forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 9:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 01, 2009 12:37 pm 
На Мьечу синът,носи звучното българско име Дмитрий :smt006 Да му е жив и здрав де.
Чакаме ги :smt003 Ако има залагания в спортингбет,в кой отбор ще играят двамата,бих отделил скромна лепта от себе си,за залог :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 12:01 am 

Мечу иди-дойди, ама Топчо... айде, от мен да мине ако го цанят за резерва, ама у нашия клуб нещата не следват логиката. Съдейки по Йовов, вместо да се радваме на младите талантливи момчета, като Генев, Димов, Милиев, дори Бензукан, май ще си припомним издънките на Топчо. Тъкмо да ни падне и средния ръст на отбора с още 1-2 сантиметра, че сега още не сме достойни за Гинес, има един-два отбора в Гватемала, които ни бият по тоя показател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 3:41 pm 

Тренер и нападател-друго ни не требе, според мен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 4:24 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Тренер и нападател-друго ни не требе, според мен...

Рангелов + ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 6:07 pm 
Аватар

Ако ше чакаме рангелов, то по-добре да разчитаме на цачев, табаков и другите слаботелесни юноши...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 7:14 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
Ако ше чакаме рангелов, то по-добре да разчитаме на цачев, табаков и другите слаботелесни юноши...

Има, за сега, хляб в момчетата, ама толко ли няма пари за зоб тоя клуб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 02, 2009 11:01 pm 
Аватар

Имах предвид ако чакаме Рангелов да вкрва голове... тоя не е за Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 2:04 pm 

Мошно да взимаме Попето бе. Такъв кадър не се изпуска. По-добър певец от Певецо... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 4:51 pm 
Аватар

И аз тва викам, ама не ми се намират толкова пари... пред заплата съм просто... като взема заплата, ше го купя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 4:55 pm 

Черноморец отмъква играч от Левски
София, България

Ръководството на Черноморец е стартирало офанзива по привличането на халфа Владимир Гаджев, научи БЛИЦ. Талантливият полузащитник играе в Левски, но е собственост на гръцкия Панатинайкос, откъдето “сините” го взеха под наем. Бургазлии вече преговарят с гранда от Атина, за да привлекат Гаджев през новия сезон край морето. Идеята за трансфера на Владо е на треньора Красимир Балъков, а преговорите се водят лично от собственика на бургаския клуб Митко Събев.
Гаджев бе един от най-постоянните и най-силни футболисти на Левски през изтичащото вече първенство и има голям принос за спечелената шампионска титла. От “Герена” заявиха, че ще направят и невъзможното, за да го задържат, но по всичко личи, че Черноморец е на път да ги изпревари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 4:57 pm 
Аватар

Мама му деба, не се научихте, че статии на БЛИЦ, ДБ, СПОРЛАЙН и ММ, не се цитират в тая тема, а в темата за златната свиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2009 5:07 pm 
Аватар

представям си Гаджев как казва "не искам шампионска лига, отивам в Бургас, защото Балъков ми е кумир, взел съм си и преводач, за да го разбирам" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2009 1:55 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Мечу иди-дойди, ама Топчо... айде, от мен да мине ако го цанят за резерва, ама у нашия клуб нещата не следват логиката. Съдейки по Йовов, вместо да се радваме на младите талантливи момчета, като Генев, Димов, Милиев, дори Бензукан, май ще си припомним издънките на Топчо. Тъкмо да ни падне и средния ръст на отбора с още 1-2 сантиметра, че сега още не сме достойни за Гинес, има един-два отбора в Гватемала, които ни бият по тоя показател.

А, бе, знам ли, аз не бих се лишил от услугите на Топуза точно в тоя момент, когато нямаме един свестен централен бранител. Тия младите са талантливи лапета, ама правят ега ти малоумните грешки и въобще не са стабилни. Видяхме го Генев, че не го бива още за титуляр, камо ли в голям мач, същото и за Милиев, а за Бистрон не ми се и говори. Фалафелите - единият играе кога му е кеф, другият е като китайски порцелан :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:22 am 

thegboy написа:
hidden767 написа:

А, бе, знам ли, аз не бих се лишил от услугите на Топуза точно в тоя момент, когато нямаме един свестен централен бранител. Тия младите са талантливи лапета, ама правят ега ти малоумните грешки и въобще не са стабилни. Видяхме го Генев, че не го бива още за титуляр, камо ли в голям мач, същото и за Милиев, а за Бистрон не ми се и говори. Фалафелите - единият играе кога му е кеф, другият е като китайски порцелан

