forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 1:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:17 pm 
Аватар

добре бе даеба мама му, като уж има толкова недоволни що не опитате да промените нещо? Ето аз бях в НФК преди години, видях, че серат на лицето на всички Левскари и сега с общи усилия тях вече ги няма. Ето така разбирам нещата, като нещо не ти харесва се захващаш и го променяш. Никъде не твърдя, че всичко в момента е розово, ама не съм седнал като вас 4-5 човека по цял ден да пиша във форума как всичко ми пречи на този свят. Отново се опитвам да направя нещо, че да се промени. Ако успея бива, ако не поне знам, че съм опитал. А тук кво печелите като ми коментирате? Точно 6 човека имате 79% от мненията в тоя форум... и на всички теми едно и също се коментира. Нов ред, стар ред, платена публика, кур за борат, вън кокала, кур за бенджи, абе тоя борат луд ли е да маха кокала, ебаха майката на левскарския дух, кур за платената публика, кур за станишев, кур за доган.. и много курове и накрая какво? Аман от мрънкалници. Лесно е да се дават мнения във форума, ама на живо нищо... лесно е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:21 pm 

lsfc,mnogo dobre znaesh kolko bolni levskari sme tia 6 choveka deto sme izpisali 79% i kak sme bili po ebati dupkite zaradi levski,neka se uvajavame pone malko. Prekaleno mnogo obichame levski za da si mulchim kak edin komsomolets i 20 primati unishtojavat neshtoto koeto sme zaobichali ot deca

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:22 pm 
Аватар

Aйде пак да повторим за неразбралите последните 2 години и половина от визитката на Досранич:

2007 (January-April) OFK Beograd
2007 (August-October) FK Bezanija
2007 (October) Veria FC
2008 Dalian Shide (уволнен след 1 победа в 8 мача)
2008 (July-October) FK Vardar
2008 Srem Sremska Mitrovica

Бежание, Верия, сЕремска митровица, Китай.... Самият Арсен Венгер идва в ЛЕВСКИ, през 3 месеца нов отбор, 2009-та още не е провел тренировка...

Дано, ако стане тази глупост, да е параван за Дуци Симонович, който май е още без лиценз, а Досранич да е старши за пред медиите и да носи раниците, иначе в Баку ще става ебаси цирка, БАТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:24 pm 
Аватар

+ това да не влизаме в полемики относно възрастта, както каза Фози на Туристо, но когато 98% от всички в тоя форум са били в Ташкент, некои от тия 1-2% сме били на вашето място :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:24 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
lsfc,mnogo dobre znaesh kolko bolni levskari sme tia 6 choveka deto sme izpisali 79% i kak sme bili po ebati dupkite zaradi levski,neka se uvajavame pone malko. Prekaleno mnogo obichame levski za da si mulchim kak edin komsomolets i 20 primati unishtojavat neshtoto koeto sme zaobichali ot deca

:!:
Ми точно, спрете да мълчите, елате на стадиона и почнете да променяте нещата ;)
Във форума ли ще променяме съдбата си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:31 pm 
Аватар

LSFC написа:
Citizen_Kane написа:

:!:
Ми точно, спрете да мълчите, елате на стадиона и почнете да променяте нещата ;)
Във форума ли ще променяме съдбата си?

Тия неща, за които става дума, са непроменяеми от мишлета като обикновените идеалистчета като всички нас, които действително се радваме и страдаме с тоя отбор. Затова всеки път ти се дивя как успяваш да набедиш свои съмишленици за свои врагове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:34 pm 
Аватар

Най-интересното е че Батков отива в Израел, връща се изнервен, и уволнява на мига Кокала който е тренер с протекцията на Чорни... Ами сега без еврейските пари ко ше праим бе, Ганье? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:37 pm 
Аватар

Morning Glory, стига ми слага думи в устата ;)
Аз врагове от моя страна нямам, нито тук, нито в живота.Това, че се паля по форума незначи, че утре няма да се прегръщам с Citizen_Kane като влезем в ШЛ. Просто ми е малко болно като влезна тук и да прочета как сегашната публика на ЛЕВСКИ е най-долното нещо на този свят... е извинявам се, ама наистина се засягам не толкова заради мен, а заради другите момчета и момичета, които много пъти са стояли гладни за да е по-добре на тези, които нямат възможност да помагат. Това е цялата ми болка, иначе ми пука за батков, велев и тем подобни, аз съм привърженик и не искам да имам нищо общо с ръководството на отбора. Само венев съм псувал, защото открито ни мразеше. Това е. Скоро всичко ще е ОК :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:42 pm 

lsfc,bratle kolko puti trea da go napishem choveche??? sd e edinstvenia svetul luch u toia sektor i evala na teb,sct,aquadark i ostanalite momci koito praviat neshto..tva nikoi ne go otricha ili podceniava.

