forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 7:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:10 am 
Аватар

Omraz написа:
Катето е по-дърта от Паржолет, май

Оказа се че няма да оглавявам Агенция "Митници"
Шансовете ми засега са:
Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" - 14 %
Главна дирекция "Българско гражданство" - 88 %

Лобирам да се създаде Главна дирекция "Расизъм", която ще бъде оглавена от ТуристО или Македoния

Тая дирекция до 1 година ще се превърне в основен орган на власта и ще бъде по-важна от прокуратурата и ще усвои 101% от Евро фондовете по програмата за развитие на бялата раса. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:13 am 
Аватар

Omraz написа:
Катето е по-дърта от Паржолет, май

Оказа се че няма да оглавявам Агенция "Митници"
Шансовете ми засега са:
Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" - 14 %
Главна дирекция "Българско гражданство" - 88 %

Лобирам да се създаде Главна дирекция "Расизъм", която ще бъде оглавена от ТуристО или Македoния

На тебе отрепко ти даваме Главна агенция "Събиране на компенсациите на тракийските бежанци от Турция" около 20 милиарда , давам ти 10% от тях :bigok Ще работиш съвместно с Военното министерство , което го даваме на Козареца :bigok Имате 800 дни да ги оправите :bigok
А на Македония му даваме комисията за защита от дискриминацията , като на тайна среща той лично ще приеме поста от Кемал Еюп :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:16 am 

Дирекция "Расизъм" се сформира още днес и веднага започва работа :bigok
Жозеф Дезире Жоб ще е първият първият "клиент" и ще напусне страната в следния вид:
Изображение
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:16 am 
Аватар

Ще ви помоля да не правите никакви назначения в последния ден от мандата си...защото аз ще ги разкарам.Докато аз откривам нови газови камери и оправям бесилките по училищата вие се опитвате да прикриете вашите хора.Срам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:18 am 
Аватар

Козареца да прави бързо Коста Марков полковник :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:18 am 

Mr.Smith написа:
На тебе отрепко ти даваме Главна агенция "Събиране на компенсациите на тракийските бежанци от Турция" около 20 милиарда , давам ти 10% от тях Ще работиш съвместно с Военното министерство , което го даваме на Козареца Имате 800 дни да ги оправите
А на Македония му даваме комисията за защита от дискриминацията , като на тайна среща той лично ще приеме поста от Кемал Еюп

Между другото съм доста ИТК по този въпрос :lol:
Кемал Еюп го познавам лично, нема проблеми да сдаде поста на нашето момче :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 10:42 am 
Аватар

Може ли ти да не си ИТК по въпрос за пари :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 11:19 am 
Аватар

Здравейте, боклуци! Имам важно съоб6тение за вас:

Изображение

Хареса ли ви съоб6тението, отрепки? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 12:32 pm 
Аватар

Вие сте ебати корумпираните младежи,веднага си разпределихте креслата и забравихте за възрастните,а без опит за къде сте,питам аз,политически отрепки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 12:35 pm 
Аватар

Питай ги какъв пост се пада на Бог Торо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 12:37 pm 
Аватар

Toro написа:
Питай ги какъв пост се пада на Бог Торо
Чакаме оферти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 12:42 pm 

Бай Иван - главен редактор на вестник "Трета възраст", който ще се превърне е пропаганден антикомунистически таблоид.

Торо ще оглави Дирекция "Отпадни води" към Министерството на околната среда и водите.

Така казах и така ще бъде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 12:47 pm 
Аватар

Омраз,къде ме пращаш бе,аз използвам тоалетна хартия,аз чакам пост,тоя ме праща да бачкам,ай сиктир бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 12:49 pm 

"Без значение какво си избрал, винаги получаваш Костов и Доган".

вестник Стандарт :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 1:01 pm 

Бах ва в лудити,стига с тия снимка на мангустата деЙба :smt003 Курволяци пускайте,не драгалевски мургавелковци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 1:03 pm 

word. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 1:55 pm 
Аватар

Цитат:
Фабриката за илюзии отново заработи

Фабриката за илюзии в България отново заработи, за неин директор българите този път избраха Б. Борисов, пише в уводна статия авторитетният ФАЦ. Авторът Михаел Мартенс коментира изборните резултати в доста сатиричен план.

Българските избиратели експериментират с най-невъзможни партии, а те пък - съответно с тях, пише Мартенс, който характеризира българите като страстно непоследователни и променливи в настроенията си избиратели. Апелът на държавния глава Петър Стоянов от 1997 година страната най-сетне да закрие фабриката за илюзии така и не можа да се наложи трайно, констатира Мартенс.

Българите - най-оригиналните избиратели на Балканите

Авторът изрежда странните предпочитания на българските избиратели - комунисти, антикомунисти, посткомунисти, едно експертно правителство, реформатори, царското движение, и за последно предпазливо променени постпосткомунисти.

За съжаление към фабриката за илюзии работи един доста непопулярен неин филиал - манифактурата на разочарованията, чиито стоки винаги пристигат без да са били поръчвани. Най-чудодейният досега избор българите направиха през 2001 година, когато повериха отговорността за управлението на завърналия се от емиграция бивш цар Симеон Втори, с очакването да потекат реки от мляко и мед. С най-новото си хрумване българите отново доказаха, че са най-оригиналните избиратели на Балканите.

Мъжът, от когото искат да бъдат разочаровани пред идните четири години, може да бъде характеризиран като "екстравагантен", което вероятно няма да е изчерпателно, но затова пък е доста точно. През 90-те години, когато ръководеше охранителна фирма в София, той спадаше към онези мъже, които по онова време можеха често да бъдат видяни по улиците на редица източноевропейски градове. Появяха ли се те, по правило беше по-благоразумно да се премине на отсрещния тротоар или да се излезе от заведението.

