forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 2:29 pm 
Не направихме навремето Пламен Анатемата от Биг Брадър президент,сега цял живот ще теглим :smt005 Тоя беше уникален идиот.Каквито и избори да имаше,почти винаги някак си участваше :shock: Опъваше пред театъра една масичка с един криво отрязан плакат с неговия титаничен лик и събираше подписи в негова подкрепа.А управленческата му "платформа" беше покъртителна просто :smt005 Да седна цял ден да мисля,толкова глупости няма да ми дойдат на акъла
Изображение

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Дек 06, 2008 2:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 2:33 pm 
Аватар

Тва не беше ли тоя "ТАНГРА КАЗА!" или тоя беше друг симпатичен луд?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 4:16 pm 
Аватар

Shakespirt, данък обществено мнение не плащам, така че ме боли кура кво мислиш.

Емо, не съм от МВРО, там само младежката ме радва. Иначе друго си е Расате :wink:

И за да не гадаете от кои съм - пуснал съм си гласа в тая анкета за ДСБ просто защото имат най-добрата програма и най-подготвените кадри :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 5:04 pm 
Аватар

Аааа, не с лошо, недей да раздаваш курове! :D Забавлявай се. Казали са го лошите западняци... Take it easy. Иначе тва си е твоя работа за кой ше гласуваш и дали въобще ше го правиш. Само се чудя какво толкова се пенявиш на тая тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 5:07 pm 
Аватар

А, не така за Жорето. Активната гражданска позиция е достойна едиствено и само за уважение, пък дори и да греши в някои си виждания. И на мен така ми влияеше чужбина, така че го разбирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 7:14 pm 

Когато човек е по чужбина,първите една-две години е як патриот,идеалист,мошно носталгия...след втората вече започва да се отчайва от положението в БГ и лека полека си слага политиците,чалгарите и секва друга измет на кура. Поне при мен беше така :smt006

След година и при Жорката ше стане :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 8:09 pm 
Аватар

Цитат:
Защото са ... мръсни гадни!

Мислех да пропусна като дребнотемие книжното творение на Премиера. Но след като блогърското братство прецени, че козелът отстрелян от Гоце е новина, то значи книга - идеологически манифест, написан от лидера на основната лява партия и действащ министър председател трябва да е много по-голяма новина. Все пак, мислете си за мемоарите на премиери като Тачър, Чърчил, Аденауер...(нещо левите държавници - писатели ми бягат, ама виновен съм си аз).

Така-а-а-а. Много коментари по книгата и всички те свършват до "Ама защо е сложил Ботев и Сандански на корицата, това е непочтено"
Добре. Може. Да наречеш Ботев и Сандански социалисти и все едно да наречеш Ал. Македонски македонец - комплексарска манипулирана неистина, изсмукана от дебелите като кебапчета пръсти на мъничък мозък. Нищо, те комунистите са свикнали да ръсят абсурдни глупости.

Помните ли учебниците по история, в които пишеше, че през септември 1923г. у нас е избухнало първото в света антифашистко въстание? А самия фашизъм като идеология е дефиниран от социалиста Мусолини в Италия през ... 1922г. И по-малко от година по-късно на другия край на Европа избухва (бу-у-ум) антифашистко въстание....Ама Иван Костов и Кръволока Цанков са виновни за въстанието, да знаете.

На корицата на книжлето на Сергея има три личица, чието присъствие е невиждана наглост, гавра с много трупове, обругаване на памет и разкошен пример за скотството на комунистите и техните синове. (Какъв ли клип щеше да направи сина на Станишев, ако последния имаше наклонности, предполагащи производство на поколение?) С тези тримата украинското зайче серизоно се е объркало.

Сега сериозно:

д-р Петър Дертлиев - социалдемократ, прекарал десет години в Белене, изтезаван и разпитван, принуждаван да яде лайна от другарите на Димитър Станишев (партизанин от отряда "Чавдар")

д-р Атанас Москов - социалдемократ, прекарал няколко (не знам колко точно) години в Белене, репресиран и изселван от другарите на Димитър Станишев (партизанин от отряда "Чавдар")

Не че социалдемократите са ми с нещо любими. Дори не са ми симпатични. Да сложиш на корицата на книжлето си лицата на хора, които баща ти е изтезавал да ядат лайна (описано е в спомените на д-р Дертлиев) е ... не е мъжко, накак си сергейско поведение е... Но не съм аз човекът, който ще се занимава със социалдемократите - тесни и широки . Друга ми е болчицата:

Побеснех!!!!!!

