forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 8:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:17 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Ми понеже говорехме за харизма и реших за редно да обърна внимание на лицата Агов и Ката. И съответно на ползата от тях.

Присъединявам се към теб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:22 pm 
Аватар

Даниел Митов, Радан Кънев и подобни са бъдещето на десното. Излизащите от "Разсадника", както каза Команданте. А баба Ката, въпреки модната прическа треа се върне към юридическата професия и то най-убедително - в ролята на прокурор. Всички ще треперят от баба тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:26 pm 
Аватар

Ъхъ, само да мине кратък опреснителен курс по наказателно право, и едно бързо изпитче, че да я видим бива ли я....щото като гледам в прокуратурата кви неща се ръсят, направо лошо ми става! Ей го и оня дебил Роман Василев вчера на делото на Беев пак се изцепил, добре че все пак са го осъдили тоя тлъстак!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:28 pm 
Аватар

А как стана така, че тоя Агов първо го издигнаха от Враца, па даже и го избраха след тва :smt003 Според мен Командира го беше пратил на заточение в тоя комунистически район с ясното съзнание, че нема да влиза :smt005 Тва врачаните инги ше ни забият по некоя изненада :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:30 pm 

А още по-странно е как, заради системата за разпределение от Враца влезе и моржа Марио Тагарински с 3,09 %, а ДПС с над 6 % не вкараха депутат. А как ДПС са взели 6% при положение, че във врачанскио край има сигурно общо 100 турци е друг въпрос :boisw

Последна промяна Omraz на Вто Юли 14, 2009 1:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:31 pm 
Аватар

Никой във Враца не го е издигал Агов - напротив. СДС-арите там не могат да го дишат, щото във Враца тоя идва точно по веднъж на 4 години. А втория в листата е местния водач на СДС, който е ебати кухото дърво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:32 pm 
Аватар

Omraz написа:
А още по-странно е как от Враца влезе и моржа Марио Тагарински, който вече е от РЗС

ВМРО :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 1:33 pm 
Аватар

Omraz написа:
А още по-странно е как от Враца влезе и моржа Марио Тагарински, който вече е от РЗС

Тарио Магарински и Лъчко Тошев са вечните депутати, без тех нема ни Парламент, ни радост, ни нищо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 2:11 pm 

любимец0 ми от сдс не влезна...
иван сотиров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 2:21 pm 
Аватар

politolog0 написа:
любимец0 ми от сдс не влезна...
иван сотиров

Да :( "Аз съм националист! И на мен не ми харесва турцизацията на българските мюсюлмани!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 2:34 pm 
Аватар

Този е отявлен антикостовист и враг с партиен билет! Да се самозакрие преди О'Мраз - началник на личната полиция на Командира, да го е погнал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 2:37 pm 

Късно, късно.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 4:08 pm 
Аватар

На предните избори Стела Банкова влезе като депутат от АТАКА, на тези беше водач на листа на Защита, в коя ли формация ще бъде за следващите избори :smt003 Полузащита, вратар? :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 4:13 pm 
Аватар

Luftwaffe написа:
На предните избори Стела Банкова влезе като депутат от АТАКА, на тези беше водач на листа на Защита, в коя ли формация ще бъде за следващите избори Полузащита, вратар?

На изборите 2001 година беше депутат от НДСВ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 5:03 pm 

Цитат:
Яне: Бойко, от сърце те поздравявам!

http://www.dnes.bg/politika/2009/07/14/ ... avam.74395

Toя остава само и една свирка да му направи на Бойко, за да го вземе във властта :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 7:19 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Ти вместо да си благодарен, че благодарение на Марто, Команданте влезе в НС... Неблагодарник!

