forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 85  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 11:46 pm 
Аватар

От малко по-малко време гледам футбол съзнателно, тренирал съм футбол, играл съм на същата позиция (и при нас имаше стопер и либеро), знам какво говоря и все пак смятам, че Рабех е космическа класа защитник за нашите стандарти и втори такъв в България в момента няма. :mrgreen: (И верно трябва да си махнеш точката от аватара, тигъра все едно се изсира при скока :wink: )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 11:50 pm 
Аватар

shalala написа:
От малко по-малко време гледам футбол съзнателно, тренирал съм футбол, играл съм на същата позиция (и при нас имаше стопер и либеро), знам какво говоря и все пак смятам, че Рабех е космическа класа защитник за нашите стандарти и втори такъв в България в момента няма. :mrgreen:

Koe му е космическото на този мангал?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 18, 2009 11:51 pm 
Аватар

Ае сега, не бил вдигнал нивото? Все тая, за мен е над нивото на всички останали. И ми е все тая, дали тренрира или не. Ако пак е най-добрия на терена-ако ще всяка вечер да бие бакшиши. Негова работа, той не е продукт на Левски, за да искаме и морал. Играта му ми стига.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 12:08 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Рабех е донякъде добър играч, но не е този, за който се опитвате да го изкарате. Добрия играч, полезния играч е този, който може да вдигне нивото на отбора. Да вкара импулс в играта на отбора. Да поведе отбора. Кое от всичко това направи Рабех. Шпагат, гардиране на топката и нищо по-особено, което да не съм виждал. Гледали сте го в слабо първенство, в което Благо Джийзъса е феномен. С/у силни съперници си личат истинските играчи. Аз лично не съм го гледал с/у силен съперник, за да мога да кажа, че е феноменален, че от години не сме имали такъв играч. Добър играч е, но лично смятам, че Левски няма да загуби от липсата, а това е показателно.
P.S. От 24-5 години гледам футбол съзнателно, тренирал съм футбол и играех точно на позицията централен защитник (тогава се играеше със стопер и либеро) така, че абсолютно знам какво говоря.

Брат, стига си говорил глупости. Такъв защитник не сме имали от 100000 години (може би Илиян Илиев). Супер стабилен, масивен, ориентиран, достатъчно бърз, често наиграва по 2-ма противникови играчи, никога не чисти панически... Кво повече искаш? Тая глупост с головете, че видиш ли Котев имал 3, хич не ме интересуват. Като е защитник ще съм доволен да се справя с тази си работа. Дай са да се дразним на Гошо Петков, че не вкарва голове и да си искаме пак Иванков, че има сумати голове. Вратарите- пазят вратата. Централните защитници- пазят чуждите нападатели. Нашите нападатели- вкарват голове. Рабех СИ Е космически играч за нашите стандарти, но щом не иска при нас- успех и всичко хубаво! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 12:17 am 
Аватар

Предполагам говориш за Ники Илиев.

Абе слабо ме интересува тоя, след като разваля климата в отбора не ни трябва. Футбола е колективна игра, колко и добър да е даден играч, той не трябва да бъде поставян над колектива. Примери много, при това с далеч по-добри футболисти - Бекъм, Роналдиньо и т.н. Прав му път. Но не бива и да отричаме качествата му. Все си мисля, че не се е родил левскар, възпитание никой не може да му даде вече, т.е. всичко което прави си е за негова сметка. Футболистите със селски номерца не се помнят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 12:28 am 
Аватар

уточнихме - член за мангалите, а ушев да спре да влиза в тоя форум, че натоварва излишно сървъра, мама му дееба свинска

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 1:19 am 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=66509
мангала искаШ шампионА НА Левски :roll: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 1:33 am 

knave написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=66509
мангала искаШ шампионА НА Левски :roll: :lol:

Бате дай два лева искаш шампиона на Левски :smt006

Ахахахахах :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 2:25 am 
Аватар

Рабех е много добър защитник, но от скоро въобще не ми е симпатичен. Прави някакви цигански номера и според мен не му се игра в Левски много, много... Ако неще да играе , да си ходи, за кво ни е такъв играч - без желание? Добри мачове има срещу свинете и когато маймуНЕЙ не можа да го мине 1 път миналата година много ме нарадва :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 10:08 am 

СЗ-фен, не съм съгласен с теб, братче. Кажи ми един успех на отбор, който си разпродава играчите всяка година-дори и за българските стандарти. Да не говорим, че едва ли преди време е можел да продаде специално рабех по-скъпо. Това е моето мнение.
Относно рабех-каквото казах преди една година, същото ми е мнението и сега. Грам не дръпнал като класа. Има много ценни качества, но и има много слабости. Тогава казах, че е добър играч-то си личи, ма такива превъзнасяния, които правите не признавам. Да не говорим, че мангал си дойде, мангал си и остана-нема как да уважавам такъв играч...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 11:45 am 
Аватар

МИРО ИВАНОВ ЗАМИНА НА ПРОБИ В АЕ ПАФОC
Полузащитникът на Левски Мирослав Иванов замина за няколкодневни проби в първодивизионния кипърски тим от град Пафос.