Възходът си до всеобща популярност Борисов дължи на слабостта на утвърдените партии, но и на дейната подкрепа на чужбина, не на последно място от Германия, отбелязва по-нататък Мартенс и пише, че връзките с фондация Ханс-Зайдел датират още от времето, когато Борисов е бил главен секретар в министерството на вътрешните работи.

Ловец без късмет

По онова време той се прочу сред сънародниците си като първи ловец на мафията. Странното е, че никой не се смущава от това, че предполагаемият ловец така и не беше споходен от ловджийски късмет. Подкрепата на фондация Ханс Зайдел - от гледна точка на Мартенс - е по-скоро израз на отчаянието от факта, че в гражданско-консервативния лагер на България няма нито един значителен партньор от 2001 година насам.

В края на статията Мартенс подчертава, че задачите, които стоят пред новото правителство, са описани в дълъг списък на Европейската комисия. Следващият доклад на Комисията ще бъде публикуван през лятото и ще се отнася до работата на вече смененото правителство. След това обаче часовникът ще започне да отмерва времето на новия директор на илюзиите Борисов. Досегашната му рецепта за успех вече няма да му помага. Защото за да убеди Брюксел, няма да са достатъчни само гръмки фрази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:04 pm 

Мен ме притеснява, че евентуална коалиция ББ - Костов е с две остриета... Министър-председателя и без това винаги е най-мразен в България, та се чудя дали ако се коалират няма пак Костов да опере пешкира за всичко и за евентуалните бакии на бодигарда :roll: И силно се надявам ББ поне нещо от обещанията си да изпълни... Все пак си е близък с партията, каквото и да приакзва за дядо му и т.н.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:10 pm 
Аватар

Еврейчетата пак изпълзяха от дупките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:13 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Еврейчетата пак изпълзяха от дупките

Разкриа ни :smt005 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:14 pm 
Аватар

Тъпаците, дето гласувахте за „успялата“ Пръмова на евроизборите, чувствате ли обляни с Орината и фекалиите на Станимир Илчев и Светла Петрова? :bigok

Гласуваш за Пръмова - получаваш Станьо Илчев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:18 pm 
Аватар

Не всички евреи са комунисти , но всички комунисти са евреи :bigok
ПрАмова завинаги и навсякъде обляла с жАлта орина , жалкия електорат на юдею-куманоидната партия НДСВ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:20 pm 
Мръсните масони веднага налазиха форума :smt006 Да ядат на Ицко Финци небръснатия кур веднага,да не вземе да го обръсне :idea: Сложете си снимки на жигосаните триъгълничета,помии :idea:
Агенцията по дискриминацията не е за мен,щото сякаш съм мъничко краен и една идея нетолерантен към раси и етноси :cry: Благодаря за гласуваното доверие,но сякаш не бих се справил,а и по ще ми отива-"Министерството на еврейството",където ще се гавря,газя,мачкам,убивам,жигосвам,репресирам,унижавам всичките отрепки,бирници,лихвари,юдеомасони,ротарианци,розенкройцовци и други подобни помии!
Законът за обрязването веднага ще се разшири и ще включва още обрязване на главата,ръцете и помийните органи като хранипровод,сливици,оши,учи и така нататак!
Като съм готов със законопроекта,ще бъдете оведумени!
Хитлер за всички даром и нека никой не бъде ощетен !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:26 pm 
Аватар

Телата на евреи са силно калорично гориво :smt003 , така че биха били полезни за съвземането на българската икономика :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:28 pm 

Аз пък разработвам в мазето нов вид гориво - Оринодизел, по-добро от Биодизела :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:41 pm 
Аватар

В центъра на София има тълпа, която само се озърта и чака някое юдео-масонче да излезе откъм синагогата, да му се нахвърли и да го разкъса и хвърли на гладните улични песове.

Snimka ot myastoto na sAbitieto:
Изображение

Последна промяна БижутерО на Пет Юли 10, 2009 2:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:42 pm 
Аватар

Omraz написа:
Аз пък разработвам в мазето нов вид гориво - Оринодизел, по-добро от Биодизела

Аз пък си извличам метана от пръднята и половината таксита в София се движат с мой метан :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Аз пък разработвам в мазето нов вид гориво - Оринодизел, по-добро от Биодизела

Браво колега! Аз оня ден изобретих ориноглицерин. 3.4 пъти по-избухлив от нитроглицерина.
Ето една полева демонстрация с 50 000 литра оринолицерин:
http://www.youtube.com/watch?v=_KuGizBjDXo

Получи се малка грешка със складО, където работеха 130 евреи... Стават такива неща...

Последна промяна Goviado на Пет Юли 10, 2009 2:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:44 pm 

Luftwaffe написа:
В центъра на София има тълпа, която само се озърта и чака някое юдео-масонче да излезе откъм синагогата, да му се нахвърли и да го разкъса и хвърли на гладните улични песове.

Snimka ot myastoto na sAbitieto:
Изображение

Между другото на митигите на Атака тълпата изглежда точно по този начин :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 2:46 pm 
Аватар

psalm69 написа:
Слушайте батко ви Факладарк,са с тая ченгеджийска партия нема ни се верва от полицейска държава

Призовавам всички да си сложат аватари,подобни моя и този на гусин Козарски
Шалом Изображение

Аватарът ми нема нищо общо с евреите. Нека старателно отбягваме профанските заблуди прокламирани от некомпетентни лаици, любители на конспиративна литература като многообичния ни търновски елемент :bigok По въпроса за Търново виж "Как изградихме Царевец за 3 дни", изд. "Architecture and masonry", Н.Козарски, Лондон. 1717г.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]