forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 85  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 5:31 pm 
Аватар

те дадоха 50 000 за сайт с лопата,сега ще икономисват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 6:37 pm 
Аватар

Ne moga da razbera zashto vsichki pulete Bajdekov ? Toi e nai-malkoto zlo v toia otbor ! Ama vashte promiti mozucheta sa sviknali samo edna polcha da vartiat.Choveka e finanisist, normalno e da gleda kak da ima i za utreshnia den ! Che e kral, kral e.Nikude po sveta go niama tova da bruknesh v burkana s meda i da ne si oblijesh prustite ! Ama choveka si vurshi rabotata s klasi nad vsichki v drugite otbori, taka che ne filosovstvaite postoianno !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 6:47 pm 

24.05.1914 написа:
Ne moga da razbera zashto vsichki pulete Bajdekov ? Toi e nai-malkoto zlo v toia otbor ! Ama vashte promiti mozucheta sa sviknali samo edna polcha da vartiat.Choveka e finanisist, normalno e da gleda kak da ima i za utreshnia den ! Che e kral, kral e.Nikude po sveta go niama tova da bruknesh v burkana s meda i da ne si oblijesh prustite ! Ama choveka si vurshi rabotata s klasi nad vsichki v drugite otbori, taka che ne filosovstvaite postoianno !

Абсолютно съм съгласен.Той освен с парите на отбора с нищо друго не се занимава и въобще не е виновен за слабите игри на отбора.Сигурно още не е платил на прасетата седалките от пролетта.Този човек си разбира от работата и е последния,който трябва да бъде обвиняван за проблемите в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 7:36 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:

Прав си,само че някои не го разбират. Иначе аз имам конкретно предложение. Сайтът на елвин става официален,като се прави българска версия и се прави това да се гледат мачовете на живо. Списанието се качва в .пдф в сайта,като то може да е бая голямо,а на пазара да се пуска по-кратка версия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 7:38 pm 
Аватар

BLUE PASSION написа:
Vincenzo написа:
Ghooster написа:
Щото предната вечер го видях в Син сити да пие с Пената

Пената не пие

Нали един от стария ми клас ми расказва,че не ходел на училище,за да стоял в мировянската кръчма да кърка с пената

Пената рядко стъпва в мировската кръчма :wink: Виж брат му, Бог да го прости, беше постоянно присъствие там....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 7:43 pm 

Да бе,много рядко стъпва,за тва тоя ни е расказвал много истроии..Даже пената го беше уредил да тренира при прасетата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 11:45 pm 
Аватар

Аз против Баждеков нищо против нямам,искам само тия пари които се спестяват,да се инвестират обратно в клуба и то разумно.А ако искат и от тоалетна хартия да пестят,т'ва не е моя работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 25, 2009 11:50 pm 
Аватар

Абе тоя Велев тая вечер на летището бати неадекватното изказване направи: "Да Коща няма да го коментирам, защото още не сме запознати с качетсвата му"

Ми добре де, като си няма идея от един играч що за футболист е, защо го привлича тогава в тима?
Или Да Кощов сигурно е на пробация при нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 2:29 am 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Абе тоя Велев тая вечер на летището бати неадекватното изказване направи: "Да Коща няма да го коментирам, защото още не сме запознати с качетсвата му"

Ми добре де, като си няма идея от един играч що за футболист е, защо го привлича тогава в тима?
Или Да Кощов сигурно е на пробация при нас

Предполагам в превод е трябвало да значи, че още не е видял напълно какво може, тъй като не е провел качествена подготовка с нашите още :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 3:58 am 
Аватар

Нещо от Дон Балон. Тука обаче може и да излезат прави :smt006

Цитат:
След пристигането в Левски на Фелипе Да Коща, мястото на Дарко Тасевски в титулярната единадесеторка на сините може и да изстине. Португалецът е гласен за нов плеймейкър на сините и има вероятност македонецът да седне на резервната скамейка. Близки до сините обаче заявиха, че съществува вероятност все пак да се намери място и за двамата в състава на вицешампионите.

