LSFC написа:
Boyo написа:
LSFC написа:
Тихо бе капацитет, последните 10 минути се пя по-силно и от когато беше 0:0, ае у лево
Абе що говориш глупости - пя се , да , от 100 човека. Другите 2-3 хиляди дето беха или си беха тръгнали или псуваха хора дали много много на отбора... Ти си млад и не си виждал истинската публика на Левски, за това сега може и да ти се струва ок, но за мен сектор Б последните 7-8 години е ташак, не по-малък от ташакът, който ни е ръководство
hahahaha, извинявай стария, ако ми покажеш и 1 мач от преди 15-20 години, къдети ДА СЕ Е ПЯЛО колкото вчерашния (където не се пя кой знае колко) ще ти дам квото кажеш, и не ми говори притчите, че едно време се е пяло много повече, едно време през 10 мин се е скандирало "Само ЛЕВСКИ оле" и това е. И защо коментираш сектор Б, като въобще не си бил там, ти с кво допринесе, че да се пее повече ? С коментари по форумите ли ? Май и ти си един ташак.
И къде ги видя тия 2-3 хиляди в началото ?
Снимка 93 мин ->
http://hooligans.bg/gallery/albums/user ... 6A8986.jpg
Вчера и аз имам вина да не се пееше достатъчно, но съм болен от няколко дена и едвам успях и това да направя...
Секторът не може да се сравнява с преди 10-11 години ! Няма просто никаква база.Едно време нямаше ултра движения, нещата бяха съвсем различни.От към песни и поддръжка на отбора с песни нещата сега са изключително позитивни.Пак казвам и ще се повторя "грехът" на сектора е " финикийските знаци ".Това е тема, която няма да се изчерпа, но не мисля да подхващам пак.Едно нещо което ми прави изключително грозно впечатление, песните се пеят изключително бързо ! Не знаете от страни колко грозно изглежда.Не ходя на мачове от няколко месеца вече.Не смятам да ви обяснявам защо, който трянва да знае, знае ! Като слушам как се пее ми призлява, все едно някой ви гони, все едно гоните рекорд на гинес." И само ЛЕВСКИ але ", " Да запеем дружно песента " все песни който се пеят изключително бързо и им се губи смисълът и надъвхането ! Още съм на мнение, че сектор "Б" не е за всеки.Знам, че няма как да се постигне това, но 70% от хората, които са нямат място в сектора ! Това е така, защото само с желание не става ! Трябва сърце, трябва любов.Любов, която не се ражда изведнъж.Оф ще ида в "Б" да покажа на мацката с мен какъв съм мъж ! Не става така.Никой няма право да плюе LSFC.Ако имате забележки защо се пее това, защо онова ... винаги има начин да сте на неговото място.Гаранция ви давам, че след 2-рия мач сами ще идете да му върнете микрофона.Това е ! Отборът ни е трагичен, уникално слаб ... това е.На който не му харесва има Челси,Арсенал,БарЦилона ... те не губят !
За треньор аз лично искам Георги Василев.Най-добрия български вариант за момента !