|
Nuzzo ще си купи билет
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 18:56 Заглавие: In Венци Стефанов we trust
-------------------------------------------------------------------------------- Темата е посветена на Бог Венци Стефанов. А дано намери време да спре говедата, между създаването на планети и животниски видове. _________________ Венци Стефанов преди мача с Левски: "Отбори извън тройката не коментирам" Ребров: - Знаете ли, че преди две години Левски игра в Шампионската лига? - Да, макар че по-важно е не дали си играл,а как си играл. Йовов: "Левски е жалък тим" Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:02 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Ако титаните са сериозни, трябва да опитат всчки шансове. Обаче това е яко гонене на дивото...а и нещо цялата работа взе здраво да смърди, не знам вече кое е реално и кое не в това първенство. _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото CSKA_red ще си купи билет
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:04 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- да бе , това което каза венци си беше чист бъзик , не се лъжете венци си е к.у.рве.тина стара Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:06 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Усещате ли колко сме жалки с тая тема... Ако не се разкара тая тема до секунди СМЕ ********* МИШОЦИТЕ. БЪРЗО НЯКОЙ МОД ДА Я МАХА... лит(*кс-етрополе ВЯРВА НА лит(*кс-етрополе... НА НИКОЙ ДРУГ. Не сме МИШКИ!!! _________________ Бал ми е! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:08 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Кое му е жалкото бе човек. Нещата вече не зависят само от нас. Да развързват кесията Титан и да правят каквото могат. Ако не го направят, значи е ясно и какви са им възможностите. Друго не остава. _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:10 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Да. Но да имаме такава тема е смешно... Да си вземем 3-те мача живот и здраве ... и така... няма к`во да ги мислим говедата... НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ и да чакаме помощ Свише... Ъ ЪЪЪЪЪ... _________________ Бал ми е! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:11 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Помощ свише се получава, като си я потърсиш сам. В тази тема май сме се събрали последните оптимисти (това в кръга на майтапа леко ) _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:12 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Аз съм оптимист, докато има една точка шанс... Бием и к`вото стане... Въобще не разчитам на Венци... Ако Бог е рекъл... ще стане. Дано. _________________ Бал ми е! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:13 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Е, на кой разчиташ тогава - на Спартак ли, щото друг реален съперник, който да им вземе точки не виждам освен Славия. Колкото и смешно да е, това е положението _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:16 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Еми и на Славия май и на Пирин гостуват ... ако се иска желание има кой За мен е важно да си бием всички мачове ... да се махнат всички от лит(*кс-етрополе плюс минус треньора да се върне ДИМИТЪР( ИСТИНСКИЯТ ПЕНЕВ-ТРЕНЬОР) и така... Само горе главите и да не псуваме като ненормални в темата за мача... _________________ Бал ми е! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:17 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- За мен е важно да разбера що за стока са ни собствениците, за да си знам и какви да са очакванията ми. За съжаление скритите ми страхове май ще се оправдаят. От трън та на ********* голем... _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:20 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Знаеш ли от к`во треперя... Ти да си чул КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ? ИМЕ ... ИЛИ ЧОВЕК... само изпълнителни директори... само такива... един не е излезнал да каже аз съм Гриша Ганчев, аз съм Коко Динев, аз съм еди кой си... Страхувам се да не би да е още ОНЯ... с тъпата физиономия... Лупи... От т`ва треперя... НО ако помислим реално, Черно море имат по-добър... само направи в главата си едно сравнение на позициите к`ви играчи имат те и к`ви ние... може би само можем да сравняваме Здравко и Котев... другите... _________________ Бал ми е! Върнете се в началото Red-Boy Мъмрене
Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 2475 Местожителство: 742 Evergreen Terrace Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:26 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- МИШКИИИИИИИИ!
Аре да верваме и в Галчев,който ужким е ЦСКАр и ше скочи на говедата...бати идиотите. _________________ [31]С черна нинджа,шапка в ръка,аз говедата ще натроша!
!Маниака е велик! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:28 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Я кажи пак кой е идиот Да не би да съм разбрал погрешно, щото аз за разлика от Кобака знам как изглеждаш _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:29 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Остави го тоя... _________________ Бал ми е! Върнете се в началото Red-Boy Мъмрене
Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 2475 Местожителство: 742 Evergreen Terrace Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:34 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Вие сте идиоти.Пак го казвам.Да правим свирки на Венци Стефанов ли е правилното решение бе червен?Е на тва ми отговори. _________________ [31]С черна нинджа,шапка в ръка,аз говедата ще натроша!
!Маниака е велик! Върнете се в началото CeltiC MaN гледа мача
Регистриран на: 06 Ное 2004 Мнения: 1186 Местожителство: на пейка в парка Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:35 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Ако новите шефове са със серизони амбиции , а не обикновени боклучари , ще дадат всичките пари от заплати на нашите примадони за последните два месеца като премии на играчите на Славия и Пирин , и може все още да имаме шансове за титлата !!! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:39 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Red-Boy написа: Вие сте идиоти.Пак го казвам.Да правим свирки на Венци Стефанов ли е правилното решение бе червен?Е на тва ми отговори.
Какво означава да правим свирки бе момче? В цяла Европа като водиш битка за шампионска титла, оцеляване или зона Европа, ако имаш възможности плащаш на тези които играят срещу конкурентите. Аз не виждам нищо срамно в това. Това свирки ли са или гонене на своя личен интерес. Това са законите на конкуренцията. По-добре лие от уредени мачове или поръчкови съдии?
И все още ти говоря нормално. Внимавай как се изказваш, без никой да те е провокирал. Бъди сигурен, че ще си говоря с теб лично. _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:41 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Червен, не се връзвай... малък е ... А и зад монитора... Наистина методите са нормални, но за мен трябва да си гледаме мачовете с Литекс и Локо и т`ва е... Спим... утре отивам на матура... мачкам ... прибирам се и КЗЛ... _________________ Бал ми е! Върнете се в началото chervenia вдига купата
Регистриран на: 03 Апр 2005 Мнения: 2962 Местожителство: Смолян,София... Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:43 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Точно, щото е малък се дразня. Без повод и причина обижда, а не се вижда какъв дришльо е... _________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам. Red Army Sofia (664858) Върнете се в началото spike ветеран
Регистриран на: 11 Авг 2004 Мнения: 7646 Местожителство: СОФИЯ Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:43 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Еми ... повечето са така... Аз не обръщам внимание... даже ми е смешно... Свиркай си и т`ва е... _________________ Бал ми е! Върнете се в началото wagoo ще си купи билет
Регистриран на: 27 Авг 2006 Мнения: 680 Местожителство: София Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:44 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- абе ние с тая игра посмъртно не можем да бием литекс и локо софия бе..отпишете я тая титла. Върнете се в началото Red-Boy Мъмрене
Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 2475 Местожителство: 742 Evergreen Terrace Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:44 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Ха-Ха-Ха! _________________ [31]С черна нинджа,шапка в ръка,аз говедата ще натроша!
!Маниака е велик! Върнете се в началото Nuzzo ще си купи билет
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 19:45 Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------------- Red-Boy написа: Вие сте идиоти.Пак го казвам.Да правим свирки на Венци Стефанов ли е правилното решение бе червен?Е на тва ми отговори.
Ако това е цената, която трябва да се плати за спиране на Левски. АЗ ПРЪВ ЩЕ ПРИСТЪПЯ(или ще се НАВЕДА) НАПРЕД.
_________________ Oh my Mind, if you want your Beloved, then bear all and do nothing, hear all and say nothing, give all and take nothing, serve all and be nothing.
|