forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 85  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:51 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Момчета ако искате вярвайте но до края на седмицата Асус и Ицо ще дойдат.
Доколкото знам Рабех и Карлос са харесвани футболисти от Велев , Батков иска да ги продаде но Велев се дърпа .

Абе въобще много неща ще се изяснят до края на седмицата

за Асус добре, ама само аз ли мислия че точно сега хич не му е времето Йовов да се връща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:04 pm 
Аватар

Тоя Асус каква му е точно позицията?А ако дойде аз лично ще отворя на Батко бира,щото в Макаби не взимат малко пари.Именно за т'ва се съмнявам,ама знае ли човек.... :octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:09 pm 
Аватар

Асус е опорен халф :) Не помниш ли лятото какви драми бяха за него :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:11 pm 
Аватар

Kryten написа:
На мен ми е интересно под каква форма би могло да се наложат млади и талантливи младежи като Киров. Като имам предвид и Емо Капело как го тресеше шубето и пусна Недялков за 5 минути накарая на мача с Беласица ми става още по-чудно. При сегашната политика трябва двамата на неговия пост да се контузят едновременно. Помните при Мърислав как детето хичО си стана резерва на Ицо и си проби за титулярно място го голяма степен. Същото стана и със Сърмов, който влизаше рядко, но когато се контузи Борето си влезе доста успешно, а при напускането на Ричард си бетонира титулярното място. Та тогава до някаква степен е имало някаква идея и план за тези момчета. Сега ми е много интересно какъв е грандиозният замисъл. Връщаме ветерани, взимаме разни други... Интересно ми е и какви са им плановете за нападението, тъй като постоянно се говори за нов нападател. Тогава Христов отписали ли са го? Явно ЖК са го отписали. Подозирам че и Рабех също. Наистина е актуален въпроса и за Балтанов. Зизов приемаме че е още млад. А талантите от дубъла за какво го държат? Табаков примерно?
Подозирам че такова нещо като план за период по-дълъг от един полусезон няма. Ще си караме ден за ден и по течението. После ще импровизираме ако нещо се преебе.
И още нещо - адски ми е интересно как взимаме играчи, но за крайни защитници никой нищо не е обелил. А всъщност нямаме много алтернативи. И Жиката и особено Лусио се контузват често. И се започва с въртенето на постовете и кърпенето на дупки.

И на мен ми е жал за младите момчета, обаче нека погледнем реалността- когато гледаме най- добрите отбори във всяка една страна (какъвто е Левски за България), Реал (М), Барселона, Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул- колко от техните играчи стигат А отбора? Сещам се за един Боян Къркич и един Гути. Дотам. Дори Арсенал, които винаги са разчитали на млади играчи, имат за всеки пост по 5-6 момчета от всяка възраст, като я 1 стигне 1 отбора, я не... Дори Джон Тери, който е юноша на Челси, играе 1 сезон като преотстъпен, преди да бъде оценен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:57 pm 
Аватар

Да Коща го виждам на дясното крило повече, отколкото дефанзивен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:00 am 
Аватар

Празната глава Асус е за дефанзивен халф :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:01 am 
Аватар

Баси, да ви взимат за сеуексионери направо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:01 am 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:
На мен ми е интересно под каква форма би могло да се наложат млади и талантливи младежи като Киров. Като имам предвид и Емо Капело как го тресеше шубето и пусна Недялков за 5 минути накарая на мача с Беласица ми става още по-чудно. При сегашната политика трябва двамата на неговия пост да се контузят едновременно. Помните при Мърислав как детето хичО си стана резерва на Ицо и си проби за титулярно място го голяма степен. Същото стана и със Сърмов, който влизаше рядко, но когато се контузи Борето си влезе доста успешно, а при напускането на Ричард си бетонира титулярното място. Та тогава до някаква степен е имало някаква идея и план за тези момчета. Сега ми е много интересно какъв е грандиозният замисъл. Връщаме ветерани, взимаме разни други... Интересно ми е и какви са им плановете за нападението, тъй като постоянно се говори за нов нападател. Тогава Христов отписали ли са го? Явно ЖК са го отписали. Подозирам че и Рабех също. Наистина е актуален въпроса и за Балтанов. Зизов приемаме че е още млад. А талантите от дубъла за какво го държат? Табаков примерно?
Подозирам че такова нещо като план за период по-дълъг от един полусезон няма. Ще си караме ден за ден и по течението. После ще импровизираме ако нещо се преебе.
И още нещо - адски ми е интересно как взимаме играчи, но за крайни защитници никой нищо не е обелил. А всъщност нямаме много алтернативи. И Жиката и особено Лусио се контузват често. И се започва с въртенето на постовете и кърпенето на дупки.

