forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 8:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:05 pm 

Малко ама от сърце-като четворката къмшоти дето получиха тоя сезон насред кенефа им :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:08 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Малко ама от сърце-като четворката къмшоти дето получиха тоя сезон насред кенефа им

Даже шефчето на автобуса на СД не можа да му оправи настроението :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 8:09 pm 

Иначе не му пука за скъм,както и на другите ташунко сапа глорихънтъри :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:07 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:

Скоро ше наложат бан на чернио звер за сектор Батков Оня хипофизния безсмисленик яворчо сан бабила сигурно чека да се появим за да докладва и да мА прИбият майна

Може да ги пуснем по следите на двойника ти (учтиво предоставен ни от Модна Агенция "Мосад"), докато елегантно оформяме възела на колумбийската вратовръзка на всеки срещнат хипофизен. Тва е по желание. Услугата е безплатна - промоцията изтича на 01.10.2009г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 10:29 pm 

Smirnoff написа:
SZ_FEN написа:
Smirnoff написа:

Хаха е ок, нямам ик. образование, щом казваш. А и нямам твоите уникални заложби и компетентност, които вече от месеци наблюдавам. Сега си спомням, че водени от огромната ти ерудиция, щяхме да правим нещо като форумна каса и да събираме пари за футболисти на Левски, радвам се, че тази прекрасна концепция намира продължение и вече ще купуваме МИНОРИТАРЕН пакет акции

Както и да е, тук никой не казва, че феновете трябва да поемат управлението над клуба - напротив това е налудничава и анархистка идея. Тук се казва, че мога да претендирам, че предлаганият от Левски продукт не ми харесва. А този продукт е резултат от управленските решения на Батков. Така че мога да "приказвам" колкото си искам на стадиона и извън него, мога да крещя на трибуната "Оставка!" до безумие, мога да изпращам Батков всеки път с "Вън от Левски!"... като клиент. И дано повече клиенти го правят с течение на времето, та поне те да имат ясна позиция... Но ГОВЕЖДОТО "нямаме право да приказваме" ми прилича на някакво мазохистично комунистическо проникновение.

Не бе, не си ме разбрал. Аз щях да пратя един мангал с една стара кутия от обувки (в която си държи ваксата) да събере малко стотинки от участниците във форума и да си спретнем една корпорацийка.
Не го вземай лично. Диплома по бизнес или икономика не означава икономическа компетененост. Аз вече имах две дипломи по икономика когато разбрах, че нищо не разбирам и ми се наложи да взема алтернативни мерки.
Когато човек притежава частна собственост той има ексклузивните права да се разпорежда с нея както намери за добре (има и изключения на това, но не ми се ще да го удрям на теория). Батков притежава футболен клуб и следователно притежава правото да се разпорежда с него както намери за добре. Не, че отношението на публиката му е безразлично и няма последствия от него, но той (Батков) е в позиция да взема решения. Ние сме в позиция да пишем на този форум и да се дървим на този и онзи.

Еми аз тва казвам... ама от първото ти мнение изглеждаше, че нямаме право и да се дървим и да сме недоволни

Ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 12:30 am 
Аватар

http://www.sportal.rs/news.php?id=6481

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 1:07 pm 
Аватар

Цитат:
Ратко Достанич: На Левски не се отказва
От Топспорт.бг

Дуци Симонович става помощник на сърбина на "Герена"?

По информация на "Топспорт", най-вероятният нов помощник на Достанич в Левски ще бъде друг популярен у нас сърбин - Драголюб Симонович. Той не бе открит за коментар.

Бившият наставник на Литекс и Сливен обаче едва ли би отказал оферта от "сините", след като вече бе близо до преминаване на "Герена" през зимата.