Халфът изрази преди Нова година желание да напусне Левски, с оглед на това, че рядко попада в стартовия състав на „сините”.

От ръководството потърсиха отбор, в който играчът да бъде продаден. Преди няколко дни Левски и Пафос са се разбрали в началото на тази седмица футболистът известен като Шуменския Деко да бъде видян лично от треньорския щаб на кипърския тим.

Преди началото на първата за седмицата тренировка Мирослав Иванов си събра багажа и напусна хотела в Агия Напа. Град Пафос е възможно най-отдалечената точка спрямо местонахождението на „сините” в Кипър.

Мирослав Иванов има договор с Левски и в клуба усилено му търсят тим, в който да бъде продаден. Ако от Пафос не харесат халфа, то той ще се върне отново в лагера на Левски. Ако пък бъде одобрен, то двата отбора ще преговарят за трансферната му цена.

gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 11:47 am 
Аватар

Бързо да пращаме уиски и бонбони на тея да го купуват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 11:55 am 
Аватар

Жив и здрав да заминава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 12:08 pm 
Аватар

Мисля че повечето от мненията, които са изразени до този момент във форума, се базират на недоказана и доста противоречива информация, идваща от двамата пратеници на лагера, пресаташето на отбора и старши-треньора. Моето мнение ще го изкажа, едва когато напълно установя каква е истината във случая, защото ... Гонг твърди, че Рабех си тръгнал "малко след първите напускали тренировката Тасевски, Иванов и т.н., но те имали разрешение, а той нямал", т.е. самоволно напуснал заедно с част от играчите. "Стандарт" твърди нещо много по-различно: по средата на тренировката, след като Велев наредил на играчите да започнат тактически отигравания, а на Рабех и Да Коща да продължат с тичането, нашия се ядосал, хванал си обувките и се прибрал сам в хотела, Велев подвиквал, но нашия не е върнал, опитът на помощник също бил неуспешен. Вечерта в хотела, Рабех вдигнал скандал пред целия отбор на Велев, след което последния говори с част от шефовете и му казва да си ходи. А самия Велев твърди, че както си играел в квадрата изведнъж паднал, хванал се за кръка и най-демонстративно се прибрал, без да бъде прегледан от докторите. Пита се къде е истината? Снощи в К3 се прокрадна и версия, че Велев е засегнал Рабех на "болезнена тема", като най-вероятно става въпрос за дебелешка шега(каквато не веднъж той е правил) относно "дрогата"(имаше случка с Тиберканин и фенове), което е вбесило Рабех и той си е тръгнал, след което вечерта му е вдигнал и скандал. Вярно е, че Велев е шефа, но си мисля, че в случай с Рабех има липса на управленски качества в треньора, той е човека, който трябва правилно да менажира всяка създадена ситуация в клуба и отбора, а не да става причина и да не знае какво да прави в такива ситуация. Пита се има ли и каква е вината на Велев в случая, това е много важно, защото ако не може да се справи с един от лидерите днес, това не вещае нищо добро и в бъдеще. Истината едва ли ще се разбере, но не е честно да се правят прибързани изводи, без да има ясна информация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 12:35 pm 
Аватар

Levskarq написа:

Ако го вземат ще е най-доброто нещо на света! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 1:24 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
Levskarq написа:

Ако го вземат ще е най-доброто нещо на света! :smt007

Рано е за еуфория :lol: , все пак ще минава на проби. Хората едва ли са толко слЕпи :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 1:38 pm 
Аватар

Владо Гаджев да почне да му обяснява колко е прекрасно в Гърция, ега Деко там си остане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 2:30 pm 
Аватар

в същност Кипър не Гърция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 2:32 pm 
Аватар

krivia написа:
Пита се има ли и каква е вината на Велев в случая, това е много важно, защото ако не може да се справи с един от лидерите днес, това не вещае нищо добро и в бъдеще. Истината едва ли ще се разбере, но не е честно да се правят прибързани изводи, без да има ясна информация.

