forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 10:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:00 am 

Боли ме кура,така или иначе не сметам повече да посещавам мачовете на батковото чудо :smt006 Нито съм първия,нито ше съм последния който е спрел да ходи заради новио ред в сектора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:03 am 
Аватар

Ама нали знаеш че Поли Пантев го откриха и в Аруба :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:04 am 

Живи и здрави,аз съм с руската мафия :smt003

Москоу невър слийпс :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:06 am 
Аватар

Фор мадър Раша :beerch :drinkb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:07 am 

Олсоу фор путани.ну :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:09 am 
Аватар

Ъф корс :bigok Сакаме след време с помощта на дядя Олег да ни спасиш от Спасителя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:12 am 

С дядя Олег ти си по-гъст :smt003

Виж от мен имате поздрави от Мишата чорниииииииииииииииииииииии :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:17 am 
Аватар

Разсъждавайки , ако Кокала е сложен за треньор от Мишата , то тогава Тошал Бататюрк извършва 11-ия смъртен грях ,правейки сечено на евреина :smt006 Което ме кара да се замисля,че скоро ще бъде поканен на гости в Израел :bigok Сакаме,айде чекаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:21 am 
Аватар

стаята за гости с канцерогенна Орина :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:21 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Страха не е от Кокала,а от реакцията на хората на които Бататюрк щедро превежда месечна дажба И ако кажеш че последните 2-3 години,нема страх у хората в сектора от други хора,начи говорим на различни езици

Една нормална публика би ебала майката на гадния комсомолец дори ако требва да не играем година-две в европа. Всека година с Кемал Батков начело,копаем надолЕ-и като отбор и като публика. Край

Не знам, аз страх не съм изпитвал, ходя си в сектора от много време, пял съм си каквото искам, никога не съм имал проблеми.

Що се отнася до гадния комсомолец, пак те питам, като няма кой да ни купи, с клетви и псувни БЕЗ ДРУГ РЕАЛЕН КУПУВАЧ, майната й на Европа, ама най- много да стигнем до нивото на Ботев, които от другия сезон я ги има, я не.. Иначе ако примерно някой от Лукойл каже "Искаме Левски, ама ТБ не го продава, то е ясно, че трябва да го наврем в кучи гАз... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:22 am 

Тошето засега се измъква че немало билети до Тел Авив,ама Мишата нема чака вечно :smt003 Стаята отдавна чака родопския Берлускони :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:28 am 

Citizen_Kane написа:
Страха не е от Кокала,а от реакцията на хората на които Бататюрк щедро превежда месечна дажба И ако кажеш че последните 2-3 години,нема страх у хората в сектора от други хора,начи говорим на различни езици

Една нормална публика би ебала майката на гадния комсомолец дори ако требва да не играем година-две в европа. Всека година с Кемал Батков начело,копаем надолЕ-и като отбор и като публика. Край

Че има страх в публиката-има! :wink: Ако не греша 2006 започна системата с катаджиите в сектора и при един гол на Дарко в Ловеч,само затова,че се качих на оградата,щях да отнеса някой друг шут.Както и да е,аз имам един въпрос към теб.Ти защо си мислиш,че ако Батков не си беше осигурил спокойствието в сектор Б,публиката щеше да е някакъв фактор в изгонването му от Левски.Каквото и да беше правено,комсомолският предераст едва ли щеше да си тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:35 am 
Аватар

Чакайте бе, като нямало кой да купи ПФК Батков АД , та хората да си мълчат и да си затварят очите за случващото се вече 5-6 години :smt006 Кой ли не беше виновен -Мъри , Вуцов, Кокала, Борето само не и машиниста :smt006 Боратков може да управлява средняжки тим от втора дивизия на Тюркенистан ,ама не и отбор с амбиции като Левски :smt006 Смятам ,че и на глухите им писна да слушат за гръмките селекции и обещания на лицето некомунист, спасител от лапите на ДПС. Три поредни сезона се радваме на уникален късмет в жребиите за ШЛ и три пъти се спасихме от участие в този турнир ,това повече никога няма да ни се случи . Няма купувач - добре, да си държи акциите, ама да управлява клуба както трябва , като нема пари той да търси други начини за финансиране, задължен е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:35 am 
Аватар

С боНби и подпалени коли най-малкото би се замислил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:36 am 

До момента нищо не е направено за да накараме родопския бей да се махне,малко наизуст говорим :smt006 Да се почне една мошна "кампания" против него,пък да видим колко ше остане като нема евротурнири :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:38 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
До момента нищо не е направено за да накараме родопския бей да се махне,малко наизуст говорим Да се почне една мошна "кампания" против него,пък да видим колко ше остане като нема евротурнири

А като се махне- какво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:42 am 

по-същата логика мое да питам-като се махне кокала и кво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:43 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
по-същата логика мое да питам-като се махне кокала и кво?

