forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 11:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 5:04 pm 
Аватар

За жалост са навсякъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 9:57 pm 
Аватар

Не знам дали гледате по РЕ ТВ филма за делото Борилски, обаче всички БГ прокурори - по стълбовете и надолу с главата :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 12:22 am 
Аватар

STALKER написа:
Не знам дали гледате по РЕ ТВ филма за делото Борилски, обаче всички БГ прокурори - по стълбовете и надолу с главата

Цяла вечер се занимавам с глупости и го изпуснах :?

Днеска много странна (меко казано) статия за Командира в „24 часа“. Нещо се случва в редиците на олигархията, но не мога да усетя все още какво точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 12:27 am 
Аватар

В новините на БНТ мернах и Политологчето по време на неговата и на малките клошари от „Големия избор“ среща със Сергей Дмитриевич Станишев. Много доволна усмивка беше извадил, докато мазно се здрависваше с другаря министър-председател :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 9:35 am 
Аватар

Morning Glory написа:
В новините на БНТ мернах и Политологчето по време на неговата и на малките клошари от „Големия избор“ среща със Сергей Дмитриевич Станишев. Много доволна усмивка беше извадил, докато мазно се здрависвам с другаря министър-председател

Спестил му е айкидото а? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 4:51 pm 
Аватар

ПолитологО, треа се отреже дясната ръка ако е пич , ако не отива директно при феновете на селския 4елси :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 5:06 pm 

Цитат:
Ахтисаари гушнал 40 млн. евро за независимо Косово

Нобеловият лауреат за мир и специален пратеник за Косово Марти Ахтисаари е получил подкуп, за да предложи независимостта на провинцията.

Това се казва в изпратен до генералния секретар на ООН Бан Ки Мундоклад на Германската разузнавателна служба (БНД), пише излизащото в Баня Лука издание "Фокус".

Според публикацията БНД е разкрила, че по лична сметка на Ахтисаари са били преведени 2 млн. евро, а на няколко пъти на финландския дипломат са били изплащани суми от милиони в брой, като се смята, че те са достигнали и до 40 млн. евро.

"Фокус" посочва, че разследването е било водено от агента на БНД Лук Ниман по искане на Бан Ки Мун, който преди това бил получил информация за приети от пратеника подкупи.

По време на проверката в Косово, агентите на БНД разкрили ясни и чести връзки и комуникация между лидерите на албанската мафия, техни посредници и Марти Ахтисаари.

В материала се твърди още, че са засечени телефонни обаждания до седалището на специалния пратеник от телефонни номера на албанския бизнесмен Пацоли.

Според изданието в се споменавало за транзакция от 2 млн. евро от швейцарска банка в Базел по сметка в кипърска банка.

Агентите на БНД били установили също, че на 12 февруари пред сградата, в която се намира офисът на Ахтисаари, е пристигнал джип, собственост на албанското правителство. От него слезли две лица с куфари, в които според източници от сградата е имало пари.

Дванадесет дни по-късно в офиса на Марти Ахтисаари са били донесени още два такива куфара, но този път с черен мерцедес без регистрационни номера.

Агентите на БНД твърдят, че четирите куфара, обозначени като дипломатическа поща, без проверка са били прехвърлени във Финландия на домашния адрес на Ахтисаари.

„Ако се установи, че специалният пратеник на ООН за Косово е бил подкупен да предложи независимост на областта, това ще хвърли сянка върху окончателното решение за статута й“, заяви Оливер Сулич, председател на сръбския парламент.

Според него е в интерес на Сърбия да продължи процеса на преговори и да се стигне до решение, което да удовлетворява и двете страни - и сръбската, и албанската.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 5:08 pm 

ше му дадем още 40 бинки,ако закрие цС*ка ислямско знаме :smt003

Иначе е дебел цайсат плужек,роден в СССР :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 9:48 pm 

е кво искате да го бях набил ли бе? :smt003

п.п. така както се усмихнах на премиер0, в понеделник се усмихнах на костов
и във вторник на бойко
п.п1 станишев, останалите от журито(бойко, станишев и костов) както и всички от предаването знаят къде и за кого работя така, че мазната усмивка се обезмисля сеш'се
))
п.п2 мислиш ли, че т.нар. "десни" в кулоарите на парламент0 се държат с бсп и дпс така както в залата
??
за съжаление съм виждал някои неща с очите си
п.п3 МС на Република България е институция, пред която се прекланям
и самият факт, че си там трябва да те накара да се държиш с уважение към обитателите вътре
каквито и да са те...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 12:45 am 

п.п. 3-то направо изби рибата, бааааа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 1:05 am 
Аватар

полиглотО е шибан етатист :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 1:57 am 
Аватар

Не знам само защо все бъзика ми насериозно.

politolog0 написа:
п.п3 МС на Република България е институция, пред която се прекланям
и самият факт, че си там трябва да те накара да се държиш с уважение към обитателите вътре
каквито и да са те...

