forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 10:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:09 pm 
Аватар

Нема да го бъде това правителство :) Ама от глупави хора, кво очаквате :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:11 pm 
Аватар

и кво стана ся....кур министерски постове за Костов и сие.... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:13 pm 
Аватар

Постът на Сив кардинал никога не е бил под въпрос :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:13 pm 
Аватар

targovishte написа:
и кво стана ся....кур министерски постове за Костов и сие....

Въобще не значи това - виж кво казват за експертите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:21 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
targovishte написа:

Въобще не значи това - виж кво казват за експертите

имаш в предвид това...
Цитат:
4. Участие на партньорите в експертните комисии по общи политики и актуални проблеми на правителствено и парламентарно ниво.

тия комисий са Омряла работа....нямаш ли министерски жезъл в ръце....заеби..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:24 pm 
Аватар

targovishte написа:
kozarets1914 написа:
targovishte написа:

Въобще не значи това - виж кво казват за експертите

имаш в предвид това...
Цитат:
4. Участие на партньорите в експертните комисии по общи политики и актуални проблеми на правителствено и парламентарно ниво.

тия комисий са Омряла работа....нямаш ли министерски жезъл в ръце....заеби.....

По-скоро има предвид това:

Цитат:
От името на ГЕРБ Цветанов отново подчерта, че самостоятелното правителство не означава, че вратата е затворена за доказани експерти извън партията на Бойко Борисов, които могат да получат постове на министри, зам.-министри и други позиции в изпълнителна власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:26 pm 

Като назначат министри от дурга партия (желателно е да са сините), тогава ще видим... Другото са празни приказки.
Бойко да ни затваря ковчега :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:30 pm 
Аватар

Е, аз бих им дал малко време, въпреки че по-скоро бих им надал шут в гъза. Но след последните 4 години ми се струва нормално да им се даде кредит на доверие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:33 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Е, аз бих им дал малко време, въпреки че по-скоро бих им надал шут в гъза. Но след последните 4 години ми се струва нормално да им се даде кредит на доверие.

Последните 8 години смятам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:33 pm 

Да де, ще поживеем и ще видим :smt006 Яд ме е, че няма да има твърда коалиция, доказано е, че сините винаги оправят бакиите на уевите :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:37 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Morning Glory написа:

Тук има хора, които намират положителни черти в управлението на правителството на мадридския мошеник, затова реших да не бъда кардинален. Моето мнение е ясно на добре познаващите ме като теб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:39 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
kozarets1914 написа:
Morning Glory написа:

Тук има хора, които намират положителни черти в управлението на правителството на мадридския мошеник, затова реших да не бъда кардинален. Моето мнение е ясно на добре познаващите ме като теб

Бъди кардинален :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:46 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
От името на ГЕРБ Цветанов отново подчерта, че самостоятелното правителство не означава, че вратата е затворена за доказани експерти извън партията на Бойко Борисов, които могат да получат постове на министри, зам.-министри и други позиции в изпълнителна власт.

а аз се информирах от това...и за това споделям....

Няма да има министри от Синята коалиция в новия кабинет на Бойко Борисов, съобщи председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов след края на разговорите между неговата партия и сините.

Цитат:
Ние сме поели подкрепата на над 1 600 000 българи, за да носим цялата отговорност пред обществото, но си запазваме правото на експертно ниво да бъдат включени предложени от Синята коалиция личности в министерствата, не на базата на коалиционно споразумение, а на основата на меморандум, каза още Цветанов", цитиран от БГНЕС

Съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов обаче изрази известно съмнение относно избраната от ГЕРБ формула за съвместна работа и подкрепа чрез така наречения меморандум.
"Меморандум означава паметна записка, съгласие във връзка с целите, обявени политики, за които сме се съгласили, че са важни. Но той не предполага ангажименти както при споразумението", заяви лидерът на ДСБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 6:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
kozarets1914 написа:
Morning Glory написа:

