forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 7:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 3:25 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 3:33 am 

RoD написа:
ми припомни ми какво направи?

затова човек не си еВе жената на улицата, щото всеки акъл ще дава!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 3:54 am 

не давам акъл, казвам какво мисля. Нека гледаме следващите мачове и да видим кой прав, кой крив. Аз печеля и в двата случая: дори ако Гонзо ме опровергае и заиграе както едно време ще съм щастлив, защото отборът ще върви :) Ще се извиня във форума и никога повече няма да коментирам Рекордьоро ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 4:17 am 

Абе, levskarqt72, ти няма ли да млъкнеш най-после?!
Като идвах от НДК по Евлоги Георгиев, в посока Синьото чувам аз познатото ляля-кане, завършващо с Левски шампион. А вече бях на спирката на автобуса, която е между НДК и стадиона. Забързвам крачка, защото вече ми се искаше да съм на Синьото, слушам аз ляля-кането на страшно много хора и в един момент то завърши със... "Само свинщина..." :shock: И всичко идваше точно от посока Синьото, даже и познатата Олимпия се чу... В един момент почнах да се чудя дали не съм някъде около Ариана, толкова ясно се чуваше всичко...
Искам да се оплача и от още нещо, което ще копирам и в темата за стюардите, за да видят повече хора колко ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ има сред публиката! Когато се метна бомбичката, която падна малко вляво от сектора всички нещастни жилетки сложиха мега лошите качулки и с погледи на сериини убийци тръгнаха да търсят извършителя, за да може евентуално да пребият него и още някой и да блеснат в свойте 5 минути слава. Един стюард се мотаеше като абсолютна муха без глава 2 реда пред мен (аз бях в лявата част на сектора, между 5 и 6 вход, а бомбичката беше хвърлена някъде 10 метра вдясно от мен, може и малко повече). Та въпросната жилетка се чудеше накъде да гледа и един човек на видима възраст около може би 30 години с шал на Левски на ръката извика стюарда при него и репликата беше следната: "Ей сега ще ти кажа откъде дойде бомбичката! Ей там на горния ред, на 10 метра, до стълбите, виждаш ли онова момиче с русата коса и ей оня до нея? Някъде оттам падна, не е при нас!" и го изпрати да търси извършителя...
Против бомбичките съм, но в случая става въпрос за принципа!

За мача...

ГОНЗО!!!
И за всички дето го псуваха-бройте не до 7, а до 15!

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:18 am 
Аватар

абе, никой не казва нищо за Веско Минев.. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:19 am 
Аватар

echoes написа:

Абе това момче преживява някакъв ренесанс след дългата му афера с пейката. Миналия сезон беше невиждано дърво

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:20 am 
Аватар

Цитат:
Единственото неприятно е, че подочух нещо за сбивания в София, това е недопустимо - нарушава се спокойствието на хората, създаваме излишна работа на полицията, отвличайки им вниманието от сериозните престъпления, и не на последно място - нанася се сериозен удар върху единството на нацията, а в дългосрочен план е вероятно и да се стигне до отлив на публиката от стадионите.

АБЕ ТИ СИ НА КАЛЕ, БЕ! :|

Безценната емоция при гола не бих я заменил за абсолютно нищо на света! Да го духат всички тв и прочие "фенове"! ДЕРБИ = 90 МИНУТИ БУЧЕНЕ НА СТАДИОНА :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

echoes написа:

горе долу добре, поне не се сещам да е направил някакви фрапиращи грешки, Бистрон също сравнително добре
Лусио вече е за пенсия - супер зле

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Нямаше такова издивяване при гола, просто уникален Гонзо, напълни ми душата вчера :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:22 am 
Аватар

Какво толкова ви пречи Лусио, вчера всичките му отигравания бяха добри, пребори се за много топки и ги газеше. Е, вече няма скорост, но все още е стабилен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:23 am 