Това абсолютно не е вярно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 7:45 pm 
Аватар

По-скоро "Марто" влезна благодарение на КомандирО :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 9:44 pm 
Аватар

Цитат:
3 години и 6 месеца ефективна присъда постанови Софийски градски съд за бившия ДПС-депутат Фидел Беев.
Съдът го призна за виновен за длъжностно престъпление и злоупотреба със служебно положение, с което са настъпили вреди в община Велинград в размер на 16 хил. лв.

ОООООО ЙЕЕЕЕЕЕЕС :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:05 pm 
Аватар

ГоУема новина си е тва, но да видим кво ще е положението след обжалването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:13 pm 
Аватар

Изображение Изображение това са нашите хора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:48 pm 

Лазар Груев е последна инстанция, преди това има апелативен съд :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:50 pm 
Аватар

Точно последните инстанции имам предвид :smt006 Не сАм толкова тАп :bigok

Цитат:
Зелените и чИрвените се съюзиха в Страсбург, ще го направят и в София
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 10:54 pm 

Лазар Груев ми е преподавал малко, много е интелегентен и точен, въпреки че май червенее :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 11:11 pm 
Аватар

Лазар е точен, той и Косьо Пенчев е точен, ма тва нищо не значи! Да не говорим, че в конкретния случай има много мизерни фактори, които ме кареат да съм скептик!
Първо, присъдата е на новия чук-шеф на СГС - Георги Колев, който е прословут с малоумието си и цифрата върнати присъди (цялата работа с ареста, а и с Топлото беше част от предизборната му кампания за шеф на СГС, ма по-нагоре не спят).
Второ - прокурор е оня малоумник Роман Василев, който вчера се изцепи за пореден път - адвокатитие на Беев викат "ами не е доказано, че той е подписал договора", а тъпака Василев разправя "да, ма не е доказано и че не го е подписал" :shock: - еби му майката, не може да е толкова некадърен, тва от 9-ти век е променено.....мяза ми на една звезда от Апелативна прокуратура ВТ, който каза в заседание, че съпричиняване има само при съучастие :shock: - съдията щеше да го убие намясто!
Трето - над Колев идва следващия тупан, а именно - Пенгеза, който получи неодобрение от има-няма 60% от съдиите в САС, след като им го спуснаха за шеф....ма никой не ги чу!

И те така......

Иначе и Лазар Василев, и Косьо Пенчев са пичове, ма кажи ми как да подкрепя Пенчев, който прекрасно насра ВСС при избора на Колев, като обясни за натиска и корупцията, като знам (всички знаем, а и той самия знае) какво е в собствената му градинка - ВАС! Като знаем какво прави Андрей Икономов, примерно, като знам какво значи да си плащаш за правилно решение, като знаме какво става като не си платиш......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 14, 2009 11:28 pm 

Не е като да не съм носил разни пликове и аз. Добре, че не се занимавам толкова с процесуално представителство, че ще побелея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 4:09 pm 
Аватар

Цитат:
Вече официално: ГЕРБ прави самостоятелно правителство

ГЕРБ ще формира самостоятелно правителство и няма да сключва коалиционни споразумения с други парламентарни сили. Това се разбра от думите на председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и съпредседателите на Синята коалиция Мартин Димитров и Иван Костов след днешните консултации.

На срещата беше обсъден меморандум за сътрудничество и подкрепа на правителството на ГЕРБ. Документът не изпълнява ролята на обвързващо политическо споразумение, уточниха и от двете страни.

Председателят на ГЕРБ Цветанов заяви неколкократно, че партията му е получила подкрепа от над 1,6 млн. граждани. Ние сме поели ангажимент към тях да носим цялата отговорност, а и в обществото коалициите не се приемат добре, допълни той. Според Цветанов по този начин ще е по-силен и парламентарният контрол върху изпълнителната власт.

На директен въпрос възможно ли е сключване на коалиционно споразумение, Цветанов заяви: "Говорим за самостоятелно участие със сериозна парламентарна подкрепа". Отбеляза, че предстоят разговори с "Атака" и РЗС. Попитан не се притеснява, че кабинетът няма да е достатъчно стабилен, отговори: "Когато управлението е прозрачно, вярвам, че няма да има проблеми".

