forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 2:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 11:57 am 

То и САЩ се води най-силната и най-богатата държава, ама това ли е истината? Германия и Великобритания също се водят богати и силни, ама ходи ги питай дали им е хубаво с всички чаршафи и печки в Дюселфорд или Брадфорд, например. Сила и богатство... пхах, мислех си, че сме ги оставили в миналия век тия глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 12:02 pm 
Аватар

Като се спомена Брадфорд, жената ми показва наскоро снимки от едно училище ,от 10 деца -1 е бяло, 1 е от жАлтити, 8 пакита я а пък на една от снимките единственият бял човек беше тя :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 7:31 pm 
Аватар

Luftwaffe написа:
Morning Glory написа:
Luftwaffe написа:
Мислиш ли, че ми дреме мнението на един дървен философ. Да те еба и в разбирача пък тебе. Вечната компетенция. Бегай към Драгалевци да се кланяш на Циганино
:idea:

А ти, на свой ред, мислиш ли, че ще е проблем още тая вечер да те подкарам с тукати и подметки да се търкаляш надолу по „Черни връх“, след като току-що си ми се кланял на куро?! Дееба и мишока, дееба.

Нали веднъж ти казах - пиши на лични. Не е нужно целия форум да разбира колко си смел :idea:

Само дето целият форум ме е срещал и в реалния живот, знае кой съм, що съм, и си стоя зад думите. Нито съм някоя нинджа, нито съм мишка - утре Солетата примерно ще ми нацепи шамарите, щото някога нещо съм го нахранил по темата за мутрите. А ти си некъв объркан, неосъзнат, инфантилен бот, който продължава да ми се плюнчи и да ме занимава с глупости.

Всеки твой следващ постинг, насочен към мен, ще бъде трит. Ще намеря удобното време да ми поговориш на живо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 8:11 pm 
Аватар

Цитат:
Жълти и ДПС мислят вот 2 в 1

БЛАГОЕВГРАД/СОФИЯ. Вот 2 в 1 обмислят жълти и ДПС. Изборите догодина за европейски и национален парламент да са в един и същи ден, предложи вчера отново зам.-шефът на НДСВ Милен Велчев. Конституцията сега не позволява това да стане, но според цариста тя може да бъде променена. И ДПС вече обмисля идеята двата вота да са в един ден. Евродепутатът от движението Метин Казак нарече предложението "прагматично". По думите му този въпрос ще се обсъди между коалиционните партньори и между всички политически сили и ще се постигне най-благоприятното решение за България. Датата на евроизборите не може да бъде отложена, тя е фиксирана - на 7 юни, аргументира се той. Ако вотовете бъдат в един и същи ден, правителството начело с премиера Сергей Станишев трябва да подадат оставка, тъй като на 7 юни мандатът им не изтича.
До преди няколко седмици ДПС бяха против идеята за избори 2 в 1, но хората на Сокола вече са готови да седнат на масата на преговорите, стана ясно вчера. В БСП обаче все още мислят, че изборите догодина трябва да са на две различни дати. От НДСВ са изчислили, че ако хората отидат до урните в един и същи ден, това ще спести на хазната 20 милиона. Жълтите искат изборите да са в работен ден, както е в САЩ.

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=258877

Наистина е практично - автобусите ще дойдат само веднъж и няма да се наложи да се харчат много пари. :oops:
Също в работен ден и малкото българи, решили да гласуват, ще са... малко. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 11:21 pm 

гил галад написа:
Значи вървя си по улицата с няколко приятели и в един момент,започваме да нападаме някакви полицаи! :shock: :shock: :shock: Ако е така,то полицаят е прав!Ако пък е убил "детето" безпричинно,ами смърт за него и за тези,които са го назначили!От мен да знаете,че от толкова идеологии,ще ви заболят главите!За всички анархисти,комунисти и разни там подобни-СМЪРТ!Истината е в силната и богата държава,основният елемент,в която са хората,а не разни екстремисти!

Айде още един потенциален раздавач на форумни курове. Ами тези "екстремистите" за които говориш са точно толкова българи колкотo и ти така, че по-леко с препоръките.

