forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 3:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 943 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:18 pm 
Аватар

Grande написа:
Че ника ми е нов незначи че пиша от скоро ! И пак ти казвам че дано пича е прав ама толкова обидетелно да говори не върви а и обижда не е коректно тука не общ форум на фенове а само на ЛЕВСКИ а се обиждаме :)

Незнам защо се учудваш, че говоря с такава сигурност.
Част от това да си Левскар е да защитаваш и да помагаш с каквото и когато можеш на останалите Левскари. Ако си ходил на повечко мачове, най-вече преди години, ще знаеш за какво говоря.
Това, че ако ти си вътре, а аз отвън нищо няма да направиш не значи, че ако е обратното пак така ще се получи. Затова и последно време сме в такова състояния. То не са боеве в сектора, не са разделения, да не говоря за подсмърчането на някой мислейки си, че пеят. Днешните малки или са филмирани, или са бъзливи и вярващи на всички кафяви медии.
Трябва да се върне това единство и себеотдаденост на идеята и хората около теб. Сега изгледай трите клипчета, които е пуснал Елин Топузаков(Топчо) и ще видиш за какво говоря. Може и да не се изразих по най-добрия начин, но съм сигурен, че си ми хванал мисълта.

П.С. За убиждането се извинявам, но наистина нямам нерви да чета всеки втори пост да е за прословутите 300 билета раздухани от тъпите медии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:21 pm 
Аватар

Хехе, ще стане екстра. Ще има масовки. Май ще трябва да командироват софийски ушеви, защото кюмурските няма да стигнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:21 pm 
Аватар

Щом златин говори за "лоши неща", ако не влезнем всички, си представям какво ще е наистина :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:22 pm 
Аватар

Или всички ще влезем, или няма да има мач. СТИГА С ТИЯ БИЛЕТИ :!:

От тук насетне - само прогнози за мача :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:22 pm 

Tech0 написа:
Grande написа:
Че ника ми е нов незначи че пиша от скоро ! И пак ти казвам че дано пича е прав ама толкова обидетелно да говори не върви а и обижда не е коректно тука не общ форум на фенове а само на ЛЕВСКИ а се обиждаме :)

Част от това да си Левскар е да защитаваш и да помагаш с каквото и когато можеш на останалите Левскари. Ако си ходил на повечко мачове, най-вече преди години, ще знаеш за какво говоря.
Това, че ако ти си вътре, а аз отвън нищо няма да направиш не значи, че ако е обратното пак така ще се получи. Затова и последно време сме в такова състояния. То не са боеве в сектора, не са разделения, да не говоря за подсмърчането на някой мислейки си, че пеят. Днешните малки или са филмирани, или са бъзливи и вярващи на всички кафяви медии.
Трябва да се върне това единство и себеотдаденост на идеята и хората около теб. Сега изгледай трите клипчета, които е пуснал Елин Топузаков(Топчо) и ще видиш за какво говоря. Може и да не се изразих по най-добрия начин, но съм сигурен, че си ми хванал мисълта.

П.С. За убиждането се извинявам, но наистина нямам нерви да чета всеки втори пост да е за прословутите 300 билета раздухани от тъпите медии.

Братле разбирам те напълно кво искаш да кажеш и го знам от опит :) Мисълта ми беше че неможе шото така е било едно време и просто трябва да бъде в този случай ЩЕ Е ТАКА :) Пак ти казвам дано си прав и всички влязат а и сега гледам голди и той казва че всички ще влязат и че, ако това не стане ще стават ЛОШИ НЕЩА :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:24 pm 
Аватар

Резултатът е ясен 0:4. Интересното ще е преди и след мачот.

Последна промяна dimitar1914 на Пет Ное 21, 2008 9:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Да, като за първи път, иначе за едни прътове за знамената не може да ти каже кво става .

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Пеем кур за БФС бе!Вчера се прибирам мача у Кюстендил.Днеска се прибирам-в Перник.Утре сигурно ше е у Пазарджик,вдругиден у Добрич....пеем кур за бфс-то.Иначе дреме ти къде ше е. мощно пеем смърт за Перник и Миньоро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:25 pm 
Аватар

Grande написа:
Tech0 написа:
Grande написа:

Братле разбирам те напълно кво искаш да кажеш и го знам от опит :) Мисълта ми беше че неможе шото така е било едно време и просто трябва да бъде в този случай ЩЕ Е ТАКА :) Пак ти казвам дано си прав и всички влязат а и сега гледам голди и той казва че всички ще влязат и че, ако това не стане ще стават ЛОШИ НЕЩА :)

Въпроса не е да го чуеш от Голди и да се успокоиш. Въпроса е да го знаеш това сам. Да знаеш, че може да разчиташ на хората около теб до някаква степен и че те могат да разчитат на теб, а не да чакаш Голди да даде изявление, защото Голди я си го видял на мача, я не и не зависи от него какво ще става, а от самия теб и хората около теб. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:27 pm 
Аватар

"трябваше ми технологично време да изключа маркуча" бааа ААХаа ахА аА АХАхах :smt005 :smt005 :smt005 мошно канал 3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:31 pm 

