forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 10:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 10:39 pm 
Аватар

Абе съберете резултатите на ДСБ и СДС и вижте кой печели избори у форумо на Левски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 10:50 pm 
Аватар

Мекушав съм и все пак се поддадох на натиска на масите :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 10:52 pm 

Няма да гласувам, щото мощно трябва да защитавам реномето на анархофашист :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:01 pm 
Аватар

Абе кой виден опозиционер е гласувал за ДПС :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:21 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Мекушав съм и все пак се поддадох на натиска на масите

Абе майна, папараци, Спас Гърневски, бат Петьо, Милчо Левиев, що така сложи Яне Янев, а нема зелени :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:23 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Абе кой виден опозиционер е гласувал за ДПС

аз :smt003
унесен до зомбиране в "Забранена любов 2" цъкнах Доган навместо Костов и с ужас открих, че не мое се върне :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:27 pm 
Аватар

Защо няма КПСС :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:39 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Защо няма КПСС

Изчакай поне Володята да дойде де :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:40 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

хаха тамън ще видим дали коалицията носи нещо повече от сбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 11:41 pm 
Аватар

Союз нерушимьi, республик советских
Майна, КПСС е Комитет за Популяризиране на Свободния Секс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 1:00 am 
Аватар

knave написа:
Mr.Smith написа:
Абе кой виден опозиционер е гласувал за ДПС

аз
унесен до зомбиране в "Забранена любов 2" цъкнах Доган навместо Костов и с ужас открих, че не мое се върне

Променяй си гласа, в името на КомандирО пра'им всичко! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 1:03 am 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:

Абе майна, папараци, Спас Гърневски, бат Петьо, Милчо Левиев, що така сложи Яне Янев, а нема зелени

До 10 отговора може, иначе аз исках да сложа и БНД и НДСВ, майна, папараци, икономическия техникум, Ангел Грънчаров, първия Макдоналдс в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 1:07 am 

Дъ Командер да те взима за шеф на предизборния щаб.
Иначе тук хипотетичния десен алианс има 75 %, а на изборите ще е добре ако вземе 4 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 1:12 am 
Аватар

Като гледам кви бандюги са се събрали навсякъде, се чудя къв е смисъла, ама ше си преценя по-нататъка за кого ше се изкрещя... засега бия към батебойковците, щото на десните им немам вяра, на левите им немам вяра, на средните им немам вяра и на останалите им немам вяра, а батебойковците са единствената реална опозиция на комунягите и турците...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 1:38 am 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:
Morning Glory написа:

Абе майна, папараци, Спас Гърневски, бат Петьо, Милчо Левиев, що така сложи Яне Янев, а нема зелени

До 10 отговора може, иначе аз исках да сложа и БНД и НДСВ, майна, папараци, икономическия техникум, Ангел Грънчаров, първия Макдоналдс в България.

Ааааааа без тия, другаря Грънчалов е от ДоУна Баня :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 1:58 am 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
STALKER написа:

Ааааааа без тия, другаря Грънчалов е от ДоУна Баня

И кмет е бил там, и кмет :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 2:11 am 
Аватар

Цитат:
Днес местната организация на ДСБ излъчи и своя първи кандидат за евродепутат проф. Пламен Цветков, преподавател по история в Нов български университет. Кандидатури за европейските избори ще могат да бъдат подавани до 16 март. На 4 април на събрание на ДСБ ще стане ясно кои ще са ще се явят на европейските избори от името на тъмносинята партия. На 25 март ще станат ясни кандидатите за парламентарните избори.

Цитат:
Пламен С. Цветков е български историк, роден на 8 август 1951 г. в Берлин, Германия. От 1994 г. преподава в Нов български университет. През 1999 г. защитава дисертация за присъждането на научната степен “доктор на историческите науки”. До 2001 г. работи в Института по история към Българската академия на науките, а от февруари 2002 г. е професор по нова и най-нова обща история в НБУ.

Научните му интереси са насочени към политическата и дипломатическата история на България, Балканите, Европа и света през 20 век, както и към ранната история на българите и по-точно към проблема за тяхното потекло.

Проф. Пламен С. Цветков е обнародвал повече от 10 монографии, 60 научни студии и статии и повече от 300 публицистични материала. Специално трябва да се отбележи двутомната му работа по балканска история от българска гледна точка, публикувана в САЩ през 1993 г., трудът му за "България и Балканите от древността до наши дни", както и двутомната история под наслов “Европа през ХХ век”, обнародвана през 2002-2003 г. Автор е също така на поредица от книги за средните и малките държави в европейската политика в навечерието на Втората световна война и на монография с предизвикателното заглавие “Славяни ли са българите?”.

Женен, баща на три деца – една дъщеря и двама синове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 2:24 am 
Аватар

Тоя е фен, познавам го :smt003 По-див русофоб и съветофоб от него нема :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 2:26 am 
Аватар

Такова включване очаквах, знаех си, че нема нужда да подканям.

Айде, натискаааааай :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:02 am 
Цитат:
Научните му интереси са насочени към политическата и дипломатическата история на България, Балканите, Европа и света през 20 век, както и към ранната история на българите и по-точно към проблема за тяхното потекло.

