forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 9:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:06 pm 

Simply Ultra написа:
Мощкно деснио алиенса естественъ!

:lol: :lol: :lol:

Тва "алиенса" ше са некви извънземни майна папараци митко христолов форевър :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 6:12 pm 
Аватар

politolog0 написа:
време в политиката да влязат нови лица

другите неща нема кво да ги коментирам, защото нема нищо конкретно в тях, а редовните общи приказки

а за това - и аз искам нови лица, само че не съм толкоз глупав да си дам гласа за нови лица без въобще да ги познавам какви са, що са и какво могат. Или поне ВЕЧЕ не съм толкоз глупав Новите лица трябва първо да се ДОКАЖАТ. Идеални хора нема, още по-малко такива са Костов и ко., но те поне са показали, че МОГАТ все нещо да свършат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 10:10 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
гил галад написа:
Голямо определение:комунист-идеалист!Това малко изопачава представата, за такъв тип индивиди, на нормалния човек.Затова трябва да се каже,какво е това комунист-идеалист.Това всъщност е крайната степен на извращение на въпросната болест.Накратко това е екземпляр,който непрекъснато мисли и сънува само за терор,убийства,налагане на неконтролирана,садистична власт от шепа лумпени върху останалата част от хората!Специално в БЪЛГАРИЯ,това определение за тези типове е свързано и с безпричинна,огромна,неконтролирана омраза към българския народ,което води до пълно поругаване на всичко свързано с нещо българско!

Ако искаш го наречи комунист-педофил, принципа остава. Ако не ме насилва да живея като него, не застрашава личната ми безопасност или целостта на частната ми собственост, нека си е такъв какъвто си е иска.
Не виждаш ли какво съм написал!Оооо,няма да ти пипа нито частната собственост,нито безопасността!Просто ще те изпрати в някой трудов лагер или просто едно куршумче накрая...Не го били застрашавали.... За съжаление много хора са мислели така преди 09.09.1944!За тях поне има оправдание,че все още не са видели червените в пълния им блясък,но ние,които знаем....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 4:19 am 

гил галад написа:
SZ_FEN написа:
гил галад написа:
Голямо определение:комунист-идеалист!Това малко изопачава представата, за такъв тип индивиди, на нормалния човек.Затова трябва да се каже,какво е това комунист-идеалист.Това всъщност е крайната степен на извращение на въпросната болест.Накратко това е екземпляр,който непрекъснато мисли и сънува само за терор,убийства,налагане на неконтролирана,садистична власт от шепа лумпени върху останалата част от хората!Специално в БЪЛГАРИЯ,това определение за тези типове е свързано и с безпричинна,огромна,неконтролирана омраза към българския народ,което води до пълно поругаване на всичко свързано с нещо българско!

Ако искаш го наречи комунист-педофил, принципа остава. Ако не ме насилва да живея като него, не застрашава личната ми безопасност или целостта на частната ми собственост, нека си е такъв какъвто си е иска.
Не виждаш ли какво съм написал!Оооо,няма да ти пипа нито частната собственост,нито безопасността!Просто ще те изпрати в някой трудов лагер или просто едно куршумче накрая...Не го били застрашавали.... За съжаление много хора са мислели така преди 09.09.1944!За тях поне има оправдание,че все още не са видели червените в пълния им блясък,но ние,които знаем....

Е па нали за това живея в държава - да ми защитава личната безопасност, културната идентичност и частната собственост точно от такива хора?

За какъв чеп ми е тая държава тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 3:56 pm 
Аватар

:smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 5:39 pm 
Аватар

Ченгетата никой не ги пази :smt006
http://frognews.bg//index.php?option=com_content&task=view&id=11617

Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 5:52 pm 
Аватар

кур за тях. да ги сакратят на 1/2 и да им дигнат заплатите на останалите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 6:23 pm 
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:06 pm 

[quote="гил галад"][/quote]
ОК. Ще пробвам за последен път.
Представи си, че става дума за манафи. Това, че някой е манаф не ме бърка. Почва да ме бърка само ако иска да ме изненада отзад или да ме насилва и аз да приема анадолския му lifestyle.
Ако и този пример не ти е ясен, не мисля, че мога (на български поне) да ти го обясня по по-добър начин, а и няма да пробвам..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:08 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Изображение

"Свободни националисти"?!Тези кои са?