Тук има хора, които намират положителни черти в управлението на правителството на мадридския мошеник, затова реших да не бъда кардинален. Моето мнение е ясно на добре познаващите ме като теб

Едва ли има нещо положително в мадридското управление. Както е тръгнало и сегашното ще е такова. Герб, като продукция на БСП, колкото и да иска да се отърси от нея, със сигурност вътре има достатъчно хора, които са готови по сигнал да си покажат магарията. И тогава ББ ще търси не 6 ами 16 или 26 депутата, а може и да търси единствено кандидати за новите избори след 6 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 11:05 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 11:07 pm 
Аватар

На пръв поглед СК беше обляна , тъй като досега ревяха ,че няма да правят ултиматуми, министерски кресла не искали и т.н. , обаче явно точно това искат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 11:08 pm 
Аватар

Тотално НЕ сме разочаровани от Синята коалиция! МоШно за Сините и наесен! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 11:10 pm 
Аватар

На есен няма да има нищо :smt006 , само че ми се струва че Мартинчо и Месията не си говорят, щото поне пред журналистите да са на едно мнение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 3:19 am 
Аватар

Така може и да е по-добре до някъде (правителство само на Герб), защото само те ще си носят отговорността, а не както досега да си прехвърлят топката. :roll: И ако са некадърни и крадливи като досегашните по-лесно може да падне кабинета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 10:34 am 
Аватар

Замирисва ми на есен :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:28 pm 
Аватар

Борисов сам прави антикризисен кабинет

Президентът Георги Първанов връчи Указ 266, с който възлага на кандидата за премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов да състави правителство, предаде БТА.

Цитат:
На свой ред, Бойко Борисов увери, че при съставянето на правителството ще се ръководи от принципите на Конституцията и от категоричния вот на избирателите за кабинет, който да изведе България от кризата, да гарантира стабилност и спазване на върховенството на закона. Той за пореден път обяви, че ГЕРБ ще състави самостоятелно правителство, което по думите му е неправилно да бъде наричано правителство на малцинството. Всички извън БСП и ДПС, които искат да го подкрепят в името на стабилността, могат да го направят, подчерта Борисов. Той обеща между българските институции да има максимално добра работа и в рамките на седем дни новият кабинет да бъде готов.

”Атака” подкрепя самостоятелен кабинет на ГЕРБ

"Атака" е дала съгласието си на парламентарно ниво, убедено и категорично, в подкрепа на правителство, изцяло формирано от политическа партия ГЕРБ.

Цитат:
"Това означава също, че "Атака" подкрепя и идеите и принципите, заложени в Меморандума, предложен от ГЕРБ, който съдържа поредица и програмни схеми за реализиране на промените, уточни Сидеров.
Той подчерта, че са били на едно мнение относно ревизията на предишното управление, за необходимостта от административни промени в структурите на Народното събрание и Министерския съвет, както и по приоритетите в законодателството. Не е ставало дума за участие на експерти на "Атака" в правителството.

Синята коалиция ще подкрепи Борисов с особено мнение

Синята коалиция ще подкрепи правителството на ГЕРБ, защото иначе мандатът би отишъл при БСП, а за нас лошият вариант е да управляват БСП и ДПС.