Ех, тва как би било хубаво. Жалко, че най- вероятно е партенка... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 2:00 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Най-омразната ми мъдрост е наведена главица,сабя не я сече.....винаги се забравя,че докато си навеждаш главата,ти се отваря гъза.Днес случайно се срещнах на улицата с един доста възрастен левскар,десетки години ходил на мачове на любимия Левски,видял какво ли не,видял е и е почувствал истинското гонение на властоимащите комуняги към трънчето им в петата-публиката на Левски,човека е над 70 години все пак и този човек днес ми разправя,знаеш ли Иване,това не е нашият Левски и най-жалкото е че това не е нашата публика..........Това е човек,който като бях по-малък,часове ми разказвал за великата синя публика,за славният Левски,за Любомир Алдев,денонощно работещ на стадиона,за да има Левски,......днес нямаше какво да му кажа

Радвам се, че има все повече хора, които са разбрали, че нито това е ФК Левски, нито това е публиката на ФК Левски.

А на въпроса "Кой ще дойде на мястото на Батков?", отговора е "Нека клуба бъде обявен за продан, пък тогава да видим има ли купувачи или не". Но докато Месията има осигурен комфорт от публиката, дотогава това няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 2:11 pm 
Аватар

Сектор "Б" ще подкрепи Тодор Батков, ако собственикът на сините смени Емил Велев с Ратко Достанич. Това заявиха хора от националния клуб на привържениците, както и тези от фенклуб "София-Запад", пред Sportal.bg. "Вие знаете нашето становище и то не е променено. Факт е, че сега не е най-подходящия момент за смяна на треньора, но ние нямаме такъв. Не знаем Достанич как ще се справи, но ако смяната е факт, това означава, че Батков си спазва обещанията към нас и ние ще го подкрепим. Вие видяхте, че на домакинския ни мач с андорците не само ние скандирахме против Велев", коментираха запалянковците.

http://sportal.bg/news.php?id=185375

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 2:34 pm 

Аз па съм против Достанич деба и безкадърния србе на врбе , ако не успее да преодолее Баку дупе да му е яко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:04 pm 
Аватар

Има ли по-жалка отрепка от Борат Паткофф спасителя в ръжта от ДПС?

Смени Мъри и Наско след като им обещаваше че няма да ги пипа за да сработят отбора с тогавашните нови, сега изхвърля Велев (който е некадърник, но го сменя още по-голям такъв) и дедо Боре, пак след обещания че остават... Отметна се от уговорката с Жоб, самия Макриев каза в едно интервю че Паткоф се е отметнал от тяхната им уговорка, отметна се от премиите за ШЛ и така саботира Мъри точно преди мачовете с Тампере, отметна се от думите си пред агитката че ще върне Сираков казани пред самия Наско, отмята се от всичките си думи, да не говорим колко пъти ни е излагал мъртвопиян като клошар с нелепости пред медиите, е ДОКОГА? Две неща се чудя: кой вече ще иска да прави бизнес с Паткофф като го виждат каква е путка и думата си я няма за нищо, и второ: Гонзо няма ли очи да види кво става, че Ганя и него ще измете в пакет с Ратко, както стори досега и с Жужо и Гочето, и с гореспоменатите дуети...

Просто кажете: има ли по-жалка отрепка от Борат Паткоф - перача на еврейски пари? А тия от НКП не знаят ли да четат, за да се информират за прекрасната визитка на РаТко чийто престой средно в клуб е около 3 месеца, изгонен след 8 мача и една победа в Китай, В КИТАЙ? Единствения читав отбор който е водил е Звезда за около сезон, те тогава имат 3 титли от 4 сезона, познайте в кой точно се провалят, е тва ли ви е идеала за тренер на ЛЕВСКИ бе, пичове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:13 pm 

Заприличахме на чорбарите. Феновете взеха да определят кой да е треньор - смях !!!! Явно не върви на добре отбора ни. Явно Батков има проблеми с парите и повтаря миналата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:15 pm 
Аватар

идеалът е такъв, какъвто каже Месията :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:48 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Има ли по-жалка отрепка от Борат Паткофф спасителя в ръжта от ДПС?