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:30 pm 

поредните с "мнение"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 12:52 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
гил галад написа:

Представи си, че става дума за манафи. Това, че някой е манаф не ме бърка. Почва да ме бърка само ако иска да ме изненада отзад или да ме насилва и аз да приема анадолския му lifestyle.
Ако и този пример не ти е ясен, не мисля, че мога (на български поне) да ти го обясня по по-добър начин, а и няма да пробвам..
Точно това се опитвам да ти обясня,че комуниста няма как да не те изненада,комуниста винаги и при всяка възмажност ще иска да те "бърка,насилва" и т.н.Или накратко искам да кажа,че комуниста не бива да бъде оставян намира нито за секунда!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 12:57 am 
Аватар

Твърде си краен ми се струва, ако наистина ги вярваш всичките тея неща, които пишеш... ти си им противник и искаш да прилагаш същите неща, които те са прилагали. Тва не те ли прави отчасти като тях? Ако правиш същите неща, но просто с променена посока, не ставаш ли като тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 1:50 am 
Аватар

Ако прочета още едно мнение, че ответно-превантивните действия срещу комуноидните тикви били „крайни“, почвам да трия наред, ебал съм го.

Белене за всички комуняги!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 1:57 am 
Аватар

И кво викате начи... преди 89-та не е имало живот, така ли Просто прекалявате. Маргин Глория (баси скандалното заглавие), що па ше триеш? Някой да ги защитава? Просто се чудя на всичките тея глупости, които се издрънкват напоследък... спорили сме не 1 път на тая тема с много хора от форума, ама щом толкова дразня, ше спра. И без тва според мене политически теми нямат място тука... ЗИГ ЧАО :smt005

Едит: У форума съм обявявам на анархист, комунист, царист, батбойковист ?!? и последно за фашист и антифа в 2 поредни поста :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 4:24 am 
Аватар

http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=67651

Цитат:
Дядо получи инфаркт пред Станишев
80-годишен мъж получи инфаркт по време на представянето на книгата на премиера Сергей Станишев „Защото сме социалисти” в Бургас.

Въпреки незабавната лекарска намеса мъжът е починал на път за болницата, обяви завеждащият спешното отделение в морския град д-р Ниго Топузян.

Трагичният инцидент е станал малко след началото на срещата на премиера със социалисти в зала “Изток” на Бургаския свободен университет.

Мъжът паднал на земята сред присъстващите, изпълнили аулата.

Над 400 души се събраха, за да чуят представянето на книгата на Станишев.

"Не е морално да говориш за политика, докато някой се бори за живота си", коментира инцидента Сергей Станишев преди да стане ясно, че възрастният мъж е починал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 7:32 am 
Аватар

Shakespirt написа:
И кво викате начи... преди 89-та не е имало живот, така ли Просто прекалявате. Маргин Глория (баси скандалното заглавие), що па ше триеш? Някой да ги защитава? Просто се чудя на всичките тея глупости, които се издрънкват напоследък... спорили сме не 1 път на тая тема с много хора от форума, ама щом толкова дразня, ше спра. И без тва според мене политически теми нямат място тука... ЗИГ ЧАО

Едит: У форума съм обявявам на анархист, комунист, царист, батбойковист ?!? и последно за фашист и антифа в 2 поредни поста

Словесната реабилитация на комунизма трябва да бъде изрично забранена със закон, както реабилитацията на нацизма. Тогава нема да има нужда аз да трия.

Живот не е имало и са ти вадени доводи хиляди пъти, на които ти отговаряш с „ама са ходели на море всеко лето“, което за моята рода, и от двете страни, не само, че не е реален факт, ами звучи доста цинично.

