forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 8:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:42 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Valentin написа:
БанкерО написа:
добре бе не е ли смешно да се сравнява ВМОРО с вмро-бнд :roll: И вторите в лицето на Каракачанов олицетворяват много добре какво представлява българската политика: борба за депутатски места и никаква работа да не се върши. Пълни нещастници. Да не говорим,че общински съветници от вмро подкрепят същите от дпс. Не е смешно,а даже е трагично.

Бъди сигурен ,че във ВМРО-БНД има много свестни момчета и момичета,истински патриоти и националисти,които мислят и д ават мило и драго за България.Че ръководството върши глупости ми е пределно ясно.
Това не е заслуга на Каракачанов или някой депутат. Това е ЕХО от делото на Ванчето.

:smt006

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:44 pm 
Аватар

Това значи само, че някой дърпа свестни хора в несвестни структури. Това е и АТАКА, това е и БНС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:45 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Това значи само, че някой дърпа свестни хора в несвестни структури. Това е и АТАКА, това е и БНС.

Така е!Жалко за народецът български......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:49 pm 
Аватар

Valentin написа:
kozarets1914 написа:

Не е. Жалко е, че си повярвал (и аз) на некви. Но явно трябвало е да минем през определени грешки. Хубаво, че има нет да си контактуват хора с такива убеждения - енергия не се губи в пространството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:51 pm 
Аватар

Valentin написа:
kozarets1914 написа:
Morning Glory написа:

Бе нек'си не мога да приема някакъв екземпляр, гласувал за Волен и симпатизиращ на Каракачанов, да ме „праща“ в помощно училище.

Виж тва и аз не мога да го приема.

Ако визираш мен-не съм фен на Волен от три години,член съм на ВМРО,но не харесвам Каркачанов,поради ред причини.Онова,което ме държи в тази организация е идеята.

Да бе, да. Във ВМРО останаха само клошарите, затва и туй ченге каракачанов почна да движи с доказани престъпници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:52 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Valentin написа:
kozarets1914 написа:

Не е. Жалко е, че си повярвал (и аз) на некви. Но явно трябвало е да минем през определени грешки. Хубаво, че има нет да си контактуват хора с такива убеждения - енергия не се губи в пространството.

Виждаш,че не трябваше да се стига до такива злобни обиди и забележки,за да постигнем съгласие.
Иначе,как очакваш да има представителност в Парламента,при тази скапана избирателна система? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:53 pm 
Аватар

Boyo написа:

Да бе, да. Във ВМРО останаха само клошарите, затва и туй ченге каракачанов почна да движи с доказани престъпници.

За кои става въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 7:56 pm 
Аватар

Valentin написа:
Цитат:
И като цяло сам си противоречиш и сам караш хората да ти се смеят. И за да не се излагаш,по-добре спри да пишеш на тема политика. :smt006

Ох да,останалите бяха пълни с аргументи и ме затапиха отвсякъде,доказаха високата си култура и интелект.Нека ти кажа,че се интересувам от политика много преди някои хора тук,така че,не ми казвай с какво да се занимавам и с какво не.Със здраве! :smt006

Ти си уникално прост екземпляр от породата „Само сопата ще ме оправи“. Веднъж, два пъти, три пъти и не може да схване... Момчето те затапва брутално, а ти почваш да обясняваш откога се интересуваш от политика. Продължавай да си бръщолевиш за идеята на ВМРО, посочвайки програмата на евтината партия, присвоила си името на организацията. После пак питай защо никой не ти излага аргументи, а ти се смее, сочейки те с пръст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:01 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Valentin написа:
Цитат:
И като цяло сам си противоречиш и сам караш хората да ти се смеят. И за да не се излагаш,по-добре спри да пишеш на тема политика. :smt006

Ох да,останалите бяха пълни с аргументи и ме затапиха отвсякъде,доказаха високата си култура и интелект.Нека ти кажа,че се интересувам от политика много преди някои хора тук,така че,не ми казвай с какво да се занимавам и с какво не.Със здраве! :smt006

Ти си уникално прост екземпляр от породата „Само сопата ще ме оправи“. Веднъж, два пъти, три пъти и не може да схване... Момчето те затапва брутално, а ти почваш да обясняваш откога се интересуваш от политика. Продължавай да си бръщолевиш за идеята на ВМРО, посочвайки програмата на евтината партия, присвоила си името на организацията. После пак питай защо никой не ти излага аргументи, а ти се смее, сочейки те с пръст.

