Morning Glory написа:
incheto_1914 написа:
Ще гласувам, достатъчно малко права имам в тая държава и без това...
Като че ли по навик ми се иска да цъкна СДС, но така или иначе те не са това, което помня от едно време, сами си преебаха всичко отвътре... Важното е да се гласува срещу комунисти и турци и без това достатъчно малоумници ги подкрепят. СДС и ДСБ не ги виждам изобщо как ще са толкова водещ фактор. ГЕРБ ми се струва, че достат народ ще ги подкрепи, а те са единствените засега (освен малоумниците от АТАКА), които могат да дадат отпор на другаря станишев, али ага доган и компания. Бат Бойко-мутра и т.н., знаем си го що за стока е, ама в днешно време така или иначе политиците са една и съща измет или дори да има различни те се изравняват в месомелачката. Още се чудя, може би ще видя как вървят изборите и по-към края на деня ще се вдигна. Или ще е СДС, или с не толкова голямо желание ще е ГЕРБ, в случай че водят. В днешно време вече е почти все тая, поредните обещания, поредните палячовци, поредният министър-председател, поредната тухла в стената...
Всъщност позицията „всички са маскари“, която поддържаш, я измислиха и е най-угодна на тези, които искрено мразиш, по което определено приличаш на мен и печелиш уважението ми. Всички са маскари... в БКП и нейни производни като ДПС, НДСВ, ЛИДЕР и т.н. И точно затова именно за тях е идеално младите гласоподаватели в тая клета държавица да си мислят по тоя начин: „ебал съм ги, нема да им гласувам, щото са еднакви“.
Да, за тях е идеално, защото младите се отдръпват и за гореизброените остават да гласуват червените бабички + цигани + турчуля + автобуси и следователно печелят, а мислещите хора са твърде разочаровани от всичко, за да се занимават. Работата е там, че навсякъде е пълно с гниди, дори СДС, ОДС и т.н. или дори сега да не са толкова, ако вземат властта ще се напълни. Естествено вярвам, че ядрото е от нормални хора, но и тях ги повлича лавината рано или късно. Може да греша, разбира се, не претендирам 100% да е така, но това си е закономерност в милата ни родина. Въпреки че от друга страна си мисля, че има надежда в десните и биха могли да се възродят с повечко работа

Проблемът е, че комуняги и мутри толкова надълбоко са бръкнали в политика, министерства, обществен живот и т.н., че не виждам начин да се изкорени вредата им

То трябва и сами да си помогнем, но на хората им писна да се борят постоянно и накрая

Единствените начини са крайно десен анти-турски настроен диктатор

или мощни факли и убийства за всички тия олигофрени, дето в момента се гаврят с нас.