Успешен ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 7:33 am 

гил галад написа:
SZ_FEN написа:
гил галад написа:

Точно това се опитвам да ти обясня,че комуниста няма как да не те изненада,комуниста винаги и при всяка възмажност ще иска да те "бърка,насилва" и т.н.Или накратко искам да кажа,че комуниста не бива да бъде оставян намира нито за секунда!

Съгласен съм стига да прави нещата за които говориш. Тогава вече представлява опасност която трябва да бъде елиминирана незабавно.

Ако не прави тези неща обаче не можем да се опитваме да направяваме убежденията, идеологията, целите, вкусовите, личните амбиции и т.н. на хората както го правеха ......комунистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 10:40 am 
Аватар

Съгласен съм с всичко казано от теб по отношение на всички с изключение на комунистите и комунизма!Като не искате да разберете проблема,ваша си работа!Дори да остави човек миналото,вижте какво става-имаме си премиер компетентен като бай тошко!Аз изказвания на този гледам и слушам,когато искам да се посмея!Окончателно спрях въобще да си мисля,че в модерните уж времена при тях може да иде нормален човек,след прословутата стачка на учителите!То бива да си гьон,то бива да си тъпак,ама да не знаеш,какво е валутен борд,бюджетен излишък ...абе какво да изброявам,то смешна работа и да си станал премиер,ебахти наглостта,и елементарно непреценяване на собствените си възможности!Ако можеш намери дебата между въпросния смешник и Иван Костов,който завърши с думите на Костов,че серго не разбира за какво става дума,и става смешен в очите на хората,които са наясно с материята!
Накрая да кажа,че нямам много време да пиша по форуми или чатове,но се чувствам задължен във форума на ЛЕВСКИ,поне да не допускаме пасивно отношение към комунистическото зло!Нашият отбор беше най-пострадалият от това явление,затова позамислете се малко и ако толкова ви се иска,спорете по тези въпроси на други места,но тук...това си е чиста гавра с паметта на нашите предци!
И да,живот имаше по време на комунизма,живот на прошляци затворени в каторгата наречена социалистически лагер!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 5:30 pm 

Не мога да разбера защо има хора в този форум които интерпретират думите ми като защита на комунистите. Май е истина това което казват за нас като нарoд, че говорим един на друг, а не един с друг.

В семейството ми има хора които са убити от народния съд също както и по лагери така че имам всяка причина да ги мразя (и си ги мразя, не ме разбирай погрешно), но не мога и аз да стана като тях.

Това което казах е много просто. Хората не могат да живеят под една политическа система защото са различни във всеки един аспект - цели, нужди, вкусове, манталитет, традиции, амбиции в живота и т.н. Аз лично нямам никакъв проблем с това някой да си купи земя, да си направи комуна и да преизпълнява петилетката за две години. Стига да спазва законите и да не насилва другите хора да му живеят в комуната или да правят комуни защо да се занимавам с него?

Именно тук исках да подчертая, че нито една от нашите политически партии не отстоява този принцип, а всяка една иска да ни каже как да живeeм живота си, от какво се нуждаем и кой ще ни го даде. Дори да приемем, че всички трябва да сме или десни, или леви или центристи нещата пак не стават. В България няма нито истински леви, нито истински десни (най-десен измежду всички леви не се брои), нито пък центристи. В заключение, политическите платформи на нашите партии стават само за избърсване на задника.

Именно за това създадох "Живата Предизборна Платформа" за да покажа на всички как трябва да се пише една истинска политическа платформа и какви елементи трябва да включва тя. Всички сте добре дошли както да изкажете мислите си в нея така и да обсъдим нейните недостатъци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 6:09 pm 
Аватар

Някои бисери от комунизма:
Здрав дух в здраво комунистическо тяло! (Лозунг на стадиона в гр.Несебър) Всеки комсомолец - пример за хулиганите! СССР - родина на всички безотечественици!(На край жп линия) Който не познава Сибир, не познава СССР! (Лозунг от ”Интурист”) Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! (Лозунг от социалистическа болница) Повече камъни за народа. (Надпис в каменна кариера) 25 години народна власт - 25 години цирк. (Светлинен надпис над купола на цирка) След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация. На партията - вярност, на народа - чиста вода. (Надпис в служба ”Водоснабдяване и канализация”) Повече кожи за Партията! Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! (Животновъдна кампания) Всички комунисти - под земята! (Лозунг в мина)