Абе момчета... има ли някъде мача качен да го гледам, да вида по ТВ-то как е изглеждал....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:25 am 

levskarqt72 написа:
Според мен дузпа по-скоро имаше, препъване + дърпане на фанелката, макар че видях и известно преиграване от страна на Лазаров. По мое мнение съдията се постара да свири обективно, не трябва да го обиждаме, доколкото разбирам за първи път ръководи "вечното дерби", така че може да му се простят някои малки пропуски.
Резултатът е реален с оглед на показаната игра, дори да не сме есенен първенец, ще сме в изгодна позиция да атакуваме първото място през втория полусезон. Хубав мач на Веско Минев, както и разбира се на Георги Петков и Гонзо (вече едноличен лидер по голове в дербито!, дано му повъзвърне самочувствието след неприятните усещания в евротурнирите). Жалко, че Хичо не влезе в игра, може би трябваше да смени Жоазинио.
Единственото неприятно е, че подочух нещо за сбивания в София, това е недопустимо - нарушава се спокойствието на хората, създаваме излишна работа на полицията, отвличайки им вниманието от сериозните престъпления, и не на последно място - нанася се сериозен удар върху единството на нацията, а в дългосрочен план е вероятно и да се стигне до отлив на публиката от стадионите.

Щях да забравя - жалко и за очертаващото се наказание за Гаджев, не ми стана ясно защо е обиждал съдията след нашия гол - нима радостта от попадението избива в низки страсти?
Ела у нас.Във висок блок съм,въже здраво имам и гири тежки.Ще ти услужа с тях от сърце.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:25 am 
Аватар

Едно от най-трагичните дербита за нас като публика и отбор. Единственото хубаво вчера беше лудницата при гола и атмосферата 5-10 минути след това и това, че за първи път от доста време са запя "Вива дуче Мусолини..." в сектора :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:27 am 
Аватар

не знам, ама при положение, че разбрах, че Рабех няма да играе, когато видях състава на таблото... и осъзнах, че Веско Минев ще ни играе централен нападател (не знам дали изобщо някога е играл такъв), то факта, че не сме го забелязвали много е направо уникално представяне за мене, евала на пича :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Не мога да разбера защо още му се връзвате на levskarqt72 , вместо да се забавлявате с мненията му :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Син Октопод написа:
А ти КЯУ ДЗИ или къвто си там - лично ще те изритам от форума ...

Е това е приказка
echoes написа:
не знам, ама при положение, че разбрах, че Рабех няма да играе, когато видях състава на таблото... и осъзнах, че Веско Минев ще ни играе централен нападател (не знам дали изобщо някога е играл такъв), то факта, че не сме го забелязвали много е направо уникално представяне за мене, евала на пича :oops:

Еми те свинете рядко стигаха до наказателното нормално да не се забелязва

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:30 am 
Аватар

е, и тва е верно.. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:31 am 

Tози мач го гледах по телевизията. Много мислих дали въобще да го гледам. Отдавна съм обезверен че нещо смислено може да стане с отбора докато батков коли и беси. Затова и при победеа и при загуба едва ли щях да се чувствам много по-различно от сега. Но все пак искам да отбележа две неща.
1) Гонзо - вкара гол, който Жорето Христов щеше да изпусне като стой та гледай. Свалям му шапка.
2) Сектора беше уникален началото на второто полувреме. Не съм виждал нищо такова досега. БРАВО.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:35 am 
Аватар

Имаше толкова дузпа, колкото и през пролетта. Когато се огъзи онзи гном Гейргоров.
И не мога да разбера докога ония мустакат "машинист" или за какъвто там се има ще се стиска за рефер от чужбина. Втори пореден мач тия се измъкват с втора поредна минетчийска дузпа. Крайно време е да се разбере, че гнусното съдийсо котило е омазано докрай с машинациите на бившия си шеф Оркманджиев и при всяка удобна възможност ще бута аванти на чорбата. Напролет с чужд съдия задължително!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:35 am 

Я някой, молем, да даде лист с резилите на цецека в Европа, че с един свинчор сме се захапали ама не мога да намеря пълния списък да го гавря :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:37 am 
Аватар

[BFL] Gogo написа:
Абе момчета... има ли някъде мача качен да го гледам, да вида по ТВ-то как е изглеждал....

http://www.arenabg.com/details.php?id=4 ... 84220dc03b

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:37 am 
Аватар

Beware написа:
Я някой, молем, да даде лист с резилите на цецека в Европа, че с един свинчор сме се захапали ама не мога да намеря пълния списък да го гавря :lol:

защо се занимаваш с глупости - тия винаги са имали прекалено много късмет в Европа