Не че те емвам, ама в кой мач точно го видяхме Генев че не става? Важното е в Левски да е машина, а за националния ми е през кура. Точно пък Топузаков беше пълен нещастник като футболист при нас. Всеки , ама абсолютно всеки мач прави поне една сериозна издънка. В един от всеки 3 мача са ни вкарвали гол заради негови непредизвикани грешки, в един от всеки 5 мача сме губили точки заради него. То не бяха дузпи, изтървания на човек, картони и т.н. Играта му е - скача на шпагат и или корнер, или дузпа, или картон. На всичкото отгоре е мега нисък. Никой друг ли не го тревожи, че без Гонзо, Бистрон и Генев ние нямаме един играч над 1.80, с изключение на Тасевски, който е 1.83 и Сърмов 1.81? Но като сме толкоз тъпи да въздишаме по стари курви си заслужаваме и собственика, и съдбата да правим отбор и за 1 година да го разбиваме, и прякора - евроидиоти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:23 am 
Аватар

Гаджев също е над 1,80 ! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:24 am 

Let There Be Rock написа:
Гаджев също е над 1,80 !

Колкото пишката ми е над 1.80. Симпатичния брадатко е 1.79 с преувеличението в сайта и бутонките :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 4:18 am 

Йовов е 1,81, Да Коща 1,80, Мартин Димов 1,88, Г. Христов е 1,83, Кръстовчев 1,87, Бензукан 1,83, Рабе 1,83 и май това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 10:08 am 
Аватар

Време е да си върнем Йонко Неделчев - Багажника :smt003 Не става за футбол , но поне респектира противника само с име :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 12:29 pm 
Аватар

hidden767 написа:
thegboy написа:
hidden767 написа:

А, бе, знам ли, аз не бих се лишил от услугите на Топуза точно в тоя момент, когато нямаме един свестен централен бранител. Тия младите са талантливи лапета, ама правят ега ти малоумните грешки и въобще не са стабилни. Видяхме го Генев, че не го бива още за титуляр, камо ли в голям мач, същото и за Милиев, а за Бистрон не ми се и говори. Фалафелите - единият играе кога му е кеф, другият е като китайски порцелан

Не че те емвам, ама в кой мач точно го видяхме Генев че не става? Важното е в Левски да е машина, а за националния ми е през к.ра. Точно пък Топузаков беше пълен нещастник като футболист при нас. Всеки , ама абсолютно всеки мач прави поне една сериозна издънка. В един от всеки 3 мача са ни вкарвали гол заради негови непредизвикани грешки, в един от всеки 5 мача сме губили точки заради него. То не бяха дузпи, изтървания на човек, картони и т.н. Играта му е - скача на шпагат и или корнер, или дузпа, или картон. На всичкото отгоре е мега нисък. Никой друг ли не го тревожи, че без Гонзо, Бистрон и Генев ние нямаме един играч над 1.80, с изключение на Тасевски, който е 1.83 и Сърмов 1.81? Но като сме толкоз тъпи да въздишаме по стари к.рви си заслужаваме и собственика, и съдбата да правим отбор и за 1 година да го разбиваме, и прякора - евроидиоти.

Какво значи да "емваш" някого, че съм го изпуснал тоз лаф :roll: . А иначе - и в кой по-точно мач видяхме, че Генев става ? Дай ми един мач, в който да е бил стабилен и да не е правил наивни грешки ? Рано му е още на Генве.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 2:24 pm 

Значи да го награбиш, подкараш (да върши нещо.) и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 3:36 pm 

SZ_FEN написа:
Йовов е 1,81, Да Коща 1,80, Мартин Димов 1,88, Г. Христов е 1,83, Кръстовчев 1,87, Бензукан 1,83, Рабе 1,83 и май това е.

Mислех че се подразбира, че говоря за титулярите, но явно съм сбъркал. Да уточним все пак че Да Коща не е 1.80, Рабех е най-много 1.80, Христов е най-много 1.81, ако говорим за реален ръст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 3:44 pm 

Това кой е титуляр е относително нещо или най-малкото преходно явление.
Как го изчисляваш реалния им ръст?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 4:13 pm 

Това за титулярите не е никак относително, ако сам не можеш да прецениш кой заслужава да е титуляр, поне погледни статистиката кой колко е играл. Все пак в Левски няма 20 равностойни играчи, достойните за титулярно място са 7-8. А за ръста не ти ли се струва нереално Гонзо да е 1.84, Христов да е 1.83, а като застанат един до друг да си личи че разликата е голяма. Дори не е нужно да застават заедно, достатъчно е видно. Да не говорим пък че се съмнявам и в ръста на Гонзо, виждал съм го наживо и мога да кажа че е чувствително по-нисък от мен, а аз съм 1.85 реално и без преувеличения. А ти как прецени че Да Коща е 1.80, при положение че в неговата тема сте го писали 1.84. За мен това показва че и ти осъзнаваш, че дадения там ръст е недействителен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2009 5:51 pm 
Аватар