Ще дойде друг. Щото тренери бол. Докато хората с пари хич не са толкова бол, а тези, които искат да ги влагат във футбол направо са кът. Виж ги свиньетье- псуваха Черепа, сега след 2-3 управления си плачат за него.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:46 am 
Аватар

acrimonious, кой добър треньор ще дойде при тези условия ? Освен Достанич, Хаздай или някой друг който ще мирува пре Бататюрк ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:48 am 

С машиниста или не-аз разлика в парите не виждам. Или и ти верваш на плочата как Батков бил влагал пари :lol: :lol: :lol:

Като искаш да си президент на най-великия отбор в тая страна и да те дават по телевизията-издържай тоя отбор както требва,а не с трици да ми ловиш маймуни :!:

Ако немаш пари за Левски-немаш место на Герена....лесно е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:50 am 
Аватар

acrimonious написа:
А като се махне- какво?

всенародни празненства и реки от курви, алкохол и бело, как какво :smt003 ама последното само ако пукне, че само да се махне не стига :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:50 am 
Аватар

Свинките реват за черепухин , щото вече нема кинти за дучан и ко. , Лупи черпеше ама не плащаше :lol: , тия и те нищо не дават :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 11:59 am 
Аватар

G.B. написа:
acrimonious, кой добър треньор ще дойде при тези условия ? Освен Достанич, Хаздай или някой друг който ще мирува пре Бататюрк ?

Люпко Петрович например.

Citizen_Kane написа:
С машиниста или не-аз разлика в парите не виждам. Или и ти верваш на плочата как Батков бил влагал пари

Като искаш да си президент на най-великия отбор в тая страна и да те дават по телевизията-издържай тоя отбор както требва,а не с трици да ми ловиш маймуни

Ако немаш пари за Левски-немаш место на Герена....лесно е

Издръжката на Левски е огромна, не си ги прави тея сметки 1000 кучета х 2 мъди = 2000 мъди. Много повърхностно е. А и щом Батков го удари кризата, кво остава за останалите мъждукащи бизнесменчета..? Все едно Титан имат пари...

echoes написа:
всенародни празненства и реки от курви, алкохол и бело, как какво ама последното само ако пукне, че само да се махне не стига

Тва ясно, ма само за да покажем, че скърбим истински :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:04 pm 
Аватар

Люпко Петрович отдавна не става за нищо :smt006
Цитат:
Все едно Титан имат пари...

При титанците историята по-скоро е друга - натресли са им ги правителствено - нормално да не дават никакви пари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:05 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен, че трябва да се почне моШна кампания срещу Бай ви Ганя. Но ми се струва, че е някакво отмъстително, злопаметно и долно копеле и нищо чудно да направи същите номера като Селския ерген в Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:06 pm 

Дедо ЛюБко отдавна в свършил с футболо,некъде към 1999та :smt006

Сметни колко парЕ минаха през Левски преди да пишеш фермани за огромните разходи на Левски :smt006 Колко тАп треа да си да ти се падне Бате и да не вкараш 3млн за селекция за да вземеш минимум 7млн от групите след тва :boisw :boisw :boisw Колко нагъл глупак треа да си,да ти се падне Баку и пак да се стискаш :boisw

Дори УБС би ти дала кредит за играчи ако немаш пари при такъв жребий :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:09 pm 
Аватар

Абе естествено, че не Люпко Петрович точно, гледайте как ме разбирате дословно. Става въпрос, че чат- пат се намират точни треньори.

Иначе, гражданино, си прав за кредита, така е. Аз не споря, че баткоф е ужасно тъп и непрекъснато се преебава сам. Само че на него този кредит ще му го отпуснат, а на мен и теб- не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:10 pm 
Аватар

Влиза в действие култовата реплика 'За бате и за баку ли да я пра'а тая скъпа селекция'. Друго е да се падне Ливърпуул или Барселона на квалификациите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:15 pm 
Аватар

Kryten написа:
Влиза в действие култовата реплика 'За бате и за баку ли да я пра'а тая скъпа селекция'. Друго е да се падне Ливърпуул или Барселона на квалификациите

Естествено, пак казвам, Батков е уникален глупак. Просто е глупак без алтернатива на този етап..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 12:16 pm 

acrimonious написа:
Абе естествено, че не Люпко Петрович точно, гледайте как ме разбирате дословно. Става въпрос, че чат- пат се намират точни треньори.

Иначе, гражданино, си прав за кредита, така е. Аз не споря, че баткоф е ужасно тъп и непрекъснато се преебава сам. Само че на него този кредит ще му го отпуснат, а на мен и теб- не

Батков като се преебава сам ми е през кура,лошото е че тая долна отрепка е президент на любимия ни отбор и вместо отдавна да сме му поставили ребром въпроса "или ше даваш суми съответстващи на името на Левски или си зимай бохчата и към други клубове" ние не смеем да гъкнем шото "немало реален кОпувач" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]