forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 5:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 7:20 pm 

parvanoff написа:
Очаквам сега половината форум да се изреди да се понаплюе в темата. Интересно защо при тая ненавист не земете да се организирате да спретнете едно протестче против батко. Вероятно, защото мислите, че нема да може да се съберете повече от 50 човека, а една от многото причини, поради което това ще е така е фактът, че заслугите на батко не се ограничават само с честната игра на отбора. Бързо забравяте четвъртфинала за уефа или за това заслугите естествено са само на наско и мъри-те платиха за играчи и те се "самонеуволниха" толкова време... Левски е единствения печаливш или ако не печаливш работещ без огромни количества загуби клуб в България-но за това, според вас, сигурно е виновен само баждека. Левски има един от най-добрите стадиони в България и една от най-добрите школи, но и това не е заслуга на батко. Не ми се пише повече, а има и още, но вас ви интересува само това, че е бил комсомолски секретар и че подарил малко астри на хората, които трябва "по принцип" да се грижат за безопасноста на всички хора. Баща ми също е бил комсомолски секретар, което не пречи в момента да мрази комунистите до мозъка на костите си /без да има каквато и да е кирия от това/ и да е най-големия левскар, който познавам лично, но за вас това едва ли ще има някакво значение-нали трее да се плюе по някого... Интересно ми е, относно горното мнение, как батков да накара футболистите да играят-сигурно трее да ги бичува след всяка загуба. Според много хора от тия, които плюват батко в момента имаме много добър състав, каквото е и моето мнение, но сигурно трябва да ги заплаши с обесване, за да ги накара да играят... Не мислете, че защитавам батко по дефаут-много пъти съм казвал, че последните треньори, които избра не стават за нищо, но да се плюе е така, за плюенето просто-е, не го разбирам. Живи и здрави да сте-чакам да се организирате на едно протестче-дотогава не правите нищо, освен да си плюете във въздуха...