Ето я върховната безочлива низост, мерзост и наглост на съветския суяк - содомит:

Райна поп Георгиева Футекова - Дипчева, известна като Райна Княгиня - учителка, легендарна байрактарка на Априлското въстание, от строго религиозно семейство на именит панагюрски свещеник и градски първенец - протойерей Георги Футеков. Родословието и е проследено до средата на 17-ти век (1650г.). Съпруга на бившия въстаник Васил Дипчев, кмет на Панагюрище и Народен представител от Народната партия (консерватор демек). Дипчев е от рода на митрополит Дамаскин Рилец - възрожденски духовник книжовник, завършил академията на о. Халки, член на Св. Синод на Екзархията в Цариград; Христофор Дипчев - търговец , член на Одеското настоятелство , Стефан Хистофорович Дипчев - дарител за издаването на "Критически издиряния за историята Българска" от Ю. Венелин в превод на Ботьо Петков (1853).

(Сиромашкият дом на социалистката Футекова в центъра на Панагюрище. Родителите и били бедни, но честни . Докато придъвквала сухите залци на примесената със сламки черна просеничена питка (когато изобщо имало нещо за ядене) , "Звездичката" четяла на лоено светилниче брошурки на Маркс и мечтаела "Да вземем имотите на чорбаджиите - изедници и на алчните попове и да ги раздадем на народа!")

Райна и Васил Дипчеви имат петима сина:

- Генерал Иван Дипчев - герой на три войни, кавалер на 5 ордена за храброст, проявил особена храброст при щурма на Чаталджа. Тежко ранен при атентата в "Св Неделя" След 9.9.1944г. десетилетия лежи по затвори и лагери, получава смъртна присъда, умира в концлагера Ловеч. Гробът му е неизвестен. Основният мотив е да вземат къщата му на ул. Оборище, за да настанят другари на Димитър Станишев (партизанин от отряда "Чавдар") btw Сергея мръсен също е расъл там някъде - в къщата на ген м-р. Л. Босилков, който също е пратен на друг адрес...

- Георги Дипчев - офицер, моряк, служи на "Дръзки" участва в потапянето на "Хамидие". Уволнен при чистката на "царските офицери" Умира скоро след войната (не дочакава затвор или лагер)

- Владимир Дипчев - офицер, отличава се в щурма на Одрин, участва в три войни, кавалер на 3 ордена "за храброст". Изчезва безследно в първите дни след 9.9. 1944. Синът му, Христо, също офицер е пратен в концлагера Богданов дол. Неговият син - Владимир е инженер, но е уволнен 3 дни след назначението си, като неблагонаджеден.

- полк. Асен Дипчев - като ученик се записва доброволец и заминава на фронта. Отличава се при щурма на Тутраканската крепост. Награден с кръст за храброст още преди да е завършил гимназия. завършва ускорен курс на ВНВУ и отново заминава на фронта - служи на Дойранската позиция, а послед при Добро поле. След 9.9.1944г. лежи много години в различни концлагери. Като народен враг го лишават от пенсия. Децата му не получават разрешение да следват.

- Петър Дипчев - умира като дете

От рода Футекови са и филологът - германист Захари Футеков - запасен офицер, председател на дружество "Одрин" в София, построил паметника на Македоно-одринското опълчение в кв. Юч-Бунар (три кладенци), както и Петър Дипчев - биолог - ботаник в Соф. Университет

Простотията на Станишев е точно толкова нагла гавра, колкото ако ДПС си сложи портретче на Райна на някоя брошурка на турски език - все пак след като заколват баща и и я залавят, тя има мнокократни "любовни отношения" с башибозуците от Сърница...

Може би Станишев намира идейна близост с ген. Коста Янков - член на БКП и организатор на атентата в "Св. Неделя", който е племенник на Райна Футекова... ами да беше сложил него на картинката бе долен ляв сергей!

Извинявайте за дантеления, кабаретен и трафаретен аристократизъм на тази фамилия, за мегаломанията да дрънка шпори по жълтите плочки на "Царя" и да няма кавьорче "Елени на водопой" на стената и чифт кални цървули под миндера. Ама тя си е една от големите български буржоазни чисто градски фамилии и единственото, което я свързва със "социалистите" е факта, че е напълно ограбена и почти изцяло унищожена от Димитър Станишев (партизанин от Чавдар) и неграмотните му вмирисани на убит козел, слезли от гората другари. Е, някакви потомци почти случайно са оцелели за да разкажат тези неща...