Ако броят на партиите, депутатите, министерствата и държавните бюрократи правеха една държава силна, България щеше вече да е империя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 11:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
гил галад написа:
Значи вървя си по улицата с няколко приятели и в един момент,започваме да нападаме някакви полицаи! :shock: :shock: :shock: Ако е така,то полицаят е прав!Ако пък е убил "детето" безпричинно,ами смърт за него и за тези,които са го назначили!От мен да знаете,че от толкова идеологии,ще ви заболят главите!За всички анархисти,комунисти и разни там подобни-СМЪРТ!Истината е в силната и богата държава,основният елемент,в която са хората,а не разни екстремисти!

Айде още един потенциален раздавач на форумни курове. Ами тези "екстремистите" за които говориш са точно толкова българи колкотo и ти така, че по-леко с препоръките.

Ако броят на партиите, депутатите, министерствата и държавните бюрократи правеха една държава силна, България щеше вече да е империя.

Гил Галад на пръв поглед винаги е краен, но ако го четеш внимателно ще знаеш, че не е така.
Иначе мисля, че не си разбрал какво казва със "силна и богата държава, основния елемент, от която са хората". Всъщност не е трудно да се разбере - никъде не дава повод да мислиш, че говори за администрация, бюрокрация и т.н. Виж колко простичко го е казал само.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 12:12 am 

kozarets1914 написа:
SZ_FEN написа:
гил галад написа:

Гил Галад на пръв поглед винаги е краен, но ако го четеш внимателно ще знаеш, че не е така.
Иначе мисля, че не си разбрал какво казва със "силна и богата държава, основния елемент, от която са хората". Всъщност не е трудно да се разбере - никъде не дава повод да мислиш, че говори за администрация, бюрокрация и т.н. Виж колко простичко го е казал само.

Коментара ми не дава подовод да си мислиш и че анархо-капиталистите не искат силна и богата държава, основния елемент от която са хората. Именно при тях фокуса е върху индивида, а не върху политиците и производните на тях институции.
Защо тези хора да са екстремисти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 12:28 am 

Анархо-капиталистите не искат държава, държава значи политическа система, а анархизмът е социална система изключваща наличието на организирана власт (т.е. държава и политика като цяло), която чрез легитимен авторитет над силови и други структури да контролира мнозинството от обществото с цел собствени облаги на власт имащите. Просто и ясно.
При анархизма няма граници, няма нации - има само една думичка - общество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 2:16 am 
Аватар

Steve Forte Rio написа:
Анархизма в истинския си смисъл не може да бъде реализиран в 21-ви век.

Накрая тоя да каже нещо умно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 3:05 am 

Steve Forte Rio написа:

Това е съвършено ясно на всички, умнико, отново съумя да напишеш безумно безсмислено мнение.
Въпросът е да бъдат посяти семената на промяната, да се смени към по-добро мисленето на хората, да се противодейства с правилните средства на онова нещо, което наричаме глобализация (във всичките й форми). И тия неща стават само и единствено чрез действия.
Смятам, че всеки един разсъждаващ и буден човек вижда как се променя колективното съзнание с всяка изминала година и съзира надеждата. Целта е всеки един да осъзнае, че и неговите действия променят нещо. Че не са без значение.

Аре стига толкова романтични (но вярни) отклонения ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 3:05 am 

вие още ли не сте над политиката ,държавите и всякакви подобни глупости? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 3:10 am 

aquadark написа:
Steve Forte Rio написа:

Това е съвършено ясно на всички, умнико, отново съумя да напишеш безумно безсмислено мнение.
Въпросът е да бъдат посяти семената на промяната, да се смени към по-добро мисленето на хората, да се противодейства с правилните средства на онова нещо, което наричаме глобализация (във всичките й форми). И тия неща стават само и единствено чрез действия.
Смятам, че всеки един разсъждаващ и буден човек вижда как се променя колективното съзнание с всяка изминала година и съзира надеждата. Целта е всеки един да осъзнае, че и неговите действия променят нещо. Че не са без значение.

Аре стига толкова романтични (но вярни) отклонения ;)

като единственото действи е бездействието колкото и странно да звучи! всичко друго е хашиш за глупаци или както казва Лампедуза в леопардът;If we want things to stay as they are, things will have to change :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 3:36 am 

В прекалено философски (фройдистки, в този случай) полета май навлизаш, а нещата понякога са доса по-простички ;)

Викам да се концентрираме върху текущите политически събития, в името на форума :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 3:56 am 

aquadark написа:
Анархо-капиталистите не искат държава, държава значи политическа система, а анархизмът е социална система изключваща наличието на организирана власт (т.е. държава и политика като цяло), която чрез легитимен авторитет над силови и други структури да контролира мнозинството от обществото с цел собствени облаги на власт имащите. Просто и ясно.
При анархизма няма граници, няма нации - има само една думичка - общество.