Доста безсмислено мнение. Не сме забравили нищо, ама не сме достатъчно тъпи явно, за да си позволим да гледаме повърхностно на нещата и да не ги разглеждаме в дълбочина. Батков няма заслуги, които да са следствие от добри намерения. Всичките му действия откакто е начело на отбора са подвластни на опитите му да влага колкото се може по-малко и да извлича колкото се може повече. Което не е правилната политика, при положение че става дума за най-големия отбор в страната, с потенциал да бъде голям и в Европа, но там с цигании не става, и при положение че основния ти противник влага много повече от теб и се ползва с подкрепата на държавата и институциите, които му прощават прегрешение след прегрешение. На протеста няма да се съберем повече от 50 човека не защото сме толкова недоволните, а защото сме в България и всички отдавна са обезверени и им е по-лесно да се правят че не им пука. По твоята логика щом пред парламента се събраха 1000 човека, значи само 1000 са недоволните от живота си тук. За четвъртфинала естествено че заслугата не е на Батков. Не бил уволнил Наско и Мъри. Е как да ги уволни, като те бяха най-евтиното спортнотехническо ръководство от времето на Лафчис. Що не доведе един известен треньор и да го видя ще му даде ли 3 години шанс. Нали Люпко, Муслин и Гочето взимат 3 пъти повече. Докато Н & М повтаряха как в Левски били събрани най-добрите играчи и как им вярвали безрезервно, бяха най-добрите на света. В момента в който отвориха уста че на отбора му трябват нови и станаха неудобни. На всичкото отгоре закъсняха година и половина с отварянето на устата, поради което и сега не сме шампиони за пети пореден път, вместо това за пръв път от 20 години чорбата ще стане 2 пъти поред шампион. Комунизма се завърна. Защото ако бяха отворили уста за читава селекция на всяка цена преди участието в лигата, Батков нямаше да посмее да ги пипне, фенчетата които си нямате собствено мнение и слушате вестниците, Наско , Мъри, щяхте да подемете глас за селекция в унисон с тях и притиснат до стената стипцата щеше да се бръкне за играчи. И тогава нямаше да бием Барселона и да преодолеем групата, но щяхме да влеем свежа кръв навреме, а и при нас щяха да дойдат играчи на нивото на среден европейски отбор, защото такива бяхме ние тогава. И така нямаше да се стигне до резила с Тампере, до това -16 точки миналата година, половината фенове на чорбата нямаше да знаят що е титла, съответно щеше да има поне 10% по-малко свине на тоя свят. И вината, че всичко това не се случи е на Батков и на тези пот вас които го карат да се чувства комфортно като президент на най-обичания отбор в България.
И можеш ли да ми обясниш каква е файдата от тренировъчното игрище, като циганиите в школата продължават. Махнаха единствения човек, който можеше да помогне на детско-юношеския футбол в страната да дръпне нагоре, защото не щеше и да чува за шуробаджанащини и беше неудобен. И сега пак си караме постарому. И колкото ние с гъзарския терен биеме прошляците от 4-ти километър, толкова и те ни бият, което налива вода в тяхната мелница и ги прави едва ли не герои, видиш ли в каква мизерия тренирали пък как биели разглезените подуенци. За годините от които Батков е президент колко читави юноши излязоха от тази школа? И каква полза имаше отбора от тях? Полза имаше батко ви, че продаде Ники, Наско и Домо за сериозни кинти, с които после никой не знае какво стана. И кога Левски не е имал един от-най-добрите стадиони и една от най-добрите школи, та това да е заслуга точно на тази свиня Батков? И последно, сега нямаме много добър състав. Сега имаме 7-8 играчи достойни за Левски и всичко останало не става. Отборът е глупаво окомплектован. Играе се по крилата на скорост и с центрирания, а нямаме ръстов играч, който да може да играе с глава, освен Гонзо. И се случва на мач срещу слабаци да изпълним по 30 корнера и 20 фаула и нищо да не стане. И така потенциално всеки мач ни е издънка. Затова не можем и да бием убедително никого. Защото разчитаме на проблясъци от двете бразилчета, да излъжат някого и да навлязат на скорост. Ами ако ги няма, както и батко си мечтае да се отърве от тях при първи по-слаби игри? Какво ще правим тогава? Ще разчитаме Йовов да направи нещо от онези неща дето ги прави през 2 години и после още 2 години ще се топлим със спомена. На Левски му трябват играчи като Камбуров и Манолев, като Ивелин Петков. Непростимо е в отбора само един Гонзо да може да играе с глава, при положение че сме отбор, който натиска и срещу когото се играе бетон. Цялата концепция е сбъуркатна, още от наско и Мъри. В света има само един отбор който може да играе такакакто на тях им се иска, защото има достатъчно добри играчи за целта, които могат да си подават на скорост в противниковото наказателно - Барселона. На всички останали им трябват ръст, физика, интелект, удар от далечна дистанция, игра с глава и т.н. Това е съвремения футбол. Затова не ща да чуя за Наско, Мъри, Батков и т.н. Трябва ни нещо съвсем ново, иначе сме обречени и след 10 години да си говорим същите неща. Тогава лит(*кс-етрополе ще са с 38 титли, ние с 29, а първенството - същата пародия. Така че протестирайте и срещу БФС и срещу батков и то така че нито той нито те да не си мислят че публиката на Левски стои зад тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 10:30 pm 
Аватар

jadaia написа:
Не е нормално да реагирате така,да Батков е оФчи пастет но е президент на ФК Левски.Мен ми става много драго и готино като застава човек носител на орден Стара Планина и се кълне в децата си,че Левски играе честно..............

ти не си съвсем наред нали........ :roll: ........кажи ми готино ли ти става като "застава" подпирайки се след бутилка уиски мустакат бивш комсомолски секретар и партиец, пряко свързан с последното ни преименуване от комунистите на Витоша, наследник на Пловдивски другари, нямащ нищо общо с ЛЕВСКИ и феновете му и се изявява като президент-борец за човешки права, световен супергерой срещу неправдата че на всичкото отгоре и се кълнял........носител на орден.........боже какви глупости са ви в главата заааааааеби :cry:

БАТКОВ - ВЪН! Баждевинята след него!
ФК ЛЕВСКИ - това сме ние!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 8:32 am 

Много точно казано :smt023 hidden767
Не трябва да си кривим душата, че отборът от 2-3год. липсва всякакво развитие и потенциал. Батков не го ебе за Левски и реномето на отбора, и иска да ни заблуди, че ако не е той Все едно клубът ще загине.

А аз искам да виждам отбор който да побеждава с разлика да играе красив футбол а не да се блъскат, ритат и квото стане. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 10:43 am 
Аватар

Kryten написа:
Днес малко от безумната 'декларация' тире заяждане на БФС
Цитат:
Призивите за обсади, митинги и шествия са, меко казано, опасни и безсмислени в условията на демокрация, в каквито живеем всички ние

Преписано директно от репертоара на Станишев и Агент Гоце. Нима протеста не е в основата на демокрацията

тея са пълен ташак не е истина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 10:52 am 
Аватар

UL написа:
jadaia написа:
Не е нормално да реагирате така,да Батков е оФчи пастет но е президент на ФК Левски.Мен ми става много драго и готино като застава човек носител на орден Стара Планина и се кълне в децата си,че Левски играе честно..............