И на мен ми е жал за младите момчета, обаче нека погледнем реалността- когато гледаме най- добрите отбори във всяка една страна (какъвто е Левски за България), Реал (М), Барселона, Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул- колко от техните играчи стигат А отбора? Сещам се за един Боян Къркич и един Гути. Дотам. Дори Арсенал, които винаги са разчитали на млади играчи, имат за всеки пост по 5-6 момчета от всяка възраст, като я 1 стигне 1 отбора, я не... Дори Джон Тери, който е юноша на Челси, играе 1 сезон като преотстъпен, преди да бъде оценен.

Точно в Барса 70% от отбора са им юноши - Валдес, Меси, Боян, Пике, Пуйол, Шави, Иниеста, Бускетс и Васкес са все от школата им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:06 am 

Selqnina s koleloto написа:
acrimonious написа:
Kryten написа:

Точно в Барса 70% от отбора са им юноши - Валдес, Меси, Боян, Пике, Пуйол, Шави, Иниеста, Бускетс и Васкес са все от школата им.

пике не дойде ли от Манчестър лятото :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:14 am 
Аватар

Е то и Зизов дойде от некъде си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:23 am 

Зизов ще го видите след година ,две ще е най добрия ни играч !
Много потенциял има в него , ако примерно беше в школата на барца вече щеше да е наполовина меси :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:29 am 
Аватар

andrean написа:
пике не дойде ли от Манчестър лятото

Юноша си е на Барса. Фъргюсън им го открадна, ама те си го върнаха това лято.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 11:41 am 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
andrean написа:
пике не дойде ли от Манчестър лятото

Юноша си е на Барса. Фъргюсън им го открадна, ама те си го върнаха това лято.

Е да де, но идеята на юношите е да си тренираш качествени играчи, за които да не се налага да даваш пари, да се продължават традициите на клуба, феновете да се радват и т.н. :smt006

Те като са го изпуснали, после като броят милионите за него, боли го некой, че им е юноша :smt006

Но иначе ако просто гледаме, от чия школа излизат добрите играчи, тогава и Фабрегас им бройте :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:00 pm 
Аватар

Четох някъде, че най-добрите школи са на:
1. Реал М
2. Рома
3. Арсенал
Подредени по признака брой юноши подписали професионални договори (независимо дали с родния им клуб или друг). Сериозно внимание на школите си обръщат абсолютно всички големи отбори Ман Юн, Ливърпул, Ювентус дори и Интер. Всеки един от големите отбори държи правата на голям брой играчи (има професионалн договор с тях). В някои отбори бройката към всеки един момент достига дори 150 играча. Някои от тези играчи могат през цялата си кариера да са собственост на Интер (например), но никога да не облечат фланелката на този отбор, а да играят като преотстъпени.
Изгодата на клубовете от тези играчи е, че могат да станат разменна монета във всеки един момент. Винаги по спешност могат да издърпат в трансферния прозорец някои от тези играчи по спешност без да се налага да вадят 1 ст. На този принцип играят: Ники Михайлов, Кирев сега, а преди Макриев, който беше собственост на Интер и тн.
За това е важно школата да бъде един от приоритетите на Левски. Важна е работата на спортно-техническо ръководство и скаутите, които да следят преотстъпените ни играчи и да набелязват нови такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:14 pm 

Холандските школи също не са за изхвърляне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:19 pm 
Аватар

И аз съм останал с впечатлението че ние пробваме тази схема с преотстъпването и привикването. Всеки случай сме много по-напред в това отношение от кой да е клуб у нас. Обаче сякаш нямаме такъв ресурс като клуб да имаме договор с толкова много хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:44 pm 
Аватар

Kryten написа:
И аз съм останал с впечатлението че ние пробваме тази схема с преотстъпването и привикването. Всеки случай сме много по-напред в това отношение от кой да е клуб у нас. Обаче сякаш нямаме такъв ресурс като клуб да имаме договор с толкова много хора.