Дрън-дрън...

п.п3 Тая неочаквана номенклатурческа умнотия щеше да отива на карнобатския ми колега от потока ми МИО в УНСС, пресен член на Студентския съвет и един куп други казионни (червени) младежки организации, ама некакси от теб ми дойде като Гонзов лакът. Узурпаторите на която и да е институция си остават узурпатори - и тук, и в Обединето Кралство, и на Фарьорите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 5:54 pm 

взех бъзика ти насериозно, защото се бях напил и защото съгласи се ама и за тебе да напишат че се мазниш на сергей дори и на бъзик ше ти стане криво ))
може и да съм прекалил с преклонението си пред институциите(макар, че неуважението към тях малко мирише на анархизъм :smt006 )
само че не можах да те разбера защо па да са узурпатори
2005 милион и сто хил. малоумници(да ме прощава кемал еюп и комисията му)
изпратиха този човек там
нищо не е узурпирал, народ0 сам си го натресе...
а как ше коментирате интервюто на близнашки в труд?

доста хора, включително и кози, са ми разказвали, че тоя е яко пич ама не вервах
верно излезе такъв...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 6:14 pm 

Кур за институциите и изобщо политиката :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 6:22 pm 
aquadark написа:
Кур за институциите и изобщо политиката

Stateless society, нали :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 6:37 pm 

От по-горе посочените бих дал гласа си за Атака, за мен не е толко важно дали Герб, Атака или примерно някой от десните ще спечели. За мен е важно да изгониме турците, най-големия враг на Родината! А да гласувате за БСП е все едно да гласувате за ДПС, кур за едните кур и за другия. Имам огромно желание ВМРО да се явят на избори но до колкото знам, трябват 5 000 гласа от незнам си къде си и как си за да се пусне дадена партия на избори. Странното е че на предижните избори ако не се лъжа имаше над 30 партий от които около 12 нямаха нито един глас, само си бяха взели паричките от сивата икономика за уж няква реклама и другите не се знае къде са отишли.

Да, живее ЮВИГИЙ КАНЪТ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 7:13 pm 

аквадарк насочи гнева на карет0 към себе си с последното си мнение
тенкс:)
ся пак ше се скарате кой анархист и кой не :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 7:15 pm 
Аватар

BulgariaUberAlles написа:
От по-горе посочените бих дал гласа си за Атака, за мен не е толко важно дали Герб, Атака или примерно някой от десните ще спечели. За мен е важно да изгониме турците, най-големия враг на Родината! А да гласувате за БСП е все едно да гласувате за ДПС, кур за едните кур и за другия. Имам огромно желание ВМРО да се явят на избори но до колкото знам, трябват 5 000 гласа от незнам си къде си и как си за да се пусне дадена партия на избори. Странното е че на предижните избори ако не се лъжа имаше над 30 партий от които около 12 нямаха нито един глас, само си бяха взели паричките от сивата икономика за уж няква реклама и другите не се знае къде са отишли.

Да, живее ЮВИГИЙ КАНЪТ!

Ех, те да ни бяха проблема..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 7:22 pm 

Елин Топузаков (Топчо) написа:

Да, живее ЮВИГИЙ КАНЪТ!

Ех, те да ни бяха проблема..

Е. братле няма по голям враг - паразит от турците в народното събрание.. тотал щета фира е вече дал народа, заради безчинствата на тия резани копелета. Почваме с осакатяването на икономиката и инфраструктората след промените и са от както комунистите взеха управлението в свой ръце им лъснаха много от кирливите ризи. Немога да отреча че всички в парламента са боклуци, но именно името на ДПС се свързва от атентатите на турски екстремисти през 80те години в България до източването на сивата икономика в днешни дни и т.н. (само малки показатели давам с огромен мащаб).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 7:33 pm 

SamoLevskiOle написа:
aquadark написа:
Кур за институциите и изобщо политиката

Stateless society, нали

След много години - да. Да се надяваме обаче, че няма да дойде наложено (накъдето е тръгнал света), а ще се случи естествено (желано, без скрита или явна принуда)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 8:31 pm 
Аватар

Е. братле няма по голям враг - паразит от турците в народното събрание.. тотал щета фира е вече дал народа, заради безчинствата на тия резани копелета. Почваме с осакатяването на икономиката и инфраструктората след промените и са от както комунистите взеха управлението в свой ръце им лъснаха много от кирливите ризи. Немога да отреча че всички в парламента са боклуци, но именно името на ДПС се свързва от атентатите на турски екстремисти през 80те години в България до източването на сивата икономика в днешни дни и т.н. (само малки показатели давам с огромен мащаб).