ти не си съвсем наред нали........ ........кажи ми готино ли ти става като "застава" подпирайки се след бутилка уиски мустакат бивш комсомолски секретар и партиец, пряко свързан с последното ни преименуване от комунистите на Витоша, наследник на Пловдивски другари, нямащ нищо общо с ЛЕВСКИ и феновете му и се изявява като президент-борец за човешки права, световен супергерой срещу неправдата че на всичкото отгоре и се кълнял........носител на орден.........боже какви глупости са ви в главата заааааааеби

БАТКОВ - ВЪН! Баждевинята след него!
ФК ЛЕВСКИ - това сме ние!

Ако всичко това което казваш е истина значи мнението ми е грешно.Все пак алтернатива за момента нямаме или поне аз не виждам такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:34 pm 
Аватар

Аз па ако съм на Батков ще плюя на всеки и всичко и ще дигна високо среден пръст за всеки, който нещо не го кефи. Винаги има някакви недоволни, ама един е човека, който е собственик. Ако нещо си е МОЕ - не ме ебе, кой колкото си иска акъл да дава. А ако съм го вкарал и в Шампионска лига, ма хич нема да слушам вечнонедоволните. Аз държа акциите т.е. свещеното право на собственост - аз решавам всичко и не влак карам, ми изтребител ако искам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 2:42 pm 
Аватар

Заради тъпите ПФК-та , се появиха разни подчовеци в тролови кожи като Батков,Лупи, Селския, Емо Наков , Венци и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 3:37 pm 

kozarets1914 написа:
Аз па ако съм на Батков ще плюя на всеки и всичко и ще дигна високо среден пръст за всеки, който нещо не го кефи. Винаги има някакви недоволни, ама един е човека, който е собственик. Ако нещо си е МОЕ - не ме ебе, кой колкото си иска акъл да дава. А ако съм го вкарал и в Шампионска лига, ма хич нема да слушам вечнонедоволните. Аз държа акциите т.е. свещеното право на собственост - аз решавам всичко и не влак карам, ми изтребител ако искам.

Пък аз ако имах излишни пари и здрав гръб си запазвах правото да те гръмна, щото ме боли кура къде какво си вкарал, колко фирми, колко ордени имаш, как се мазниш на агитката, щом пречиш на отбора да си заеме естествено отреденото му място и позволяваш на червените гниди да се множат. Такива червеи не ни трябват, смърт за Батков, да живеят вечнонедоволните!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 3:42 pm 
Аватар

"Ако", "ако"... :smt005 Ако ги имаше щеше да мислиш по друг начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 4:03 pm 

Не се знае, върло упорит съм. Пък и ти започна с "ако"-то

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 4:07 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Не се знае, върло упорит съм. Пък и ти започна с "ако"-то

Аз да, ама Батков не. Той явно действа по гореописаната схема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 5:10 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:

Изложи се :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 5:18 pm 
Аватар

Не мога да разбера точно за какво спорите,не е ли по-добре преди да си чешате пръстчетата,да си отговорите какво е да си Левскар,защо сте от Левски-впрочем това са все неща,които на Батков са чужди и изпитвам дори нещо между неудобство и срам като чета някои мнения,естествено, че при гавра с отбора, ще излезем всички,които обичаме Левски,които пазим манталитета Левскар,но не в подкрепа на СК Батков оод,а на нашият си Левски,който не е и не може да е на бивши комунисти,агенти и антуража им и при такъв протест нито Батков и батковщинчетата,нито платените му слуги имат място сред нас и една от големите причини да намалва публиката ни,да се губи въобще интерес,да се разцепи публиката ни-нещо което и през комунизма не успяха да го реализират, е точно тия всички червени престъпници,управляващи си фирмата и със силата на кинтитe,купувайки си бедни душици,които да им служат.Само Левски

Последна промяна Ivan63 на Пет Апр 10, 2009 5:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 5:37 pm 

