forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 25, 2025 11:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:33 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
nazional написа:
Бат Бойко яко го е закъсал за хора, щом всякакви отрепки тип Маняка са влезли в парламента, дано да не е така с правителството, тук СК може да помогне, но ми се струва, че повече от някой друг зам-министър и разни областни управители няма да им дадат.
Костов като председател на НС е тотално безполезен, нещо свързано с икономика му е мястото.
Гъзарите, дето обливаха Кунева, сега като стане ясен новият ни кандидат - еврокомисар ще ги питам за сравнение

абе ще бъде интересно, чекаме новото правителство, за да го облеем

аВе, мейт, пред Пръмова дори МанЯка изглежда като сър Уинстън

Така каза и така ще бъде!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:35 pm 
Аватар

rkk написа:
Димо Гяуров... за една нощ от редник - генерал... Толкова ми е омразен тоя

От редник - полковник. Генералските пагони бяха след това. Но да не чувам и думичка срещу друг наш месия :bigok Освен това е приятел с Джордж Тенет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:35 pm 

Неосновни министерства почти няма, почти всяко е управляващ орган и разпределя доста пари по някоя оператива прогрма. Бойко не може токова лесно да ги преструктурира, както казва, защото ще се развали начераната схема за отпускане на пари и ще трябва да се минава пак процедура на одобряване от ЕС и да се спрат средствата за неопределен период от време.
Иначе намеренията за голямо съкращаване на държавната администрация са прекрасни, дано само неговите хора които ще заменят сегашните хрантутници не се усетят бързо колко сладка хранилка е това и да започнат да саботират и забавят процеса :smt006

Божидар Димитров няма да е министър защото влезе като мажоритарен и ако стане министър парламента остава с 239 депутата и минус 1 в мнозинството. :smt006

Меглена Кунева свърши много работа като Комисар по защита на потребителите, разви това непознато досега чудо и в България. КЗП, която работеше под неин неофициален контрол беше една от най-работещите администрации в последните години. :smt006 Това че хората в България не си знаят правата и смятат че е нормално когато някой ги преебе е друг въпрос. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:38 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Мда , самообливам с фХанкофонска орина

И фХанкмасонска :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:38 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Boyo написа:
преди една-две седмици сме покрили вече всички изисквания на ЕС, за да ни пуснат отново паричките. Още есента Орешарски и Плугчиева направиха непартиен екип, който подготви всички одитни стратегии и прочие, които ЕС искаха. С други думи най-късно септември парите ще тръгнат без ГЕРБ да имат и 1% заслуга за това

Сакаме и най-важното - искаме да дочекаме доказателствата за това твърдение. В противен случай аз пък казвам, че новият финансов министър на ББ като член на Световната банка е използвал връзките си, за да се задейства процедурата и е гарантирал (Дянков), че ГЕРБ ще спечели изборите убедително, и така е усилил хода на нещата. Оборете ме, ако можете

по една случайност мой твърде близък човек е част от този екип :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:39 pm 
Аватар

Boyo написа:
Първолет Стаматов написа:
Boyo написа:
преди една-две седмици сме покрили вече всички изисквания на ЕС, за да ни пуснат отново паричките. Още есента Орешарски и Плугчиева направиха непартиен екип, който подготви всички одитни стратегии и прочие, които ЕС искаха. С други думи най-късно септември парите ще тръгнат без ГЕРБ да имат и 1% заслуга за това

Сакаме и най-важното - искаме да дочекаме доказателствата за това твърдение. В противен случай аз пък казвам, че новият финансов министър на ББ като член на Световната банка е използвал връзките си, за да се задейства процедурата и е гарантирал (Дянков), че ГЕРБ ще спечели изборите убедително, и така е усилил хода на нещата. Оборете ме, ако можете

по една случайност мой твърде близък човек е част от този екип

Затва още в началото уточни, че екипът е непартиен, шъ тъ ибъ в хитреца :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:40 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Изложи сА, майна. Името идва от фХенския език, щото всичките са членове на Европейската комисия, която се явява федералното правителство на ЕС, чиито правомощия постоянно се увеличават, а пък големите риби натискат да се отнемат гарантираните комисарски места на дребни риби като нас