SZ_FEN написа:
Да. При анархизма не е задължително да има държава, а когато я има тя се различава от стандартната представа за нея. Не съм запознат много с идеологията на анархо-комунистите (щото не ме и интересуват), но е грешно да приемем, че анархо-капитализма изключва съществуването на държава. Той е най-близко до оригиналното значение на думата държава.
При него една държава се основава когато няколко собственика на земя/територия се съберат и решат да формират общност защото имат общи цели и/или културни ценности. Правят си една конституция, създават правни институции, дават име на държавата си и толкова. Няма политици, министерства, министри, шофьори на министрите, държавни имоти и т.н.
Другият начин е просто един голям земевладелец да реши да направи от имота си политически-независима държава и т.н.
Именно по един от тези два начина са създадени републики като Сан Марино и Андора и княжества като Монако, Лихтенщаин, и Люксембург. Към последните можем да добавим и еклесиастична република като Ватикана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 3:59 am 

Пичове, в момента превеждам на български една култова книга наречена "Демокрацията: богът който се провали" (Democracy: The God That Failed). В нея има отговори на това дали съвременната политическа държава задоволява потребностите на поданиците си и с какво тя е различна от либертарианската държава. Какво е анархо-капитализъм и т.н. Книгата е култова защото е на 80% политически некоректна. Неин автор е икономиста Ханс Херман Хопе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 4:52 am 

http://bg.wikipedia.org/wiki/Пьотър_Кропоткин

ето линкче към нещо интересно за тези които се интересуват. това доста прилича на това което сз фен нарича анархокапитализъм,но тук е с името анархокомунизъм.искам да вметна също така ,че всички святи неща са общи ; през Левски до Бога! :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 4:54 am 

SZ_FEN написа:
Пичове, в момента превеждам на български една култова книга наречена "Демокрацията: богът който се провали" (Democracy: The God That Failed). В нея има отговори на това дали съвременната политическа държава задоволява потребностите на поданиците си и с какво тя е различна от либертарианската държава. Какво е анархо-капитализъм и т.н. Книгата е култова защото е на 80% политически некоректна. Неин автор е икономиста Ханс Херман Хопе.

преведи я като фиктивната демокрация .... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 1:17 pm 

SZ_FEN написа:
Да. При анархизма не е задължително да има държава, а когато я има тя се различава от стандартната представа за нея. Не съм запознат много с идеологията на анархо-комунистите (щото не ме и интересуват), но е грешно да приемем, че анархо-капитализма изключва съществуването на държава. Той е най-близко до оригиналното значение на думата държава.
При него една държава се основава когато няколко собственика на земя/територия се съберат и решат да формират общност защото имат общи цели и/или културни ценности. Правят си една конституция, създават правни институции, дават име на държавата си и толкова. Няма политици, министерства, министри, шофьори на министрите, държавни имоти и т.н.
Другият начин е просто един голям земевладелец да реши да направи от имота си политически-независима държава и т.н.
Именно по един от тези два начина са създадени републики като Сан Марино и Андора и княжества като Монако, Лихтенщаин, и Люксембург. Към последните можем да добавим и еклесиастична република като Ватикана.

Това, което исках да кажа е, че думата "държава" си има ясно определено значение (дори сравнително ограничено) и не бива да се ползва за назоваване на анархистични общества, защото почваме да бъркаме понятия. И не, не е грешно да приемем, че анархо-капитализма изклюва съществуването на държава, защото това си е точно така. Едно анархистично общество е зона, територия и т.н., но не страна и особено държава, защото просто няма нито един от белезите на държавата. Ти да не превеждаш Хопе докато го четеш :lol:
Щото той доста добре ги пише също всички тия неща...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:25 am 

aquadark написа:
SZ_FEN написа:

Това, което исках да кажа е, че думата "държава" си има ясно определено значение (дори сравнително ограничено) и не бива да се ползва за назоваване на анархистични общества, защото почваме да бъркаме понятия. И не, не е грешно да приемем, че анархо-капитализма изклюва съществуването на държава, защото това си е точно така. Едно анархистично общество е зона, територия и т.н., но не страна и особено държава, защото просто няма нито един от белезите на държавата. Ти да не превеждаш Хопе докато го четеш :lol:
Щото той доста добре ги пише също всички тия неща...