Смени Мъри и Наско след като им обещаваше че няма да ги пипа за да сработят отбора с тогавашните нови, сега изхвърля Велев (който е некадърник, но го сменя още по-голям такъв) и дедо Боре, пак след обещания че остават... Отметна се от уговорката с Жоб, самия Макриев каза в едно интервю че Паткоф се е отметнал от тяхната им уговорка, отметна се от премиите за ШЛ и така саботира Мъри точно преди мачовете с Тампере, отметна се от думите си пред агитката че ще върне Сираков казани пред самия Наско, отмята се от всичките си думи, да не говорим колко пъти ни е излагал мъртвопиян като клошар с нелепости пред медиите, е ДОКОГА? Две неща се чудя: кой вече ще иска да прави бизнес с Паткофф като го виждат каква е п..ка и думата си я няма за нищо, и второ: Гонзо няма ли очи да види кво става, че Ганя и него ще измете в пакет с Ратко, както стори досега и с Жужо и Гочето, и с гореспоменатите дуети...

Просто кажете: има ли по-жалка отрепка от Борат Паткоф - перача на еврейски пари? А тия от НКП не знаят ли да четат, за да се информират за прекрасната визитка на РаТко чийто престой средно в клуб е около 3 месеца, изгонен след 8 мача и една победа в Китай, В КИТАЙ? Единствения читав отбор който е водил е Звезда за около сезон, те тогава имат 3 титли от 4 сезона, познайте в кой точно се провалят, е тва ли ви е идеала за тренер на ЛЕВСКИ бе, пичове?

Все си мисля че Гочето и Жужо бяха по времето на Лафчис... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:51 pm 
Аватар

:shock: а мачовете с Ливърпул ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:58 pm 
Аватар

STALKER написа:

- Levski je u mom srcu, ali nije bilo pregovora - tvrdi Dostanić koji je trenutno bez kluba. - Tim ima trenera, on je osvojio titulu i puno ga cenim. Pregovarao sam sa Crvenom zvezdom, ali su se oni odlučili za drugog trenera. Trenutno sam bez posla, a prihvatiću samo dobru ponudu iz dobrog tima.

Ipak, bugarski mediji očekuju da će Dostanić dogovoriti početkom sledeće nedelje. Poslednji klub koji je vodio je Srem.
-----------------------------------

- Левски е в сърцето ми, но не е имало преговори - вземания Dostanic, който в момента е без клуб. - Треньорът е, той спечели титлата и много благодарен. Аз съм за преговори с червена звезда, но те решават за другите треньори. Аз съм в момента без работа, добра оферта от prihvatiću само добър отбор.

Въпреки това, българските медии се очаква, че Dostanic съгласни рано следващата седмица. Последният клуб, който доведе на Srem.

http://translate.google.com/translate_t?hl=bg# :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 5:09 pm 
Аватар

Boyo написа:
:shock: а мачовете с Ливърпул ???

Посипвам се с говежда тор и Орина, бях го забравил... :botoom1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 5:46 pm 
Аватар

Сектор "Б" с Батков за треньора, но против рокада Боримиров за Гонзо
http://www.sportal.bg/news.php?id=185375
Интересно. Значи аз искам да се изкажа по въпроса, защото не е първия път в който прочитам СЕКТОР Б Против еди кой си, СЕКТОР Б за незнам кои си и т.н. Искам да кажа че аз съм част от Сектор Б и съм против Ратко Достанич - сръбски некадърник който сменя отборите си през месец. Искам Кокала да ОСТАНЕ. И съм ЗА Гонзо да заеме мястото на Боримиров, като самия той се премести на някаква друга длъжност. Мисля, че преди да се пуска каквото и да е такова изказване първо - трябва да се направи нещо, като анкета на мача примерно преди да се пусне самото становище по каквато и да е тема. Не е нормално 4-5 души да се изказват от името на 10 000 без да е направено никакво допитване. Според мен е така, които мисли обратното нека ми каже защо го мисли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 7:05 pm 