Това ще стане, ако Тасевски бъде върнат назад и стане част двойката дефанзивни халфове на Левски. Той игра на тази позиция през целия минал сезон под ръководството на Станимир Стоилов, който го доведе на „Герена“. По принцип обаче македонският национал се чувства най-добре като разиграващ халф, какъвто играе при вицешампионите, след като отбора бе поет от Емил Велев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 4:15 am 
Аватар

C.C.B. написа:
Може и с двамата да се играе.

Пример: Гошо - Рабех, Генев, Вагнер, Живко - Сърмов, Гаджев, Жоазиньо - Тасевски, Да Коща - Гонзо

Схема коледно дръвче.

Аз обаче си мисля, че Зе Соареш ще е титуляр и може би ще изглеждаме така:
..........................Гошо........................
Живко...Рабех....Бистрон/Бензукан..Вагнер
.......Гаджев/Сърмов........Тасевски..........
Зе...................................................Жо
..........................Да Коща.....................
...........................Гонзалез....................

Ако певецО направи силна подготовка, Кокалеску сигурно ще гледа да го набута в титулярния състав.Пък ако дойде и Йовов, а и Хичо дава заявка за титуляр. Доста трудно ще стане подреждането на състава. Ама и по-добре - конкуренцията ражда качеството.

Що си сложил Генев титуляр - не знам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 7:40 am 
Аватар

Малко тъпо става.. Досега се оплаквахме, че нямам играчи, сега ще е малко грубо, ако почнем да се оплакваме, че имаме много :mrgreen: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:53 am 
Аватар

rkk написа:
Малко тъпо става.. Досега се оплаквахме, че нямам играчи, сега ще е малко грубо, ако почнем да се оплакваме, че имаме много

:D И аз тва щях да кажа.. Не трябва да се оплакваме от конкуренцията- при нея най- много печелят потребителите (в случая- ние).

Що се отнася до Баждеков- Баждека е пич :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:00 am 
Аватар

Цитат:
Левски ще се готви в София до 3 февруари, когато заминава на двуседмичен лагер в турския курорт Анталия. На 31 януари "сините" ще изиграят контрола с Видима-Раковски.

Ако иска някой от модераторите може да го допише в заглавието на темата за да се съберем повече. 31-ви е ден събота, така че можем да направим едно 3- 4 к бройка :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:04 am 
Аватар

дам, 2-3 к ще има със сигурност. После мощно на кръчма :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:07 am 
Аватар

МирУ продадохме ли го?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:25 am 
Аватар

Kryten написа:
дам, 2-3 к ще има със сигурност. После мощно на кръчма

Навитак! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:28 am 
Аватар

Цитат:
В събота облачността в много райони временно ще се разкъса. Почти без валежи. Минимални температури между минус 5 и 0, максимални между 4 и 9 градуса.

:roll: горе-долу добре...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 1:54 pm 
Аватар

antonatan написа:
МирУ продадохме ли го?

Все още не :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 5:54 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
C.C.B. написа:
Може и с двамата да се играе.

Пример: Гошо - Рабех, Генев, Вагнер, Живко - Сърмов, Гаджев, Жоазиньо - Тасевски, Да Коща - Гонзо

Схема коледно дръвче.

Аз обаче си мисля, че Зе Соареш ще е титуляр и може би ще изглеждаме така:
..........................Гошо........................
Живко...Рабех....Бистрон/Бензукан..Вагнер
.......Гаджев/Сърмов........Тасевски..........
Зе...................................................Жо
..........................Да Коща.....................
...........................Гонзалез....................

