forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 2:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:34 am 

Свалете сините очила, всеки мениджър на отбор от първите 10 първенства в Европа като ни гледа се хваща за главата като види за какъв футбол става въпрос и какви играчи има в шампиона на България. Поне 6-7 момчета изобщо не са за Левски а повечето от титулярите в други години щяха да бъдат дълбоки резерви. За треньора пък въобще да не говорим. Трябват радикални промени. Явно, че сега няма време за тях. Но след славния европоход дето се очертава трябва да се направят тези промени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:44 am 

Къде е сектор Б ?! а да вкарахме гол... ето го

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:45 am 

Стига сте хулили сектор Б, за да не бъдете обляни от правоверните. В момента просто сме на етап, както каза някой от форума, "облагородяване на свински песни", докато Батко, да се свети името му, ни "облагородява" във всеки възможен момент

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:46 am 
Аватар

bscsystem написа:

Дрънци! Сектор Б не спря да пее цяло първо полувреме... Ти къде си...? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:48 am 
Аватар

Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място.Защото не знам друг луд в момента в България дето да набива пари във футбола и дори мултимилионни компании като Титан се стискат.Ако е имало реална оферта от някой дето ще налива пари в тоя клуб и има желание за работа да ни е продал 100 пъти...не виждам какво е виновен ,че ни е единствена алтернатива.Не го защитавам но някой неща трябва да се гледат реално и като се правят коментари да се мисли.И стига с това платена публика,защото масата от вас(да не кажа всички) идея си нямат за какво говорят и само повтарят като папагали чуто от някъде.Просто нещата не са такива каквито си ги мислите и не съм аз човека дето ще седне да ви ги обяснява или да се прави на компетентен.Просто спрете с тоя Батков и подкрепяйте отбора,изразявайте мнение за треньор и футболисти но него го оставете да си живурка и да продължава да ни държи поне без дългове заразлика от доста имените отбори в милата ни Родина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:49 am 
Аватар

bscsystem написа:

Нещо не си доволен ли?Дайте да чуем оплакванията...много ми е интересно кое ни ви харесва :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:52 am 
Аватар

Ти вземи кажи истината, такава, каквато я знаеш. За СД никой не говори - ако ви нямаше вас, сектора отдавна да е мъртъв. Кой изважда и събира лични пари от сектора за хорео, с ръка на сърцето започни да ми изреждаш, и ще спреш да изброяваш още след вашето име. Аре нема нужда, знаеме я "истината".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:55 am 

Между другото, мнението ми за Батков не се различава много от това на ТуристО. Ужасно малоумен, прост човек, който хабер си няма от футбол, ама като гледам само Събев и Гриша са по-адекватни от него... Всичко останало е ужас.

Докато за треньора, със сигурност има по-добри алтернативи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:56 am 
Аватар

[quote="ТуристО"]Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място....quote]

Лукойл :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:59 am 
Аватар

Сигурен съм, че няколко навременни действия на държавата и бфсто и ще се намерят сериозни хора :smt006 Никой не може да ме убеди, че
1. Батков е толкова заможен
2. Батков не може с малко по-далновидна политика да ни направи приличен европейски отбор

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:01 pm 
Аватар

Батков сам си е виновен, че на два пъти се стисна и изпусна да завърти колелото и да печели от клуба. Блек Джек е говорил много по този въпрос. Нормално е сега ToДАР да бъде оплюван :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:02 pm 
Аватар

targovishte написа:
ТуристО написа:
Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място....quote]

Лукойл

И ако имаше реална оферта и ония имаха реални намерения за нещо,дали нямаше да си постигне договорка?Защо трябва да ни хвърли в ръцете на поредната българска мутра и да трепериме дали футболистите ще си вземат парите или дали ще имаме пари да правим подготовка?Недейте да си мислите ,че Батков като бизнесмен няма и грам идея за какво става въпрос и не може да направи разлика между 2 и 200

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:02 pm 

ТуристО написа:
Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място.Защото не знам друг луд в момента в България дето да набива пари във футбола и дори мултимилионни компании като Титан се стискат.Ако е имало реална оферта от някой дето ще налива пари в тоя клуб и има желание за работа да ни е продал 100 пъти...не виждам какво е виновен ,че ни е единствена алтернатива.Не го защитавам но някой неща трябва да се гледат реално и като се правят коментари да се мисли.И стига с това платена публика,защото масата от вас(да не кажа всички) идея си нямат за какво говорят и само повтарят като папагали чуто от някъде.Просто нещата не са такива каквито си ги мислите и не съм аз човека дето ще седне да ви ги обяснява или да се прави на компетентен.Просто спрете с тоя Батков и подкрепяйте отбора,изразявайте мнение за треньор и футболисти но него го оставете да си живурка и да продължава да ни държи поне без дългове заразлика от доста имените отбори в милата ни Родина.

1. Батков набива пари във футбола?! Батков като мисленете е на нивото на Христолов. Мустакът всеки път говори как няма да се раздели с Левски, щял да го завещае на сина си и т.н.. Трябва да се вземат мерки на момента, защото въпреки небивалото мазнене на властимащите, по стар комунистически обичай, този човек става с все по-тънък джоб.
2.Щом знаеш какви са нещата с платената публика и защо има страх да се вдигне плакат срещу Батков или казваш нещата, или не обелваш дума. Най-глупаво е да се твърди "вие и идея си нямате, но няма аз да ви кажа как стоят нещата".
3.Не трябва да сме доволни на това, че Батков давал някакви са пари за Левски, защото това НЕ е благотворителност. Както каза Т.Русев - Батков щеше да е просто едно адвокатче, ако не издържаше Левски. Да не говорим къде отидоха парите от ШЛ......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:03 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, че казваш всичко това, адаше, сине, момче младо :shock: ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:04 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Ти вземи кажи истината, такава, каквато я знаеш. За СД никой не говори - ако ви нямаше вас, сектора отдавна да е мъртъв. Кой изважда и събира лични пари от сектора за хорео, с ръка на сърцето започни да ми изреждаш, и ще спреш да изброяваш още след вашето име. Аре нема нужда, знаеме я "истината".