Аватарът ти кърти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 8:42 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Сектор "Б" с Батков за треньора, но против рокада Боримиров за Гонзо
http://www.sportal.bg/news.php?id=185375
Интересно. Значи аз искам да се изкажа по въпроса, защото не е първия път в който прочитам СЕКТОР Б Против еди кой си, СЕКТОР Б за незнам кои си и т.н. Искам да кажа че аз съм част от Сектор Б и съм против Ратко Достанич - сръбски некадърник който сменя отборите си през месец. Искам Кокала да ОСТАНЕ. И съм ЗА Гонзо да заеме мястото на Боримиров, като самия той се премести на някаква друга длъжност. Мисля, че преди да се пуска каквото и да е такова изказване първо - трябва да се направи нещо, като анкета на мача примерно преди да се пусне самото становище по каквато и да е тема. Не е нормално 4-5 души да се изказват от името на 10 000 без да е направено никакво допитване. Според мен е така, които мисли обратното нека ми каже защо го мисли.

тоя па не бил съгласен.. нема такава опция, ХОДИ ИМ ГО КАЖИ ТОГАВА, ЩОМ СИ МЪЖ! :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:03 pm 
Аватар

Доста корава мнение на Батков по Ринг :smt005

"Когато феновете дадат за този отбор 12 милиона евро за 5 години, тогава да решават кой да е треньор на Левски"

Пак ни обля с Орината си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:04 pm 
Аватар

ГледАхте ли го Батко по РИНГ бЕгЕ :smt006 Кога извадите 12 млн. - тогава ше давате акъл :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:06 pm 
Аватар

Цитат:
„Ще стане това, което пише в пресата”, заяви Батков в отговор на питане какво става в отбора.

„Ако има нещо да научавате, ще го научите утре. Нищо няма да ви кажа тази вечер. Мога да ви кажа само, че съм доволен, че отбелязахме две победи. Не мисля, че това е кой знае какво, имайки предвид противника ни.”

„Притеснен съм от това, че единият от централните ни нападатели получи червен картон, а другият виси с жълт. Мисля, че е срамота играчите да очакват премия за тези победи.”

„Очевидно е, че трябва да се направи нещо до утре по това време и общо взето, каквото има да научавате, ще го научите утре”, добави босът на Левски.

Попитан, че хората се интересуват, дали не повтаря случая с Вили Вуцов, Тодор Батков отговори нервно: „Вижте, хората не ме интересуват. Ако хората извадят 12 милиона евро за пет години или седнат на моето място… Мисля, че съм доказал, че проявявам най-добри грижи за клуба.”

Батков заяви, че не знае какво напрежение се създава около тима. Според него няма досега някой, който да не си е получил навреме заплатата. Той каза, че всички в клуба са добре платени.

„Повече нищо не мога да ви кажа” – заяви адвокатът - „Ако има нещо, което трябва да научите, ще го разберете своевременно по надлежния ред.”

Тодор Батков не пожела да каже, дали е коментирал ситуацията с Майкъл Чорни, след като е бил при него в Израел. Той заяви, че си е негова работа какво коментира и с кой коментира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:07 pm 
Аватар

Тошето е видимо раздразнен, очевидно е на ръба на фалит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:08 pm 
Аватар

Личи си, че крие нещо, доста увърташе. Утре май ще се взриви обществеността.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:09 pm 
Аватар

Гонзо и Йовов се държаха супер тъпо :? Еле па Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:12 pm 
Аватар

Цветанко Ризов написа:
Личи си, че крие нещо, доста увърташе. Утре май ще се взриви обществеността.

ега го взривят него преди това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:14 pm 
Аватар

Дано да взриви обществеността с новината че му остават 3 дни живот :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:15 pm 
Аватар

Тоя Достанич няма нито една купа в треньорската си кариера :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 10:16 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Тоя Достанич няма нито една купа в треньорската си кариера :lol:

Шампион и носител на Купата на България с ФК Левски София :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]