Дали е писал нещо по въпроса,въпросният господин?
Иначе след мизериите на любимата ми организация,бащата много здраво ме натиска за синята бюлетина (човекО надминава сигурно дори MG във верността към Партията) :smt003 Очаквам скоро да заплаши,че ще ми спре парите ако не дам вота за тоя химеричен алианс :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:41 am 
Аватар

ае сега некой от студентите в НБУ да изкупи всички негови книги от книжарницата да четем :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:43 am 

мачът е ясен тука нема нужда от анкета

аз предлагам да почнем залагания на кой месец общата парламентарна група в 41-нс ще се разпадне
имайки в предвид, че отношенията м/у доста от хората в сдс и дсб са доста по-остри от това, което мисли фабрицио(или къв беше)за рома

а и като се сетиш, че към отбора ще се присъединят още няколко партии, коя от коя по-неможещи да се понасят една друга.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 12:00 pm 
Аватар

между другото втори ден Стандарт бълват нема такава помия, явно некои партии и некои мустаци са доста притеснени от тази коалиция :lol:
най-якото е как по статиите на други теми пак вмъкват леко лайненца - култовото е в статия за некви клошари дето целата рода се преместили в Испания, щото тука не им вървели снекбаровете и търговийката и изречението "отишли при министерството на александър божков и поискали заем по ФАР. чиновниците обаче си направили устата за 10% от сумата ..." хаха

умирай бе мустак, след 5 месеца идва край на далаверките ти завинаги, фалитът е неизбежен рошльо, кеширай малко сливенска перла поне да имаш с кво да се натряскаш мама ти дееба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 12:14 pm 

е айде сега
изкарахте тея десните спасители на нацията
:smt003
няма партия в бг, която да не е крала в умопомрачителни размери
за съжаление онова сдс 97-01 не правеше никво изключение....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 12:22 pm 
Да ,ама прави изключение с това ,че поне нещо правеше....което на фона на царя ,серго и феса си е постижение. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 12:40 pm 

е как нема да се усеща, че нещо се прави като 97 страната беше достигнала до нива, под които дори и с усилено копаене немаше шанс да се слезе :mrgreen:
в тая ситуация който и да е щеше да прави нещо
п.п. аз гледам критично като политолог да не ме разбере някой погрешно
п.п.2 по времето на жан виденов аз ядох хляб и компот и отивах на училище без левче(тогава стотинка) в джоба
п.п.3 на гореизброения фон наистина иван костов направи много добри неща
п.п.4 но резултатът през лятото на 2001 бе категоричен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 12:46 pm 
Е какъв беше резултата....Ако не се беше появил Симеон ,та да прибере 60-70 процента от дясното ,можеше и да спечели пак СДС.Поне аз с такова впечатление съм останал....незнам ти си политолог-разясни ако не те домързи.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 2:28 pm 
Аватар

това е тезата на комунистите, благодарение на която още съществуват - ти ги питаш "що крадете", те ти кажат "ама и еди кой са краде също толкова" :lol:

адски са ми забавни, още по-забавни са ми хората дето им се връзват!

фактите са факти - Симеон влезе в управлението с нищо и излезе с неколко стотин милиона в имоти, Милен Велчев влезе като обикновено банкерче, излезе с найсе хотела по курортите, на Станишев брат му също изведнъж много "дръпна", за Доган тепърва започва да става ясно колко е натрупал... мога да продължа за още много личности - кажи име само... Ха сега да видим какво стои зад думите на комунистите
- Костов - казват че фондацията на жена му много "събрала", но нема факти, че семейството изведнъж е натрупало много пари/имоти/фирми
- Божков - приказки за 10% ала-бала, но къде са фактите дами и господа - колко хотела, завода или офиси е вдигнал?
- Филип Димитров - живее си скромно като пич, преподава в университет
- Друг некой? Чекаме да видим информация. Софиянски - съдиха го неколко пъти и кво? Верно дъщерите му учиха из цел свет, а са тъпички като за да са взели стипендии, но това колко струва общо - два-три етажа от произволен Велчев-брат хотел на Слънчев брег. А тези около Софиянски дето ги подозираме в далавери си седят и сега при Бойко Борисов... Най-много можеш да кажеш неколко имена дето Костов и ко. с шутове ги изгониха от СДС и сега са из разни други партии - при Доган, при Царя и т.н. В коя друга партия имаше изгонени заради подозрения за корупция? Костов даже даде неколко на прокурор! Какво направи Симеончо, какво направи Станишев? Какво направи Бойко Борисов дори - на приказки много, но чека да забравим след неколко седмици и всичко се потулва. Съди ли Велизар Стоилов например? Въпросният беше назначен при Божков януари и след неколко седмици напусна (нека позная - получил е гоуем доход за тея 2-3 седмици, тва дето си е заработил предходните години) - какво прави СО в случая?

Баба ми да се връзва на смешната медийна пропаганда разбирам, ама млади интелигентни хулигани от форума тука...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 2:59 pm 
Аватар

:smt038 :smt038 :smt038

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 3:41 pm 

бойо,
чета в-к седем така, че няма нужда да ми преразказваш статиите на петър николов и компания :smt006
второ филип димитров се отегли достойно от политиката(както и петър стоянов)
за разлика от костов и софиянски. не виждам защо го спомена....
трето в бг всички партии и всички правителства без изключение са маскари, който и в каквото иска да ме убеждава....
четвърто - слуховете, че александър божков(много ми е симпатичен бтв) е мистър 10 процента тръгнаха точно след махането му от костов края на 99г. :smt006
пето: аз съм привърженик на сдс от 15 години и съм зад формулата "с дсб" "без иван костов" не защото мисля нещо лошо за него, а по простата причина, че е време в политиката да влязат нови лица
косто бе премиер, министър, депутат няколко мандата време е да направи крачка назад
даниел митов и петър москов са готин екип, които биха привлекли много много повече гласове начело на партията но не би.....
с костов десните играят за твърдия електорат
без него сполучливо биха посегнали на уж сигурната победа на герб, които се издъниха на сума ти места в 2-годишното им местно управление....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]