forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 1:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:12 pm 
Аватар

iovov_fenka написа:
Левски 0 : 3 Локо Сф ... друг мой любим отбор - РОМА загуби в дербито на вечния град .. с иначе доста интересен футбол и 3 червени картона (2 за нас) ... думи нямам от днешния ден .. като не ми върви на футбол .. не ми .. и това е!
ЕстонецО нали ти каза нещо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:14 pm 
Аватар

Kryten написа:
kozarets1914 написа:
Аз пък мисля, че най-достойно за феновете ще бъде да покажем на Батя, че знаем какво се случва. Не да ни взимат за балъчета и сега разни да обясняват как локото са ни надиграли и т.н. Аре тва да го обясняват на друг ебаси, че тва вече дразни.

баце не стаа, сроксос нема се навият да организират

А зеУените, зеУените?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:15 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
iovov_fenka написа:
Левски 0 : 3 Локо Сф ... друг мой любим отбор - РОМА загуби в дербито на вечния град .. с иначе доста интересен футбол и 3 червени картона (2 за нас) ... думи нямам от днешния ден .. като не ми върви на футбол .. не ми .. и това е!

Бай Иване, умерени фене на Левски! Напълно съм съгласен с Естонец0, нека последователно се изреди на него, теб и мен Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

iovov_fenka написа:
Незнам ... но имам чувството ,че се нуждаехме от един точно такъв резил в точно толкова важен мач ... за да се види най-накрая каква нужда имаме от нов президент и какви точно проблеми има в ръководството .. дойде ни като студен душ , но съм сигурна,че ще се съвземем и още можем да станем шампиони ..

Австрия...мъзе....деца....букаке ???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

kozarets1914 написа:
Kryten написа:
kozarets1914 написа:
Аз пък мисля, че най-достойно за феновете ще бъде да покажем на Батя, че знаем какво се случва. Не да ни взимат за балъчета и сега разни да обясняват как локото са ни надиграли и т.н. Аре тва да го обясняват на друг ебаси, че тва вече дразни.

баце не стаа, сроксос нема се навият да организират

А зеУените, зеУените?

зеуените са от бирой :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:16 pm 

Кокала е голям пич, погледнете с какво самочуствие и пренебрежение прие загубата. Явно е убеден и спокоен за поста си.
Сега май наистина не е момент за оставки, но е момент за солени глоби от чистачката до Боримиров.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:18 pm 
Аватар

Toro написа:
Ivan63 написа:
iovov_fenka написа:

Бай Иване, умерени фене на Левски! Напълно съм съгласен с Естонец0, нека последователно се изреди на него, теб и мен Изображение
Тя дали може да пере.....впрочем кур за рома и лит(*кс-етрополе

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:20 pm 

Фенката на Йовов изпрати снимка която и дава право да пише във форума и най-важното да идва на нашите букаке сбирки :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:20 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:21 pm 
Аватар

не виждате ли че само арабите, гонзо и гаджев играха. кокъла виня само за тва, че махна филип, което беше уникална тъпотия. оттам нататък всичко е в играчите. пичо, христов, вагнер и йовов направиха трагичен мач, а другите толко си могат. тва е. голямата метла през лятото и треньор от чужбина...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:21 pm 
Аватар

ПЕЕМ КУРЬ ЗА ВАС, ПРАСЕНЦА :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:22 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Имаше доволно пичета, с Калето, Омраз и Коз ебахме с поглед цял мач, ебем ти футбола

Мошно Жени от Сървайвър облЯкана смешно с някакъв с розова тениска и въпреки това :smt007 :smt007

И златотно сърце и тя

Последна промяна Suum cuique на Съб Апр 11, 2009 6:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:22 pm 
Аватар

knave написа:
не виждате ли че само арабите, гонзо и гаджев играха. кокъла виня само за тва, че махна филип, което беше уникална тъпотия. оттам нататък всичко е в играчите. пичо, христов, вагнер и йовов направиха трагичен мач, а другите толко си могат. тва е. голямата метла през лятото и треньор от чужбина...

При третия гол-Рабех не се и мръдна,за да изчисти топката и тя отиде в Камбуров,а при втория гол Камбуров си мина между двамата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:23 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Фенката на Йовов изпрати снимка която и дава право да пише във форума и най-важното да идва на нашите букаке сбирки
За какво се събрахме жури да гласуваме,за какво,това е скандално,това си е корупция,не може ти да видиш снимката и еднолично да взимаш решение.Искаме свобода и кур за лит(*кс-етрополе

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:25 pm 

Аз съм Богопомазан като привърженик на неповторимия баварски колос Изображение Когато и вие по4нете да газите отрепките с тежките си баварски боту6и,тогава 6те има снимки и за вас Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:25 pm 
Аватар

thebluegod написа:
knave написа:

При третия гол-Рабех не се и мръдна,за да изчисти топката и тя отиде в Камбуров,а при втория гол Камбуров си мина между двамата

Точно! Дайте да не коментираме футбола Да каже некой каква е връзката концесия-общината-титан-бфс-цска шампион, че нещо не зацепвам в детайли дееба???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:28 pm 
Аватар

Ники, забравяш БСП в оста :smt006 Майката-партия няма да остави отрочето си никога на произвола на съдбата - спомни си миналото лято как дудука единствен беше при минстър-председателя с мазна риза и къси гащи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:28 pm 
Аватар

