, киров 1 влизане, а Генев ще запише 2-3 мача на герена срещу пирин и спортист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 6:49 pm 
Аватар

Цитат:
Боримиров ексклузивно пред DB: В Левски ме предадоха!
24 юли 2009 17:59
"Гонзо вече не ми е приятел, а само познат", заяви бившият спортно-технически директор на сините
Вече бившият спортно-технически директор на Левски - Даниел Боримиров - даде интервю ексклузивно за donbalon.eu, в което разкри шокиращи факти около своето уволнение. Героят от САЩ'94 бе категоричен, че е бил предаден от хора в клуба и заяви, че е научил за освобождаването си 2 минути преди пресконференцията, дадена от собственика Тодор Батков.

"Много хора в Левски ме предадоха, когато най-малко очаквах. Очевидно всички те са носели дълго време маски, но в един момент се разкриха. Може пък да е за добро - така поне разбрах кои са истинските ми приятели", сподели Боримиров. Той разкри също, че с приятелството между него и наследникът му - Георги Иванов - е свършено. "Гонзо вече не ми е приятел, а само познат", с огорчение каза легендарният халф на сините.

Той призна също, че освобождаването му от клуба е станало по обиден и ненормален начин: "Цялата ситуацуя беше много абсурдна. Тодор Батков ни уверяваше, че мога да съм спокоен за поста си, но изведнъж реши друго. Разбрах, че вече не съм част от Левски 2 минути преди да започне пресконференцията!", заяви Боримиров.

"Независимо от всичко Левски остава отборът на сърцето ми. Горд съм, че поех клуба в тежък момент и под мое ръководство той стигна до титлата. Ето защо си тръгвам с високо вдигната глава. Нямам намерение да се занимавам с футбол точно сега. За момента ще се отдам на почивка и ще обърна внимание на себе си и семейството си. Ще дойде време, когато ще разкрия още подробности, но това ще е по-нататък", завърши бившият шеф.

ДонБидон не почиват :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 8:22 pm 
Аватар

Гонзо направи кораво интервю по "Гонг"-очакваните приказки за дисциплина и защита на Батко+Ратко,тъжното беше откровението му за Дани Боримиров,но парите явно са всичко.Срещата му с фенклубовете,която планира я приемам ,като опит да си осигури малко спокойствие за начало.
Истината е че тази година имаме отбор на който и Стиви Уондър да стане треньор пак ще влезе в групите при тези нови правила.Мустака го знае това и прави каквото му се иска,защото при влизане всички критикари ще млъкнат като риби.Но никой не може да отрече,че за поредн път се взима абсолютно неадекватно решение за смяна на треньор и ръководство във възможно най-неподходящия момент,не се дава кредит на доверие на треньор,а при първото скандиране от сектора,журналистите или бизнеса вече му се търси заместник-евтин,без финансови претенции,безгласен.Направо мога да направя списък на бъдещите ни наставници,а оттам и нови попълнения-свободни агенти готови на ниска заплата или юноши от школата не успели да пробият навън.
Махането на Руси Гочев след най-успешната година на школата пък е поредното безумие продиктувано от некадърните съветници на Батьо гонещи своя интерес.Имало връзкари,подкупи,мамини синчета-ДРЕМЕ МИ,ако ще всички деца да са с фамилия Батков и Баждеков нали станахме шампиони на всички нива и унижавахме прасетата където ги хванем.Сега пак ще има промени и други мамини и татини ще се налагат,а малките шампиончета ще търкат пейката.Живеем в Абсурдистан и явно лидера на отбора сме си го заслужили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2009 8:30 pm 
Аватар

Цитат:
Махането на Руси Гочев след най-успешната година на школата пък е поредното безумие продиктувано от некадърните съветници на Батьо гонещи своя интерес.Имало връзкари,подкупи,мамини синчета-ДРЕМЕ МИ,ако ще всички деца да са с фамилия Батков и Баждеков нали станахме шампиони на всички нива и унижавахме прасетата където ги хванем.Сега пак ще има промени и други мамини и татини ще се налагат,а малките шампиончета ще търкат пейката.Живеем в Абсурдистан и явно лидера на отбора сме си го заслужили.
Това не е напълно вярно. Първо откога биенето на свинете ни е цел номер едно на школата, това са абсолютни глупости, които се повтарят от всички медии от една седмица. Свинете ги биха всички. Откога се мерим по тези мизерници дето не са вложили 1 стотинка в базата и школата? А за титлите - взехме единствено при най-малките. При тези, които се гласят вече за мъжкия футбол, ни биха Славия по много пародиен начин, и Литекс. Но важното е че сме били цьеськъ-то :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]