Очевидно си от онези,чийто мозък стига,колкото да не умрат от глад и жажда!Няма да споря повече с теб,защото няма смисъл да си губя времето с дървени философи и откровени малоумници,които едно си знаят,едно си баят и чиито интелектулно ниво е на равнището на второкласник!Аре ,чупка! :smt116

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:08 pm 
Аватар

Valentin написа:
Morning Glory написа:

Очевидно си от онези,чийто мозък стига,колкото да не умрат от глад и жажда!Няма да споря повече с теб,защото няма смисъл!Аре ,чупка! :smt116

Какъв спор водиш ти, като един аргумент не си извадил на показ, че чак и го прекратяваш? Опитваш се някакви лафчета с умозаключения да вкарваш, но, уви, не връзва. Очаквам да дойдеш да ми спреш интернета, боецо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:11 pm 
Аватар

Що си редактираш постингите бе, Нобелов лауреат? Добавяш още „обиди“ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:13 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Valentin написа:
Morning Glory написа:

Очевидно си от онези,чийто мозък стига,колкото да не умрат от глад и жажда!Няма да споря повече с теб,защото няма смисъл!Аре ,чупка! :smt116

Какъв спор водиш ти, като един аргумент не си извадил на показ, че чак и го прекратяваш? Опитваш се някакви лафчета с умозаключения да вкарваш, но, уви, не връзва. Очаквам да дойдеш да ми спреш интернета, боецо.

Ето това ти аргументите и начина на водене спор:
Цитат:
Абе, защо всеки русенец, като не вземем под внимание ПолитологО, се стреми да докаже колко безнадеждно обгазен е родният му град?!

Виж какво съм написал на предишната страница,в отговор на Банкеро.Естествено,не си го забелязал ,защото си кон с капаци и виждаш само това,което искаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:14 pm 
Аватар

Valentin написа:

Очевидно си от онези,чийто мозък стига,колкото да не умрат от глад и жажда!Няма да споря повече с теб,защото няма смисъл да си губя времето с дървени философи и откровени малоумници,които едно си знаят,едно си баят!Аре ,чупка! :smt116

На всяка една партия,на всяка една организация,на всяка една група от хора ако седнеш да съдиш за тях по това дето излагат като техни "виждания" и тяхна "програма" и техни "цели" ще ти се стори ,че всички в тая държава работят за нейното благо.Само дето точно ТИ си ограничения и прост селянин дето не вижда по-далече от носа си и претендира ,че разбира и е видял 2 и 200.Запознат съм със структорите на БНС,ВМРО,НС и всички други подобни групи толкова добре и толкова отдавна ,че ще ти се завие свят.Като видиш от къде идват парите за тях(изключвам НС защото са доста сериозни момчета и само действат а не говорят) не само ще се погнусиш и разграничиш от тях ами и ще ти дойде да ги избиеш.Това ,че в малкото ти градче,единствения начин за да покажеш ,че си националист е участието ти в местна структора на дадена "националистическа" организация е единствения шанс да блеснеш и причина да се удариш по гърдите,че си горд българин,не означава ,че си повече националист от тези дето мислят преди да се окачествяват и припознават като членове на дадена партия или организация.И за да бъде поста в мой стил ще го завърша с едно ТЪПАК.

Последна промяна ТуристО на Пон Яну 19, 2009 8:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:15 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Аре,пак заяждания на дребно. Очевидно пилешкият ти мозък не може да измисли друго.:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:19 pm 
Аватар

ТуристО написа:

ТИ си ограничения и прост селянин дето не вижда по-далече от носа си и претендира ,че разбира и е видял 2 и 200.

Да ,наистина съм видял 2 и 200, но темата не е за това.
За 1000000000000 казвам,че знам какво представляват ръководствата на тези партии и организации,но кой да види?!"Чукча не читател - чукча писател"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:23 pm 
Аватар

Valentin написа:
ТуристО написа:

ТИ си ограничения и прост селянин дето не вижда по-далече от носа си и претендира ,че разбира и е видял 2 и 200.

За 1000000000000 казвам,че знам какво представляват ръководствата на тези партии и организации,но кой да види?!"Чукча не читател - чукча писател"!