chernoto v sektora se poiaviava obiknovenno v 2-3min na stadiona,znaesh dobre za kvo govorim ama iavno za momenta e po-dobre da se pravish na lud..shtoto kato nishto shte ti gepiat mikrofono

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:42 pm 
Аватар

LSFC написа:
Morning Glory, стига ми слага думи в устата ;)
Аз врагове от моя страна нямам, нито тук, нито в живота.Това, че се паля по форума незначи, че утре няма да се прегръщам с Citizen_Kane като влезем в ШЛ. Просто ми е малко болно като влезна тук и да прочета как сегашната публика на ЛЕВСКИ е най-долното нещо на този свят... е извинявам се, ама наистина се засягам не толкова заради мен, а заради другите момчета и момичета, които много пъти са стояли гладни за да е по-добре на тези, които нямат възможност да помагат. Това е цялата ми болка, иначе ми пука за батков, велев и тем подобни, аз съм привърженик и не искам да имам нищо общо с ръководството на отбора. Само венев съм псувал, защото открито ни мразеше. Това е. Скоро всичко ще е ОК :)

Точно затова ти го казвам :wink: От първото си мнение всички много ясно ти пишат, че въобще не става дума за момчетата, които теглите тоя сектор напред и нагоре, въпреки цялата лайнарщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 11:55 pm 

Всички знаем, че Кокала е левскар за това отива и там където му е мястото в сектор А с пакетче семки или пред телевизора, както желае!!! Нека и да не избързваме с влизане в ШЛ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 12:01 am 

Цитат:
- А наложителна ли е такава треньорска смяна в момента?

- Това е най-ненавременното нещо, което може да стане. Ако трябваше да има смяна, тя трябваше да е преди месец, месец и половина. Най-ненормално е да се сменя треньорът пет дни преди този мач, който предстои на Левски за Шампионската лига.

- Бяхте казали да не се намесва името ви относно евентуално връщане в Левски. Каква е истината?

- Истината е, че преди малко повече от месец Тодор Батков ми се обади. Покани ме да се върна в Левски, стиснахме си ръцете, разбрахме се за всичко, предложи ми условия, които аз, без да се пазаря, приех. И оттогава спря да има връзка с мен. Аз не искам сега да се спекулира с това нещо. Казвам каква е истината. Всеки сам да си прави изводите.

- Ако той си е променил решението, не е ли трябвало да ви се обади за неговото решение?

- По принцип е така, но явно в България важат други правила на поведение.

Наско !!!
Прав е много
Борат го е преебал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 12:16 am 
Аватар

Цитат:
Покани ме да се върна в Левски, стиснахме си ръцете, разбрахме се за всичко, предложи ми условия, които аз, без да се пазаря, приех. И оттогава спря да има връзка с мен.

Що ли ми се струва, че съм го чел вече :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:06 am 
Аватар

Наско Сираков написа:
- Харесва ли ви футболът, който играе Левски в момента?
- Не.
- Кой е виновен за това?
- Няма индивидуална вина. Не може да се прехвърля вината само на един човек. Тук абсолютно важи поговорката: "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава". Вината е на всички нива - футболисти, треньор, спортно-техническо ръководство и накрая клубно ръководство.

http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d5458_6.htm

Въобще цялото интервю е много точно и изцяло съвпада и с моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:08 am 

Лъжецът т.батков няма нужда от си(Л)ни хора в клуба...
...изгаври се с НАСКО
...окопал се е само с послушници-егати и раздутия щат на герена
...въобще див комунизъм и целенасочено разбиване на идеала ЛЕВСКИ
...вън червена-номенклатурна гнидо,национален предател

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 9:09 am 
Аватар

Ой, бедният Наско , цяла нощ съм скърбял за него :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 10:58 am 

Каквото и да говорим поведението на Батьо е напълно неадекватно от доста време насам, със сигурност не съм наясно с много неща, които се случват в кухнята, но :smt006
Първо уволнениято на Мъри точно преди мача с прасетата, 2 кръга преди края на един слаб сезон, след
който почти никой нямаше да недоволства, че треньора е освободен.. бил той и Стоилов.
Назначаването на Вуцов и уволнението му преди реванша с Бате.
Назначаването на Кокала и уволнението му след старта на новия сезон.
Не мисля, че се е уплашил от транспарантите и е чул гласа на публиката. Ако беше така, Велев щеше да бъде освободен най-късно след края миналия сезон.
Не е ли редно, ако му се дават пари за отбора, да назначи сериозно име за мениджър, който да може да
направи селекция, проведе подготовка и след година, две, три да се очакват някакви плодове от работата му..
п.п
Последният въпрос е риторичен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 12:12 pm 
Аватар

Заставам за Ратко и Дуци (евентуално)... Успех! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 12:16 pm 

Успех в намирането на телата на близките им в Ясеновац :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:07 pm 
Аватар

Да се светят имената на феновете на ПФК Батков София АД :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:12 pm 

Нападателят на Славия Дениран Ортега до часове може да стане футболист на Левски, научи Гонг. Тъмнокожият и бърз нападател трябва да бъде привлечен от „сините” най-късно днес, защото срокът за картотекиране в УЕФА изтича.