Така че, да не си мешаме капите, другари! Нас ни оставете. Вий си стойте при козите. Трепете ги със снайперчето ! Те бащите ви съзряваха любовно с тях, а дядовците ви живееха в една стая с тях и дарадонките им. За прадядовците не знаем, защото не помните (кой ще ти помни толкова отдавна - до далечната1820... :). Може би са били маймуни. Нали според Дарвин и Лисенко, ако проследим достатъчно назад родовата памет ще стигнем до маймуната... (ДиаМат)

P.S. Родът на Сергеят Станишев няма нищо общо с именития род на чорбаджи Нако Станишев от гр. Кукуш. от който са учените, политици и дипломати проф. Ал. Станишев (светило в хирургията, убит като куче от комунистите) и д-р Константин Станишев, инж. Христо Станишев (ВМОРО) и Константин Станишев - директор на императорския лицей в Москва. Просто съвпадение на имената.

http://templar.blog.bg/viewpost.php?id=261937

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 8:40 pm 

Citizen_Kane написа:
Когато човек е по чужбина,първите една-две години е як патриот,идеалист,мошно носталгия...след втората вече започва да се отчайва от положението в БГ и лека полека си слага политиците,чалгарите и секва друга измет на кура. Поне при мен беше така :smt006

След година и при Жорката ше стане :mrgreen:

Има случаи на отчаяли се от положението още преди да заминат :-) И си слага сички на курО да не ходят пеша :-) Познвам такия деба...

КаЛето да не се праи, сега точно съпортва простия ултрас от шеруудската гора (и единствен там), щото един глас за ДСБ - още един пирон в ковчега на мръсните комуняги и ченгета. Бате, един прост въпрос от мене, дето съм вЕрвал баш в тея години наред, впрочем два... Едно - защо основателите на ДСБ не отвориха досиетата, когато имаха пълно мнозинство? И две - защо пак същите и пак тогава не приеха закончето секви комуня и ченгета да нямат право да участват в управлението на държавата (имаше си термин, ама не моа се сетя, проста история, хаха)?

Жорката, батка, ти са се надъхваш с ютуб филмчета от тогава, ама тогава и други неща беха по-яки! Факт! Справка - за две седмици три теми как интернета еба майката на сичко и кво е било преди :-) Нещата се променят, примерно в Ирландия яко хейт на религиозен принцип десетилетия наред... И кво става, хората почват да печелят пари, да стават по-богати и я познай са кой го ебе католик ли си, протестант ли си или си обикновен пеерас? Та и у България така май, м?

Со леб, со лютеница и со здраве! Кур за мачО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:04 pm 
Аватар

Шеруудската гора за вас е Сентръл парк :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:04 pm 
Аватар

BSG написа:
КаЛето да не се праи, сега точно съпортва простия ултрас от шеруудската гора (и единствен там), щото един глас за ДСБ - още един пирон в ковчега на мръсните комуняги и ченгета. Бате, един прост въпрос от мене, дето съм вЕрвал баш в тея години наред, впрочем два... Едно - защо основателите на ДСБ не отвориха досиетата, когато имаха пълно мнозинство? И две - защо пак същите и пак тогава не приеха закончето секви комуня и ченгета да нямат право да участват в управлението на държавата (имаше си термин, ама не моа се сетя, проста история, хаха)?

Треаше да се покрия сега като мишок, но е факт, че отговор нямам, както нямам отговори и на други такива въпроси. ТваЙ истината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:16 pm 

Факт е че ПенсионерО ви затапи дотолкова че темата треа се затвори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:21 pm 
Аватар

Ча'й бе, майна, ПенсионерО верно сипна много, но аз винаги съм изразявал крайно негативните си очаквания за бъдещето на България и българската политическа сцена. Жорето е по-надъхан, щото е нов в политиканстването :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:26 pm 

СмЕтам докато некой не даде отговор на ДедотО,темата да седи заключена....кур за командира и кур за циганите от стоУипиново :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:27 pm 

Те това ми е мнението!

http://www.vbox7.com/play:ac3f8895

Ега Жорко се изучи час по-скоро и се върне да ни оправи! :!:

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:30 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
СмЕтам докато некой не даде отговор на ДедотО,темата да седи заключена....кур за командира и кур за циганите от стоУипиново :mrgreen:

