forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 10:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 14, 2009 6:18 pm 
Аватар

Ххахахахха донбалон....
Изображение
И лео меси идва на проби при юношите :smt043 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 12:10 pm 
Аватар

Кметът на Кюстендил бута фенклуба на лит(*кс-етрополе с фадрома

http://sportal.bg/news.php?id=168219 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 1:29 pm 

Цитат:
Градоначалникът Петър Паунов, известен със своите "сини" пристрастия, се подигра с "червените" фенове по случай 10 годишнината от създаването на фенклуба, като прекъсна електричеството и им връчи заповед за незабавно напускане на общинския терен. В противен случай заведението ще бъде демонтирано с помощта на фадрома.

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 1:34 pm 
Прасетата нали бяха изкарали на няколко мача трогателния надпис "г-н кмете на Кюстендил,не рушете" :smt005 :smt005 Хач да им е...И точно преди Байряма.Бахти гаврата...Аллах Акбар и цесека най-велики в Истанбул !
Да я бутат легендарната "червена каравана" :smt005 в морето от пошлост и фекалиЙ,4е бързам :smt006

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Апр 15, 2009 1:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 1:36 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Прасетата нали бяха изкарали на няколко мача трогателния надпис "г-н кмете на Кюстендил,не рушете" Хач да им е...И точно преди Байряма.Бахти гаврата...Аллах Акбар и цесека най-велики в Истанбул !

Точно за тоя надпис се сетих и аз :smt005 Ебати картинката, очаквам на следващия мач на кочината да излезнат с надпис "Господа Левскари, не рушете" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 1:38 pm 

Makedonija написа:
Прасетата нали бяха изкарали на няколко мача трогателния надпис "г-н кмете на Кюстендил,не рушете" Хач да им е...И точно преди Байряма.Бахти гаврата...Аллах Акбар и цесека най-велики в Истанбул !

Плаката не беше ли "Кмете на град Кюстендил,стига си рушил". :smt005 :smt005
Аз чак сега разбрах какво са имали предвид прасетата с този плакат. :smt005 :smt005

П.П.Кмета на Кюстендил не беше ли в управителния съвет на СДС?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 1:38 pm 
Аватар

а аз скоро очаквам - Г-да Левскари, махнете синия си кур от дупетата ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 1:40 pm 
Сьедесар е,да :wink: Беше и един от кандидатите за председател.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 2:11 pm 
Аватар

Ей ся попаднах на тва,може да е пускано вече тук,но нищо не пречи пак :D

Тест за фенове на лит(*кс-етрополе
Въпрос 1. Кога е създаден лит(*кс-етрополе?
а) в началото на светъл за България период.
б) в годината, в която стават за пръв път шампиони.
в) не знам кога са създадени, но починаха през 1989 г.
г) ама ти нещо заяждаш ли се?

Въпрос 2. Кога лит(*кс-етрополе отново ще постигне успехите си от миналото?
а) когато отново започнат да военизират най-талантливите играчи в България.
б) когато в България отново се сформират 5-6 военни отбора.
в) не бъркайте политическите успехи с футболните.
г) внимавай, че почваш да ме дразниш.

Въпрос 3. Кога червените фенове ще напълнят ст. В. Левски?
а) когато отново започнат да мъкнат по цели роти по стадионите.
б) когато ги излъжат че ще пее Азис.
в) друг път.
г) аз не мога ли да ти... (следва красноречиво изразяване на сексуално влечение към роднините от женски род (или мъжки, според предпочитанията).

Въпрос 4. Кога лит(*кс-етрополе ще влезе в Шампионската лига?
а) с победата си на Анфийлд, лит(*кс-етрополе е първият морален участник в този турнир.
б) това е нискоразреден турнир. Ние правим селекция за турнира VIVATel.
в) когато цъфнат налъмите.
г) да знаеш, че майка ти не е права.

Въпрос 5. Кога лит(*кс-етрополе ще играе напролет в евротурнирите?
а) когато изиграе 14 мача в един сезон.
б) през март терените не са подходящи за футбол, затова ние играем само през юли и август.
в) аз съм млад студент и не знам за какво говорите.
г) септември ще бъде май.