Бай Волен нещо кофти ти влияе. :wink:
Турците си гледат интересите; нямаше да е така, ако "българите" (по паспорт) във властта не им позволяваха. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 8:47 pm 

За АТАКА си ме разбрал погрешно изобщо не съм им симпатизант, казах че ако ВМРО се явят на избори съм твърдо ЗАД тях, а при тия от по-горе изброените партии бих дал гласа си за АТАКА, въпреки че В. Сидеров абсолютно и той си наби чикията и предаде уж борбата която тръгна с добро начало, гръм и трясък докато не му лъснаха ризите с инцидента на автомагистрала Тракия.

За мен лично тези които позволяваме това с турците да се случва е без да се лъжем сме ние народа, именно затова че не отиваме да гласуваме в урните, а 70 % от възможните гласоподаватели са на мнение, че или НЕ искат да гласуват защото няма за кого или няма свестни (факт) или не им се занивала, не разбирали и т.н. останалите 30 % който гласуват поне правят нещо, а ако и те не отидат да гласуват кво? Не ми се мисли.. поне това няма да се случи! За мен и преди съм го казал, гласуването трябва да се направи задължително за всеки български гражданин и да се наложат закони изборния туризъм който цари.. само приказки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 12:18 pm 
Аватар

Ти ако си мислиш, че Атака ще гонят турците :lol: :lol: :lol: даже ония ден рамо до рамо гласуваха

а ВМРО се явяват на избори - в компанията на енергийната мафия на Ковачки :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 12:33 pm 

Национална трагедия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 12:39 pm 
Аватар

ВМРО като политическа партия не са много цвете за мирисане (уви), моето лично впечатление е, че единствената им цел е да додрапат до властта (справка - Пловдив, коалиции, майна, Папараци, разтурвания...) и чат-пат някоя проява на българщина, която е далеч по-свързана с направителствената организация. Която също пък има страшно много плява сред членовете си, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 6:22 pm 
Аватар

politolog0 написа:
аквадарк насочи гнева на карет0 към себе си с последното си мнение
тенкс:)
ся пак ше се скарате кой анархист и кой не

Нема, ние оня ден се бихме в Ловеч :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 7:48 pm 

Нападна ме подло в гръб :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 19, 2009 8:01 pm 
Аватар

Абе определено не са ни турците проблема. ДПС си е създадено съвсем планирано, да обере гнева на хората и да бъде обвинявано във всичко. И понеже всичко си има цена, на тях им се дават достатъчно компенсации, които още повече дразнят. Факт, обаче е, че те са едно следствие, една производна на комунистическата партия. Както и напълно обратното образувание - Атака. Нищо нелогично няма в тези неща, комунистите друго не могат да измислят, но тайните им служби и разработки си важат.

ПП И понеже виждам, че става дума за гласуване, аз ще кажа друго - не гласувай за някого, а просто гласувай. За кого - еми, за когото акъла ти казва, това е задължение на всеки от нас, гражданска отговорност всеки да седне и да се замисли. Но първата стъпка е просто да се гласува, после вече ще мислим за видовете политики и тн, за да спорим за кого точно. Политически ние сме на нивото на едноклетъчните организми и е глупаво да спорим за лява, дясна и не знам откъде дойде това определение - центриска политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 22, 2009 5:04 pm 
Аватар

Утре от 17:00 ч. в Аулата на СУ - лекция на Ел Команданте :smt003 на тема: „Икономическо развитие на България и външнополитически измерения на членството по пътя към и в рамките на Европейския съюз“ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 22, 2009 5:14 pm 
Аватар

politolog0 написа:
взех бъзика ти насериозно, защото се бях напил и защото съгласи се ама и за тебе да напишат че се мазниш на сергей дори и на бъзик ше ти стане криво ))
може и да съм прекалил с преклонението си пред институциите(макар, че неуважението към тях малко мирише на анархизъм )
само че не можах да те разбера защо па да са узурпатори
2005 милион и сто хил. малоумници(да ме прощава кемал еюп и комисията му)
изпратиха този човек там
нищо не е узурпирал, народ0 сам си го натресе...
а как ше коментирате интервюто на близнашки в труд?

доста хора, включително и кози, са ми разказвали, че тоя е яко пич ама не вервах
верно излезе такъв...

Близнашки ми преподава в НБУ, много е добър.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=59742

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]