Дъвчи си дъвката, прави купончета и нямай грижи ти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 9:34 pm 

Завиждаш на Коцето момче :smt006 Знам че от малък мечтаеш да пееш гол по костюм,ама йок...Коцето е звездата,ти си Петър Бъчваров :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 10:56 pm 
http://bipartia.com/index.php?option=co ... &Itemid=39

:mrgreen: :smt022

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 2:57 am 
Аватар

Между другото попаднах на интересна статитя :arrow:

http://semkiibonbonki.blogspot.com/2007 ... st_29.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 3:23 am 
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 1:08 pm 

Абе ебати размириците в Гърция...
Кажете ми кога тва ще стане в нас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 7:20 pm 
Аватар

Тия нещо изведнъж изкукаха :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:41 pm 
Аватар

В петъчния Труд четох ,че отново отлагат делото срещу Джок Полфрийман, тъй като някакъв съдебен заседател заминал за чужбина без да съобщи навреме :shock: Мама му да еба , какъв човек трябва да си , при дело за убийство да си вдигнеш чукалата и да заминеш в чужбина , в тази държава няма и грам гражданско общество , това обществен дълг е непознато у нас :evil: Мисля си ,че никога няма да се оправим :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 10:30 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
В петъчния Труд четох ,че отново отлагат делото срещу Джок Полфрийман, тъй като някакъв съдебен заседател заминал за чужбина без да съобщи навреме :shock: Мама му да еба , какъв човек трябва да си , при дело за убийство да си вдигнеш чукалата и да заминеш в чужбина , в тази държава няма и грам гражданско общество , това обществен дълг е непознато у нас :evil: Мисля си ,че никога няма да се оправим :?

на 25 февруари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:00 am 
Аватар

А ние се кефиме, че се ударили някоя кука със снежна топка на стадиона. И десет години вече с кеф говорим за 10 януари 1997 - "Ей тогава им ебахме мамата" . Аре кажете ми, че не сме мишешка държава :smt006

Цитат:
Нови сблъсъци в Атина и Солун

Размириците бяха провокирани от прострелването в събота вечерта на 15-годишно момче от полицай
07.12.2008
Размирици избухнаха в събота през нощта в Атина, Солун, Комотини, Янина и на остров Крит след смъртоносното прострелване на 15-годишен младеж от полицай. Сблъсъците продължават и днес. Движението по много от централните улици в Атина е спряно.
Протестиращите младежи в Атина са подпалили през нощта 16 банки, 20 магазина и 12 автомобила, съобщават гръцките медии.

Стотици младежи атакуваха полицейски участък в Солун и блокираха булевард в близост до Солунския университет.

В интернет бяха качени призиви за още по-големи протести и размирици в Атина и Солун, както и в Ираклион, на остров Крит.

В Атина размириците за кратко спряха около полунощ, когато полицията, благодарение на сълзотворен газ, успя да разпръсне на три групи стотиците протестиращи младежи.

След полунощ обаче размириците бяха подновени с пълна сила. Някои от протестиращите организираха поход в центъра на града, а други се сбиха с полицията пред Националния политехнически университет, близо до центъра на Атина.

Безредиците започнаха в събота вечерта, когато две гръцки телевизии съобщиха, че полицай е прострелял смъртоносно 16-годишно момче в централния атински квартал Ексархия, средище на крайната левица.

Момчето починало при приемането му в болницата. То било простреляно, когато заедно с група младежи атакувало с камъни и бомбички полицейски патрул.

Двамата полицаи, които били в патрулната кола, слезли от нея, за да отблъснат младежите. Единият от тях произвел три предупредителни изстрела, но един куршум пронизал момчето, се казва в съобщение на гръцката полиция във връзка със случая.

Според агенция Франс прес три куршума са пронизали гърдите на тийнейджъра.

В изявление гръцкият министър на вътрешните работи Прокопис Павлопулос изрази най-дълбоките съжаления на правителството относно трагедията.

Заради прострелването на младежа министърът е подал оставката си,

но тя не е била приета от премиера Костас Караманлис, предаде Ройтерс.

Двамата полицаи от атакувания патрул са били задържани. В неделя им бяха повдигнати обвинения - към единия за умишлено убийство и незаконна употреба на оръжие, а към другият - за съучастие.

Според очевидец на прострелването на младежа става дума за хладнокръвно извършено убийство, допълва агенцията.

