Г-н Евтимов, като ваш бъдещ избирател и гласоподавател, ви
УМОЛЯВАМ когато и да започнете новата си работа като политик, да ограмотите Вашите симпатизанти от град Пеуник. За доказателство ви представям някои техни "размисли и страсти". Като интеуигентен Граовец, се надявам
искрено да се оринетирате в словесната и правописна вакханалия. Благодаря предварително, и успех на изборите. ДА ЖИВЕЙ!
Цитат:
Не става дума за такива като теб който меже и да имат работа,а става дума за такива на който неим стиска да отидат там.Само едно мога да кажа на тея който неим стиска,елате зада сме повече и тогава сичко ще се оправи,а ако сме малко със сигурност ще има проблем.Тея са мишки ако сме повече нема да смеят.Абе незнам напълно се убърках аз ще съм на стадиона
Тук положението е тревожно, спасете интелекта.
Цитат:
КОГАААА НА ГЕЙАРЕНА ДОЙДЕМЕ ДОЙДЕМЕ ЕЕЕЕЕ
КОГА НА ГЕЙАРЕНА ДОЙДЕМЕ ДОЙДЕМЕЕ
КОГАА НА ГЕЙАРЕНА ДОЙДЕМЕ
ВСИЧКО КЕ ПОТРОШИМЕ,АМА ТРОШИМЕЕЕЕ
ДОКАТО НИЕ ТРОШИМЕ,ТРОШИМЕ ЕЕЕЕЕ
ДОКАТО НИЕ ТРОШИМЕ,ТРОШИМЕЕЕ
ДОКАТО НИ Е ТРОШИМЕ
КУРА ШЕ НИ ЛАПАТЕ,АМА ЛАПАТЕЕЕ
ДА НЕ ВИ ПИТА МАЙКА ВИ КУРВАТА АААА
ДА НЕ ВИ ПИТА МАЙКА ВИ КУРВАТА
ДА НЕ ВИ ПИИТА МАЙКА ВИ
КОЙ ВИ ЕБА У ГАЗА,ЯКО У ГАЗААА
отиваме и правиме какво дойде бееее,би говедата рогати бий бий бий
Copy/paste
Цитат:
Само не разбрах от какво требва да ни е страх кво че направат че ми строшат куро. И това, каде викате сега кой не отиде нз си кво сега се разбира кой е фен и т.н само глупости. Имало е много по-важни мачове от тоя и на тех требваше да се ходи, а не на предпоследния мач болиме куро говеда ли са кво са мач като мач кво толко големо събитие го изкарахте. Големото събие беше у Перник ама не наприхме нищо. Щом тука неможахме кво да се заблуждаваме, че там че се изсипе цел Перник и че стане мазало, нема как да се случи.
Колкото до самия мач че умрем от кеф ако точно ние ги преебеме да станат шампиони, обаче не ми се верва да стане. Както некой викаше ако требе и съдията че рипне да вкарва за тех, че направат просто сичко позволено и непозволено само и само да ни бият. А ако тръгнеме да пазиме цел мач пак е зле, от игра незнам ама при секи корнер или фал ни вкарват с глава или стане нещо, най добре да се наредат 7 човека на гол линията и да пазат.
Между другото съм малко почерпен и ако съм писал глупости ми изтрийте коментаро, че не знам вече кво сам говорил айде ега имаме яко късмет и да напраиме сензацията.
И тук положението е тревожно, спасете интелекта също.
Цитат:
Не трябва да се направи един скрит форум,който само ние да си го четем и там да обсъждаме някои неща...Иначе писва ми от селянията,която цари в тоя форум и от нашата агитка,като цяло.aNev ника ти ми е познат от форума на Перник-лан и съм сигурен,че доскоро беше фен на лит(*кс-етрополе.Ако си честен няма да го отречеш. Та за каква чест,за какви 5 лева говориш...А и такива форумни и анимационни герои,като теб са 90 % от пишещите в този форум.Нищо лично към теб,ама мисли преди да напишеш поредната си глупост...
Що се отнася за такива филмирани потребители като Minyorec do grob,живеещи в края на 90-те години,а не в реалностите на 2009 година искам да им кажа само няколко неща...Брат мислиш ли,че някой ни взима насериозно ?! Пък и в крайна сметка,кво толкова като някой ти се смее ? Ако няма за какво,то ще си проличи...И мен не ме е страх от говедата,но да бяхме стабилна агитка със стабилни хора в нея,а не банда от пияници и няколко дечица.Кажи ми честно теб не те ли е малко страх да се биеш редом до хора,неможещи да седят на краката си ? Напиши ми на лично съобщение според теб,ако стане един евентуален бой с говедата,колко сериозни хора имаме ?...
Аре спирам дотука и взимайте си поука,че не сме това което си мислите.
И тук, о, чудо - ТОЗИ ОРК ИМА РАЗСЪЖДЕНИЯ! Макар и с правописни грешчици във всяко изречение.
Цитат:
с две ръце те подкрепям ... селянията и надуванет от нашата страна вече надхвърля всички граници !!!!
това че ни викат селяни феновете на другите отбори е с право
какво се писа преди мача с Левски зимата... .... незнам си какво "че усетат..." "че доат у перник ала бала" и оп дедо мраз ... 90 минути мълчахме ,като долни нещасници ...
сега картинката става още по-гадна .. тоя път на герена ще са над 10 12 хиляди и помеждуси нема да се чуваме ... но пак ще се пише по vbox тука и в оня смотан сайт hooligans.bg
Реалист-орк, но с правописни грешки до откат.
Цитат:
Може и да сам на 15 но Сам там През Кураа са Ми сички Говеда !! Аз Отивам да Подкрепям Любимият си Отбор !! Миньор До ГРОБ !!!
И тук да се наблегне, и да се говори с този крехък талант (ако Ви е възможно)
Потребител с важното име-никнейм Minyor@Hitler (което следва да се спелува Майниор&Хитлер

)
Цитат:
Мисля, че тази събота ще е много важна хореографията. Те ще са много повече от нас ама с хореограгия и организация можем да ги насерем. Ще е прекрасно ако можевм да осигурим на 4-5 човека по една факла и да запалим цялата клетка. Да напълним говедарника с жълт дим. Яко ще се потиснат говедата. Отделно можем да земем за всеки по едно знаме от тези за мача с Литекс и да ги веем целия мач. Щото само с песни ще ни е трудно те ще са много много повече от нас.
Цитат:
И ДА ГИ НАКАЖАТ И ДА НЕ ГИ НАКАЖАТ ВЪВ НЕДЕЛЯ ТРЪГВАМЕ КЪМ ГЕЙРЕНА ДА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА НО СИ ВЗЕМЕТЕ ПО НЕЩТО СЪС ВАС ЗАЩТОТО ГОВЕДАТА СА КУРВИ ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ.
Никнейм Чука

Чакаме го и него.
Цитат:
Дано поне се съберем поне 300 човека
Потребителят Кракра Бойс - същият, който се надъхваше да смачка синята сган в Пеуник. И що станА? 200 човека гонят 2000 насред техния град

Я пак да каже мнение за мача в София.

И тафтологията, ако може - нали...
Цитат:
Дано,дано.Чекам го тоя момент от когато съм се родил.А ние на Герена имаме само една победа през 86-87 такали е или бъркам
Става въпрос за победа на орките в София
И така, ужаваеми събеседници и четящи тази тема, бяха ви представени малка част от настроенията (и възпитанието, и грамотността) на тези самобитни българи. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ТЯХ!!!