направих си труда да извадя по минута изиграните минути на всички
Код за потвърждение:
2059   Живко Миланов
1980   Юсеф Рабех
1943   Жозе Соареш
1668   Дарко Тасевски
1602   Георги Сърмов
1592   Георги Иванов
1552   Георги Христов
1530   Георги Петков (В)
1491   Веселин Минев
1486   Владимир Гаджев
1466   Давид Бистрон
1352   Жоаозиньо
1344   Лусио Вагнер
1017   Лъчезар Балтанов
1009   Виктор Генев
890   Мирослав Иванов
824   Христо Йовов
752   Николай Димитров
578   Рашид Тиберканин
540   Божидар Митрев  (В)
387   Филипе да Коща
360   Йордан Милиев
270   Цветан Димитров  (В)
270   Daniel Kiss  (В)
192   Иван Цачев
163   Шакиб Бензукан
150   Еньо Кръстовчев
96   Boyan Iliev
95   Jean Carlos
45   Marian Ognyanov
7   Georgi Chakarov

Следователно максимално титулярния състав е
Петков
Миланов Бистрон Рабех Минев
Сърмов Тасевски Гаджев
Зе Соареш Гонзо Жоаозиньо

С първи резерви Лусио Вагнер, Лъчезар Балтанов, Виктор Генев и Георги Христов

Логично звучи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 6:33 am 

hidden767 написа:
Това за титулярите не е никак относително, ако сам не можеш да прецениш кой заслужава да е титуляр, поне погледни статистиката кой колко е играл. Все пак в Левски няма 20 равностойни играчи, достойните за титулярно място са 7-8. А за ръста не ти ли се струва нереално Гонзо да е 1.84, Христов да е 1.83, а като застанат един до друг да си личи че разликата е голяма. Дори не е нужно да застават заедно, достатъчно е видно. Да не говорим пък че се съмнявам и в ръста на Гонзо, виждал съм го наживо и мога да кажа че е чувствително по-нисък от мен, а аз съм 1.85 реално и без преувеличения. А ти как прецени че Да Коща е 1.80, при положение че в неговата тема сте го писали 1.84. За мен това показва че и ти осъзнаваш, че дадения там ръст е недействителен.

Очевидно и аз не съм се изказал както трябва. Това кой е бил титуяр през сезона 2008/09 си е за сезона 2008/09. Кой ще бъде титуляр за мачовете в ЕКТ (това което ни интересува най-много в момента) ще стане ясно това лято.
Примерно аз лично не виждам защо Бистрон трябва да е титуляр, но Мартин Димов, който на ръст е близък до чеха, а по качества може би и по-добър да не е титуляр.
Да Коща е обиколил сума ти отбори и си спомням, че бях чел на страницата на един от тях, че е 1,80.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 11:10 am 
Аватар

Вярно, че по един мач не може да се съди принципно, ама Димов беше пълна дупка примерно срещу малките прасенца...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 12:43 pm 

rkk написа:
Вярно, че по един мач не може да се съди принципно, ама Димов беше пълна дупка примерно срещу малките прасенца...

А Бистрон беше змей във всичките мачове в които игра до сега, нали така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 12:50 pm 
Аватар

Бистрон в серия от мачове беше стабилен и не допусна гол. Когато се върнаха с Рабех като титуляри запушихме до голяма степен 'теча', при това в най-важните мачове. Така че дори със всичките си недостатъци за мен поне се е доказал като по-добър от Димов, който въпреки че дълго време отсъства, не показа ниво дори в дубъла. Оставям настрана, че от 3-4 години е надежда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2009 4:17 pm 
Аватар

Kryten написа:
Бистрон в серия от мачове беше стабилен и не допусна гол. Когато се върнаха с Рабех като титуляри запушихме до голяма степен 'теча', при това в най-важните мачове. Така че дори със всичките си недостатъци за мен поне се е доказал като по-добър от Димов, който въпреки че дълго време отсъства, не показа ниво дори в дубъла. Оставям настрана, че от 3-4 години е надежда

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 08, 2009 1:17 am 

Димов и Генев са момчета с бъдеще и с място в Левски. Бистрон е една идея по-добър от тях към момента, но е далеч от незаменим. Против съм единствено ако смятат да го сменят с Топузаков, който трябва да поиграе в Пирин според мене.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]