След прострелването на момчето веднага стотици разгневени младежи излязоха в центъра на Атина, започнаха да палят контейнери за смет, да чупят витрини на магазини и на банки в квартала Ексархия и да атакуват полицейски патрули.

Днес трафикът в центъра на града бе парализиран, раположени са стотици полицаи от звеното за борба с размириците.

Вълната от протести бързо обхвана освен Атина и Солун, и градовете Комотини и Янина, както и град Хания на остров Крит, допълва Ройтерс.

Преди 23 години подобно прострелване на 15-годишно момче в Атина отприщи вълна от протести и размирици, продължили няколко седмици.

Извън контрол остава ситуацията в централните части на Атина и Солун и в неделя

в резултат на новите сблъсъци между анархисти и полицейски части.

В истинско бойно поле се е превърнал булевард "Александрас" в центъра на Атина, по който се движи започналото към 13 ч. ново протестно шествие по повод случилото се.

Демонстрантите, чийто брой надхвърля 3 хил. души, са се отправили към Централното полицейско управление на област Атика.

Многобройна група анархисти, участващи в демонстрацията, отново е атакувала с камъни, железни лостове и други предмети полицейските части, охраняващи шествието.

На булеварда гори сграда, като пожарът е започнал от магазин за автомобили. Пожарникарите го потушават, но получават сигнали и за други пожари, за запалени магазини и банки.

В отговор на атаката полицията е използвала сълзотворен газ. Уличната битка е пренесена и в прилежащите по-малки улици.

Демонстрантите са ранили трима полицаи, съобщи Франс прес.

Гръцките медии съобщават, че и в неделя следобед около 300 човека са окупирали Юридическия факултет на Атинския университет в центъра на Атина, където са концентрирани големи полицейски сили на специалните части за борба с безредиците.

Отделни групи младежи се намират и в сградите на Политехническия и на
Икономическия университет.

Гърмежи отекват в центъра на гръцката столица, над която прелитат хеликоптери. Мирише на сълзотворен газ, разказват очевидци.

На централната търговска улица "Ерму", която съединява площад Синтагма с района Монастираки под Акропола, нямало останала здрава сграда, всичко било потрошено.

Анархистите къртели камъни от тротоарите, за да ги хвърлят срещу полицията.

Според телевизионни репортажи в Солун положението е същото. Съобщава се за влезли в централната сграда на Солунския университет демонстранти.

Полицай беше ранен, банки и автомобили бяха подпалени в град Патрас в Западна Гърция, съобщи полицията в града.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:08 am 
Аватар

Фисас, тия са некви комуняги-троцкисти, ти нали беше нази...Кво им се кефиш? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:13 am 
Аватар

Какво значение има какви са?
Ма верно, по-добре да си седим дОма, я глей къв студ е на вън, да си пием ракийката и да си псуваме пред телевизора. :wink: Въпрос на манталитет и личен избор :idea:

Последна промяна БижутерО на Пон Дек 08, 2008 12:21 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:18 am 
Аватар

STALKER написа:
Mr.Smith написа:

на 25 февруари

Тоя като си дойде от чужбинско и директно влиза в панделата поне за 6 месеца, за да се научим че преди всичко сме хора и граждани :!:
Цитат:
Не сме народ, не сме народ, а мърша,

хора, дето нищо не щат да вършат.

Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

И не знаем, не можеме, не щеме

да работим за себе си със време.

Само знаем и можеме, и щеме

един други злобно да се ядеме...

Помежду си лихи, буйни, топорни,

пред други сме тихи, мирни, покорни...

Все нас тъпчат кой отдето завърне,

щот сме туткун, щото не сме кадърни...

Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

пак ще кажа и с това ще да свърша
.
Един толям българин го е написал преди 133 години и продължава да е актуално :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:25 am 
Аватар

От 1975, когато го е написал Славейков, само 2 пъти сме се проявили като народ - 1885 г и след това във войните за национално единение 1912-1918г

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:29 am 
Аватар

Тоя е следващия Майкъл Шийлдс...Ше полежи лако тука, после ше доскача некое кенгуру да се помоли на Първанката и ше се го приберат у Австралия. Там още една година макс и амнистия.

Такива момченца най-яко загазват по турските пандели, там си излежават целата просъда и то много лИбовно :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:56 am 
Аватар

Като се рових из нета попаднах на сайтове в подкрепа на кенгуруто :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]