Съпредседателите на Синята коалиция показаха недоволство и изразиха опасения от този вариант за сформиране на новото правителство.

"Нека наричаме нещата с истинските им имена: ГЕРБ ще състави свое правителство, с доверието на своите депутати и ще разчита на подкрепа от други парламентарни групи, като за избор на правителството ще получи подкрепа и с меморандум, и без него. Вие сте прави, че такъв меморандум не може да гарантира подкрепа за целия четири годишен период", заяви лидерът на ДСБ Иван Костов. Лидерът на СДС Мартин Димитров също отбеляза, че времето ще покаже дали тази формула ще генерира стабилност. Притеснени сме, защото предстоят трудни решения, допълни той.

Костов на няколко пъти изтъкна, че меморандумът не е обвързващо споразумение. "Това е паметна записка, а не споразумение между страните, което да поражда доверие между тях", заяви Костов. Отбеляза още, че в документа са набелязани определени политики и цели за постигане, но не и мерки и решения, а "в Народното събрание се взимат конкретни решения, което господата от ГЕРБ вероятно съзнават".

Не са водени преговори, няма да има коалиционен кабинет, ще има самостоятелно правителство на ГЕРБ, дали това е добро - времето ще покаже, каза още съпредседателят на Синята коалиция.

Мартин Димитров и Костов отново напомниха, че в момент на криза трябва да има бързи действия, оперативност и стабилност, както и конкретни и ясни решения.

От името на ГЕРБ Цветанов отново подчерта, че самостоятелното правителство не означава, че вратата е затворена за докани експерти извън партията на Бойко Борисов, които могат да получат постове на министри, зам.-министри и други позиции в изпълнителна власт.

Съобщи, че до петък съпредседателите на Синята коалиция могат да дадат своите предложения за редакция на меморандума. Ккогато се сформира кабинет, министерствата ще изготвят проекти със своите приоритети, които отново ще бъдат обсъждани с дясно-центристките парламентарни сили, ще се търси подкрепа по конкретни ангажименти на конкретните ведомства, добави Цветанов.

dnevnik.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 4:11 pm 
Аватар

Цитат:
МЕМОРАНДУМ
за политическо сътрудничество и подкрепа на правителството на Република България