Само Левски! Май месец идва и прасетата да се готвят за бой :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:29 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Аз съм Богопомазан като привърженик на неповторимия баварски колос Изображение Когато и вие по4нете да газите отрепките с тежките си баварски боту6и,тогава 6те има снимки и за вас Изображение
Това не е 4естно,в тая жега с боту6и си е ебало майката,като ги събуя после много свят мога да затрия

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:30 pm 

Сега ще ни поеме Дуци-барбадуци, ще вземем купата, ще завършим наравно с Литекс, след което докрая точки може да загубим само от Славия. Чорбата като натрупат достатъчен аванс след следващия кръг също ще загубят 3-4 точки , ще врътнем един хикс с тях като гости, ще вземем купата за утеха и повечето от вас, нещастни мушици, ще си подемат старата песен и отново ще си помислят че нещата не са толкова зле. А истината е една - докато не дойде силен собственик ще сме в сянката на розовите и в сянката на това, което сме били!!! А, и още нещо, да няма левскар, който да не е наясно, че това ръководство на БФС трябва да се измете на минутата, защото те стоят зад всички схеми. И искам само да ви кажа нещо - въпреки всичи схеми и уговорки, ако Камбуров беше при нас, ако беше на мястото на Йовов, във Варна щяхме да бием и Локо днес нямаше да има как да ни бият. Уникален играч за българските стандарти в момента! Това, че го изпуснахме бе най-голямата грешка на ръководството за последната година.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:31 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Ники, забравяш БСП в оста Майката-партия няма да остави отрочето си никога на произвола на съдбата - спомни си миналото лято как дудука единствен беше при минстър-председателя с мазна риза и къси гащи

Аз па съм на мнението, че точно Партията нема никви сантименти към свинете. Както и към нищо, което са създали. Не е сантимент, баце, а си е баш неква схема с кинти, ама дайте хипотези, че ме гложди.
Иначе на тоо фон Тошо днеска направи яка антикризисна мЕрка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:33 pm 
Аватар

iovov_fenka написа:
"варненското Дуче" се казва Ахмед сериозно .. без майтап!

Са ако кажеш че се познаваш с него ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:33 pm 

Ето, пак се почна:
"иде мача с чорбата"
"Да си пазим силите за вечното дерби"

ВИЕ ОЛИГОФРЕНИ ЛИ СТЕ????????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:34 pm 

hidden767 - Уникален играч за българските стандарти в момента! Това, че го изпуснахме бе най-голямата грешка на ръководството за последната година.
Точно така...Ицо е голям играч и не може да бъде винен за днешния мач ..Той е класика за Левски , човек градил името си с много добра игра и труд .. единствено неговата продажба не можах да преживея!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:35 pm 

Mr.Smith написа:
iovov_fenka написа:

Не не .. не го познавам .. скоро четох информация в някой спортен сайт свързана с него .. и точно така беше казано " варненското дуче на име Ахмед" :smt006 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:36 pm 
Аватар

И кви бяха тея изгъзици да викаме за мъри ? И защо след всяка загуба почваме да псуваме като каруцари ? От кога пеем само за победа ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:36 pm 

iovov_fenka написа:
Mr.Smith написа:
iovov_fenka написа:

Не не .. не го познавам .. скоро четох информация в някой спортен сайт свързана с него .. и точно така беше казано " варненското дуче на име Ахмед"

Да бе да, не ти вярвам....ама наистина ли...?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:37 pm 

Направо не мога да повярвам,че паднахме на Герена с такъв резултат,но... единствената ми надежда е след тоя мач да се размислят всички в отбора и да вземат да се стегнат,защото от началото не играем добре и нещо такова щеше да се случи.А батков и велев само като се издъним почват да се хранат,те или са к***и винаги или не са.Все си мислех,че кокала може и да направи нещо щом го оставиха,ама тая надежда все повече замира Но за днеска всички са виновни,футболистите и те си носят отговорността.
То в момента и за смяна не е ,кой да стане трньор... за мен най-разумно ще е,ако не сега,то поне лятото батков вместо да говори само глупости без да мисли,да даде повечко пари за треньор от чужбина,дори от средно ниво,който да се навие ,въпреки мизерията в бг футбол ,но едва ли...
И последно,голяма мизерия е нашите да се псуват,а да им се пляска на другите.Хубаво били са ни,има разочарование и болка,ама само да се прави напук...
Надявах се до мача с прасетата да не изоставаме на повече от 2 3 точки,щото техните мачове са след това,но ако я караме с тая игра и в ловеч Дано все пак да настъпи някакъв повратен момент тая седмица,след тоя срам и да се стегнат

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:37 pm 

iovov_fenka написа:
hidden767 - Уникален играч за българските стандарти в момента! Това, че го изпуснахме бе най-голямата грешка на ръководството за последната година.
Точно така...Ицо е голям играч и не може да бъде винен за днешния мач ..Той е класика за Левски , човек градил името си с много добра игра и труд .. единствено неговата продажба не можах да преживея!

Толкова ли си тъпа или повече?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 6:38 pm 
Аватар

Абе само да е футбол, а не театър. Аз не псувах, че бех много втрещен, ама нема да стъпа повече на такива сценарии.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 777 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]