Добре.Хайде да започмем по-отдaлече. Какво според е теб е да имаш държава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:20 am 

В днешно време да имаш държава значи да имаме йерархична полтическа система със суверенитет за управление на географска територия (страна - т.е. с ясно определени на някакъв принцип граници) и централизирана власт на една част от обществото над останалата, упражнявана посредством институции и органи и единствена имаща правото на легитимно използване на сила за налагането й. Звучи малко като от енциклопедия, но искам да съм коректен и максимално разбираем.
И всичко идва от най-дълбока древност, от първото разделение тип "аз казвам - ти изпълняваш" или силния над слабия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:26 am 
Аватар

Егати държавите, дето ги има в тая глобализация. Срива са борсата в Ню Йорк и цела Исландия фалира, американците ако спрат да пазаруват боклуци, като побеснели, половината китайски народ ше остане без работа. Интернационалният капитал "закри" държавите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 2:33 am 

Няма разлика. Принципите на държавата си важат, независимо че границите се разширяват... нещо като с Америка и 50-те й щати (state, anyone?), скоро и ЕС...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 10:37 am 
Аватар

Курове не мисля да раздавам,особено пък в интернет!Аз съм карал повече години от живота си без компютър,така че да се правя на интересен във форума ми е непонятно!Все пак това виртуално общуване ми е много интересно,някой 15 годишен хлапак може съвсем в реда на нещата да напсува някой 40 или 50 годишен,но така е като не гледаш човек в очите!То затова из това пространство ще изкарат цеца репресирани от социализъма!Да ви кажа аз по този път съм минал отдавна и се включвам с безнадеждната мисия,малко да ви налея акъл в главата!В крайна сметка ще се кротнете,те онези откачените от 60-те улегнаха,та сегашните ли?!?До 5-10 години всички дето сте нормални човеци ще забравите анархистките и левичарските щуротии!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 11:59 am 
Аватар

aquadark написа:
Няма разлика. Принципите на държавата си важат, независимо че границите се разширяват... нещо като с Америка и 50-те й щати (state, anyone?), скоро и ЕС...

Не съм съгласен, 50 щата, ама има федерално правителстево във Вашингтон. А при положение, че всеки зависи от всеки, националните правителства са почти с вързани ръце. Ако Путин врътне кранчето, 2/3 Европа остава на тъмно и студено и техните хора няма кво да направят по въпроса. Ако пък Европа спре да купува газ, руснаците ше обявят фалит точно след 6 месеца. Затва и ми беше много смешно, като го питаха Станишев, кво ше предприеме срещу финансовата криза. Ми най-много да се почеше между очите, друго нема кво да направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 12:22 pm 
Аватар

Цитат:
Строят детска площадка върху мюсюлмански храм
11.12.2008 10:50

Строят детска площадка върху мюсюлмански храм

Събарят молитвения дом на мюсюлманите в бургаския квартал "Меден рудник". Изпълнението на това решение на общинския съвет започна тази сутрин, каза общинският лидер на ДПС и общински съветник Селим Иса.

Той призна, че сградата е незаконна, но тя съществува от 12 години, а ежедневно се посещава от 30-40 души.

Иса припомни, че в Бургас има и други незаконни постройки.

Решението за събарянето на молитвения дом е на общинския съвет. На същото това място ще бъде построена детска спортна площадка.

Според статистиката на Главното мюфтийство броят на мюсюлманските храмове у нас е 1457, като 1217 от тях са джамии, а месчитите (малки молитвени домове - бел. ред.) са 240.

Данните им сочат, че общият брой на мюсюлманите в страната е 1,5 млн., въпреки че НСИ ги отброи на 900 хиляди.