Тогава какво правиш там като знаеш????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:24 pm 
Аватар

Valentin написа:
Morning Glory написа:

Аре,пак заяждания на дребно. Очевидно пилешкият ти мозък не може да измисли друго.:mrgreen:

Ей, говньо, от един час те чакам да извадиш прословутите си високоинтелигентни, възвишени и обострено културни аргументи, оборващи тезата, че си прост аграрен елемент с инфантилно мислене и логична мисъл. Вместо това, единственото, което ми предлагаш, са нискокачествени обиди от пясъчника на детската площадка и бягане от съществото на темата, в което обвиняваш мен. Очаквам да дойдеш до цивилизацията и да ме „чупиш“ от тука, да те еба в бушмена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:26 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Valentin написа:
ТуристО написа:

Тогава какво правиш там като знаеш????

Ти си по-зле и от чукчите.Ако беше прочел ВНИМАТЕЛНО предишната страница,щеше да разбереш,но дай да псуваме,обиждаме и плюеме,щото само туй си можем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:30 pm 
Аватар

Добре, похвали за областния координатор в Русе. Ама напиши нещо и за Славчо Атанасов например. ГЕРБ го направиха кмет, после - "храни куче да те лае". Сега, доколкото неофициално чух, е доста гъст с БСП.

Изобщо цялото съществувание на БНД-то е гъзолизане и присламчване с цел лични (айде, да не са лични, ама все пак - някакви) облаги. Защото къде бяха, когато НДСВ "оправи" България за 800 дни? Къде бяха на предишните парламентарни избори, къде бяха на кметските избори? "Къде" можеш да го замениш свободно със "С кого", идеята остава същата.

Моето лично мнение - като парламентарна група винаги гледат да се присламчат към новообявения "Свръхспасител на Българската нация" (Атака - ГЕРБ - Напред), след като старите им дружки ги усетят какви са.

Относно самата организация - в момента е препълнена с плява, макар и да има немалко свестни и (уви) подведени момчета сред тях. Но това са единици на може би хиляди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:33 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Valentin написа:
Morning Glory написа:

Ей, говньо, от един час те чакам да извадиш прословутите си високоинтелигентни, възвишени и обострено културни аргументи, оборващи тезата, че си прост аграрен елемент с инфантилно мислене и логична мисъл. Вместо това, единственото, което ми предлагаш, са нискокачествени обиди от пясъчника на детската площадка и бягане от съществото на темата, в което обвиняваш мен. Очаквам да дойдеш до цивилизацията и да ме „чупиш“ от тука, да те еба в бушмена.

Аз ти казах къде да ги намериш,ама явно си толкова тъп,че не можеш да вденеш.Стой в твоят сбъркан свят и не ме занимавай с глупостите си и гениалните си умозаключения.Като се научиш да спориш и да се държиш като нормален човек,тогава се обади.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:36 pm 
Аватар

Прочетохме,бе. Не си в партията,защото нейното ръководство е безкадърно и корумпирано,а си в партията заради самата идея. Коя е идеята- написаната такава в сайта на партията,чието ръководство е безкадърно и корумпирано.

По-горе случката,която си описал,е само за похвала,но тя показва действието на един българин,защото той се чувства такъв,а не идва от партията вмро. Хипотетично аз мога да бъда член и на бсп,и на сдс,и на ккк и като отида в Борисовата да се чистя паметниците на българските герои,ще го направя,защото така аз искам,а не защото това е политиката на бсп,сдс,ккк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:41 pm 
Аватар

south написа:
Добре, похвали за областния координатор в Русе. Ама напиши нещо и за Славчо Атанасов например. ГЕРБ го направиха кмет, после - "храни куче да те лае". Сега, доколкото неофициално чух, е доста гъст с БСП.

Изобщо цялото съществувание на БНД-то е гъзолизане и присламчване с цел лични (айде, да не са лични, ама все пак - някакви) облаги. Защото къде бяха, когато НДСВ "оправи" България за 800 дни? Къде бяха на предишните парламентарни избори, къде бяха на кметските избори? "Къде" можеш да го замениш свободно със "С кого", идеята остава същата.

Моето лично мнение - като парламентарна група винаги гледат да се присламчат към новообявения "Свръхспасител на Българската нация" (Атака - ГЕРБ - Напред), след като старите им дружки ги усетят какви са.

Относно самата организация - в момента е препълнена с плява, макар и да има немалко свестни и (уви) подведени момчета сред тях. Но това са единици на може би хиляди.