Въпрос 6. Кога лит(*кс-етрополе ще започне да създава свои юноши?
а) историята показва че успехи могат да се постигат и без собствени юноши.
б) лит(*кс-етрополе няма собствена школа, защото дълги години разполагаше с 20-30 такива, из цялата страна.
в) не са важни юношите, а членовете на политбюро.
г) Зинедин Зидан е юноша на лит(*кс-етрополе.

Въпрос 9. Кога лит(*кс-етрополе ще вкара свой футболист в десетката на Франс футбол.
а) Гунди е обличал фанелката на лит(*кс-етрополе.
б) когато треньор № 1 за миналия век си намери работа.
в) когато продадат свой футболист по-скъпо от Гонзо.
г) абе, аз що ти не...

Ако преобладават отговорите а).
Вие сте средностатистически фен на съветско клонирано четирибуквие. Емоционално сте уравновесен и стабилен (като Велизар Димитров в наказателното поле), но прекалено болезнено приемате политическите събития в България от есента на 1989. Болезнената ви обремененост ви кара да реагирате емоционално на събитията в любимият ви клуб, затова сред фенските ви атрибути, преобладават трионите и бичкиите.

Ако преобладават отговорите б).
Вие сте специфичен тип фенове на съветски клонинг. Емоционално сте спокоен и уравновесен (като Миодраг Йешич на пресконференция), но още не можете да преглътнете разпадането на Варшавския договор. Обичате предварително да планирате нещата, затова превантивно сте се абонирали за месечните каталози на Husgvarna. Невероятно общителен сте, и имате афинитет към срещите по бензиностанции с вашите любими футболисти и треньори.

Ако преобладават отговорите в).
Вие сте по-особен тип фенове на отбор без настояще и бъдеще. Макар е не въоръжен с гореспоменатите запалянковски атрибути, гредите стадиона без светлинно табло, умират от страх. Гордостта ви от миналите успехи е задушена от съмненията за политическият им привкус. Действията и помислите ви са чисти (като шпагат на Ибрахима Гай), но по съвета на бивш ваш футболист и президент често "охлаждате супата". Никога не сте ходил на 7-те Рилски езера, защото не обичате числото 7 .

Ако преобладават отговорите г).
Вие сте по-особен тип фен на отбор с 41 годишна история (1948-1989). Всъщност сте единствен от този тип. Изживявате се като историк, чиято мисия е борбата с подуенския фолклор. За целта разполагате с неизчерпаем арсенал от исторически документи с които заливате медийното пространство. До сега никой не е успял да ви опровергае, защото сте нобелов лауреат по история. Нищо че такава награда няма. Щом вие сте я печелили, значи има. Любимите ви четива са историческите хроники на "Работническо дело", "Отечествен фронт" и "Народна младеж". Сред документите с които разполагате има доказателства че Цола Драгойчева е била председател на Българския футболен съюз през периода 1914-2006, че крахът на любимият ви социализъм е заговор на Наско Сираков и синьото БФС и че Червената планета на кръстена на лит(*кс-етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:05 pm 
Аватар

The Eraser написа:
Makedonija написа:

Плаката не беше ли "Кмете на град Кюстендил,стига си рушил".
Аз чак сега разбрах какво са имали предвид прасетата с този плакат.

П.П.Кмета на Кюстендил не беше ли в управителния съвет на СДС?

Седесар е, и са много доволни от него всички които познавам от тоя край :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:16 pm 

subata написа:
Кметът на Кюстендил бута фенклуба на лит(*кс-етрополе с фадрома

http://sportal.bg/news.php?id=168219

Тоя дето им го пише за председател може да се гордее,че Петър Стоянов като действащ президент се изпика на неговото свинско шалче :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:19 pm 

Фенклуба "червени педерасти" кюстендил се състои от един човек-кви песни,кви мачове,кви картонени купи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:21 pm 

Ааа,ама ти не знаеш като се оплакаха в милицията за картонената купа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:24 pm 

Е,те така наречените им хОлигани се оплакват на куките като ядат бой,та кво остава за нормални фенове като тия от Кюстендил :smt003

Иначе са яко менталита' ултра,нали знаеш :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:27 pm 

Между другото единствения им официален фенклуб се помещаваше в еврейския клуб Шалом.А това за тая каравана е 99 процента свободни съчинения на болни свинки. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:31 pm 