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:48 am 
Аватар

Кур за всички стюарди, които тръгнаха да предават на куките момче, което когато е ходило на мачове,жилетките са стискали пъпките си и са се чудили това в гащите за какво им е ! Да умират тия копелдаци ! Има едно много долно копеленце, което ако се загледате, седи на пистата и винаги говори с ушев и сочи хора.Тоя сектор няма управия.ДА УМИРАТ ВСИЧКИ ЖЪЛТИ КОПЕЛЕТА ! Тотално разочарование.Искате уредба,нема да има уредба.Ушев вече контролира нещата в нашия умрял сектор.Колко факли,кога и къде да се палят.Ако на вас това ви допада и ви харесва на мен никак.Ушев толкова се в възбудил от това, че някой от сектора прибират пари и не му създават проблеми, че чак някъв бръснат ушар 1.40 висок 190 кила на междинната контрола крещеше и викаше " Един по един ги проверявайте,един по един .... майка им ще еба, няма да влязат на мача".Записват ми всеки.Да умират всички,които са в цялата система ! Иначе човека с мегафона, не си свърши работата.3 песни и 3 скандирания против лит(*кс-етрополе цял мач.Толкова жалки от към пеене не сме били никога.

За мача .... 7-8 дена преди мача ви написах " ТВЪРД ЪНДЪР 2.5"...на печелившите от ЕФ честито !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 11:51 am 

Син Октопод написа:
А ти КЯУ ДЗИ или къвто си там - лично ще те изритам от форума ако не спреш да дразниш с мненията си :!:

Пич, напиши ми кое от мненията ми те дразни? Това, че сектора е лайнян в момента или че София-Запад са цървули? И кое от двете не е истина? Или че няма една свестна нова песен в сектора от 10 години, защото разни комплексарчета си мислят, че сектор Б е техен и те решават кво ще се пее? Това ли мое мнение те дразни? Ако е така, лошо за теб. Защото това е истината...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:03 pm 
Аватар

Пич :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:05 pm 

24.05.1914 написа:
Кур за всички стюарди, които тръгнаха да предават на куките момче, което когато е ходило на мачове,жилетките са стискали пъпките си и са се чудили това в гащите за какво им е ! Да умират тия копелдаци ! Има едно много долно копеленце, което ако се загледате, седи на пистата и винаги говори с ушев и сочи хора.Тоя сектор няма управия.ДА УМИРАТ ВСИЧКИ ЖЪЛТИ КОПЕЛЕТА ! Тотално разочарование.Искате уредба,нема да има уредба.Ушев вече контролира нещата в нашия умрял сектор.Колко факли,кога и къде да се палят.Ако на вас това ви допада и ви харесва на мен никак.Ушев толкова се в възбудил от това, че някой от сектора прибират пари и не му създават проблеми, че чак някъв бръснат ушар 1.40 висок 190 кила на междинната контрола крещеше и викаше " Един по един ги проверявайте,един по един .... майка им ще еба, няма да влязат на мача".Записват ми всеки.Да умират всички,които са в цялата система ! Иначе човека с мегафона, не си свърши работата.3 песни и 3 скандирания против лит(*кс-етрополе цял мач.Толкова жалки от към пеене не сме били никога.

МНОГО ПРАВ :)

За мача .... 7-8 дена преди мача ви написах " ТВЪРД ЪНДЪР 2.5"...на печелившите от ЕФ честито !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:18 pm 
Аватар

Изображение
Моята версия за "дузпата": Здравко първо избута Живко (виждаше се много добре при едно от повторенията, които някъде гледах), при което той тръгна да пада и при падането прасето нарочно се спъна в крака му.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:22 pm 
Аватар

При предишната лястовица (откровена) трябваше да получи жълт картон за симулация, а при тази съдията да го погледне лошо и да подмине. Като цяло нещата бяха ясни, спестиха на свинете 3-4 картона и съответно поне 1 червен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:23 pm 
Аватар

Пожелавам на Електричката още следващият мач да даде на късо завинаги :evil:
:arrow: отново се видя ,че нямаме халфова линия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:32 pm 
Аватар

Томислав Русев в gong.bg написа:
А преди лепиларят да свирне финално, Гошо Петков с изумление откри, че вече пази врата с четири греди. Една напречна, две странични и … Данчо Тодоров.

:lol:

Цялата статия :arrow: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=60428

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]