Бива, ама мисля, че Да Коща няма да е титуляр освен ако в Анталия не играе прекалено добре... След първите няколко мача може и да влиза в 11те, но мисля, че в началото ще е резерва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 6:30 pm 

Без да твърдя, че мнението ми е меродавно бих казал, че Да Коща може да играе и като дефазивен-плеймейкър, т.е. футболист тип Дани Боримиров и Пирло.
Стигнах до този извод като гледах една видео компилация от негови мачове която някой беше публикувал тук. Възможно е нещата да изглеждат така заради моментите от мачовете които са включени в клипчето.
Да Коща поемаше топката пред наказателното поле на отбора си и правеше дълги извеждащи пасове към нападателите. В 6-те минути които игра за нас една негова грешка щеше да доведе до гол за Звезда главно заради това, че пак беше пред нашето наказателно поле когато сгреши.
Не знам дали е играч тип Дарко ако се връща да поема топката чак от наказателното поле на отбора си.
С оглед на това ми се струва, че Да Коща може би ще е по-скоро конкуренция на Сърмов и Гаджев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 6:38 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Без да твърдя, че мнението ми е меродавно бих казал, че Да Коща може да играе и като дефазивен-плеймейкер, т.е. футболист тип Дани Боримиров и Пирло.
Стигнах до този извод като гледах една видео компилация от негови мачове която някой беше публикувал тук. Възможно е нещата да изглеждат така заради моментите от мачовете които са включени в клипчето.
Да Коща поемаше топката пред наказателното поле на отбора си и правеше дълги извеждащи пасове към нападателите. В 6-те минути които игра за нас една негова грешка щеше да доведе до гол за Звезда главно заради това, че пак беше пред нашето наказателно поле когато сгреши.
Не знам дали е играч тип Дарко ако се връща да поема топката чак от наказателното поле на отбора си.
С оглед на това ми се струва, че Да Коща може би ще е по-скоро конкуренция на Сърмов и Гаджев.

На теория може да го прави. Този тип играчи са известни като deep playmaker (или нещо от рода). Шави Алонсо и Де Роси са също такъв тип играчи. Една от слабостите на Левски последните 2 години беше липсата на играч, който да може да изнесе топката (с разиграване, с дълъг пас напред или към крилото)
Дали ще успее на тази позиция, мога да кажа след като гледам поне 3-4 негови мача на живо. На тази позиция трябва да може да покриваш добре в защита, физика и тн. Ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 6:47 pm 
Аватар

Като изкючим вратаря и 4-те защиника, за 6 места имаме Хичо, Гонзо, Г.Христов, Да Коща, Дарко, Зе, Жо, Гаджев, Сърмов (9 играча горе-долу равностойни, като почти всички може да играят на няколко различни поста). Някъде ще има наказан, някъде с травма, някой пък в слаба форма и не са чак толко много. А и къде къде по големи имена са оставали резерви така че повчваме сезона както свършихме предишния Да Коща, Г.Христов и Хичо почиват засега.

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 6:49 pm 

Vincenzo написа:
SZ_FEN написа:
Без да твърдя, че мнението ми е меродавно бих казал, че Да Коща може да играе и като дефазивен-плеймейкер, т.е. футболист тип Дани Боримиров и Пирло.

На теория може да го прави. Този тип играчи са известни като deep playmaker (или нещо от рода). Шави Алонсо и Де Роси са също такъв тип играчи. Една от слабостите на Левски последните 2 години беше липсата на играч, който да може да изнесе топката (с разиграване, с дълъг пас напред или към крилото)
Дали ще успее на тази позиция, мога да кажа след като гледам поне 3-4 негови мача на живо. На тази позиция трябва да може да покриваш добре в защита, физика и тн. Ще видим.

Така е.

Ами Да Коща има прилична макар и не внушителна физика, 180 см, 76 кг така, че евентуално би могъл да изпълнява тази функция. Не знам колко добре играе в защита обаче. Ще бъде много яко ако става за "deep playmaker". Халфовата ни линия ще мачка.

Аз лично съм оптимист както за новите в отбора ни така и за новия полусезон.