ПП ГЕРБ разглежда формулата на своето правителство като Политически проект за европейско развитие на България, който политическите партньори и други политически сили в 41-то НС могат да подкрепят в името на националните интереси и в съответствие с волята на българските избиратели. Този проект ще гарантира успешното икономическо развитие на страната, връщането на доверието на евро-атлантическите партньори на страната и на всички български граждани. Успехът на реализирането му ще зависи от одобрението и подкрепата на гражданското общество в лицето на гражданските и съсловни организации.
За ПП ГЕРБ решенията по съставянето на новото правителството трябва да:
1. Гарантират неговата успешна работа;
2. Следват основните принципи и приоритети в Програмата на Европейско развитие на България;
3. Съответстват на гласуваното обществено доверие за всеки от евентуалните политически партньори в 41-то НС.
ПП ГЕРБ ще проведе открито и прозрачно процеса на преговорите за политическо парламентарно партньорство. Това би било ясен знак към българското общество за новия тип политика на прозрачност и честност, която ще бъде провеждана. Осведомеността на българските граждани за хода на преговорите и консултациите на ПП ГЕРБ за политическо сътрудничество означава преговарящите страни да подготвят и обявят открито и ясно своите позиции и след приключване на разговорите да предоставят на медиите протокол, одобрен от всички участващи в тях страни.
ПП ГЕРБ предлага на партиите и коалициите от 41-вото НС, с които води преговори за политическо сътрудничество, подкрепата на новото правителство да бъде по основни политически принципи и приоритети на бъдещото управление.
Основата, на която ПП ГЕРБ ще гради политическо сътрудничество са следните политически приоритети и принципи:
1. Ревизия на последните решения на правителството на Сергей Станишев в първия месец на работа на новото правителство. Преглед и оценка за дейността по време на целия мандат на управление в рамките на 6 месеца от неговото начало. Оценката на тези решения ще се даде на базата на целесъобразност и съответствие с националните интереси.
2. Разследване на практиките на управление на предишни правителства и подвеждане под отговорност при всеки установен от разследващите органи случай.
3. Гарантиране стабилността на политическата система чрез промяна в изборното законодателство - нов и общ за всички типове избори избирателен кодекс, промени в закона за политическите партии и закон за пряко допитване до народа.
4. Реализиране на бързи анти-кризисни мерки чрез актуализация на бюджета, икономически решения на правителството, промени в законодателството, които гарантират тяхното реализиране и др.
5. Подготовка и въвеждане на мерки за бързото размразяване на спрените средства от ЕФ и за оптимизиране на процеса на тяхното усвояване както в 41-то НС, така и в Европейския Парламент.
6. Промени в структурата и дейността на НС, които оптимизират неговата административна и организационна структура. Мерки за преодоляване на предишни негативни практики и връщане на доверието в Българския парламент и парламентарната демокрация.
7. Промяна в структурата на МС и административното оптимизиране .с оглед на актуалната икономическа ситуация и на целта за реализиране на добро управление на различните нива на държавната власт.
8. Изработване на Програмата за управление на правителството в сътрудничество с политическите партньори и гражданските организации.
9. Обсъждане на необходимите промени в Конституцията на ниво парламентарни работни комисии при гарантирано участие на граждански организации.
Форми за реализиране на политическото сътрудничество
1. Политическо сътрудничество за съвместни законодателни и политически инициативи между политическите партньори.
2. Взаимна парламентарна и политическа подкрепа за политически инициативи, парламентарни решения, законодателни предложения и решения на правителството.
3. Съставяне на политически консултативни групи по уточняване на приоритетите на правителството и разработване на управленската му програма.
4. Участие на партньорите в експертните комисии по общи политики и актуални проблеми на правителствено и парламентарно ниво.
5. Разпределение на ръководството на постоянните парламентарни комисии, съобразено с приоритетите на управлението и за гарантиране демократичността и прозрачността на парламентарната дейност.
Следвайки основните принципи за политическо партньорство с други партии, представени в 41-то НС ПП ГЕРБ ще се стреми да гарантира отговорността си пред тях българските граждани.
Възможността за политическо сътрудничество по така формулираните основни приоритети на бъдещото управление е отворена за подписване от партии, които ги приемат по принцип и декларират готовност за подкрепа на бъдещото управление.
Настоящият Меморандум определя общата рамка на политическите консултации за ново правителство. Той трябва да се разглежда като основа за провеждане на разговорите между парламентарните групи и на окончателния документ за деклариране на съгласие за политическо и парламентарно сътрудничество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 4:59 pm 

Това какво ще рече? Просто устни спорезумения между сините и ГЕРБ, без да се обвързват официално, с цел герберите да си вържат гащите и да не им се бъркат много-много?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:03 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Това какво ще рече? Просто устни спорезумения между сините и ГЕРБ, без да се обвързват официално, с цел герберите да си вържат гащите и да не им се бъркат много-много?

Между ГЕРБ и всички останали опозиционни (досега) партии, т.е. сините, ЯнИ Гоголак и Гатака. Целта е ясна - ББ да си развява коня, като е ясно, че за всяко едно решение, колкото и спорно да е за някой от партньорите му, ще намери поне шестима депутати от общата бройка от 46, които подкрепят правителството му, освен собствените 116, разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 5:06 pm 

Ясно. ГЕРБ и само ГЕРБ, останалите са украса и медиини партньори. Да видим докъде ще го докара батман...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]