forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:47 pm 
Аватар

Тошо няма пари даже да направи залог :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:47 pm 
Аватар

вече мисля за мача в ловеч ...имаме още шансове....дерби ,тежки гостувания на свинете..и накрая ЛЕВСКИ ШАМПИОН

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:48 pm 
Аватар

Нищо не е било наредено...Играта ни куца от много време, просто в тоя мач ни биха. Можеше и в някои от предишните да е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:49 pm 
Аватар

Нека да съм глупав романтик и кон с капаци, но колкото и логично да изглежда, никога няма да повярвам, че Левски губи нарочно на Герена. Особено когато Гонзо е на терена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Цитат:
Тука се заформиха 2 версии. За мен тая, която касае играта, схеми, тактики, футболисти е смешна. Левски не може да падне от Локото с 0-3 в момента с игра. Това за мен е видимо.
И не, не сме продали мача, защото никой не го е купил. Нагласили сме резултат, за да хване Тошо 151. И да пие бутилка виски таа вечер, сучейки мустак.

Така и не можеш да обясниш как се нарежда на точен резултат мач,в който грешния отбор удря три греди!?Или мегаконсорциума,който дърпа конците разчита единствено на късмет и спортно щастие?!
а Левски не е слаб.Левски е трагичен и комичен и не е мръднал и крачка напред в последната година.Това също така не е видно,а е очеизвадно.Първият "по-сериозен" отбор,способен да раздаде три паса и да направи двойна комбинация ни наду шошоните,като същите ония Жилинските шошони насред нашия стадион,пред нашата публика!

П.С:СМЪРТ ЗА ГОСТИТЕ.КОГАТО ЧЕТЕТЕ ТОВА,ТРИМА ОТ РОДНИНИТЕ ВИ УМИРАТ ОТ СКОРАБУЛА НА ТРИФОЗАЛАТА.НА МАЙКА ВИ В ПУТКАТА,ЧЕРВЕНИ ОТРЕПКИ

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Апр 11, 2009 7:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Аватар

LSFC написа:
Тошо няма пари даже да направи залог

Тоест има добра причина да удари букитата в джоба, нали? Дали с негови пари или чужди, днес тошо си оправи полугодието на бизнесите. Дори като услуга на някой руски приятел да го е направил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:52 pm 
Аватар

Абе и на мен ми се струва малко невероятно точно за точен да се играло. Щото верно Хичо може криво да я ритне и да влезе

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:54 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Цитат:
Тука се заформиха 2 версии. За мен тая, която касае играта, схеми, тактики, футболисти е смешна. Левски не може да падне от Локото с 0-3 в момента с игра. Това за мен е видимо.
И не, не сме продали мача, защото никой не го е купил. Нагласили сме резултат, за да хване Тошо 151. И да пие бутилка виски таа вечер, сучейки мустак.

Така и не можеш да обясниш как се нарежда на точен резултат мач,в който грешния отбор удря три греди!?Или мегаконсорциума,който дърпа конците разчита единствено на късмет и спортно щастие?!
а Левски не е слаб.Левски е трагичен и комичен и не е мръднал и крачка напред в последната година.Това също така не е видно,а е очеизвадно.Първият "по-сериозен" отбор,способен да раздаде три паса и да направи двойна комбинация ни наду шошоните,като същите ония Жилинските шошони насред нашия стадион,пред нашата публика!

И като вкараме гол с греда става сложно ли? Нали веднага следва нов гол за Доко... или за 1-4 е по-малък коефициента? Тва с гредите не е аргумент. Удари некви - ако влезе, влиза и в другата врата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

добре, играна е +3 за левски с победа на локо

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Аз у версии за букита не вервам,просто сме адски слаби :smt006 щом Вихрен Сан Ремо ни изравниха на Герена с човек по-малко и за 20мин след гола им,немахме нито едно положение явно сме адски зле :wink: На Локо Пекин им тръгна мача идеално,вкараха при първата атака,след тва и втори гол когато ги бехме натиснали.....стават такива неща :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:55 pm 
Е нали 0:3 го играхме бе,да му еба майката?

П.С:СМЪРТ ЗА ГОСТИТЕ.КОГАТО ЧЕТЕТЕ ТОВА,ТРИМА ОТ РОДНИНИТЕ ВИ УМИРАТ ОТ СКОРАБУЛА НА ТРИФОЗАЛАТА.НА МАЙКА ВИ В ПУТКАТА,ЧЕРВЕНИ ОТРЕПКИ

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Апр 11, 2009 7:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:56 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Аз у версии за букита не вервам,просто сме адски слаби щом Вихрен Сан Ремо ни изравниха на Герена с човек по-малко и за 20мин след гола им,немахме нито едно положение явно сме адски зле На Локо Пекин им тръгна мача идеално,вкараха при първата атака,след тва и втори гол когато ги бехме натиснали.....стават такива неща

Аз откакто съм жив не помня да са ставали и си го обяснявам с много обстоятелства, оплетени по странен начин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

малък едит, било е +2.5 за Левски

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Makedonija написа:

Е при 151 можеш да сложиш и на 1-4 и на колкото си искаш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:57 pm 
Аватар

Между друтото 1 гол 100% засада за мен, човек на голлинията седи

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:58 pm 
Аватар

kozarets1914, не си особено интелигентен, батка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:58 pm 

kozarets1914 написа:
Citizen_Kane написа:
Аз у версии за букита не вервам,просто сме адски слаби щом Вихрен Сан Ремо ни изравниха на Герена с човек по-малко и за 20мин след гола им,немахме нито едно положение явно сме адски зле На Локо Пекин им тръгна мача идеално,вкараха при първата атака,след тва и втори гол когато ги бехме натиснали.....стават такива неща

Аз откакто съм жив не помня да са ставали и си го обяснявам с много обстоятелства, оплетени по странен начин.