„Сините” държат да се подсилят с още един нападател, тъй като на този етап разчитат най-вече на Георги Христов. Той от своя страна виси с един жълт картон, а резервата му Исмаил Иса е наказан заради червения картон срещу Сант Жулия.

Освен в Славия, Ортега игра и за Спартак Варна в България. През последния сезон „перлата” на „белите” изигра добри мачове, с което хвана окото и на Левски.

Дениран Ортега има български паспорт, така че ако ръководствата на двата отбора се разберат, Левски няма да има проблем с квотата за чужденци извън Европейския съюз.

Любопитен факт, е че кариерата на нигериеца е преминала в Мексико, Гватемала и Китай.

----
Преди 2-3 седмици още казах, че сиг ще го вземем тоя, вие ми казахте, че е невъзможно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:17 pm 

Цитат:
Любопитен факт, е че кариерата на нигериеца е преминала в Мексико, Гватемала и Китай.

Гарнирано с визитката на Достанич, става прекрасен четвъртък.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:20 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Не виждам защо съм фен на ПФК Борат, само защото се радвам, че разкараха един доказан некадърник от Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:33 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Morning Glory написа:

Не виждам защо съм фен на ПФК Борат, само защото се радвам, че разкараха един доказан некадърник от Левски :smt006

И доведоха друг... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:35 pm 
Аватар

Много е яка човешката психика. С какъв огромен кредит на доверие се посреща всеки нов месия, независимо дали се казва Бойко Борисов, Емил Велев или Ратко Достанич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:38 pm 
Аватар

Ако влезнем в ШЛ ? Тогава сигурно ще възхваляваме достанич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:39 pm 
Аватар

Levskarq написа:

Абе ква ШЛ?! Имате ли връзка със Земята некои хора? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:43 pm 

Ганю май се взе много насериозно тва лято. Първо се прави на голем менаджер и води преговори с евреите и Макриев, резултата е известен на всички. Сашо Александров и той се оказа скъп за нас. Опита да вземе камерунеца, но и там удари на камък, като тъй и не се разбра, заради проби ли или заради кинти. Закономерно е да не може да привлече дори и хора с недоказана класа, шото през цялото време единственият му жалък коз при преговори е, че Левски щял да играе в ШЛ и видиш ли хората ше дойдат да играят при нас(нас дето последните години ни отстраняваха клубове като Тампере, Жилина и БАТЕ) без пари, а за слава и с надежда за суперскок в кариерата си.
За капак, вместо да осигури средства за нови попълнения Ганю смени треньора, и то седмица преди първия по-сериозен сблъсък за ЕКТ. Защо точно сега го сменя, след края на подготовката и след 4:0 и 5:0 е загадка, чийто отговор най-вероятно дори Ганя не знае. Ясно е, че Кокала не беше точният човек, но момента е изключително неподходящ и е много вероятно тва да ни коства трета поредна нулева година за ЕКТ... :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:55 pm 
Аватар

Батков, вън, ти убиваш Левски
http://donbalon.eu/exclusive2122.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2009 1:58 pm 
Аватар

The Rascal написа:
Morning Glory написа:
Levskarq написа:

Абе ква ШЛ?! Имате ли връзка със Земята некои хора? :bigok

Имам чувството, че всички (малко, или много) са на едно мнение, но стават разправий и заяждания!Всички знаем, че Батков е главния виновник за случващото се в ЛЕВСКИ напоследък!Футбол не сме играли откакто уволни Наско и Мъри, но все още помня каква помия се изля по адрес на въпросните двама!Били сме на не знам си колко точки от чорбата и какво ли не още!Всички набързо забравиха за моментите, които всички искаме да се повторят и най-важното, ЛЕВСКИ да показва, че може да играе играта, наречена футбол, а не да играят абсолютно безидейно и да не могат да вържат 2 паса!Повече да не съм чул някой да защитава Кокала, че вече ме хваща яд - особено като си припомня миналия сезон, в който нямаме нито един качествен мач :!:

Да не задълбаваме, но ТЕХНИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО :smt003 нямаме едно качествно отиграване като отбор. Проблемът не е, че се смени Кокала, а че идва също толкова некадърен треньор (дори оставяме на страна, че го смени сред подготовката). Преливаме от пусто в празно - какъв е смисълът ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]