Предължавам да мисля, че привличането на Ицо Йовов е безсмислено при положение, че имаме Да Коща и все още не сме продали Хичо. Освен ако Кокала не го гласи за резервен централен нападател .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 6:51 pm 

SAMO LEVSKI SHAMPION написа:
Като изкючим вратаря и 4-те защиника, за 6 места имаме Хичо, Гонзо, Г.Христов, Да Коща, Дарко, Зе, Жо, Гаджев, Сърмов (9 играча горе-долу равностойни, като почти всички може да играят на няколко различни поста). Някъде ще има наказан, някъде с травма, някой пък в слаба форма и не са чак толко много. А и къде къде по големи имена са оставали резерви така че повчваме сезона както свършихме предишния Да Коща, Г.Христов и Хичо почиват засега.

Добави към този списък Христо Йовов и евентуално Балтанов и Зизов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 7:40 pm 
Аватар

Dobar post! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:09 pm 
Аватар

На мен ми е интересно под каква форма би могло да се наложат млади и талантливи младежи като Киров. Като имам предвид и Емо Капело как го тресеше шубето и пусна Недялков за 5 минути накарая на мача с Беласица ми става още по-чудно. При сегашната политика трябва двамата на неговия пост да се контузят едновременно. Помните при Мърислав как детето хичО си стана резерва на Ицо и си проби за титулярно място го голяма степен. Същото стана и със Сърмов, който влизаше рядко, но когато се контузи Борето си влезе доста успешно, а при напускането на Ричард си бетонира титулярното място. Та тогава до някаква степен е имало някаква идея и план за тези момчета. Сега ми е много интересно какъв е грандиозният замисъл. Връщаме ветерани, взимаме разни други... Интересно ми е и какви са им плановете за нападението, тъй като постоянно се говори за нов нападател. Тогава Христов отписали ли са го? Явно ЖК са го отписали. Подозирам че и Рабех също. Наистина е актуален въпроса и за Балтанов. Зизов приемаме че е още млад. А талантите от дубъла за какво го държат? Табаков примерно?
Подозирам че такова нещо като план за период по-дълъг от един полусезон няма. Ще си караме ден за ден и по течението. После ще импровизираме ако нещо се преебе.
И още нещо - адски ми е интересно как взимаме играчи, но за крайни защитници никой нищо не е обелил. А всъщност нямаме много алтернативи. И Жиката и особено Лусио се контузват често. И се започва с въртенето на постовете и кърпенето на дупки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:28 pm 
Аватар

А бе колкото повече, толкова повече - сезон не се изкарва с 11 човека. Голямата конкуренция и равностойните заместници за сега незнам да са навредили на някой отбор. Дарко дали ще седне на скамейката или не - не виждам защо да е толкова важно, няма лошо да поседне за някой и друг мач. Ще има и слаби моменти, и контузии и прочее. И не само за него се отнася, ами и за всеки един друг.

Мисля, че в момента центъра сме го вързали що годе - достатъчно народ има, та да не се отрази липсата на един или друг. Повече ме притеснява защитата, защото там имаме 4-ма титуляра и никаква алтернатива. Милиев, Генов etc. още са далеко от желаното ниво (то и Бистрон не е като да е бетон, де), а пък крайни защтници - пълна скръб. Живко и Вагнер, ако се контузят ще има жестоко импровизиране ... особено при Жиката. А пък Минев за Вагнер - по-добре камък да туриме от ляво, може и да се спъне някой в него, да преебе атаката. Само дето ясно си давам сметка, че защитници и вратар не са ни по възможосите да си позволим класни - от къде ? Удраихме кьоравото с Рабех и Томашич, самняваме скоро да имаме пак такъв късмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:33 pm 

Момчета ако искате вярвайте но до края на седмицата Асус и Ицо ще дойдат.
Доколкото знам Рабех и Карлос са харесвани футболисти от Велев , Батков иска да ги продаде но Велев се дърпа .

Абе въобще много неща ще се изяснят до края на седмицата :smt006 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:39 pm 

Като изкючим вратаря и 4-те защиника, за 6 места имаме Хичо, Гонзо, Г.Христов, Да Коща, Дарко, Зе, Жо, Гаджев, Сърмов (9 играча горе-долу равностойни, като почти всички може да играят на няколко различни поста).

Тиберканин :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 85  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]