Кво казваш "и през комунизма не успяха" ????
Ами естествено че нямаше как да успеят, тогава бяхме силни защото знаехме кои сме и срещу какво сме, нека не се лъжем, много хора станаха левскари заради омразата си към комунистите и заради това, че Левски единствен успя да се опълчи на политбюрското пропагандно чучело и му открадна титлите в първите години от съществуването му. Комунизма ни направи силни, а сега демокрацията ни убива, защото каквито сме си бохеми по природа и си даваме пас за всичко, се оставихме да ни направят за смях. А партизаните са организирани, защото това не е тяхната среда и единствения начин да оцелеят е да са заедно. И аз не искам да е така, но промяната трябва да почне от всички нас, а не следващия път като видите 20 свине да безчинстват да си траете. Нека ви набият, но да научат че левскарите защитаваме правдата с цената на всичко. И затова не бива да търпим отрепки като Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 6:03 pm 

Тва за ненамесата като некой сере си е проблем на целото сегашно българско общество :!: Нема никва връзка с клубни пристрастия-за съжаление всички родени след 89та са олигофрени без разлика и нема надежда :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 6:07 pm 
Аватар

По-скоро за възпитани да бъдат олигофрени

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 6:10 pm 

Мозъци в България е видно че лесно се промиват :smt006 Правиш си ефирна ТВ и почваш да лееш простотия,все ше има неколко хиляди дето да ти се вържат :smt005 А ако платиш където треа и направиш ТВ-то кабелна,даже може и партия да си направиш и да влезнеш в Парламента :smt003

Клоака :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 6:11 pm 
Аватар

Империята отвръща на удара :boisw

Цитат:
Левски към БФС: "Отбора на народа" може да говори каквото си иска

По повод вчерашната декларация на БФС, с която футболният съюз осъди думите на Тодор Батков, който обяви, че ще помоли сините фенове да се саморазправят с централата, днес Левски отговори с контрадекларация. Тя е подписана от председателят на УС на Левски Георги Марков, който пише:

Декларация на ПФК Левски

Apr 10, 2009

По повод на декларацията на БФС от 09.04.2009 г. насочена срещу собственика на Левски, заявявам следното:

1. БФС е юридическа личност и се представлява от своите органи - Президент, ИК и др. Юридически неиздържано и от гледна точка на авторитета на най-висшия ни футболен орган е неприемливо той да пуска анонимни декларации без подпис. Така и не става ясно кой е приел тази декларация - Президент, Изпълком или друг орган или личност.

2. Разбира се, БФС не може да носи отговорност за несвършената работа в клубовете, както и обратното. Използваме случая да напомним на футболната централа, че ПФК Левски през последните години свърши толкова работа, колкото всички други клубове заедно не можаха. Приведохме единствени стадиона си в съответствие с критериите на УЕФА, като се започне с основния терен и таблото с часовника и се достигне до съблекалните. Единствени направихме хотел за младите и т.н. Общата стойност на инвестициите е над 15 милиона лева и те са вложени само със собствени средства без помощта на държавните органи или футболната ни централа.

3. Що се касае до спортно-техническата част Левски е единственият клуб през 20-те години професионален футбол, който влезе в груповата фаза на Шампионска лига и сред 8-те най-добри отбори на УЕФА. Относно мача във Варна също си свършихме работата. Бяхме по-добрия отбор, а нашия централен нападател бе спънат от двама противникови състезатели в момент, когато излизаше сам срещу вратаря в наказателното поле. Не си свърши работа съдията, който не отсъди явна дузпа и без да прикрие тенденциозността си, даде жълт картон на Георги Иванов. За съдиите отговаря не ПФК Левски, а БФС.

4. Левски няма дефицит от точки и беше лидер в първенството. Дефицитът от две точки след мача във Варна стана с не футболни средства в резултат от тенденциозното съдийство, което е подведомствено на БФС.

5. Ръководителите на двата органа на ПФК Левски - Надзорен и Управителен съвет са юристи с достатъчно голям опит, за да знаят каквото могат да говорят и как да отговарят за казаното. Те знаят също, че Левски има 95-годишна история и е създаден от българските граждани и за това е наричан Отбора на народа. В името на паметта на основателите на нашия клуб, който е граждански и на милионите ни привърженици, можем да си позволим драстични изказвания, когато драстично и публично се извършва преврат във футболното ни първенство и подигравка с отбора ни. Никой в БФС, в който има видни имена в българския футбол не е взел становище по отношение на безобразното съдийство на мача Черно море - Левски и не е наложил санкция на съдията. Евентуално наше мълчание би се възприело като съгласие със случилото се, което наред с всичко друго не може да бъде обяснено и на нашите привърженици, които масово не го приемат.