Абе при два равностойни отбора гол при първата атака и след тва веднага втори,обърква бая неща :smt006 Миналия полусезон ни биха 1-0,преди тва пак ни беха били когато бехме с хасковския месия :smt006

Кво чудно има да ни бият и днес?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:59 pm 
Аватар

memmis написа:
kozarets1914, не си особено интелигентен, батка

Добре, батка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 7:59 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Makedonija написа:

Е при 151 можеш да сложиш и на 1-4 и на колкото си искаш.

Нема такива филми. Точният резултат си е точен резултат. 3:0 и толкова. Ако искат после и 17:14 да правят, кур печалба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:02 pm 
Има 4+ ама това нашата схема не я устройва.Там вече и 5:12 може да свърши,все тая...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:04 pm 

kozarets1914 написа:
hidden767 написа:
Йовов никога не е бил и няма да бъде легенда на Левски!!!!!!!!!!

Без подпис и печат от тебе никой не става легенда.

Ти си бил яко тъп :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:04 pm 
Аватар

Слагаш на 2 или 3 точни, или не е възможно? Важно е да са 3 гола в полза на госта. При 151 ти е позволено да разцъкаш.
Естонец, гледахме го с Гури, Карето и Омразо... на 1-вия гол Гошо им подаде топката, после изби мега-некадърно центрирането. На втория наш защитник я даде на Камбуров. На третия ако знаеш Рабех как скочи за висока, батенце... Шеки и Змея прегърнати ще рипнат 20 санта по-високо. Никога не бех виждал такова чудо и честно ти казвам - направи ми впечатление. А Левски ги гледам от 87-88...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:07 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Човек, чийто мнения завършват с по -найсет удивителни не е тъп, а има душевни проблеми ;) Наследствена обремененост ли е, кво е...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:10 pm 
Аватар

Кози, а стига се чорбаризира, тъпо копеле такова :smt006
Схвани, че наше играха слабо и нема никаква друга причина да паднем точно с 0:3, като трите греди влезнаха и мача свърши 3:3 и Батко нищо не е зел от тоя мач.
И сега сериозно - от 79-та ходя по мачове редовно, но толко жалък тим любим не съм виждал на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:11 pm 

kozarets1914 написа:
hidden767 написа:

Човек, чийто мнения завършват с по -найсет удивителни не е тъп, а има душевни проблеми Наследствена обремененост ли е, кво е...

Човек, който не прави разлика между душевни проблеми и емоционално състояние е с доста ограничена обща култура. А човек който се прави на по-хладнокръвен и устойчив психически отколкото е, явно с нищо не се отличава от стадното мнозинство, колкото и да не му се иска да е така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:12 pm 

В случая е абсурдно да се говори за точен резултат!Стига сте търсили под мухата слон!Просто играхме без желание,не знам защо,но е факт!А явното е,че има играчи,които не им се играе за тоя отбор.Визирам Рабех и Сърмов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:14 pm 

kozarets1914 написа:
Слагаш на 2 или 3 точни, или не е възможно? Важно е да са 3 гола в полза на госта. При 151 ти е позволено да разцъкаш.
Естонец, гледахме го с Гури, Карето и Омразо... на 1-вия гол Гошо им подаде топката, после изби мега-некадърно центрирането. На втория наш защитник я даде на Камбуров. На третия ако знаеш Рабех как скочи за висока, батенце... Шеки и Змея прегърнати ще рипнат 20 санта по-високо. Никога не бех виждал такова чудо и честно ти казвам - направи ми впечатление. А Левски ги гледам от 87-88...

Кво значение има че си почнал да гледаш Левски една година преди мен? Не зацепвам :smt006 Знаем се,не вервам че искаш да си мерим хуйовете кой на колко мача е бил или подобни глупости :smt005

Третия гол верно малко странен ама грешки като за първия Урсула прави цел сезон като почнеш от БАТЕ :wink:

За мен мача си беше истински,просто ни надиграха и твай :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:16 pm 
Аватар

Лятото мустака ше счупи сякви рекорди и ше земе Буфон за 100М евро, споко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:17 pm 

Вярвам в редовността на мача,но при 3тия гол наистина си беше дооооста съмнително :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:18 pm 
Аватар

За съжаление трявба да се радваме, че няма да спечелим титлата. Така поне безкадърника ще си отиде, но с тая свиня за президент кура ще е същия. Ще назначи някой, който не е и гледал футбол. Кокала поне е гледал дълги години в Левски от много удобни места покрай треньорите. Свинете също ще са вътре, защото са купили първенството предварително, а се видя, че и без тва няма да им пречим и нямаше да се налага да го купуват, но си дадоха парите. А бе въобще - дееба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]