Мда , самообливам с фХанкофонска орина[/quote]

вХеме е! Гласувай с 19[/quote]
Че аз гласувах Ва :smt006 ей го на вкарахме доктора в парламента :smt006 МанЯка трябва да го предложат за еврокомисар , ще облива инакомислещите с кисела бОргаЗка орина и ще замяра с дье вее дье-та на Г.Г.П
Козарец , поздрави от Ричард лъвсоко съХце :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:43 pm 
Аватар

Друг един син доктор - Пешо Москов, щел да е министър на здравеопазването :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:47 pm 

Чувал съм Бойко да се изказва ласкаво за Петър Москов, така че не изключвам. :bigok Въпреки че за мен има нещо болно в погледа и изказа му :lol:
Oбаче здравеопазването ще е за Лъчезар Иванов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:50 pm 
Аватар

Omraz написа:
Чувал съм Бойко да се изказва ласкаво за Петър Москов, така че не изключвам. Въпреки че за мен има нещо болно в погледа и изказа му
Oбаче здравеопазването ще е за Лъчезар Иванов

Нали? Нещо има в тия сенки около вдлъбнатите очи - малко е като Фродо Бегинс от комикса в "Дъга"... И изказа малко бавен такъв с една замечтана усмивка... Да си лекар стига, за да си министър на МЗ ли ебаси? Само иономисти и юристе навсякъде! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:51 pm 
Аватар

Omraz написа:
Чувал съм Бойко да се изказва ласкаво за Петър Москов, така че не изключвам. Въпреки че за мен има нещо болно в погледа и изказа му

Има и заместник-министърски постове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 07, 2009 11:58 pm 

kozarets1914 написа:
Omraz написа:

Нали? Нещо има в тия сенки около вдлъбнатите очи - малко е като Фродо Бегинс от комикса в "Дъга"... И изказа малко бавен такъв с една замечтана усмивка... Да си лекар стига, за да си министър на МЗ ли ебаси? Само иономисти и юристе навсякъде!

Te по-големите тарикати завършват и здравен мениджмънт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:02 am 
Аватар

Абсолютно задължително в министерството на земеделието , в държавен фонд Земеделие своевременно да се разкарат хората на Доган Положението вече е повече от трагично :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:04 am 
Аватар

Omraz написа:
kozarets1914 написа:
Omraz написа:

Нали? Нещо има в тия сенки около вдлъбнатите очи - малко е като Фродо Бегинс от комикса в "Дъга"... И изказа малко бавен такъв с една замечтана усмивка... Да си лекар стига, за да си министър на МЗ ли ебаси? Само иономисти и юристе навсякъде!

Te по-големите тарикати завършват и здравен мениджмънт

Ако го завършат по чужбина може, ама да го учиш в държава, дето такова нещо има от 5 години сигурно... мани, баце :smt003 Иначе хамериканския чичо на твоята съгражданка и моя бивша близка през 2003г спечели наградата за най-добър мениджър на голема болница у Юнайтед Стейтс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:05 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Абсолютно задължително в министерството на земеделието , в държавен фонд Земеделие своевременно да се разкарат хората на Доган Положението вече е повече от трагично

Поздрав от Салах-дин за тебе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:11 am 
Аватар

Нека припомним :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:13 am 
Аватар

Мисля, че факта, че толкова внимателно им изясниха на хората, че Бойко ще е с Командира и те въпреки всичко гласуваха за Бойко извода може да е само един - хората приемат Костов :smt006 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:14 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Mr.Smith написа:
Абсолютно задължително в министерството на земеделието , в държавен фонд Земеделие своевременно да се разкарат хората на Доган Положението вече е повече от трагично

Поздрав от Салах-дин за тебе

Салах-ад-Дин избива само тамплиерите , отрепко, докато Сър Ричард реже и чифутски глави :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:14 am 

Тази и другата седмица ще валят оставки :bigok Днес шефа на Агенция "Митници" е подал оставка, предполагам утре или вдругиден ще бъде обявено в медиите. Предполагам, че и други ще го направят тия дни, преди Бойко да ги смачка с тежкия си ботуш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:19 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Салах-ад-Дин избива само тамплиерите , отрепко, докато Сър Ричард реже и чифутски глави

Чел си некви книжки кой кого бил избил :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:23 am 
Аватар

psalm69 написа:
Edin priqtel beshe tam i kaza che e kato po filmite!Strahotna kasapnica!Krustonoscite sa dali dovolna zadna ,maina ,a hem sa si obedinili sichkite firmi v imeto na obhstata kauza!
A.C.A.B.