От 1989 г. до края на 2007 г. са построени общо 323 джамии. У нас на 2700 християни се пада 1 църква, а на 2700 мюсюлмани се падат 3 джамии.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 1:31 pm 

гил галад написа:
Курове не мисля да раздавам,особено пък в интернет!Аз съм карал повече години от живота си без компютър,така че да се правя на интересен във форума ми е непонятно!Все пак това виртуално общуване ми е много интересно,някой 15 годишен хлапак може съвсем в реда на нещата да напсува някой 40 или 50 годишен,но така е като не гледаш човек в очите!То затова из това пространство ще изкарат цеца репресирани от социализъма!Да ви кажа аз по този път съм минал отдавна и се включвам с безнадеждната мисия,малко да ви налея акъл в главата!В крайна сметка ще се кротнете,те онези откачените от 60-те улегнаха,та сегашните ли?!?До 5-10 години всички дето сте нормални човеци ще забравите анархистките и левичарските щуротии!

Радвам се, че поне разграничи анархизма от лявото, много хора не съумяват да го направят. А аз ползвам една много готина приказка в подобни случаи - когато "лудите" станат повече, ще видим кои ще са нормалните тогава :smt006

Цитат:
Не съм съгласен, 50 щата, ама има федерално правителстево във Вашингтон.

Ама именно де, аз това исках да кажа, че системата просто постепенно се копира върху по-големи територии (принципа на глобализацията - локално --> глобално). Световно правителство - и един вид всяка страна - щат. Дадох го като пример само. Т.е. никой не открива топлата вода, просто прилага същите йерархични принципи на властта първо в континентален, после и ултимално в световен мащаб... друг е въпросът, че чисто икономически тези неща са факт от едно известно време (това, за което ти говориш) и така и така е въпрос на формалност въвеждането им и политически... просто се чака подходящия момент, повода. Както вървят нещата, сегашната финансова система до няколко години почти със сигурност ще се срине (всички неща, които се случват в момента още 98-99 бяха прогнозирани) и изграждането на новата без съмнение ще бъде контролирана именно в полза на подобно развитие не нещата. Ей го поводът, глобален, перфектен и при който хората вече биха били доста по-малко склонни да окажат съпротива срещу цялото това безумие.
На който подобни теории му звучат невероятни или конспиративни, нека вложи малко логика и погледне как реално стоят нещата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 2:34 pm 
Аватар

Лудите много пъти са били повече!Например 1917,1944,1923-няма смисъл да изброявам повече!Лошо като не се виждат последиците от това,а се завъртат детските главички!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 3:59 pm 
Аватар

aquadark написа:
гил галад написа:

Радвам се, че поне разграничи анархизма от лявото, много хора не съумяват да го направят. А аз ползвам една много готина приказка в подобни случаи - когато "лудите" станат повече, ще видим кои ще са нормалните тогава :smt006

Цитат:
Не съм съгласен, 50 щата, ама има федерално правителстево във Вашингтон.

Ама именно де, аз това исках да кажа, че системата просто постепенно се копира върху по-големи територии (принципа на глобализацията - локално --> глобално). Световно правителство - и един вид всяка страна - щат. Дадох го като пример само. Т.е. никой не открива топлата вода, просто прилага същите йерархични принципи на властта първо в континентален, после и ултимално в световен мащаб... друг е въпросът, че чисто икономически тези неща са факт от едно известно време (това, за което ти говориш) и така и така е въпрос на формалност въвеждането им и политически... просто се чака подходящия момент, повода. Както вървят нещата, сегашната финансова система до няколко години почти със сигурност ще се срине (всички неща, които се случват в момента още 98-99 бяха прогнозирани) и изграждането на новата без съмнение ще бъде контролирана именно в полза на подобно развитие не нещата. Ей го поводът, глобален, перфектен и при който хората вече биха били доста по-малко склонни да окажат съпротива срещу цялото това безумие.
На който подобни теории му звучат невероятни или конспиративни, нека вложи малко логика и погледне как реално стоят нещата :smt006

на мен ми звучат като възможни тези теории, но едва ли скоро ще се стигне до такова развитие на нещата. За съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:12 pm 
Аватар

Според мен много буквално си го представяш тва "глобално правитлство". То не е необходимио, при положение, че икономическата власт надделя над политическата. Политическите действия са подчинени вече само на икономически основания - Афганистан, Ирак, отношенията на САЩ с Китай и на ЕС с Русия, третирането на природата единствено, като източник на ресурси, потъпкване на всякакви човешки права и възприемане на човека, като жив придатък към производствената машина (Китай и Югоизточна Азия), виртуалната реалност изграждана от медиите и тн и тн. От това повче ме е страх

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:18 pm 

За утре 10:30 студентски град, може да се разчита на хора от тук, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]