Каква вина търсиш в Кокала? Той ли го е накарал да закъснее 4 дни, той ли го води на дискотеки до 5.00 сутринта, той ли го надъхва с/у бакшишите?
Абсолютна проява на лоша дисциплина от страна на Рабех и Левски неведнъж е правил компромиси (очевидно) с него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 2:43 pm 
Аватар

така е ! добър е но трябва да си носи последствията!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 3:10 pm 

РАБЕХ ОСТАВА, МАРОКАНЕЦЪТ ПОДСИЛИ ДУБЛИРАЩИЯ ТИМ
Стефан Стоянов 19 януари 2009 13:49

Мароканецът Юсеф Рабех категорично остава в Левски, научи Гонг. След среща с ръководството на клуба и мениджърите на футболиста страните са изгладили отношенията помежду си.

Тази сутрин най-класният защитник на „сините” се вля в редиците на дублиращия отбор. Под ръководството на Бисер Хаздай Юсеф Рабех направи леко занимание.

В следващите дни националът на Мароко ще продължи да тренира с голобрадите юноши на клуба, докато първият тим се завърне на „Герена”. След това Юсеф ще продължи да се готви с Емил Велев и неговия екип.

Според информация на Гонг, до този момент конкретна оферта да футболиста няма от никъде и бъдещето му изглежда по-скоро в „синьо”.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 3:42 pm 
Аватар

Цитат:
„Рабех ни увери, че няма да създава повече проблеми”, завърши по темата Даниел Боримиров.

Спортният директор на „сините” напусна „Георги Аспарухов” в добро настроение. Рабех пък беше видимо смутен от случващото се около него и свободните интерпретации в медиите относно случилото с в Агия Напа.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 3:50 pm 
Аватар

Рабех не иска да е в Агия Напа, понеже там няма специализиран магазин за едно нещо, дето е обещал да го прати на жена си, затова направи и "скандала" - за да може да се върне в София, и да си удържи на обещанието към булката. ГОЛЕМ Е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 3:58 pm 

Изображение
:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 4:06 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Псевдожурналистчето от дон балон да вземе един шивашки метър, и да ходи да мери обиколката на прасците и бедрата на всички в отбора, да видим ше намери по-голяма такава от фалафела :smt006
У ЛЕВО :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 4:06 pm 

:smt119 :smt119 :smt120 :lsfc2 :smt103 :smt110 :smt090
Ахаххахаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 4:10 pm 
Аватар

Четох някъде,че Ринг ще дават всички контроли от подготовката в Анталия. Някой знае ли дали ще дават мача със Звезда?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 4:13 pm 
Аватар

Mисля че не, въпреки че за мен това ще е най-стабилната контрола която ще правиме през целата зимна потготовка.

П.П. Освен ако някоя сръбска телевизия не го дава и да го има в нета некаде ;)

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 4:15 pm 
Аватар

В сайта им пише,че ще дават НЕК - Аякс. Дано поне го има в нета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 19, 2009 5:15 pm 
Аватар

777 написа:
В сайта им пише,че ще дават НЕК - Аякс. Дано поне го има в нета.

В сайта им рядко нещата съвпадат с истината :wink:

------------------------------------------------------------------------------

ЛЕВСКИ ПРОДАВА ОГНЯНОВ И ПРЕГОВАРЯ ЗА ХИЧО

Левски продава Огнянов и преговаря за Хичо
Ръководството на Левски е на път да се раздели с една от надеждите на клуба. Вкаралият гол на Челси Мариян Огнянов най-вероятно ще бъде продаден в следващите дни, научи Гонг. Вариантите пред 20-годишния футболист са както от България, така и от чужбина. Спортният директор на Левски Боримиров призна, че не става въпрос за преотстъпване, а за директна продажба на Мариян Огнянов.

Кариерата на офанзивния играч от Лом стартира шеметно след два гола в дебютния му мач в А група срещу Спартак Варна. На този етап Огнянов остава единственият българин реализирал гол за роден тим в групите на Шампионската лига.

„Сините” работят и по трансфера на друг нашумял във времето играч от школата. Боримиров призна, че за Николай Димитров се водят преговори и е възможна продажба.

„Работим по въпроса. Интересът към Димитров идва от испански и немски клубове. На този етап сме заложили няколко неща за продажба на наши играчи, после ще мислим за евентуалното привличане на още нови”, отсече Боримиров.

Както Гонг писа преди няколко дни, Осасуна и Нюрнберг са сред мераклиите за Николай Димитров. Тези тимове бяха вариант да таланта и преди началото на шампионата, но тогава нещата се разсъхнаха.

„Коста Янев ни е трансферна цел. Няма обаче да го привлечем на всяка цена. Всичко е въпрос на преговори. Колкото до Христо Йовов, чакаме да се разбере с кипърския си клуб и да се присъедини към Левски”, завърши Борето за Гонг.

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2539 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 85  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]