БФС официално реши: Миньор - Левски в Перник

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 9:49 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
АБЕ КАКВИ СА ТЕЯ ИЗВЕРГИ.... :smt005 "ИВАЙЛО ДРАЖЕВ Е ЛИЦЕТО НА СПОРТА НА БЪЛГАРИЯ" ХАХАХАХАХАХХ "НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕЕ"

давай ЗРИТЕЛЮ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 10:03 pm 

Надявам се Гонзо да вкара

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 10:05 pm 

За мача мисля,че ще ги бием.Но ми се ще преди или след него да си припомнят август 1990 :oops: Четете ли,въглищари? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 10:48 pm 
Аватар

нямам билет ама съм там и че им се изсерем на стадионо на тия пумии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 10:55 pm 

Това означава,че ще имаме време да се върнеме от село пеУник за мача в залата срещу свинете!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:00 pm 
Аватар

Агенция "Фокус"
Феновете на Левски ще получат само 300 билета за мача в Перник
Феновете на Левски ще получат само 300 билета за мача с Миньор от 14-ия кръг на "А" група в неделя, съобщиха за Агенция "Фокус" от пернишкия клуб. Останалите 2700 места са предвидени за привърженици на домакините, но те няма да се продават, а ще бъдат разпределяни от фенклуба. Привържениците на Левски ще могат да си купят билети в деня на мача край стадион "Миньор". Полицията ще вземе изключителни мерки за сигурност. На подстъпите към стадиона няма да бъдат допускани фенове на Миньор без билети. Мачът ще се играе в неделя от 14,00 часа в Перник, след като Лицензионната комисия на БФС реши, че стадионът в града отговаря на изискванията за провеждане на двубои от "А" група.

http://www.focus-sport.net/?do=h932

Агенция "Фокус"
Футбол: Миньор - Левски ще се играе в Перник в присъствието на президента Първанов
Футболната среща Миньор - Левски (София) ще се играе в Перник на стадион Миньор, съобщиха от община Перник за Агенция "Фокус". Това ще е факт, благодарение на личната намеса на кмета на Перник Росица Янакева. Така за първи път от седем години в Перник ще се играе мач от най-висшия ешелон на българския футбол. Очаква се в неделя в града да има и богата шоу програма. В продажба ще бъдат пуснати само 3000 билета, тъй като на този етап капацитетът на стадиона е ограничен. За всички желаещи да гледат мача с компания от Общината ще монтира видеостена на площад "Кракра". Ще тече и съпътстваща шоу-програма.
Проведени са разговори с министър Михаил Миков да се обезпечи събитието с охрана. В тази връзка кметът на Перник отправя апел към футболните запалянковци да се въздържат от хулигански прояви.
Очаква се и президентът Георги Първанов да присъства на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:07 pm 
Аватар

Още колко пъти ще го пуснете това с 300-те билета и че един български предател ще се кипри в централната ложа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:13 pm 
Аватар

всички на стадионо у сеускио град

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:13 pm 

тоя па кога почна да ходи по мачове майка му деба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:15 pm 
Аватар

МагазинерО написа:
Никаква задна, всички в Пеуник, всички сме на мача и всички ще влязат :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:19 pm 
Аватар

МагазинерО написа:
и че един български предател ще се кипри в централната ложа?

Че то нЕма ложа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:32 pm 
Аватар

Аз пък имам странно добро предчувствие за мача. Нека е у Перник. Баш пред собствена публика за ефте, и то срещу омразния враг тия унтерменши така ще се пренавият, че като нищо ще подарят гол или дори два с идиотски грешки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:33 pm 

Аз очаквам наплив на Левскари и накрая може да се окаже, че в Перник има повече Левскари отколкото Перничани :Д. С тия 300 билета само си вкараха автогол. Това ограничение допълнително надъхва хората да отидат на мача... Поредната простотия на БФС. Аз лично много се колебая дали да дойда. По принцип не си падам по ексцесии и побоища и не искам да участвам в такива. А като гледам какво става, ми се струва, че мача ще е доста "черен" щото БФС са подлоги. Дано няма нищо по-сериозно.

А и не забравяйте, че и на мача със Свинете на Кочината имахме 3000 билета ма бяхме към 10к... :Д

Иначе сигурна победа за Левски, но не и обедителна... пък за последния мач трябва да изпратим кокала както подобава... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:35 pm 

bii chorbata написа:
МагазинерО написа:
и че един български предател ще се кипри в централната ложа?

Че то нЕма ложа :lol:

Ква ложа бе? Гоце ще е на покрива на съблекалнята да върти ръчката на сирената.

P.S. Гоце и Батков в газова камера изкуствено дишане един на друг да си правят.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:38 pm 
Аватар

Никаква задна, всички в Пеуник, всички сме на мача и всички ще влязат :!: [/quote][/quote]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:40 pm 
Аватар

Добре бе ,пич колко пъти ще го напишеш това ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:42 pm 
Аватар

просто навивам още......нагнетяване на обстановката му е майката да ги смажем тия боклуци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:44 pm 
Аватар

А бе понеже в неделя го дават да е кучешки студ, има ли шанс да вляза на стадиона с термус с чай с ром?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 11:44 pm 

Съжалявам за въпроса , но тези 300 билета като свършат ще има доста хора които няма да успеят да си вземат. Какво става с тях в тази ситуация :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 943 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]