Славчо Атанасов наистина е една издънка,очевидно е б ил послушник.
През периодът 2001-2005,ВМРО не беше в законодателната или изпълнителната власт,но нека ти напомня,че те организираха подписка и протест срещу затварянето на АЕЦ"Козлодуй".За коалиционната п олитика,не знам за кой път го казвам-не струва.Напоследък,ВМРО губи образ пред електората и хората вече я смятат за една съвсем обикновена и казионна партия.Това е една от най-големите грешки на Каракачанов и е красноречив пример за неговата недалновидност.
Иначе,ако продължаваме да чакаме "месията" или "свръхспасителя",сме обречени.Нужни са радикални промени,на първо време-нова Конституция,която да бъде гласувана на референдум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:48 pm 
Аватар

БанкерО написа:
Прочетохме,бе. Не си в партията,защото нейното ръководство е безкадърно и корумпирано,а си в партията заради самата идея. Коя е идеята- написаната такава в сайта на партията,чието ръководство е безкадърно и корумпирано.

По-горе случката,която си описал,е само за похвала,но тя показва действието на един българин,защото той се чувства такъв,а не идва от партията вмро. Хипотетично аз мога да бъда член и на бсп,и на сдс,и на ккк и като отида в Борисовата да се чистя паметниците на българските герои,ще го направя,защото така аз искам,а не защото това е политиката на бсп,сдс,ккк.

Идеята е следната-обединение на всички български земи,защита на всеки един българин,навсякъде по света,изграждане на силна българска държава.Да,това може да бъде програма на всяка друга партия,но да си чул за друга такава организация,която,каквито и боклуци да са в ръководството й,да заема такава категорична позиция спрямо Македония,Западните покрайнини и др.Аз не съм!
"Атака" са сръбски мекерета,пълни с педерасти и педофили.
БНС другаруват с румънски,гръцки и прочее такива нац.организации,а и там са събрани маргинали с фашистки убеждения.
Заради това съм във ВМРО.

Последна промяна Valentin на Пон Яну 19, 2009 8:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:51 pm 
Аватар

Valentin написа:
Morning Glory написа:
Valentin написа:

Аз ти казах къде да ги намериш,ама явно си толкова тъп,че не можеш да вденеш.Стой в твоят сбъркан свят и не ме занимавай с глупостите си и гениалните си умозаключения.Като се научиш да спориш и да се държиш като нормален човек,тогава се обади.

Продължаваш да ми приписваш свои качества на инфантилен аграрен елемент. Явно, пишейки първия си постинг по темата, беше решил, че можеш да си го раздаваш надъхан и тука, ама нещо удари на камък и така и не можа да вдигнеш въздух. А закопаването с линка към псевдопрограмата на ченгесарската партия МВРо беше класика. Като не искаш да ти се присмиват, си държиш езика зад зъбите и лишаваш тия, дето ти се подиграват, от присъствието си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:54 pm 
Аватар

Как можах да се вкарам в махленска караница с елемент, който използва заучени вестникарски изрази и лексиката на някакъв събирателен образ на Волен, Расате и Каракачанов?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:55 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Продължаваш да ми приписваш свои качества на инфантилен аграрен елемент. Явно, пишейки първия си постинг по темата, беше решил, че можеш да си го раздаваш надъхан и тука, ама нещо удари на камък и така и не можа да вдигнеш въздух. А закопаването с линка към псевдопрограмата на ченгесарската партия МВРо беше класика. Като не искаш да ти се присмиват, си държиш езика зад зъбите и лишаваш тия, дето ти се подиграват, от присъствието си.

Пиши каквото искаш,псувай ме колкото искаш,през оная работа ми е.Спирам да се занимавам с теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:56 pm 
Аватар

А дали ВМРО има ясна позиция за Македония и т.н. ? Това е реторичен въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 8:59 pm 
Аватар

БанкерО написа:
А дали ВМРО има ясна позиция за Македония и т.н. ? Това е реторичен въпрос.

Ако намекваш,че ВМРО са склонни на компромис с "македонския език и нация",лъжеш се.
Като цяло , целта там е следната-да се спрат репресиите срещу българското население ,да се позволи създаването на българска партия.Всичко това трябва да става с активната намеса на българската държава,при което съм сигурен,че до 10 години българският въпрос в Македония ще бъде разрешен.Може би,звучи прекалено оптимистично,но е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 9:09 pm 
Аватар

ОК.Вярвай си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 9:11 pm 
Аватар

БанкерО написа:
ОК.Вярвай си.

Да,вярвам!
Естествено,първо трябва да оправим собствената си държава.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]