По принцип % на талантите е малък. За това големите отбори работят с огромен брой деца. В момента в школи по цял свят на Интер се подготвят около 9000 деца и младежи. Последните години освен Балотели не знам друг да е излязъл.
Това, което Левски трябва да направи според мен (преди 7-8 години имаше такава идея) е да се направят 3-4 школи в провинцията (във Варна, Бургас, Ст. Загора) където няколко треньори да тренират местни деца и най-добрите да се привличат тук в София. Това е много по-добра инвестиция отколкото да набиеш много пари за 2-3ма прехвалени чужденци с огромни заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:46 pm 
Аватар

Е те така и така идват при нас от цялата страна, нали голяма част не са от София, особено тези, които пробиват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:48 pm 
Аватар

Мощно Сините написа:
контрола на Герена, с кои? никъде не прочетох

С Ман. Юнайтед. Какво значение има?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 12:52 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е те така и така идват при нас от цялата страна, нали голяма част не са от София, особено тези, които пробиват

бройката е малка и няма конкуренция. Станат звезди по на 17 г. и оттам една крачка напред не правят.
В Парма работят на ротационен принцип. Взимат играчи от школите си в цяла Италия да тренират в централата. Всяка година няколко турнира правят в Парма. Ако играеш добре оставаш в централната школа да тренираш (на стипендия, учиш и др. бонуси), ако не се напъваш - връщаш се оттам, откъдето си дошъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 2:31 pm 
Аватар

Мощно Сините написа:
Kryten написа:
Мощно Сините написа:

С Ман. Юнайтед. Какво значение има?

Просто питам...

Видима Раковски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:12 pm 
Аватар

Цитат:
Левски взима Бойко Борисов за централен нападател
Левски е на път да вземе в редиците си централния нападател на Витоша Бистрица. Както е известно, с фланелката с номер 9 в бистришкия тим се подвизава кметът на столицата Бойко Борисов. "Ще играем контрола с Бистрица в събота от 11,00 часа. Казаха ми, че имат силен централен нападател, така че ще го наблюдаваме и ако ни хареса, ще го привлечем в Левски", каза Батков.

:smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:18 pm 
Аватар

Бате Бойко (май) играе с 13

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:19 pm 
Аватар

:evil: :roll: :|

Цитат:
Кипърци отказват да платят 100 000 евро за Деко
27.01.2009 13:59

Днес отново е имало разговор между кипърските кандидат-купувачи на Мирослав Иванов-Деко от АЕП Пафос и настоящият му тим Левски.

На този етап обаче става ясно, че островитяните не са в състояние да платят накуп цялата сума от 100 хиляди евро за халфа. Отделно от това са променени и личните условия на играча.

"Не знам как ще се развият нещата по трансфера. От АЕП ми казаха, че искат да ме купят, но не могат да дадат толкова пари накуп".

"Също така първоначалната уговорка за личните ми условия бе една, а сега е друга и то в мой ущърб. В следващите два дни ще стане ясно къде ще играя", заяви Миро Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:31 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
nie ne iskame pari za nego be.....

Даже даваме :smt003

Викам в събота една касичка на мача и събраните пари да ги дадем на кипърския отбор да вземе Деко :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 3:52 pm 
Аватар

Късно е вече, разкриха го :( - аз като ви разправях, че трябваше да си заминат без него и да го зарежат.....на ви сега!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 4:10 pm 
Аватар

Не разбирам негативизма към Деко, изразен от голяма част от феновете в този форум. Защо винаги се набелязва някой за "черна овца" и започва да отнася критиките за щяло и нещяло. Не мисля, че Миро Иванов е виновен за нещо повече от всички останали играчи. Има и слаби и силни мачове, както и 99% от настоящия отбор, защо е тази неприязън? Аз съм винаги много учуден, когато някой играч на Левски получава такова отношение от феновете. Жалко е. И тъжно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 4:14 pm 
Аватар

Мощно Сините написа:

Мустак написа:
„Забравих да ви съобщя, че току що решихме в събота да изиграем две контроли”, сети се Батков. „Едната е с Видима Раковски от 13.30 часа, а другата с Левски Бистрица от 11 часа. От Бистрица следим няколко футболисти, на които евентуално да им направим предложения да подпишат договор. Особено има един много изявен футболист с номер девет.”

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 4:18 pm 
Аватар

krivia написа:
Не разбирам негативизма към Деко, изразен от голяма част от феновете в този форум. Защо винаги се набелязва някой за "черна овца" и започва да отнася критиките за щяло и нещяло. Не мисля, че Миро Иванов е виновен за нещо повече от всички останали играчи. Има и слаби и силни мачове, както и 99% от настоящия отбор, защо е тази неприязън? Аз съм винаги много учуден, когато някой играч на Левски получава такова отношение от феновете. Жалко е. И тъжно.

Не. Тъжното е, че в Левски се търпи 5 години играч, който не може да си спре топката и който не може да даде по-дълъг пас от 2 метра. Останалите му "качества" нямат нужда от коментар дори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 5:05 pm 
Аватар

Литекс сгъват Зенит...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 85  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]