Добре де,кажете къде е истината....искам да знам за какво говорите всички за да мога да ви отговоря

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:05 pm 
Аватар

Абе тоя спор не е за тая тема по ред съображения...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:06 pm 

Момчета,ще се продават ли новите тениски .Вчера ги видях ... и са супер.Кажете какви пари..и от къде (ако изобщо се продават) може да си вземем.. :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:07 pm 
Аватар

Обсъждано е хиляди пъти, затова в заключение- смър за мустака, но на този етап НЯМА по- добра алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:08 pm 
Аватар

ТуристО написа:
targovishte написа:
ТуристО написа:
Само някой ако може да ми каже Батков като се махне кой ще дойде на негово място....quote]

Лукойл

И ако имаше реална оферта и ония имаха реални намерения за нещо,дали нямаше да си постигне договорка?Защо трябва да ни хвърли в ръцете на поредната българска мутра и да трепериме дали футболистите ще си вземат парите или дали ще имаме пари да правим подготовка?Недейте да си мислите ,че Батков като бизнесмен няма и грам идея за какво става въпрос и не може да направи разлика между 2 и 200

дали е имало оферта или не...можем само да гадаем....аз съм склонен да вярвам...че батко не ни продава по ред други причини....
а че му лъсна голия вече задник...всички го виждаме...от три години само копаем надолу....и от къде е тоя светъл лъч надежда у тебе?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:10 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Обсъждано е хиляди пъти, затова в заключение- смър за мустака, но на този етап НЯМА по- добра алтернатива.

Не, защо смър... както се ходИ до Гонзо и му се караха, така да се иде и до Батко, да му се ЗАЯВИ. Ама.... нема да стане нивгаш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:10 pm 

Последно искам да попитам като човек, който не ходи често на мачове. Отивам с плакат с размерите на този, който беше вчера за Кокала с надпис - "Батков умри!". Какво се случва после? Ще бъда ли изгърбен, само ще ми бъде свален плакатът или ще получа поздравление с "Батков прасе....."?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:11 pm 
Аватар

Малко вероятно е да влезеш на стадиона с него, иначе предполагам ще бъдеш нападнат

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:12 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Не, защо смър... както се ходИ до Гонзо и му се караха, така да се иде и до Батко, да му се ЗАЯВИ. Ама.... нема да стане нивгаш.

Е те на Митьо селския му казаха да си ходи 100000000 пъти, ама за да си тръгне, трябват пари. А после трябват още пари. На следващия месец трябват още пари. Аз и ти ли ще ги извадим, Пържолете :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:12 pm 
Аватар

Май няма да има организирано пътуване за реванша. Нищо, тръгвам сам, вземам 20 тромби и една бомба!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:13 pm 
Аватар

Каква силна връзка между ръководство и фенове :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Цитат:
Сигурен съм, че няколко навременни действия на държавата и бфсто и ще се намерят сериозни хора

Още тук влезнахме в сферата на научната фантастика, за съжаление. :smt005 :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

acrimonious написа:
acrimonious написа:

Е те на Митьо селския му казаха да си ходи 100000000 пъти, ама за да си тръгне, трябват пари. А после трябват още пари. На следващия месец трябват още пари. Аз и ти ли ще ги извадим, Пържолете

Абе МНОГО ДОБРЕ ме разбра какво казах.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:14 pm 
Аватар

dimitar1914 написа:
Май няма да има организирано пътуване за реванша. Нищо, тръгвам сам, вземам 20 тромби и една бомба!

Аз ще помоля г-н Батков да ме превози с личния му джет, вярвам като родопчанин и родолюбец няма да откаже

mandja написа:
Цитат:
Сигурен съм, че няколко навременни действия на държавата и бфсто и ще се намерят сериозни хора

Още тук влезнахме в сферата на научната фантастика, за съжаление.

за съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:15 pm 

Нали имаше срещи с него у-а, защо не му се каже: -Абе човек, погледни че сме трагедия, не се излагай и викни нормален треньор (като му се споменат вариантите). Защо не се направят още подобни срещи между него и привържениците... Но кой ли е той да ни слуша нас... Ок, невъзможно е да се скандира срещу Батков, невъзможни са транспаранти срещу него, но тогава не може ли да има такива с горепосочените неща? Макар че тогава пък хептен ще си ни сложи на оная работа, но пак е нещо. Аз съм за тоя вариант, а не за Велев курво и други простотии.
Щото пък аман - Гонзо някои хора го направиха на гъз пред цяла България, имаше скандирания Гонзо звездата и т.н., а после нямаха очи и ташаци да му кажат пак така пред всички: "Извинявай!"... А на Батков никой не смее гък да му каже. И под гък нямам предвид: "Ти си идиот бе!" и дотам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:16 pm 
Аватар

май е правено, при това 2 пъти. резултатът е : 'не съм забелязал настроения против г-н велев сред феновете'

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]