Цитат:
Това каза Мартин Димитров пред журналисти преди началото на Националния съвет на СДС, цитиран от БТА. Той обаче уточни, че има особено мнение към предложения от ГЕРБ меморандум за парламентарна подкрепа за правителството на Бойко Борисов. Ще чуя становището на Националния съвет, а утре от 9.00 часа има среща между националните ръководства на СДС и ДСБ за обсъждане на документа, каза Димитров.
По думите му правителство на малцинството в тази тежка кризисна ситуация е експеримент, който не трябва да бъде правен.
Още вчера Иван Костов заяви, че такъв меморандум не може да гарантира отсега подкрепа за 4 години на едно правителство. "Меморандум означава паметна записка, съгласие с целите и политики, за които сме се съгласили, че са важни. Но той не предполага ангажименти както при споразумението", коментира лидерът на ДСБ.
"Уважаваме правото на ГЕРБ да изпробват техния вариант, но в крайна сметка това засяга целия български народ и в такава тежка ситуация да се прави опит за правителство на малцинството е наистина много труден път", добави днес Мартин Димитров.
Той каза, че не е обиден от решението на ГЕРБ да направи самостоятелно правителство, но призна, че е очаквал поне да поканят Синята коалиция за общо писане на управленска програма.
В отговор на журналистически въпрос лидерът на СДС заяви, че ще бъдат спазени всички изисквания на устава на партията по произвеждането на избор за председател. По думите му в тримесечен срок трябва да се свика Националната конференция, а 45 дни след нея трябва да се произведе и изборът за председател. Димитров допълни, че се надява този път да има конкуренция във вътрешнопартийните избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 2:00 pm 
Аватар

Цитат:
В отговор на журналистически въпрос лидерът на СДС заяви, че ще бъдат спазени всички изисквания на устава на партията по произвеждането на избор за председател. По думите му в тримесечен срок трябва да се свика Националната конференция, а 45 дни след нея трябва да се произведе и изборът за председател. Димитров допълни, че се надява този път да има конкуренция във вътрешнопартийните избори.

Охоооооо, Марто Димитров ще сдава председателското място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 6:41 pm 
Аватар

Направо да го закриват това СДС, нищо не остана от него , даже и избиратели нямат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 6:44 pm 
Аватар

Някои хора в софийското СДС са се пофилмирали повече от необходимото. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 8:31 pm 
Аватар

Вече официално - Ръжди Веждидов министър на културата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 9:03 pm 
Аватар

Тва па е ебахти убитото министерство. Бат ламбо съвсем досъсипа културата, но рейтинга му е 80%. Да се закрива, хората очевидно немат идея що е то култура.

Аналогичен случай е и ония фльорц от министерство на образованието...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 11:22 pm 
Аватар

Бе този кандидат министър на отбраната верно ли не е ходил аскер. :?: :?: :?: :?:
Или Атака пак са изтрещели :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 17, 2009 1:34 am 
Аватар

Цитат:
Понеже у нас политическата памет е къса и стига до трите ракии оня ден пред гаража на Пеше, е добре да си припомним отново кой е Яне Янев – новоизлюпен консерватист, бивш земеделец, Батман и Робин, ляво-десен, дясно-ляв и най-вече платено мекере, ченге и кукла на верига:

- Яне Янев е последователно земеделец при Мозер, Пинчев и Дренчев, в момента европейски консерватор, съюзник на подкрепящите свиването на земеделските субсидии в ЕС;

- През 2003 година на местните избори в София Яне Янев, по онова време лидер на НС-БЗНС издига лице на име Волен Сидеров;

- През 2005 година на местните избори във Велинград Яне Янев и НС-БЗНС подкрепят местния феодал Фидел Беев, прочул се с множество криминални престъпления;

- През 2006 година на президентски избори РЗС на Яне Янев издига кандидатурата на Георги Марков, по-известен като агент Николай, който цели да разсее гласовете в дясно, а на балотажа отиват Георги Първанов и Волен Сидеров (това каре за белот сигурно се подвиза под името “десари-кокошкари”).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 17, 2009 1:38 am 
Аватар

Цитат:
Комисията отхвърли предложението на Синята коалиция депутати, които са били сътрудници на ДС, да не могат да заемат ръководни постове в парламента. Срещу предложението гласуваха ГЕРБ, ДПС и БСП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 17, 2009 1:40 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Цитат:
Комисията отхвърли предложението на Синята коалиция депутати, които са били сътрудници на ДС, да не могат да заемат ръководни постове в парламента. Срещу предложението гласуваха ГЕРБ, ДПС и БСП.

:smt003 :smt003 :smt003 Тва беше ясно - те са се "изчистили преди изборите" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]