:smt003 :smt006 :smt005

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 12:53 pm 
Аватар

Значи,напъвам се за пореден път да обясня!Аз се имам за демократично настроен човек,затова нямам против всеки да си прави,каквото иска,стига да не пречи на другите!Това смятам го разбра вече!Но...още веднъж ти казвам,че комуниста няма да направи комуна и да си живее в нея,а в удобния за него момент,ще те вкара и теб вътре!Как по-ясно да ти го кажа!Не гледайте миналото,гледайте какво става в момента!Не виждате ли,че за тях всички други са нечовеци,а някакви полусъщества!Не виждате ли,че те са срещу всички останали и само те са си прави!Не виждате ли,че тяхната философия е на всяка цена да са на власт!При толкова издънки всеки нормален премиер би подал оставка,но малък серго-как ще даде оставка,та той е комунист от екстра класа!В крайна сметка ми омръзна да се обяснявам,ще кажа само едно-заради такива като вас,такива като тях си живеят като царе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 1:42 pm 

Вчера Сашо Диков каза следното:
Какво щеше да се случи днес, ако 10 ноември не се беше случил?
Вероятно внучката на Тодор Живков щеше да е депутат, сина на Борис Велчев щеше да е главн прокурор, сина на Дмитрий Станишев щеше да е министър председател :smt006
Welcome in Bulgaria :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 1:42 pm 
Аватар

Малката секирка днес яко плю БББ,образователната система(като и той е част от нея) и доста други неща. Вече и в лекции почнаха да ни агитират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 2:13 pm 
Аватар

Просто не ходи на тия лекции. Да си ходят селските пръчки и да ахкат, че лектор им е бил еди-си-кой, дето го давали по теУевизорО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 4:56 pm 

гил галад написа:
Значи,напъвам се за пореден път да обясня!Аз се имам за демократично настроен човек,затова нямам против всеки да си прави,каквото иска,стига да не пречи на другите!Това смятам го разбра вече!Но...още веднъж ти казвам,че комуниста няма да направи комуна и да си живее в нея,а в удобния за него момент,ще те вкара и теб вътре!Как по-ясно да ти го кажа!Не гледайте миналото,гледайте какво става в момента!Не виждате ли,че за тях всички други са нечовеци,а някакви полусъщества!Не виждате ли,че те са срещу всички останали и само те са си прави!Не виждате ли,че тяхната философия е на всяка цена да са на власт!При толкова издънки всеки нормален премиер би подал оставка,но малък серго-как ще даде оставка,та той е комунист от екстра класа!В крайна сметка ми омръзна да се обяснявам,ще кажа само едно-заради такива като вас,такива като тях си живеят като царе!

Никъде и никога не съм казвал, че когато някой застраши личната безопасност и частната собственост на друг човек, не трябва да има ответна реакция и санкция за това така, че честно казано не мога да разбера защо ми пишеш тези неща. Такова нещо няма да ме видиш и чуеш да кажа дори и посмъртно.
Ако нарушетелят е комунист (което аз и ти сме съгласни, че е много вероятно да стане) тогава нека си понесе последствията от закона.
Това е държавата в която искам да живея и политическата платформа за която ще гласувам!
Това беше и темата която започнах.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Мар 18, 2009 7:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 6:40 pm 
Аватар

Обаче май гласовете за ГЕРБ отидоха в ДесниО Алианс :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 6:48 pm 
Аватар

Нормално, след като мотивацията на повечето беше не за ГЕРБ, а против комунисти и турци. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 6:48 pm 
Аватар

Да бе вервайте си :smt006 На лято ще говорим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 6:50 pm 
Аватар

Е то много ясно, че става въпрос конкретно за анкетата във форума. Никой не говори, че е същото и с останалите хора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]