All Caracens Are Blue-Hawai-fans :bigok
V koq rota e slujil tvoq 4ovek? Edva li ima na4in da ne go znam, osobeno 6tom e ot ocelelite :boisw :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:25 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Mr.Smith написа:
Салах-ад-Дин избива само тамплиерите , отрепко, докато Сър Ричард реже и чифутски глави

Чел си некви книжки кой кого бил избил

Я кажи еврейските извори какво казват по въпроса :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:26 am 

Естествено, че Бойко ще сложи свои хора и кражби отново ще има и реките от пари отново ще текат, само че в други джобове :smt006 Аз твърдя, че е почти невъзможно да се намерят 100 българи, които да са добри специалисти с качества и умения и същевременно да работят за общественото благо и да не ядат мед, когато имат достъп до бурканчето :smt006 Иначе хиляди честни дървени философи има. Твай положението :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:27 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
kozarets1914 написа:
Mr.Smith написа:

Чел си некви книжки кой кого бил избил

Я кажи еврейските извори какво казват по въпроса

Ти кажи гуруто Ифандиев какво казва - щом казва, така требва да е :smt005 Иначе евреите не мога да ги коментирам с претенции за компетентност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:33 am 
Аватар

Sraha li vi na putkite 4ifutski podlogi :bigok Kade bqhte kogato vi doidohme na kraka do stenata na pla4a :boisw BQhte se skrili kato mi6ki, dobre 4e edin hrisim armenec ni kaza kade ste :smt003 Idvame s taksita :smt004
Козарец , Инфантилиев не го следя, не ме интересува :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:36 am 
Аватар

psalm69 написа:
Bate,pishi mi PM,shoto Old Bill debnat otsqkude Samo shte ti kaja che ima dovolno postradali i ot dvete strani ,moq chovek mi zvunna direktno ot stacionaren ulichen 'bulfon',za shtastie si nosel fonokarta...Sichko si e ebalo maikata,tva prehvurlq sqkvi granici veche...
EI SARACINI MAIKA VI SHEBA!!!SALAHADIN-MINET,socialdemokraticheska podlogo!

Az sum sus sateliten telefon - za 6tastie ot purvite. Ot Tarnovgrad vzeh dvama plennika da mi go nosqt - ediniq slu6alkata, a drugiq zariadnoto. Mnogo im e tejko - sigurno pravnucite im 6te me proklinat, no kakvo da se pravi - triabva da pomognem na evreiskite si priateli. Spoko - nomera mi go ima samo Velikiq magistur i 4ervenobradia, no toi kakto znaem se udavi, za sujalenie v reka :( Pi6i ime, 4in i rota na tvoia 4ovek.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:42 am 
Аватар

Omraz написа:
Въпреки че за мен има нещо болно в погледа и изказа му

Тежка друслака е тоа :smt103 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:43 am 
Аватар

Predi malko vlqzohme s taksitata v Haifa, nqma6e i sleda ot vas stoker4eta , samo edin dart ravin ,koito go ostrigahme nula nomer i go karahme da pee Moisei e 4orbar :bigok Sega tragvame kam vas , vremeto te4e,tik-tak :bigok
Jerusalim e samo 4eno-bql :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:46 am 
Аватар

Nie namerihme Graala i cepim obratno kum Flandres, 4e burzame. Kajete na Salah-din, 4e sme kazali da si ebe maikata, a na piligrimite kajete da si dariavat 4esto i po mnogo.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2009 12:51 am 
Аватар

Otrepki , graalat e oka4en na stenata na van6nata toaletna v nas i si polivam s nego kato akam :bigok Tozi pat sami se izlagahte 4ifutski izrastaci :bigok Mnogo pozdravi ot Ahmed martviq terorist :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]