Аз съм пътувал в чужбина в един рейс с шефа и единствен член на фенклуПа :smt006 По-едно време като заразправя истории,искрено и лично го съжалих :smt003 Не е лесно неговата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:51 pm 

Ако историите му са били футболни,явно не си му споделил от кой отбор си! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:55 pm 

Абе в рейса не беше много препоръчително да се издавам от кой отбор съм,поне на отиване :smt005 На връщане вече немаше значение :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:57 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Абе в рейса не беше много препоръчително да се издавам от кой отбор съм,поне на отиване На връщане вече немаше значение

Не е като да пътуваш със влакО, и све да са само свине гнусни, които отиват на мач в Кюстендил. Нема такова кофти чувство да ги търпим мама им деба 2 часа сигурно... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 8:59 pm 

Аха!Оплака ли ти се от лошите си съграждани и невъзпитаното им поведение спрямо него и свинеподобните му? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 9:02 pm 

човечето ме размаза като ми каза че сам си носел знамето,сам го връзвал и некви такива :smt003 Доста изтормозен на футболна вълна ми се виде :smt003

шока му беше огромен когато хората които мислеше за верни последователи на ислямската идея,всъщност се оказаха левскари :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 15, 2009 9:07 pm 

Беше раздавал на 6-7 годишни деца календарчета с негов автограф,Иван Христов-председател и кзл :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 9:20 am 
Аватар

Цитат:
лит(*кс-етрополе ще слага "БАТЕ" на екипа за Вечното дерби

Столични бизнесмени, които са големи фенове на лит(*кс-етрополе, са влезли в контакт с новите собственици на шампионите с доста атрактивна оферта, пише "Тема Спорт". Те са предложили да платят сериозна сума пари на шефовете на "червените", само и само отборът да излезе с надпис "БАТЕ" на фланелките в дербито с Левски на 9 май. Целта им е именно в сблъсъка със "сините" да се подиграят за пореден път на вечния съперник за нечувания провал в Европа и отпадането от белоруския тим миналата есен.

Иначе, до края на сезона Кирил Котев, Йордан Тодоров и компания ще носят логото на "Титан АС" на екипите си. Идеята се родила, след като няколко фирми, които имали желание да станат спонсори на клуба, се отдръпнали в последния момент.

Идеалка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 11:51 am 

Малко не разбрах кое му е идеалката, освен че за пореден път се занимават с нас и избиват комплекси :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 12:17 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Малко не разбрах кое му е идеалката, освен че за пореден път се занимават с нас и избиват комплекси

Идеалката е точно това, че (очаквано) няма признаци на подобрение сред масата човекоподобни, докато всеки един рогат ще бъде двойно по-надъхан на датата 9 май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 12:21 pm 

Всеки един рогат от публиката да, цар Гонзо си е надъхан по принцип срещу тях, но дано е двойно повече, а за останалите на терена маааалко се съмнявам, но дано да си прав...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 2:52 pm 

Тия прасета съвсем са се ислямизирали :smt006 Незнам за другите,ама мен ми е бая смех как само се опитват да ни "унижат" с неща като ебати тъпия гол,сега и с тва бате.....опитват децата ама некакси не им се получава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 4:18 pm 
Аватар

Еми,майка им да еба :D Забрана за комунистическата партия и преследване и забрана на символите и,отбора с петолъчката в нелегалност,Дучко и съратниците му атакуват мандри,прихващат самонелоза,Терзо ги лекува и край и на фен клуба,който така или иначе е извън закона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 4:22 pm 
Аватар

Терзо как ли ша спази хипократовата клетва ако дучан му влезне у кабинета след време:
"Спокойно сега, връзването на възел на лява ръка и десен крак е стара индийска методика. НЕМА ПРОБЛЕМИ, не се притеснявай. Е боли, знам, че боли, ама е за здраве. ДОВЕРИ МИ СЕ!" :twisted: "Е нема как да минеш без клизма - така е. Само ти се струва, че е дебел вибратор - тва е немски уред - последна дума на медицинската техника. ДОВЕРИ МИ СЕ!" :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 5:13 pm 
Дуче,имаме една добра и една лоша новина.Лошата е,че по погрешка :smt003 ти отрязахме единия джолан...пардон,крак.Добрата е,че Сашо Томов от съседната стая иска да ти купи...пардон вземе обувките :smt006

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]