С уважение:

ГЕОРГИ МАРКОВ (председател на УС на ПФК Левски)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 6:15 pm 

Тоя доносник вместо да умре най-накрая или поне да млъкне,продължава да сере върху Левски с тея свински декларацийки :boisw Съвсем за ташак станахме,дееба и клоуните дето имаме в ръководството :boisw

Да млъкват и да играят-не ни дали дузпа-голема работа....второто полувреме да бехме вкарали гол и твай :wink:

Аре мошно смърт чрез удавяне със собствена урина за батко,баждеко и агент николай :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 6:59 pm 
Аватар

Тоя в ляво също е омазан с лайна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 7:03 pm 

Mr.Smith написа:
Тоя в ляво също е омазан с лайна

A за тоя на твоя аватар или добро или нищо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 7:06 pm 
Аватар

666 -ти мнение е по-кораво от всички останали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2009 9:51 pm 
Аватар

Steve Forte Rio написа:
Ако Батков тръгне да продава отбора на турци, пак ли си с него?

Виждам голяма разлика в 2те неща :smt006

Има интервю с Голди в 24 часа по случай шествието. Щял да ''бърза бавно''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 12:41 am 
Аватар

А голди кой беше :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 12:45 am 
Аватар

Цитат:
Използваме случая да напомним на футболната централа, че ПФК Левски през последните години свърши толкова работа, колкото всички други клубове заедно не можаха. Приведохме единствени стадиона си в съответствие с критериите на УЕФА, като се започне с основния терен и таблото с часовника и се достигне до съблекалните. Единствени направихме хотел за младите и т.н. Общата стойност на инвестициите е над 15 милиона лева и те са вложени само със собствени средства без помощта на държавните органи или футболната ни централа.

:smt005 :smt005 7 милиона от ШЛ и още 2-3 от УЕФА = 10 милиона еврА х 1,95 = 19 500 000 лева :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 12:54 am 
Аватар

Все пак издръжката на отбора не е евтина, пък и футболистите ни не взимат малки заплати... Не си помисляй, че защитавам сегашното ръководство, това ще е феноменална грешка, просто добавям факти... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 12:58 am 
Аватар

500 000 лева от Мтел - заплати за 1/2 година на отбора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 1:02 am 
Аватар

това вече са дребни сметки...
Ако започнеш да смяташ парите, които се хвърлят месечно за пътувания, хотели, премии, поддръжка на стадиона, данъци, наеми на офиси, заплати на персонал и др. също ще получиш не малка сума. :smt006

Пак повтарям, феноменално ще сбъркаш ако си помислиш, че защитавам Батков. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 1:59 am 

Марио написа:
това вече са дребни сметки...
Ако започнеш да смяташ парите, които се хвърлят месечно за пътувания, хотели, премии, поддръжка на стадиона, данъци, наеми на офиси, заплати на персонал и др. също ще получиш не малка сума.

Пак повтарям, феноменално ще сбъркаш ако си помислиш, че защитавам Батков.

Тогава защо се обаждаш, само да трупаш мнения или да си различен? Тия сметки всеки може да си ги направи, не сме от вчера. А точно вчера наще изръсиха че вложили 15 милиона в стадиона и школата. Преди година бяха 3 милиона. След месец може и 20 да станат и винаги ще има някой кретен да им се върже на приказките и да е контра във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 11:56 am 
Аватар

Явно в случая аз съм този кретен... Ако искаш да чуеш, че Батков и ко. крадат, ето - крадат! Но вие изкарвате така нещата, че едва ли не единственото нещо, което го интересува МустакО е как да лапне повече мангизи, а всъщност не гледате реално колко прибира и колко "дава"... Тошко е хитър и не е толкова лаком, колкото вълка от Панчерево и знае, че за да получи трябва и да "даде". Тук се забелязва разликата между нашето ръководство и другото, което за периода си на чело на червенодрешковците не е вложило една стотинка в базата си, в ДЮШ, като дори юношите им нямаха ток и топла вода в съблекалнията в доста продължителен период от време... Нашите футболисти не са излизали с обърнати джобове, не са бойкотирали тренировка, като футболистите на един пловдивски отбор и той с име на български революционер. Вчера излезна информация, че играчите на Звезда не са получавали от незнам си колко време заплати и нямат пари за храна... Представям си нещо подобно да ни сполети и нас, критиците като теб ще изпишат уникални драми. Извини ме, че не съм на твоето мнение!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]